Binnaz Abla

Snowwhite06 canım bu Nehir az mı giriyor biraz profilini inceleyeyim dedim de son yorum 26.04'da yapılmış.

Canım ben bi kaç gündür hiç denk gelmemiştim dün oradaydı normalde hergün görüyordum (burda deli gibi sayfaya baktığımı da açık ettim iyi oldu ) bu aralar az giriyo sanırım benim de sorumu yanıtlamadı hala girmemiş. Ama sanırım girer hem öğlene doğru falan giriyo yakalaması daha kolay oluyor. İnşallah yakalarsan sana da tutar enerjisi de böyle detaylı fal gelir.

Ben genelde falcı tavsiye edemiyorum bu yüzden tek savunduğum sezgi asenat başkası olunca yönlendirme yapmakta istemiyorum iptal Hakkın vardır umarım beğenmezsen diye
 
Günaydın , İlkay'dan kahve bekleyen arkadaşların falı geldi mi ? Ben o kadını çok merak ediyorum ama kararsız kaldım.
Değerlendirmeniz nedir bu konuda ?
 
Günaydın , İlkay'dan kahve bekleyen arkadaşların falı geldi mi ? Ben o kadını çok merak ediyorum ama kararsız kaldım.
Değerlendirmeniz nedir bu konuda ?
benim 5.günüm..bekliyorum...komik biraz ama ...illaki bekle diyen usta arkadaşlar var..bekliyok işte...
 
Evet Canımm almıştım. Cümlelerini anlamadım çok özensiz bakılmış dedim . Önce kabul etmediler sonra ben ısrar ettim daha önce iade almadığınız için bu sefer iade yapıyoruz dediler.
 
Günaydın , İlkay'dan kahve bekleyen arkadaşların falı geldi mi ? Ben o kadını çok merak ediyorum ama kararsız kaldım.
Değerlendirmeniz nedir bu konuda ?
Benim 11. Günümde dün geldi Canımm. İyiydi beğendim ama beni Şoka sokan bir fal olmadı . Gerçekçiydi ama 11 gün beklemeye değermi ona sen karar ver Canım.
 
Evet Canımm almıştım. Cümlelerini anlamadım çok özensiz bakılmış dedim . Önce kabul etmediler sonra ben ısrar ettim daha önce iade almadığınız için bu sefer iade yapıyoruz dediler.
İlk başta beğendim gibi. Sonucu olumlu söyledi diye belki. Ama tekrar tekrar okuyunca bana baktığı falda tam iadelikmiş. Bir şeyin var olduğunu hemen her cümlede dedi dedi dedi.. Ben sorumda bu dediğiniz mümkün değil deyince. Ben öyle demedim yanlış anlamışsınız dedi. Arkadaşıma okuttum. Hiç bir şey söylemeden. Böyle bir şey varmış dedi. Yani benim anladığımın aynısını arkadaşımda anladı... Bu kadar zaman içinde 2. defa bal baktırmak istemeyeceğim yegane insan...
 
bence fama günündeyse iyi bakıyor değilse saçmalıyor,tekrarlıyor,cümle kuaramıyor.alabilme şansın varsa al canım bencede.
 
ben ilkay’dan 15. gunun sonunda falımı cektim. ne o öle yaa, devlet sırrı mı vericek? tüm hevesim kactı. (ilkayı cok severim o da ayrı)
gecenlerde bana selin imer cıkmadı demistim. hemen bir duzeltme yapmak istiyorum bana bakan zeren yıldız mış, o yuzden lafımı geri alıyorum selin imere baktırmamısım isimler karıstı ( o kadar cok baktırıyoruz ki :) devreler yandı.

Asenat a iki kere baktırmısım biri baska hesaptan, paralel ve mantıklı seyler soylemıs kendısını tebrık edıyorum. hakkıyla is yapıyor saolasın. umarım cıkar dedikleri..zaman olarak mayıs sonu demis bekleyip gorelim. zamanları cıkıyor mu baktıran arkadaslar bilgiverirseniz sevinirim gercekten.
fama ve serkan tek de asenatla benzer seyleri soylediler, sonuc olumlu diyorlar ama ben hiiiç ama hiiç inanmıyorum. bu da baska bir ironi..neyse gencler hayat kısa kuşlar ucuyor sevgiyle kalın :)
 
Merhaba tellwe de sultanfalciya atan var mi ?Olumsuz konusmus canim sikildi bana olumsuz olan 2 isim sultanfalci ve ecem23 bekleyelim gorelim.Bu ara yesilcingene bana 5 vade vermis 2 ay once atmistim vermis cok surmez demise Ben mayis a yordum goruceZ.Digerleri hep haziran demis
 
canımm bence bu fal olaylarını çok abartıyoruz.artık bağımlılık oldu bende.kime ianancağını şaşırıyorusun.dayanamayıp üst üste atıyoruz buda akışı değiştiiriyor tabi.ben selin imere bir kere atmıştım bence fena değildi.bir kaç tepiti iyiydi.ben kendim için falı bıraktım ama bu seferde benimkinin adına hesap açıp onun adına atıyorum neler yapıyor diye:):)
yakında sülalesi adına atarsam şaşırmıcam:):):)
 


Asenat'ın iki falında zamanları çıktı dedikleri de bu falında maalesef o kadar zor ki bazı şeyler karşı tarafın dengesizliği yüzünden kimse Zaman vermiyor bana sabır diyorlar
 
Selam kızlar,

Sezginin anlık durumda olumsuz konuştuğu kimse var mı acaba?
 
Selam kızlar,

Sezginin anlık durumda olumsuz konuştuğu kimse var mı acaba?
Olumsuz olarak mı nitelendirilir bilmem Ama, ayrılık aşamasında olduğum bir önceki erkek arkadaşımla sonumuzu bir görmeyen nadir yorumculardandı.. Oturdum özet çıkardım hatta geçen gün
Hatta verdiği harflerden tut, burcuna kadar şu anki erkek arkadaşımı ifade etmiş bana.. O zamanlar öyledir kesin he he diyip geçmişim, daha geçen gün farkettim ki tutmuş.. Ya rastlantı ya da bildi gerçekten.
 

Çok teşekkür ederim. Ya bana aşırı pembeci geliyor ondan merak ettim :)
 
Müge Aydın'ın katinasına ne diyorsunuz kızlar?

Ben ona 4-5 kere baktırdım neden baktırdım bilmiyorum çünkü falları hiç aklımda kalmayan nadir insanlardan aşırı karışık anlatıyor çünkü anlamak için hiçbir falı 3 kere falan dinlediğimi hatırlamıyorum. Çok hızlı konuşuyor bir de burç üstünden çok gitmişti bende. Yine de sen bilirsin ama bence 35 tl etmez
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…