- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Snowwhite06 canım bu Nehir az mı giriyor biraz profilini inceleyeyim dedim de son yorum 26.04'da yapılmış.
ya hakikaten enerji meselesi...bana da nehirin falları hep kaplumbağa ,sırtçantalı biri var..aa yüreğin kabarmış tadında yaaa..ama kadında en dikkat çekici asla pembeci değil sonrada kavuşup mutlu yaşayacaksınız demezNehir Ateşoğluymuş efendim=)
benim 5.günüm..bekliyorum...komik biraz ama ...illaki bekle diyen usta arkadaşlar var..bekliyok işte...Günaydın , İlkay'dan kahve bekleyen arkadaşların falı geldi mi ? Ben o kadını çok merak ediyorum ama kararsız kaldım.
Değerlendirmeniz nedir bu konuda ?
Teşekkür ederim. Bir 10 günü göze aldığımda atarım bendebenim 5.günüm..bekliyorum...komik biraz ama ...illaki bekle diyen usta arkadaşlar var..bekliyok işte...
Teşekkür ederim. Bir 10 günü göze aldığımda atarım bende[/QUOTE
Kuş kondurmasını bekliyorum :) ne diyeyim....Çok büyük hayallerim var falla ilgili...bekledikçe büyüyor :)) haaahaaa
Evet Canımm almıştım. Cümlelerini anlamadım çok özensiz bakılmış dedim . Önce kabul etmediler sonra ben ısrar ettim daha önce iade almadığınız için bu sefer iade yapıyoruz dediler.elfkrtl sen Fama'dan iade almıştıın değil mi merak ettim canım ne dedin de iade ettiler? Çünkü ben daha önce forumda kızlardan biri iade var mı diye sorduğunda byv'ye bakmıştım iade etmediklerini yazmışlardı sitede.
Benim 11. Günümde dün geldi Canımm. İyiydi beğendim ama beni Şoka sokan bir fal olmadı . Gerçekçiydi ama 11 gün beklemeye değermi ona sen karar ver Canım.Günaydın , İlkay'dan kahve bekleyen arkadaşların falı geldi mi ? Ben o kadını çok merak ediyorum ama kararsız kaldım.
Değerlendirmeniz nedir bu konuda ?
İlk başta beğendim gibi. Sonucu olumlu söyledi diye belki. Ama tekrar tekrar okuyunca bana baktığı falda tam iadelikmiş. Bir şeyin var olduğunu hemen her cümlede dedi dedi dedi.. Ben sorumda bu dediğiniz mümkün değil deyince. Ben öyle demedim yanlış anlamışsınız dedi. Arkadaşıma okuttum. Hiç bir şey söylemeden. Böyle bir şey varmış dedi. Yani benim anladığımın aynısını arkadaşımda anladı... Bu kadar zaman içinde 2. defa bal baktırmak istemeyeceğim yegane insan...Evet Canımm almıştım. Cümlelerini anlamadım çok özensiz bakılmış dedim . Önce kabul etmediler sonra ben ısrar ettim daha önce iade almadığınız için bu sefer iade yapıyoruz dediler.
bence fama günündeyse iyi bakıyor değilse saçmalıyor,tekrarlıyor,cümle kuaramıyor.alabilme şansın varsa al canım bencede.İlk başta beğendim gibi. Sonucu olumlu söyledi diye belki. Ama tekrar tekrar okuyunca bana baktığı falda tam iadelikmiş. Bir şeyin var olduğunu hemen her cümlede dedi dedi dedi.. Ben sorumda bu dediğiniz mümkün değil deyince. Ben öyle demedim yanlış anlamışsınız dedi. Arkadaşıma okuttum. Hiç bir şey söylemeden. Böyle bir şey varmış dedi. Yani benim anladığımın aynısını arkadaşımda anladı... Bu kadar zaman içinde 2. defa bal baktırmak istemeyeceğim yegane insan...
canımm bence bu fal olaylarını çok abartıyoruz.artık bağımlılık oldu bende.kime ianancağını şaşırıyorusun.dayanamayıp üst üste atıyoruz buda akışı değiştiiriyor tabi.ben selin imere bir kere atmıştım bence fena değildi.bir kaç tepiti iyiydi.ben kendim için falı bıraktım ama bu seferde benimkinin adına hesap açıp onun adına atıyorum neler yapıyor diye:):)ben ilkay’dan 15. gunun sonunda falımı cektim. ne o öle yaa, devlet sırrı mı vericek? tüm hevesim kactı. (ilkayı cok severim o da ayrı)
gecenlerde bana selin imer cıkmadı demistim. hemen bir duzeltme yapmak istiyorum bana bakan zeren yıldız mış, o yuzden lafımı geri alıyorum selin imere baktırmamısım isimler karıstı ( o kadar cok baktırıyoruz ki :) devreler yandı.
Asenat a iki kere baktırmısım biri baska hesaptan, paralel ve mantıklı seyler soylemıs kendısını tebrık edıyorum. hakkıyla is yapıyor saolasın. umarım cıkar dedikleri..zaman olarak mayıs sonu demis bekleyip gorelim. zamanları cıkıyor mu baktıran arkadaslar bilgiverirseniz sevinirim gercekten.
fama ve serkan tek de asenatla benzer seyleri soylediler, sonuc olumlu diyorlar ama ben hiiiç ama hiiç inanmıyorum. bu da baska bir ironi..neyse gencler hayat kısa kuşlar ucuyor sevgiyle kalın :)
ben ilkay’dan 15. gunun sonunda falımı cektim. ne o öle yaa, devlet sırrı mı vericek? tüm hevesim kactı. (ilkayı cok severim o da ayrı)
gecenlerde bana selin imer cıkmadı demistim. hemen bir duzeltme yapmak istiyorum bana bakan zeren yıldız mış, o yuzden lafımı geri alıyorum selin imere baktırmamısım isimler karıstı ( o kadar cok baktırıyoruz ki :) devreler yandı.
Asenat a iki kere baktırmısım biri baska hesaptan, paralel ve mantıklı seyler soylemıs kendısını tebrık edıyorum. hakkıyla is yapıyor saolasın. umarım cıkar dedikleri..zaman olarak mayıs sonu demis bekleyip gorelim. zamanları cıkıyor mu baktıran arkadaslar bilgiverirseniz sevinirim gercekten.
fama ve serkan tek de asenatla benzer seyleri soylediler, sonuc olumlu diyorlar ama ben hiiiç ama hiiç inanmıyorum. bu da baska bir ironi..neyse gencler hayat kısa kuşlar ucuyor sevgiyle kalın :)
Olumsuz olarak mı nitelendirilir bilmem Ama, ayrılık aşamasında olduğum bir önceki erkek arkadaşımla sonumuzu bir görmeyen nadir yorumculardandı.. Oturdum özet çıkardım hatta geçen günSelam kızlar,
Sezginin anlık durumda olumsuz konuştuğu kimse var mı acaba?
Olumsuz olarak mı nitelendirilir bilmem Ama, ayrılık aşamasında olduğum bir önceki erkek arkadaşımla sonumuzu bir görmeyen nadir yorumculardandı.. Oturdum özet çıkardım hatta geçen gün
Hatta verdiği harflerden tut, burcuna kadar şu anki erkek arkadaşımı ifade etmiş bana.. O zamanlar öyledir kesin he he diyip geçmişim, daha geçen gün farkettim ki tutmuş.. Ya rastlantı ya da bildi gerçekten.
Müge Aydın'ın katinasına ne diyorsunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?