Bende gönderdim bakalım. Fal gelene kadar gerçeklere hazır olmayı umuyorum... Vur İlkay..Benim 11. Günümde dün geldi Canımm. İyiydi beğendim ama beni Şoka sokan bir fal olmadı . Gerçekçiydi ama 11 gün beklemeye değermi ona sen karar ver Canım.
Ben baktırdım daha beklersin geç gönderiyor.Benim sorduğum soru üzerinden bana bayağ bir uydurdu ve bolca gaz verdi:) Tarihleride tutmadı.Zaten profilindede falcı olmadığını belirtmiş.Yaaaa kızlar tellwe de cansura ya baktiran yok mu hala daha bekliyorum 2 gün oldu hala girmedi
Snowwhite06 canımcım Nehirle ya enerjim tutmadı ya da cidden tanıdık biri çok yuvarlak yorumlar yapmış ve bir sürü yanlış tespiti var
Snowwhite06 canımcım Nehirle ya enerjim tutmadı ya da cidden tanıdık biri çok yuvarlak yorumlar yapmış ve bir sürü yanlış tespiti var
Offfff hadi yaaaaBen baktırdım daha beklersin geç gönderiyor.Benim sorduğum soru üzerinden bana bayağ bir uydurdu ve bolca gaz verdi:) Tarihleride tutmadı.Zaten profilindede falcı olmadığını belirtmiş.
Yeşilçingeneye baktırabilirsin.Offfff hadi yaaaapeki ordan onerebilecegin biri var mi
Yok yok bende de öyle dedim ya..şirketteki arkadaş baktırdı...şok içinde sende baktır dedi...bende kuşlar böcekler vs vs
ay canım ya işte o yüzden iade hakkın varsa dedimhadicanimsendee 'ye çünkü benim arkadaşıma da saçma baktı ama bana çok nokta atışlı baktı çok garip yani herkese tavsiye etmemem bu yüzden bak şimdi üzüldüm
Sanırım benim de dün kabarttığın hevesim bugün çok da gerekli değil diye düşünerek söndü. Bilemedim canım ben de, sana enerjisi uymuş, normalde çok şüpheci yaklaşmam ama sen de dün öyle dediğin için soruyorum, sence tanıdık biri olma ihtimali var mı yani faldaki söyledikleri başka falcılarla dile getirilmiş konular mıydı?Snowwhite06
GerçiEvita1907 sen de şirketteki arkadaşından bahsetmişsin, ona da çok iyiyse enerji meselesi de olması muhtemel hatunlar. Ben Sezgi'yi beklemedeyim.
Serkan, Fama değilse ben de neyim?
Hehe, aylardır bile bile atıyorum onlara en son falda ben de emin oldum, ama Tek Tek biricik Tek olduğu düşünülüyor
Yaaaa gerçekten miiiiii ama biri gelecek biri gelmeyecek diyo gerçi öyle der tabi sonra birinden biri çıkar
Serkan, Fama değilse ben de neyim?
AyrıntILARA GİREMİCEM AMA KENDİ ADIMA yüzde yüz eminim, zaten fama ya da sema ya aylin veyahut serkan kötü falcılar değil, birini bile sevip tutmuşsa serkan ın ya da diğerlerinin de tutulması yüksek. birinin + sına diğerinin - demesi ya da sonucu farklı yollara bağlaması ya da yazımlarındaki şahsa özgü kelimeler de şaşırtmaca. ben böyle düşünüyorum. en bariz örneği de bende birkaç arkadaşımda birinde vediğimiz detayları farklı adres/ isimle de olsa diğerinin falında okuyor olmamız oldu ..
kessinliklee katılıyorum:))) ben de yazıcaktım, dün falım geldi serkandan ve o da neee? o tek soru kısmındaki cevabında, geçmişteki kişinin size dönmesi olacak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?