- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Kahinvanga bana bilememis subatta baktirdim
Bilememis patlamis,olmadi be sekerim .
Bu 4 ünlü vanga,Serkan,Sema ve Fama mı yoksa bu gruba Aylin de dahil miBana da aynı şekilde serkan bilememişti hatta famayla tam tersi şeyleri söylemişti. Daha önce de demiştim diye hatırlıyorum bunların altında bir iş var diye ipuçlarını birleştirince çok açıklarını yakaladım kendim için en azından bu 4 ünün fallarında. Elimde belgeler varzaten maksat" birimizden biri tutar da sen de hangisi tuttuysa ona baktırırsın ben de ordan yürürüm" kafası
Bugüne kadar falcılara hiç detay vermiyordum. Saçma, alakasız yorumlarına soru bölümünde itiraz bile etmiyordum. En son Fama'ya "söylediğinle gerçeğin ilgisi yok" deyip, gerçeği yazdım. Ve o gerçek bana Serkan'ın falı olarak geldi....
Daha önce de Serkan'a baktırdım. Sorum da aynıydı, gerçekler de aynıydı.... Ne olduysa bu kez aydınlandı ??!!?
.
Hanımefendi -Beyefendileri çıkar, fal zaten tamamen Fama tarzında. Buraya kopyalamamak için zor tutuyorum kendimi. Başka falcılara da ifşa olmanın anlamı yok.
Sadece bir örnek "... sonunda sizin yüzün gülmesi olacak."
Ah şu haziran ayı bir geleydi. Hepimiz ya mutluluktan ucacagız ya umut kırıklığından kahrolacagızFama da pembe tablo cizmis bana ,Serkan o kadar degil ama o da olumlu haziran da gorucez
Peki ayrı hesaplardan mı atmıştınız.. Mesela ben uye olmadan soyad gıbı bılgılerımı degıstırerek attım fal. Ikı kez fama bır kez serkan a cok çelişmedıler bırbırlerıyle sız aynı hesaptan mı attınız.. Bır de tamamen mı sallamasyon cunku fama nınki alakasız da olsa umut baglamıştımBu 4 ünlü vanga,Serkan,Sema ve Fama mı yoksa bu gruba Aylin de dahil miSelcuksassa 'cım? "Olması olacak kalıbını Aylin de kullanıyor çünkü...
EEE, ne derler BİR UÇARSIN ÇEKİRGE 2 UÇARSIN ÇEKİRGE.....Bugüne dek mi acaba, ama biri bana olumsuz diğeri olumlu demişti yok günah almayayım,yok değildir bık bık bık.....BİTMİŞTİR bence...Bugüne dek belki ŞAİBE vardı e yeter artık daha fazla kanıta da gerek yok bence...En büyük kanıt da bu olması olacak'ın şekerim-beyefendi-hanımefendi vs. kalıplarının ardına gizlenmesi.
Bir de o sitede "OLMASI OLACAK" kalıbını kullanan her falcı aynı falcı. O kadar fal baktırdım bu konuşma biçimini bir de tellwede byzmelek'te gördüm....
Peki ayrı hesaplardan mı atmıştınız.. Mesela ben uye olmadan soyad gıbı bılgılerımı degıstırerek attım fal. Ikı kez fama bır kez serkan a cok çelişmedıler bırbırlerıyle sız aynı hesaptan mı attınız.. Bır de tamamen mı sallamasyon cunku fama nınki alakasız da olsa umut baglamıştım
Hem farklı hesaplardan hem de aynı hesaptan da atsam yine de şüphelendirecek çok şey oldu. Hani kaç kere yok değildir, belki cidden iyidir bana öyle gelmiştir diye düşündüm ama aynı şekilde düşünen bu kadar çok kişi olduğuna göre demekki var birşeyler.. Byvde falı çıksın çıkmasın ilkay dışındakilerin dürüst olduğuna inanmıyorum. Aylin konusunda çok kararsızım o niye arada kaynıyor bilmiyorum valla
Kizlar ayni seyleri bende dusunuyorum defalarcada soyledim ama nedense bir serkan,fama cilginligi var neyine sasiriyorlar biz neden sok olmuyoruz anlamis degilim acikcasi ! Ben biryolunvar sitesinde birsey oldugunu dusunuyorum yani 1 kisi 3-4 isimle beraber bakiyor bence.Fama da olumlu konusup serkanda olumsuz konussa nolur elbet birisi olucak zaten 2 secenek var.Detaylarida fazla bilemese sonucu tutturdu diye burda adi cikar. Ben o faldaki gelmesi gitmesi var kaliplarininda biraz sus oldugunu dusunuyorum bana fama cevabinda gayet duzgun bir turkceyle cevap vermisti ya da baska bir secenek sorulara baskasi cevap verdi o derece bir fark vardi. Ayrica serkana sordugum is sorusunu astrolojide fama soyledi kadina sadece ask hayatimi sordum 3 paragraf isten bahsetmis sonda iki satir soyle boyle demis . Kesinlikle bir is var kimse kimseye baktirma diyemez ya da neden bu kadar begendin de diyemez ama bu kadar abartilicak soka sokacak isimler oldugunu dusunmuyorum ozellikle biryolunvar savunucusu olmanin alemi yok bir kac isim gercekten gozume carpiyor ve foruma artik fal baktirmak icin degil sadece sizin yazilarinizi okumak icin girdigimde onlari gordukce soguyorum forumdan(telden hizli hizli yazdim okuyunca yorumlari bendede yazarken turkce katliami ozellikle' gelmesi gitmesi 'var vakkasi olduysa ozur dilerim :)))
Evet son gelismelerimden sonra yine nerdeyse tüm falcilari tükettimAni birebir bilen olayin nasil gelistiginini bilen binnazabladaki bilge onu sanmiyorum kimseden bilgi aldigini cünkü bi asenata atmistim.Ama biryolun vardaki serkana iki kere cok önceden baktirmistim ki duragan bi dönemden geciyordum ki gelecek kapilar acik disinda hic bisey yoktu.Serkan ya aylin ya fama yada cem olasiligi var.Yinede günahina ve hakkina girmek istemem.Ilk defa biri hakkinda cok net böyle düsündüm yüzlerce fal arasinda.Hep biryolun varda biseyler oldugunu düsünmüsümdür.Falsepeti öyle degil mesela atiyorum fali her baktirdigim tabii venüs ve nesibe haric baska telden caliyor:)
Evet son gelismelerimden sonra yine nerdeyse tüm falcilari tükettimAni birebir bilen olayin nasil gelistiginini bilen binnazabladaki bilge onu sanmiyorum kimseden bilgi aldigini cünkü bi asenata atmistim.Ama biryolun vardaki serkana iki kere cok önceden baktirmistim ki duragan bi dönemden geciyordum ki gelecek kapilar acik disinda hic bisey yoktu.Serkan ya aylin ya fama yada cem olasiligi var.Yinede günahina ve hakkina girmek istemem.Ilk defa biri hakkinda cok net böyle düsündüm yüzlerce fal arasinda.Hep biryolun varda biseyler oldugunu düsünmüsümdür.Falsepeti öyle degil mesela atiyorum fali her baktirdigim tabii venüs ve nesibe haric baska telden caliyor:)
Bu falin devamini buraya yazabilirim aynısı bende var çünkü şaka gibi bu çocuk herkese aynı şeyleri kopyala yapistir yapıyor sanırım şok geçiriyorum su anSize kapatmış olduğu bu ilişki kapısını ise bey efendinin açması olacak ve bu kapıları size bey efendi ise üç vakti içinde açması olaca
Öfffff yaaa bana da aynısı. Ha bı de yenı fatk ettım bes ay ıcınde de ıs konusunda rahata erecekmişim. Oysaki işim en rahat seklınde. Serkan dedıler dedıler sanırım bos umutları yedık bır guzelBu falin devamini buraya yazabilirim aynısı bende var çünkü şaka gibi bu çocuk herkese aynı şeyleri kopyala yapistir yapıyor sanırım şok geçiriyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?