Binnaz Abla

Kahinvanga bana bilememis subatta baktirdim
Bilememis patlamis,olmadi be sekerim .

Bana da aynı şekilde serkan bilememişti hatta famayla tam tersi şeyleri söylemişti. Daha önce de demiştim diye hatırlıyorum bunların altında bir iş var diye ipuçlarını birleştirince çok açıklarını yakaladım kendim için en azından bu 4 ünün fallarında. Elimde belgeler var zaten maksat" birimizden biri tutar da sen de hangisi tuttuysa ona baktırırsın ben de ordan yürürüm" kafası

Bende fama serjan ve kahinvangaya baktirmistim ucu de kotuydu biri hanimefendi kapilar axilacak biri sekwrim falda hicbirsey yok bombos 10 liralik yesilcingene monaspeckle bile cok iyiydi bende karsi tarafi beni bilmislerdi en azindan.Su en son tellwe banuyilmaz bile iyidir famanin serkanin yaninda .Yesilcingene cliviaxx sultanfalci da iyidi.Fama ve serkan bir nokta atisi gerisi gelecek uzerinr fos an nerde gecmis yok.

Bu 4 ünlü vanga,Serkan,Sema ve Fama mı yoksa bu gruba Aylin de dahil mi Selcuksassa 'cım? "Olması olacak kalıbını Aylin de kullanıyor çünkü...

EEE, ne derler BİR UÇARSIN ÇEKİRGE 2 UÇARSIN ÇEKİRGE.....Bugüne dek mi acaba, ama biri bana olumsuz diğeri olumlu demişti yok günah almayayım,yok değildir bık bık bık.....BİTMİŞTİR bence...Bugüne dek belki ŞAİBE vardı e yeter artık daha fazla kanıta da gerek yok bence...En büyük kanıt da bu olması olacak'ın şekerim-beyefendi-hanımefendi vs. kalıplarının ardına gizlenmesi.

Bir de o sitede "OLMASI OLACAK" kalıbını kullanan her falcı aynı falcı. O kadar fal baktırdım bu konuşma biçimini bir de tellwede byzmelek'te gördüm....

Peki ayrı hesaplardan mı atmıştınız.. Mesela ben uye olmadan soyad gıbı bılgılerımı degıstırerek attım fal. Ikı kez fama bır kez serkan a cok çelişmedıler bırbırlerıyle sız aynı hesaptan mı attınız.. Bır de tamamen mı sallamasyon cunku fama nınki alakasız da olsa umut baglamıştım

capella79 canım aylin konusunda çok muallaktayım işte, ona kesin onlardan biri diyemiyorum beni şüphelendirmedi. Ya onlardan biri değil ya da gizlenmeyi iyi biliyor. Ama bence şüphelenenler varsa onun altında da vardır bir şeyler, ateş olmayan yerden duman çıkmaz sonuçta.. Ama ben ona farklı hesaplardan hiç bilgi vermeden de atmıştım çok iyi bilmişti onun hakkında karar veremedim

Hem farklı hesaplardan hem de aynı hesaptan da atsam yine de şüphelendirecek çok şey oldu. Hani kaç kere yok değildir, belki cidden iyidir bana öyle gelmiştir diye düşündüm ama aynı şekilde düşünen bu kadar çok kişi olduğuna göre demekki var birşeyler.. Byvde falı çıksın çıkmasın ilkay dışındakilerin dürüst olduğuna inanmıyorum. Aylin konusunda çok kararsızım o niye arada kaynıyor bilmiyorum valla

Katiliyorum Ilkay gec atar gec cevaplar filan ama gordugunu soyler yanliz cok biriktiriyormus fallari eskiden oyle degildi ertesi gun atardi ,ilk zamanlar Nesibede iyiydi ama fiyati cok arttirmis .

Aklıma gelmişken,geçenlerde Medyum Cem muhabbeti çıkınca,forumdan hatrlyorum birileri onun "olması olacak" konuşma kalıbını kullanıyor dediklerini. Aradım topikte ve buldum.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/binnaz-abla.527688/page-7999

Serkan'ın falı 1 daha okudum da yazım arasında "olması olacak" kalıbını kullanıyor. Bu kalıbı hanım-bey efendileri havada uçurmadan,daha sade biçimde ilk Aylin'de okumuştum. Bu topikteki Cesi78'le yazışırken o fark etmişti,Tellwe Beyazmelek ve Biryolunvar Aylin'in aynı olması olacak kalıbını kullandığını....Byzmelek'de aynı cümleyi tekrar tekrar kullanır. Bu Serkan'ın falından:

"Size kapatmış olduğu bu ilişki kapısını ise bey efendinin açması olacak ve bu kapıları size bey efendi ise üç vakti içinde açması olacak"

Bu da Sema'nın falındaki olması olacak kullanım tarzından dikkatimi çeken:

"ilişkinizin boyutu ise değişmesi olacak.........Kendisi direk seni dinlemeye başlaması olacak.yıkıp dağıtacakları olacak....."

Normalde Sema fal boyunca düzgün bir dil kullanırken birden bu tarza dönüyor, ilk kullandığı dille devam etse alıntıladıgım yerlerde:" İlişkinizin boyutu değişecek, Kendisi direk seni dinlemeye başlayacak ve yıkıp dağıtacak" olarak cümle kurardı.....

Bu da Aylin'den aynen yazdığı biçimi kopyalıyorum:

"senden hoşlanan kişiyi görmek istemiyorsun haytında olması.....4 ay içinde onun adım atması olacak sana .....İmkansız gibi gözüken ilişkiniz senin gözünde bu kişi ile olması olacak ...."

Geçen forumdan biri demişti, Medyum Cem'in falında da olması olacak kalıbı var diye....

Bence boşuna millet huylanmıyor, ki Attart dile çok hakim biridir, o bayagı huylanmıştı bu durumdan ve ifade de etmşti forumda kaç kere...

Kizlar ayni seyleri bende dusunuyorum defalarcada soyledim ama nedense bir serkan,fama cilginligi var neyine sasiriyorlar biz neden sok olmuyoruz anlamis degilim acikcasi ! Ben biryolunvar sitesinde birsey oldugunu dusunuyorum yani 1 kisi 3-4 isimle beraber bakiyor bence.Fama da olumlu konusup serkanda olumsuz konussa nolur elbet birisi olucak zaten 2 secenek var.Detaylarida fazla bilemese sonucu tutturdu diye burda adi cikar. Ben o faldaki gelmesi gitmesi var kaliplarininda biraz sus oldugunu dusunuyorum bana fama cevabinda gayet duzgun bir turkceyle cevap vermisti ya da baska bir secenek sorulara baskasi cevap verdi o derece bir fark vardi. Ayrica serkana sordugum is sorusunu astrolojide fama soyledi kadina sadece ask hayatimi sordum 3 paragraf isten bahsetmis sonda iki satir soyle boyle demis . Kesinlikle bir is var kimse kimseye baktirma diyemez ya da neden bu kadar begendin de diyemez ama bu kadar abartilicak soka sokacak isimler oldugunu dusunmuyorum ozellikle biryolunvar savunucusu olmanin alemi yok bir kac isim gercekten gozume carpiyor ve foruma artik fal baktirmak icin degil sadece sizin yazilarinizi okumak icin girdigimde onlari gordukce soguyorum forumdan(telden hizli hizli yazdim okuyunca yorumlari bendede yazarken turkce katliami ozellikle' gelmesi gitmesi 'var vakkasi olduysa ozur dilerim :)))

Evet son gelismelerimden sonra yine nerdeyse tüm falcilari tükettimAni birebir bilen olayin nasil gelistiginini bilen binnazabladaki bilge onu sanmiyorum kimseden bilgi aldigini cünkü bi asenata atmistim.Ama biryolun vardaki serkana iki kere cok önceden baktirmistim ki duragan bi dönemden geciyordum ki gelecek kapilar acik disinda hic bisey yoktu.Serkan ya aylin ya fama yada cem olasiligi var.Yinede günahina ve hakkina girmek istemem.Ilk defa biri hakkinda cok net böyle düsündüm yüzlerce fal arasinda.Hep biryolun varda biseyler oldugunu düsünmüsümdür.Falsepeti öyle degil mesela atiyorum fali her baktirdigim tabii venüs ve nesibe haric baska telden caliyor:)

Arkadaslar kusura bakmayin bi mesaji kac kere alintilamisim karisiklik oldu sanirim:)Evet okudum son fallarimi serkan famaya yakin ona sorduklarimi ki bi tanesi konu disi olmasina ragmen famaya öylesine sormustum serkanda almis onu falin arasina koymusSon olayda fama zaten biliyordu ki serkanda famaya anlattigim gibi olayi bana anlatti

Size kapatmış olduğu bu ilişki kapısını ise bey efendinin açması olacak ve bu kapıları size bey efendi ise üç vakti içinde açması olaca
Bu falin devamini buraya yazabilirim aynısı bende var çünkü şaka gibi bu çocuk herkese aynı şeyleri kopyala yapistir yapıyor sanırım şok geçiriyorum su an

Bu falin devamini buraya yazabilirim aynısı bende var çünkü şaka gibi bu çocuk herkese aynı şeyleri kopyala yapistir yapıyor sanırım şok geçiriyorum su an
Öfffff yaaa bana da aynısı. Ha bı de yenı fatk ettım bes ay ıcınde de ıs konusunda rahata erecekmişim. Oysaki işim en rahat seklınde. Serkan dedıler dedıler sanırım bos umutları yedık bır guzel

Burda gecenlerde bende yazmistim.. Son zamanlarda byv kopyala yapistir fallar bulunca.. Ayri ödeme sekli bsska bi kisinin ismindendi ödeme.. Mail yeni.. Tel baska.. Olarak serkani test etmek istemistim cünkü anca bu sekilde ögrenebilirdim... bana baya iyi bakiyodu acaba serkandami diyerek attim bi fal soru da sormadim... Ve herseyii tek tek bilmis.. Daha detayli bakmis bile diyebilirim..;-)) ciktimi bisey derseniz..hayir daha cikan birsey yok net bi sekilde ama isini düzgün yapiyor diye düsünüyorum cünkü benim oldugumu anlamasi imkansizdi.. Vanga konusunda sunu söyliyim.. Okadar kötu bakti ki bana.. Bir nokta atisi bile yoktu..olumluydu sonuc ama alakasizdi.. Yani ayni kisiler olsa en azindan birtane nokta atisi atardi diye düsünüyorum.. Famaya gelince kisa ve detaysiz bakar bana yani atmiyorum artik bile.. Semaya gelince... O da serkan gibi cook iyi... ( belki bunlar ikisi bir olabilir orasini bilemem) ama dedigim gibi yinede sallama bi fal degil ciddi bakilmis. Ayliinn oluvak olmadi sacmaligini hic duymsdim.. Bu arada aylinin bana iletisim zamanini tuturmuslugu var gecenlerde eski fallarimi dinledim .. Iletisim ve baska kck ayrintilari cikti herkesin kendi düsüncesi tabi ama bildirmek istedim... Diger byv yorumcularindan bahsetmiyorum bile cogunun pisligi ortaya cikti ama o saydklarimi net denedim... Bilmiyorum hani herseyi degisttirdikten sora hala nasil bukadar net fala bakabildi...

Serkanin bana ilk fali efsaneydi ilk baktığında sonraki 3 günümü yazmıştı hiç bilgi vermediğim halde. Ama şimdi forumda aynı şeyleri duyunca çok kötü hissettim.ilki tesadüf tuttu desem öyle tesadüf olmaz. Acaba yogunluktan arada kopyala yapistir mi yapıyor desem o da fena. Ay çok karistim ben şimdi

Serkanin bana ilk fali efsaneydi ilk baktığında sonraki 3 günümü yazmıştı hiç bilgi vermediğim halde. Ama şimdi forumda aynı şeyleri duyunca çok kötü hissettim.ilki tesadüf tuttu desem öyle tesadüf olmaz. Acaba yogunluktan arada kopyala yapistir mi yapıyor desem o da fena. Ay çok karistim ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…