Aynı cevap benim falımda da var . Şuan inanamıyorum yaa.resmen herkese aynı şeyleri yazmışlar ..Bu falin devamini buraya yazabilirim aynısı bende var çünkü şaka gibi bu çocuk herkese aynı şeyleri kopyala yapistir yapıyor sanırım şok geçiriyorum su an
Aceba tutan bırı var mı kı 3 aya donecek deyıp de gercekten donen bırıAynı cevap benim falımda da var . Şuan inanamıyorum yaa.resmen herkese aynı şeyleri yazmışlar ..
Bana daha tutmadı malesef . Yalnız Famaya dün benimkinin adından ayrı hesap açarak fal attım ve soru kısmına bilgi vermedim baya tutarlıydı. Ayrı olduğumuzu bildi beni tarif etmiş fakat barışma dönemi olarak temmuz demişti bana mayıs 15 gibi demişti .diğer şeyleri bildi.ve Fama ayrıldığımız hafta ayrılık sürecine girdiğimi gören tek kişiydi.sanrım ayrı hesaplar açıp atmak lazım ve soru kısmında bilgi vermemek lazım.Aceba tutan bırı var mı kı 3 aya donecek deyıp de gercekten donen bırı
Serkan'in bendeki o kalip cumlesi de soyle buyursun o halde:
"Fakat hanım efendi bey efendinin size iletişim kapısını açması olacak ve bu iletişim kapısı ise hanım efendi size iki vakit içinde açılacak."
Fama ve Serkan'i bilemiyorum beni gecmis konusunda dahi sasirtmadilar ama Aylin cok net kere net bakiyor bana gore. Cikar mi bilemem ama kadin tek bir sorudan cok spesifik seyleri bildi ilk dinledigimde sok gecirmistim. Tekrar baktiracagim dedigim tek kisi o var su an. Bir de yesilcingene belki.
Falları hayatınızı sabote edecek kadar önemsemeyin bana göre. Zaten bir şeyler iyi gitmiyor ki fal baktırıyoruz bari bir nebze rahatlatacağına daha da moralleri bozmasınKızlar bugün canım çok sıkkın...Dün benimkinin niyetine Şevval Erdal'a attım.Hiç görüşmüyoruz davayı bekliyoruz bakiim ne yapıyor gibi meraktan.. Allahım beni nasıl anlatmış..
Ben bencil,nankör,paragöz,hep onu düşünmüşsün acık bencil ol..yeter bu kadın için üzüldüğün.... Boşan kurtul bu kadından tadında bir faldı..
Ya bu adam bana şiddet uyguladı,bu adam benim maaşımla geçinmeye çalıştı,o evde çektiğimi bir ben bilirim,ayrıldığımdan beri de gününü gün ediyor...kim kimden kurtuluyor şevval alooooo...Ben kurtuluyorum bee..
Asenat ve mine dövmekten beter etmişti adamı..gerizekalııı ne yapıyon sen git çabuk özür dile demişlerdi...
Ya bitiim gece gece sinirden kendimi yedim gece gece...
Kızlar bugün canım çok sıkkın...Dün benimkinin niyetine Şevval Erdal'a attım.Hiç görüşmüyoruz davayı bekliyoruz bakiim ne yapıyor gibi meraktan.. Allahım beni nasıl anlatmış..
Ben bencil,nankör,paragöz,hep onu düşünmüşsün acık bencil ol..yeter bu kadın için üzüldüğün.... Boşan kurtul bu kadından tadında bir faldı..
Ya bu adam bana şiddet uyguladı,bu adam benim maaşımla geçinmeye çalıştı,o evde çektiğimi bir ben bilirim,ayrıldığımdan beri de gününü gün ediyor...kim kimden kurtuluyor şevval alooooo...Ben kurtuluyorum bee..
Asenat ve mine dövmekten beter etmişti adamı..gerizekalııı ne yapıyon sen git çabuk özür dile demişlerdi...
Ya bitiim gece gece sinirden kendimi yedim gece gece...
Merhaba canım ,Benim serkana ilk falım tamamen çıktı %100 , ayrı hesaptan farklı bir hesaptan attığım ikinci falımın ise sadece son kısmı kaldı o da çıkarsa o da %100 çıkmış olacak detayları ile birlikte dönecek dönmicek değil. Ben de hem onlinde hem dışarda, milyon fal baktırmışımdır. 20 tl lik Serkanın falı çıktı. Ben bunu bilirim. Haa Fama ya bir kere gönderdim şok olmadım ve tam tersini söyledi Serkana nispeten , çıkar mı bilmem. Famaydı serkandı; açıkcası bu muhabbette aşırı sıkıcı olmaya başladı ve periyodik olarak konuşulmaya başlandı.Serkanin bana ilk fali efsaneydi ilk baktığında sonraki 3 günümü yazmıştı hiç bilgi vermediğim halde. Ama şimdi forumda aynı şeyleri duyunca çok kötü hissettim.ilki tesadüf tuttu desem öyle tesadüf olmaz. Acaba yogunluktan arada kopyala yapistir mi yapıyor desem o da fena. Ay çok karistim ben şimdi
Aslında hiç yapmıyorum biliyor musun? Ertesi gün unuturum...Ama bu kadar atmasyon ..ne biliim sinir oldum işte...Falları hayatınızı sabote edecek kadar önemsemeyin bana göre. Zaten bir şeyler iyi gitmiyor ki fal baktırıyoruz bari bir nebze rahatlatacağına daha da moralleri bozmasın
Beğen tuşunun adı değişsin, beğendiğimden değil desteklediğimden o tuşa bastım...
Geçmiş olsun canımcım. Pembeci falcı, nabza göre şerbetçi böyle oluyor işte. Baktırana iyi şeyler söyleyecek ki hem 5 puan alsın (puana bakıp başka kişiler de gelsin), hem de tekrar baktırsın.
Hiççççç takılma bence. Falcı senden iyi mi bilecek? Bence gül geç. Bir falcı daha ayıklandı.
bu detay konusuna tamamen katılıyorum Serkanın en beğendiğim falı hiçbir bilgi vermediğim falıydı ve o an için bildiği durumların hiçbirinden Famaya bahsetmemiştim.Merhaba canım ,Benim serkana ilk falım tamamen çıktı %100 , ayrı hesaptan farklı bir hesaptan attığım ikinci falımın ise sadece son kısmı kaldı o da çıkarsa o da %100 çıkmış olacak detayları ile birlikte dönecek dönmicek değil. Ben de hem onlinde hem dışarda, milyon fal baktırmışımdır. 20 tl lik Serkanın falı çıktı. Ben bunu bilirim. Haa Fama ya bir kere gönderdim şok olmadım ve tam tersini söyledi Serkana nispeten , çıkar mı bilmem. Famaydı serkandı; açıkcası bu muhabbette aşırı sıkıcı olmaya başladı ve periyodik olarak konuşulmaya başlandı.
Bakın Serkana eğer hayatınızda biri varsa ve yanıltıcı soru soruluyorsa bence bakamıyor, ve detay verilince bakamıyor. Mesela ben ayrıyım birinden hem o kişiyi bekliyorum mesela ;ama beklemeyiyormuş gibi hayatımda kimse yok var mı biri dediğinde bakamıyor bence. Dürüstçe ve detaysız sormanız gerekiyor. Arkadaşlar fal bu hangi falcı olursa olsun bekleyip görüyoruz
Bence Şevvale tekrar atmayın dediğim gibi bazen ciddi olumsuz kasıyor. Ben bir dönem falcıları sınadım böyle sonra sözüm meclisten dışarı "ay deli miyim paramı bunların ipliğini pazara çıkarmaya harcıyorum?" dedim ve tekrar yapmadımSabah daha iyiyim...neyse..kızlar beni iyi eder dedim..doğru bilmişim...
Ya zaten hassas olduğum bir durum birde böyle iğrenç şeyler duyunca zıpladım işte..
Birde kendim için atayım bakalım ne diyecek..
kızım kaç kurtul demezse bende adam değilim!
Bir de Şevvale 3-4 kez fal attım bence kötü falcı değil ama objektif ve profesyonel hiç değil. Soruda azıcık durumdan bahsettiyseniz kendince duygusal davranıp kişisel yoruma çevirebiliyor,olumsuz da kasabiliyor. Mesela benim eski erkek arkadaşıma gıcık olduğu için yeni tanışacağım birini övmüştü sorsan yenisi 5 beden daha beter playboy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?