- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Aslında attım canım, cümleleri de oldukça tutarlıydı ama işte birazcık detay vermiş gibi oldum oradan mı ilerledi diye emin olamadımCanim seka ben vencaremosa katina attim begenmistim pembeci degildi iyidi bende hatta once clviaxx sonra buna baktirmistim.Benimkinin ev mekan degisikligini yasaycagini bilen tek kisi vencaremostu.Atabilirsin bence canim
Tatlımkızlar selamlar, son aylarda fala sarmıştım elbette özel yaşamımdaki aksilikler yüzünden, buradan da çok yararlandım, henüz hiç bir falın tam anlamıyla çıktığını düşünmediğimden gelip çıkanları da paylaşamadım
ancak bir arkadaşın (alıntı yapamadım kuralları pek bilemiyorum) kendi falında yazdığı serkan'ın cümlelerinin birebir benzerinin benim fallarımda da olduğunu farkettim. ve yine erkek arkadaşımla ilgili bir detayı serkana soru kısmında sorup, ardından famaya ilk soru kısmında sormuşluğum ve onun "bunu biliyorum" tarzında cvp vermişliği var. ben orda özellikle bu 2 hesapla ilgili çok şüphelenmiştim.
sonrasında fallarımı detaylıca ve bu gözle okumaya başladım. byv de sanıyorum ki 1 kişinin 5-6 hesabı var. bunu net olarak ortaya koyamıyorum ama çok ciddi şüphelerim var. ben artık oradan sadece emine kurtuluşa kefil olabilirim sanırım, o da tek hesap ve içtenliği konusunda. gerisi inanın çok şaibeli!
benim erkek arkadaşımla ilgili bir detayı diğer bir falcının hiç sormamama rağmen falında geçirmesi beni mutlu etmiyor. aksine aynı sitede bir falcı olmasından dolayı tedirgin ediyor, korkutuyor, ürkütüyor. bilgilerimiz kimlerin elinde belli değil.
buraları o insanların da okuduğunu düşünüyorum. eğer şüphelerimiz gibi şeyler var ise, o insanın yerinde ben olsam fiyatımı 50 yapardım ama kimseleri kandırmazdım. çünkü o her kim ise, yeteneğinin olduğunu düşünüyorum. böyle yeteneğin var madem, ne diye açgözlülük yapıyorsun! bizler de o paraları kolay kazanmıyoruz. zaten bu aşk-meşk işleri bitse kimse dönüp de fala itibar etmez ki.
bir falında son derece düzgün türkçe ile yazarken cevabında basit cümlelerde bile mühim türkçe hatalar yapılması beni iyice irrite etti, "aaaa bunu nasıl bildi" diyemiyorum bile böyle durumlarda.
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın
boş değil demek ki arkadaşımın falında da tespitleri iyi gibiydi. Ne güzel sakinleşmiştim bir olay oldukça fal atıyordum şimdi yine kimi görsem saldırıyorum enerjiler yerle birSeka ben hic detay vermedim o.a ragmen iyiydi.Gorustugum biri vardi su a konusmuyoruz benle iletisime gecebilir mi bu kadar.
Burda Serkan ismini zikredenlerden biriyim.Şubat ayından beri sürekli online fal baktırıyorum.Bu bahsettiğiniz isimlerden ilk Famaya attım olumluydu az da olsa tutarlıydı ama Zaman olarak patladı.Aylinin hem katina hem kahvesine başvurdum.Bahsettiği spesifik şeyler o sitede kimseye söylemediğim şeylerdi.Kahvesi Zaman'ı geçti.Katinayı başka hesaptan attım beni yine şaşırttı ama bu sefer genel tarih verdi memnunum.Daha sonra hep Serkana attım.Serkan bana 2 gün önce yaşadığım herşeyi önüme döktü.İlk falında bahsettiklerini Zaman aşımı yaşayarak yaşadım.Hala yaşamaya devam ediyorum.Fallarımın hepsini farklı hesaptan attım ve adam her seferinde aynı tarihi işaret etti.Bana bildikleri Aylin gibi spesifik şeylerdi ama farklı şeylerdi.Hiç bi Zaman birbirinin tekrarı fal almadım ikisinden de.Enerji işi veya başka birşey bilmiyorum.Ben memnunum kendisinden.Mümkün olduğunca burda Serkan konularına girmemeye çalışıyorum.Ancak forumda "sürekli Serkan'dan bahsedenler" sözü geçmeye başladı.Bende kendisinin ismini oldukça anan biri olarak yazmak istedim.Kaldı kı ben burda yeri geldi sezgiden yeri geldi Asenattan yeri geldi çingeneden de bahsettim.Ama Serkan'ın boş bir insan olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.O kadar fal dan sonra eleye eleye 3-4 tane falcı kaldı elimde.Ben Serkan'dan memnunum karşıt görüşlere de herzaman saygım var.Hazır konusu açılmışken yazmak istedim.Herkese Mutlu günler.Hayırlı cumalar :)
ablacım zaten ortalık serkan muhabbetinden karışık bir de sen trolleme şimdi gözünü seveyimFal baktirip hem günaha gireceksiniz hemde üstüne parami vereceksiniz?
Herkesin kendi görüşü tabi ki..Senin vesilenle sana cevap olarak değil de konu üzerinden gitmek için senden alıntı yaptım.Şunu da eklemek istiyorum benim arkadaşım attı geçenler de kendisinin bi sitede hesabı yok sıfır hesaptan attı.Çokta iyi baktı ihtimal vermemiştik önce ama 1 hafta içinde falın yarısı çıktı.Dediğin çok doğru o Adama ayrıntı vermiyceksin.Ben hep tek soru sordum.Bi gelişme olup attığımda bile gelişmeden bahsetmedim "erkek arkadaşımla ayrıyız ne görüyosunuz" dedim adamsanki açıklama yapmışım gibi gelişmeyi bilmekle kalmadı iki gün sonra yaşıycaklarımı döktü bana.Dönem dönem burda hep bu konu konuşuluyor.Normal de dahil olma tarafı değilim ama göz göre göre de yaşadıklarımı anlatmasam haksızlık olurdu.Dediğim gibi her görüşe saygım var.Aynı şekilde bende benim düşüncelerime saygı gösterilmesi taraftarıyım."Serkanı savunanlar yüzünden forumdan soğudum " cümlesi bana bugün bunları yazdırdı.Kaldı kı kaç gündür sezgi muhabbeti de dönüyo.Kadının anda çok iyi olduğu vs vs söylenenler arasında.Ki bende beğenirim hatta kredimi onun için bekletiyorum.Onun da belli kalıplaşmış duruma göre cümleleri var.Onun iyi olduğu kabul görüp Serkan'ın kalıplaşmış cümlelerinden yola çıkılarak neden kopyala yapıştırcı olarak lansediliyo bilmiyorum.Burda Serkan savunucusu gibi gözükmek istemiyorum ama yaşadıklarımı yazmam gerektiğini düşünüyorum.kesinlikle katiliyorum sana..bu serkan muhabetti cok skti..dün bende yazmisdim.. adama komple herseyi degisitrip ödeme seklindeki ailmden birinin ismini vererek fln filan fal atim. yani imkaaaaaani yookk bilmesi ben oldugum.. soru kisminda hic birsey sormadim.. tek ask konularinda bakarsaniz iyi olur dedim.. iliskim yok dedim. ve bunun üstüne cokk cok iyii bakti tarif etti ta iki sene önce bi olay yasamisdim adam bunu bile bahseti ve o konuyla ilgili kimse bisey bilmiyor yani ben bile unutmusum o diyince aklima geldi.. ve eskiden fal baktirmiyodum tek üc aydir.. :)))) yaniii niye illa iyi bakan biri hemen bi damga yiiyo anlamiyorum bende ...süphelenmistim bende zamaninda.. ama test sonucu eminim. bi arkadasim hep ask hayatiyla ilgili baktirirdi.. simdi ailesinden biri baktirdi.. ve adam yine bilmis yani... ki bu durumlardan baktirmiyordu..ama söyle birsey varr serkana cok soru sorunca veya durumu detaylica anlatmamak lazim.. soru sormayinca.. veya tek su yönde baktirmak istiyorum denince adam daha iyi bakiyoo.. enerjileri uymayanlar veya bukaaaaaaadar süphelenenler atmayi verin olsun bitsin :) mesela senin durumun olumluysa benimkide olumluysa.. ozmn adam " kapilarinn 4 vade icinde acilmasi olucak " demesi.. kopyala yyapistir anlamina gelmiyo. yani illaki baska bi tarzda mi konusmasi cvp vermesi gerek.. bilmiyorum.. cok sacmaa geliyoo artik bu muhabettler
benim de geldiilkay geldiiiiii 6.gününde....ama bu kadar eften püften faldan sonra süper geldi be! iyi ki beklemişimmm...
Yorumlari okumadim valla :))ablacım zaten ortalık serkan muhabbetinden karışık bir de sen trolleme şimdi gözünü seveyim
Kim bu serkan? :)))ablacım zaten ortalık serkan muhabbetinden karışık bir de sen trolleme şimdi gözünü seveyim
ay çok tatlısın hiç böyle bir cevap beklemiyordum çok yaşaYorumlari okumadim valla :))
Hangi birini okuyayim sadece ilk mesaji okudum. :) ozaman ben aradan cekileyim..bugine kadar forumlarda hep kavga ortasinda kaldim. Busefer kalmayayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?