Binnaz Abla

Selam kızçelerimmm günaydınlar olsun hepinize güzel haberler alacağımız gün olsun inşallah

Şu çelişkiler vs olaylarını okudum da şimdi ben şöyle düşünüyorum eski sevgililerimiz hoşlandıklarımız sevdiklerimiz vs adına fallarımızı atıyoruz onlarda gördükleri kadar söylüyorlar işte bişeyler kimi anda çok iyi kimi hiçbişi bilemiyo. Neyse şöyle bir durum var biz bunlar için attığımızda hani diyorsunuz ya aynı cümleyi yazmış kopyala yapıştır mı yapıyor diye ben düşündüm ki eğer o ilişki olacaksa adamın kalıp cümlesi bu demek ki kapıları açması olacak diyor olmayacak gibi görüyorsa da kapıları kapatmış buna çok takılmamak lazım diye düşünüyorum cümleyi Nasıl kurduğuna bakmayalım bence herkese aynı şeyi demesi doğal olacaksa kapıyı açıyor olmayacaksa kapıyı kapatıyor adamın tarzı bu demek ki.. Fama aynı kişi mi bilmiyorum ama son fallarımda farkettiğim birbirlerinin cümlelerine çok benzeyen olmaları _Makaron_ 'a falımı attığımda fama olamaz bu demişti şaşırmıştı çok detay vermişti ve bilmişti de. Kısaca cümlelerin kalıplaşmışlığına takılmayalım bence aynı cümleyi bana da yazdı olayına girmeyelim diye düşünüyorum ilişkiyi olacak olarak gördüyse hissiyatına göre kapıları açacak diyor vs. Umarım kendimi anlatabilmişimdir

Sanırım bi tık Binnaz daha güvenilir mi nedir bir elin parmağını geçmez tabi bunlar.. Hakkımızda hayırlısı olsun canımlar

Arkadaslar hani ayrıntı vermek demişsınız ya sorularınız nasil oluyor. Ben uzun zamandır ayrı oldugumu soylerım sadece sızler nasıl soruyorsunuz.

Canim seka ben vencaremosa katina attim begenmistim pembeci degildi iyidi bende hatta once clviaxx sonra buna baktirmistim.Benimkinin ev mekan degisikligini yasaycagini bilen tek kisi vencaremostu.Atabilirsin bence canim
Aslında attım canım, cümleleri de oldukça tutarlıydı ama işte birazcık detay vermiş gibi oldum oradan mı ilerledi diye emin olamadım

69
Tatlım sihirlikelimeler , hazır gelmişken çıkan-çıkmayan fal haberin var mı? Bulmuşken seni:) boş çevirme bizi:)

Seka ben hic detay vermedim o.a ragmen iyiydi.Gorustugum biri vardi su a konusmuyoruz benle iletisime gecebilir mi bu kadar.

Seka ben hic detay vermedim o.a ragmen iyiydi.Gorustugum biri vardi su a konusmuyoruz benle iletisime gecebilir mi bu kadar.
boş değil demek ki arkadaşımın falında da tespitleri iyi gibiydi. Ne güzel sakinleşmiştim bir olay oldukça fal atıyordum şimdi yine kimi görsem saldırıyorum enerjiler yerle bir

Burda Serkan ismini zikredenlerden biriyim.Şubat ayından beri sürekli online fal baktırıyorum.Bu bahsettiğiniz isimlerden ilk Famaya attım olumluydu az da olsa tutarlıydı ama Zaman olarak patladı.Aylinin hem katina hem kahvesine başvurdum.Bahsettiği spesifik şeyler o sitede kimseye söylemediğim şeylerdi.Kahvesi Zaman'ı geçti.Katinayı başka hesaptan attım beni yine şaşırttı ama bu sefer genel tarih verdi memnunum.Daha sonra hep Serkana attım.Serkan bana 2 gün önce yaşadığım herşeyi önüme döktü.İlk falında bahsettiklerini Zaman aşımı yaşayarak yaşadım.Hala yaşamaya devam ediyorum.Fallarımın hepsini farklı hesaptan attım ve adam her seferinde aynı tarihi işaret etti.Bana bildikleri Aylin gibi spesifik şeylerdi ama farklı şeylerdi.Hiç bi Zaman birbirinin tekrarı fal almadım ikisinden de.Enerji işi veya başka birşey bilmiyorum.Ben memnunum kendisinden.Mümkün olduğunca burda Serkan konularına girmemeye çalışıyorum.Ancak forumda "sürekli Serkan'dan bahsedenler" sözü geçmeye başladı.Bende kendisinin ismini oldukça anan biri olarak yazmak istedim.Kaldı kı ben burda yeri geldi sezgiden yeri geldi Asenattan yeri geldi çingeneden de bahsettim.Ama Serkan'ın boş bir insan olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.O kadar fal dan sonra eleye eleye 3-4 tane falcı kaldı elimde.Ben Serkan'dan memnunum karşıt görüşlere de herzaman saygım var.Hazır konusu açılmışken yazmak istedim.Herkese Mutlu günler.Hayırlı cumalar :)

Serkan, fama, aylin, kahinvanga, sema ayni kisiler. Farkli hesaplardan da, farkli isim vererek te, her sekilde denedim. Ne kadar salagim dimi? Neden bile bile denedim, burada israrla ovenleri okuyarak, acaba ben mi yaniliyorum diye dusundugumden. Bir de birkac bildikleri sey oldugundan. Arkadaslarim da denedi, sonuc ayni. Bu sahtekarlara bile bile kaptirdigim paraya suan aciyorum. Az bir miktar degil maalesef.... fallari ciksin cikmasin ( elbet sans eseri cikar, biri olumsuz diyo, digeri olumlu ) kahin de olsalar umrumda degil. Resmen insanla dalga geciyolar. Tabii buna izin verrn benim. Daha 2. fallarda anlamama ragmen, buradan etkilenerek kapilarini asindirdim. Safligima doymayayim.

kesinlikle katiliyorum sana..bu serkan muhabetti cok skti..dün bende yazmisdim.. adama komple herseyi degisitrip ödeme seklindeki ailmden birinin ismini vererek fln filan fal atim. yani imkaaaaaani yookk bilmesi ben oldugum.. soru kisminda hic birsey sormadim.. tek ask konularinda bakarsaniz iyi olur dedim.. iliskim yok dedim. ve bunun üstüne cokk cok iyii bakti tarif etti ta iki sene önce bi olay yasamisdim adam bunu bile bahseti ve o konuyla ilgili kimse bisey bilmiyor yani ben bile unutmusum o diyince aklima geldi.. ve eskiden fal baktirmiyodum tek üc aydir.. :)))) yaniii niye illa iyi bakan biri hemen bi damga yiiyo anlamiyorum bende ...süphelenmistim bende zamaninda.. ama test sonucu eminim. bi arkadasim hep ask hayatiyla ilgili baktirirdi.. simdi ailesinden biri baktirdi.. ve adam yine bilmis yani... ki bu durumlardan baktirmiyordu..ama söyle birsey varr serkana cok soru sorunca veya durumu detaylica anlatmamak lazim.. soru sormayinca.. veya tek su yönde baktirmak istiyorum denince adam daha iyi bakiyoo.. enerjileri uymayanlar veya bukaaaaaaadar süphelenenler atmayi verin olsun bitsin :) mesela senin durumun olumluysa benimkide olumluysa.. ozmn adam " kapilarinn 4 vade icinde acilmasi olucak " demesi.. kopyala yyapistir anlamina gelmiyo. yani illaki baska bi tarzda mi konusmasi cvp vermesi gerek.. bilmiyorum.. cok sacmaa geliyoo artik bu muhabettler

Hiçbir falcı babamızın oğlu değil bu kadar savunmak ne onu da anlamıyorum? Bu isimlerin hepsine baktırmış biri olarak hatta vanga ve famanın falları çıkmış biri olarak yine de yoooo onlar aynı kişi değil asla olamazlar diye savunma gereği duymuyorum. Kimse de serkanın falları kopyala yapıştır demiyor zaten, adamın klasik lafıdır demiştir. Aynı nesibenin "yine çokca yoğunlaştığımda" demesi gibidir. Ama dürüstlük başka bir şey. Ben kendi adıma bu 4 ünün aynı kişi olduğunu ya da birbirleriyle paslaşan kişiler olduklarından artık eminim. Tellwedekiler gibi saçma biri de değil üstelik hisli biri de. Ama yukarda birilerinin dediği gibi 50 tlye baksın tek isimle baksın. Burda kimsenin avukatı değiliz, yok ben inanmıyorum diyenler baktırmaya devam etsin zaten. Ama inandığımız ya da emin olduğumuz şey için uyarmak da gayet normal.

Herkesin kendi görüşü tabi ki..Senin vesilenle sana cevap olarak değil de konu üzerinden gitmek için senden alıntı yaptım.Şunu da eklemek istiyorum benim arkadaşım attı geçenler de kendisinin bi sitede hesabı yok sıfır hesaptan attı.Çokta iyi baktı ihtimal vermemiştik önce ama 1 hafta içinde falın yarısı çıktı.Dediğin çok doğru o Adama ayrıntı vermiyceksin.Ben hep tek soru sordum.Bi gelişme olup attığımda bile gelişmeden bahsetmedim "erkek arkadaşımla ayrıyız ne görüyosunuz" dedim adamsanki açıklama yapmışım gibi gelişmeyi bilmekle kalmadı iki gün sonra yaşıycaklarımı döktü bana.Dönem dönem burda hep bu konu konuşuluyor.Normal de dahil olma tarafı değilim ama göz göre göre de yaşadıklarımı anlatmasam haksızlık olurdu.Dediğim gibi her görüşe saygım var.Aynı şekilde bende benim düşüncelerime saygı gösterilmesi taraftarıyım."Serkanı savunanlar yüzünden forumdan soğudum " cümlesi bana bugün bunları yazdırdı.Kaldı kı kaç gündür sezgi muhabbeti de dönüyo.Kadının anda çok iyi olduğu vs vs söylenenler arasında.Ki bende beğenirim hatta kredimi onun için bekletiyorum.Onun da belli kalıplaşmış duruma göre cümleleri var.Onun iyi olduğu kabul görüp Serkan'ın kalıplaşmış cümlelerinden yola çıkılarak neden kopyala yapıştırcı olarak lansediliyo bilmiyorum.Burda Serkan savunucusu gibi gözükmek istemiyorum ama yaşadıklarımı yazmam gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…