peki teşekkrler kardeşim odaklandığına baktırsın o zaman.Canım Melek haftasonu kahve profilini açacağını söylemişti.Beklerseniz haftasonu bakat.Ama ben yinede sizi etki altında bırakmış olmayayım.Sonuçta ben Melek'e hep tarot baktırdım ve kahvesi nasıldır bilmiyorum.Rezzan abladan memnun kalanda çok ama bana iyi gelmedi.Sen bilirsin canım ben tecrübelerimi yazdım.Sen içinden kim geçiyosa ona baktır.
Dur dur dur bi dakika şimdi hatırladım crn süpersin.Hakikaten hani sondu Jumblante aşkolsun.
yanı mert reıkının soyledıgı cımkış mı oldu cıkmamısmı?:44:
Umarım iyi bişeydir çıkan yorumu.Hadi bakalım bugün iyi gidiyoruz ,çıkan ikinci fal haberi.Dilimizi ısıralım bari.Kızlar benden de taze taze cıkan fal haberi.. Mert reikinin falından biraz bağımsız ama işinle ilgili böyle böyle bi duurm olacağını görüyorum dediğini yaşadım bugün itibariyle
Dur dur dur bi dakika şimdi hatırladım crn süpersin.Hakikaten hani sondu Jumblante aşkolsun.
peki teşekkrler kardeşim odaklandığına baktırsın o zaman.
ama kendim için değil ki valla :26:
Umarım iyi bişeydir çıkan yorumu.Hadi bakalım bugün iyi gidiyoruz ,çıkan ikinci fal haberi.Dilimizi ısıralım bari.
melek kahve bakmıyor galiba. kardeşim kahve falına baktırmak istiyor netten tarota inanmıyor.
bir an önce kurtulun bence :26:
tamam kardeşim içinde ilk ve sonBen anlamam kardeşim bi daha görmiyim
anlıyorum tabiki iyiliğim için sözlediğinizi. çok sağ olunTamam canım benim.Biz senin iyiliğin için söylüyoruz bizim halimiz sana örnek.Yoksa tabiki bize düşermi seni kısıtlamak.Takılıyoruz sana canım be anla.
hiiç şikayetçi değilim. ama sizde vazgeçin sık fal baktırmaktan artıkHaha.Bizde Jumblante nin başına anne baba kesildik ha.
Melek yarın açacak kahvesini, ben gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.. Hem tarot hem de kahve baktırdım, kahvesi de çoook iyidir Melek'in.. Yarın ben baktıracağım tekrar kahve nasipse :)
öncekine nazaran daha iyiyim şimdi.. Artık gittiğim birkaç kişi var sadece. Önceden günde 7 fal baktırdığımı biliyorum, artık günde 1-2 bazen 1 gün baktırmadığım bile oluyor :)
Ben anlamam kardeşim bi daha görmiyim
tamam kardeşim içinde ilk ve son
anlıyorum tabiki iyiliğim için sözlediğinizi. çok sağ olun
hiiç şikayetçi değilim. ama sizde vazgeçin sık fal baktırmaktan artık
I]
ahahaha bu çok iyiydiHahahaha kızın basında cellat olduk.ıstediği kadar baktırsın kız ölümlü dünya be.Baktır anam istediğin kadar Jumblante.Eğer sana ay sonunda herzamankinden daha fazla fatura ödeyeceğini söyleyen bi falcı çıkarsada anlaki o iyi falcı .
İnşallah canım benim inşallah baktırmaktan vazgeçtiğimiz günüde görücez.
Meleğe fal gönderdim hadi hayırlısı : D
Kızlar Mert'in falı çıktıııııııııııııııııııııııııOlay dün öğlen sularında gerçekleşti
Tam Mert'in dediği gibi oldu hemdeee. Şuan çok mutluyum hazırlandım evden çıkcam buluşcazzzzzzHala inanamıyorum onca zaman boşuna beklemişim ah manyak kafam.
Çıkmadan size yazayım dedim bu arada iki yabancı insan olarak değil, çiçeği burnunda bir çift olarak buluşmamızı yapacağız inşallah.
Sizlerinde umarım çıkar ve hayırlısıyla olur gönlünüzdeki şeyler...
Kızlar Mert'in falı çıktıııııııııııııııııııııııııOlay dün öğlen sularında gerçekleşti
Tam Mert'in dediği gibi oldu hemdeee. Şuan çok mutluyum hazırlandım evden çıkcam buluşcazzzzzzHala inanamıyorum onca zaman boşuna beklemişim ah manyak kafam.
Çıkmadan size yazayım dedim bu arada iki yabancı insan olarak değil, çiçeği burnunda bir çift olarak buluşmamızı yapacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?