Binnaz Abla

peki teşekkrler kardeşim odaklandığına baktırsın o zaman.
Dur dur dur bi dakika şimdi hatırladım crn süpersin.Hakikaten hani sondu Jumblante aşkolsun.

ama kendim için değil ki valla :26:

yanı mert reıkının soyledıgı cımkış mı oldu cıkmamısmı?:44:

Bebeğim ben onu tek bş soru sordum ve ona yoğunlaştırdım bu konunun dışında baska bişey var onu söylemek istiyorum dedi böyle böyle olacak ama önemli değil dedi en fazla 20 sn konustu bu konuyla ilgili esas sorduğum konuyla ilgili su an zaman var daha bekleyip görücex

Kızlar benden de taze taze cıkan fal haberi.. Mert reikinin falından biraz bağımsız ama işinle ilgili böyle böyle bi duurm olacağını görüyorum dediğini yaşadım bugün itibariyle
Umarım iyi bişeydir çıkan yorumu.Hadi bakalım bugün iyi gidiyoruz ,çıkan ikinci fal haberi.Dilimizi ısıralım bari.

peki teşekkrler kardeşim odaklandığına baktırsın o zaman.

ama kendim için değil ki valla :26:

Tamam canım benim.Biz senin iyiliğin için söylüyoruz bizim halimiz sana örnek.Yoksa tabiki bize düşermi seni kısıtlamak.Takılıyoruz sana canım be anla.

melek kahve bakmıyor galiba. kardeşim kahve falına baktırmak istiyor netten tarota inanmıyor.

bir an önce kurtulun bence :26:

Melek yarın açacak kahvesini, ben gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.. Hem tarot hem de kahve baktırdım, kahvesi de çoook iyidir Melek'in.. Yarın ben baktıracağım tekrar kahve nasipse :)

öncekine nazaran daha iyiyim şimdi.. Artık gittiğim birkaç kişi var sadece. Önceden günde 7 fal baktırdığımı biliyorum, artık günde 1-2 bazen 1 gün baktırmadığım bile oluyor :)

Ben anlamam kardeşim bi daha görmiyim
tamam kardeşim içinde ilk ve son
Tamam canım benim.Biz senin iyiliğin için söylüyoruz bizim halimiz sana örnek.Yoksa tabiki bize düşermi seni kısıtlamak.Takılıyoruz sana canım be anla.
anlıyorum tabiki iyiliğim için sözlediğinizi. çok sağ olun
Haha.Bizde Jumblante nin başına anne baba kesildik ha.
hiiç şikayetçi değilim. ama sizde vazgeçin sık fal baktırmaktan artık

peki o zaman ya Melek'i yada rezzanı seçsin

Ben anlamam kardeşim bi daha görmiyim

Hahahaha kızın basında cellat olduk.ıstediği kadar baktırsın kız ölümlü dünya be.Baktır anam istediğin kadar Jumblante.Eğer sana ay sonunda herzamankinden daha fazla fatura ödeyeceğini söyleyen bi falcı çıkarsada anlaki o iyi falcı .

tamam kardeşim içinde ilk ve son

anlıyorum tabiki iyiliğim için sözlediğinizi. çok sağ olun

hiiç şikayetçi değilim. ama sizde vazgeçin sık fal baktırmaktan artık

I]

İnşallah canım benim inşallah baktırmaktan vazgeçtiğimiz günüde görücez.

ahahaha bu çok iyiydi
İnşallah canım benim inşallah baktırmaktan vazgeçtiğimiz günüde görücez.

inşallah vazgeçebilirsiniz gerçekten

Nalan abla hiç fal alamıyomu nedir?Bugün ne kadar baktıysam sırada fal sayısı görmedim.Benmi denk gelmedim acaba yoksa Nalan abla çabukmu gözden düştü.

Kızlar Mert'in falı çıktııııııııııııııııııııııııı Olay dün öğlen sularında gerçekleşti
Tam Mert'in dediği gibi oldu hemdeee.
Şuan çok mutluyum hazırlandım evden çıkcam buluşcazzzzzz Hala inanamıyorum onca zaman boşuna beklemişim ah manyak kafam.
Çıkmadan size yazayım dedim bu arada iki yabancı insan olarak değil, çiçeği burnunda bir çift olarak buluşmamızı yapacağız inşallah.

Sizlerinde umarım çıkar ve hayırlısıyla olur gönlünüzdeki şeyler...

yok artıkkk bak sen su merteeee cok sevındım senın adına

çıkan fallar olduğunu okudum bugün ve tebrik ediyorum onları.. çok sevindim..Allah bir daha ayırmasın sevenleri..buraya bugün yazmak isteme sebebim zaman zaman gelip buradaki insanların günahkar, dinden çıkmış vs insanlar olduğu yönünde telkinler edip gidenlere bir kaç şey söylemek..

ben son 1 senede burada gerçek hayatta hiç tanımasam da hikayelerine tanıklık ettiğim, yeri gelince okuduklarımla gözlerimin dolup masanın başından kalktığım çok insan tanıdım bu forumda.. her biri kendi içinde özel, his dünyası geniş insanlar zannımca..yoksa aksi yönde olan biri, hiç bir umudu yokken aylarca kirpik uçlarıyla bile başkasına bakmadan günler geçirir mi ? hele ki bu devirde ? geçirmezdi elbet!

burda zaman zaman bilmişlik taslamaya gelen insanlar görüyorum. ve onlara sesleniyorum, elinizden bir şey gelecekse, gerçekten seven insanlar birbirine kavuşsun diye dua edin, gerisine gerek yok zaten.

Mevlana'yı bilen bilir. Şems gidince karalar bağlar, günleri-geceleri karışır birbirine. sonra bir gün bir adam çıkar gelir, Şems'den haberler getirdiğini söyler, anlatır bir şeyler. Mevlana çıkarıp hırkasını verir. derler ki, "anlamadın mı adam yalan söylemekteydi"...Mevlana, "ben yalan haberine hırkamı verdim, doğru olsaydı canımı verirdim" der..

ben bundan güzel bir hikaye bilmiyorum burda bizlerin hislerini tarif edebilecek.. herkes bir umut ve haber uğruna zamanını, parasını harcamaya razı..derdine düşmeyen bilemez türünden bir dert..

o nedenle, gölge etmeye gelenlere lafım, dua edin yeter. başka ihsan istemez..

Ayyyyy cok mutluyum kuşuuuuuuuum allah daim etsin mutluluğunu.. Darısı başımıza cicişler

Hadi gözün aydınn çook sevindim inan :))) Allah bu mutluluğunu daim etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…