- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
ben sana olayları bilahare özelden yazıcamK
Kim bu serkan? :)))
:)))) tamamben sana olayları bilahare özelden yazıcam
Ay çok tatlı yorum yapmışsın o yüzden cevabımı geri alıyorum.Fal baktirip hem günaha gireceksiniz hemde üstüne parami vereceksiniz?
Ah beee ben atamıyorum İlkay a fal, oturup ağlicam şimdibenim de geldi
:))) bu siteye bebek amacli uye oldum. Baska olaylara karismak istemiyorum :)ay çok tatlısın hiç böyle bir cevap beklemiyordum çok yaşa
Ahaaaaa bir deli dahaay çok tatlısın hiç böyle bir cevap beklemiyordum çok yaşa
Herşeyiniz tam bi akıl hocamız eksikti çünkü.Biz bu konuları çoktan geçtik.Bence ortalık karışıkken kimse seni farketmeden bu forumdan ayrıl Allah aşkına son kalan enerjimizi de sana harcamayalım
Fal baktirip hem günaha gireceksiniz hemde üstüne parami vereceksiniz?
Cidden arada kaynican şimdi :)Konudan bile degil forumdan ayrilayim? :))) bari konudan ayril deseydin. Ulkeyi terk et gibi birsey olmus. Neyse ey ahali benim yorumumu yok sayin :)
ay hala sesli gülüyorum:))) bu siteye bebek amacli uye oldum. Baska olaylara karismak istemiyorum :)
Nasil bi cevap bekliyordun ki?
Aman yalan dunyada kavga etmeye gerek yok. Ben forum ortaminda 3 sene falan siyasi tartismalara girdim .bosu bosuna. :)
Sende cok yasa
Yok rahibe zannediyorum :))) sakin ol...Sana ne bundan ? Hangi sıfatla insanların tercihlerini yargılamaya kalkıyorsun? Kendini azize mi sanıyorsun ?
Hahahahha forumu konu olarak yazmıştımda cevaplarını görünce yorumu silmiştim çok tatlı cevap vermişsin buraya gelmiş en kibar trolcüsün.Ama zamanlama yanlış olduKonudan bile degil forumdan ayrilayim? :))) bari konudan ayril deseydin. Ulkeyi terk et gibi birsey olmus. Neyse ey ahali benim yorumumu yok sayin :)
aynen Daisyciğim ya ofiste 5 dakikadır kendi kendime gülüyorum ciddi trollenmiş oldum galiba çünkü hiç beklemiyordumHahahahha forumu konu olarak yazmıştımda cevaplarını görünce yorumu silmiştim çok tatlı cevap vermişsin buraya gelmiş en kibar trolcüsün.Ama zamanlama yanlış oldu
Yok rahibe zannediyorum :))) sakin ol...
Hahaha bende cevap yazmıştım sonra seninle konuşmalarını gördüm düzelttim cevabımıaynen Daisyciğim ya ofiste 5 dakikadır kendi kendime gülüyorum ciddi trollenmiş oldum galiba çünkü hiç beklemiyordum
Yok Bilhassacığım her şey spontane geliştiForuma bebek için üye olan rahibe.... Hı hı...
Neyse, sanırım yabancı değilsin, kızlarla tanışıyorsun
Ağzına sağlık bebik, bu forumda ki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum ; ama gerçekten sadece o kişi bu mu? Şu kişi şu mu? Fama seviyosan Fama, yeşilcingenr seviyorsan ordan yürüyeceksinkesinlikle katiliyorum sana..bu serkan muhabetti cok skti..dün bende yazmisdim.. adama komple herseyi degisitrip ödeme seklindeki ailmden birinin ismini vererek fln filan fal atim. yani imkaaaaaani yookk bilmesi ben oldugum.. soru kisminda hic birsey sormadim.. tek ask konularinda bakarsaniz iyi olur dedim.. iliskim yok dedim. ve bunun üstüne cokk cok iyii bakti tarif etti ta iki sene önce bi olay yasamisdim adam bunu bile bahseti ve o konuyla ilgili kimse bisey bilmiyor yani ben bile unutmusum o diyince aklima geldi.. ve eskiden fal baktirmiyodum tek üc aydir.. :)))) yaniii niye illa iyi bakan biri hemen bi damga yiiyo anlamiyorum bende ...süphelenmistim bende zamaninda.. ama test sonucu eminim. bi arkadasim hep ask hayatiyla ilgili baktirirdi.. simdi ailesinden biri baktirdi.. ve adam yine bilmis yani... ki bu durumlardan baktirmiyordu..ama söyle birsey varr serkana cok soru sorunca veya durumu detaylica anlatmamak lazim.. soru sormayinca.. veya tek su yönde baktirmak istiyorum denince adam daha iyi bakiyoo.. enerjileri uymayanlar veya bukaaaaaaadar süphelenenler atmayi verin olsun bitsin :) mesela senin durumun olumluysa benimkide olumluysa.. ozmn adam " kapilarinn 4 vade icinde acilmasi olucak " demesi.. kopyala yyapistir anlamina gelmiyo. yani illaki baska bi tarzda mi konusmasi cvp vermesi gerek.. bilmiyorum.. cok sacmaa geliyoo artik bu muhabettler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?