Binnaz Abla

ay çok tatlısın hiç böyle bir cevap beklemiyordum çok yaşa
:))) bu siteye bebek amacli uye oldum. Baska olaylara karismak istemiyorum :)
Nasil bi cevap bekliyordun ki?
Aman yalan dunyada kavga etmeye gerek yok. Ben forum ortaminda 3 sene falan siyasi tartismalara girdim .bosu bosuna. :)
Sende cok yasa

Herşeyiniz tam bi akıl hocamız eksikti çünkü.Biz bu konuları çoktan geçtik.Bence ortalık karışıkken kimse seni farketmeden bu forumdan ayrıl Allah aşkına son kalan enerjimizi de sana harcamayalım

Konudan bile degil forumdan ayrilayim? :))) bari konudan ayril deseydin. Ulkeyi terk et gibi birsey olmus. Neyse ey ahali benim yorumumu yok sayin :)

:))) bu siteye bebek amacli uye oldum. Baska olaylara karismak istemiyorum :)
Nasil bi cevap bekliyordun ki?
Aman yalan dunyada kavga etmeye gerek yok. Ben forum ortaminda 3 sene falan siyasi tartismalara girdim .bosu bosuna. :)
Sende cok yasa
ay hala sesli gülüyorum buraya başta senin gibi yazıp bizi dinden atan o kadar insan oldu ki ben dedim ki al yine ortalık karışacak

Konudan bile degil forumdan ayrilayim? :))) bari konudan ayril deseydin. Ulkeyi terk et gibi birsey olmus. Neyse ey ahali benim yorumumu yok sayin :)
Hahahahha forumu konu olarak yazmıştımda cevaplarını görünce yorumu silmiştim çok tatlı cevap vermişsin buraya gelmiş en kibar trolcüsün.Ama zamanlama yanlış oldu

Neyseee! İlkay bekleyenler, nasıldı fallarınız ?
Ya ben de atmak istiyorum ona fal ama ııh olmuyorrrr

Hahahahha forumu konu olarak yazmıştımda cevaplarını görünce yorumu silmiştim çok tatlı cevap vermişsin buraya gelmiş en kibar trolcüsün.Ama zamanlama yanlış oldu
aynen Daisyciğim ya ofiste 5 dakikadır kendi kendime gülüyorum ciddi trollenmiş oldum galiba çünkü hiç beklemiyordum

aynen Daisyciğim ya ofiste 5 dakikadır kendi kendime gülüyorum ciddi trollenmiş oldum galiba çünkü hiç beklemiyordum
Hahaha bende cevap yazmıştım sonra seninle konuşmalarını gördüm düzelttim cevabımı Zamanlaması yanlış sayfa bu kadar hareketliyken gelince malum tepki kaçınılmaz oldu

Ağzına sağlık bebik, bu forumda ki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum ; ama gerçekten sadece o kişi bu mu? Şu kişi şu mu? Fama seviyosan Fama, yeşilcingenr seviyorsan ordan yürüyeceksin

Kızlar uzun zamandır yazmak istediğim bir şey var ama üzerime vazife değil diye çekiniyorum artık dayanamayacağım galiba
Şimdi öncelikle burada birçoğumuz yaralı ceylanlarız neden bir de birbirimizi kıralım Serkan,Fama yüzünden?
Serkan; Fama,Sema,Aylin,Cem hatta varsayalım ki diğer sitelerden biri olsun ne olacak sanki yıllardır çok mu mantıklı paralar harcadık bu fal hususunda?
İsteyen baktırsın istemeyen baktırmasın yeter ki bize bir şey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…