Ben kimseyi dinden atmadim. Oyle birsey yazmadim.ay hala sesli gülüyorumburaya başta senin gibi yazıp bizi dinden atan o kadar insan oldu ki ben dedim ki al yine ortalık karışacak
Hakikaten Heracığım ben de merak ediyorum bu sabırlı İlkay bekleyişinin sonuçlarını:)Kavga arasında benim sorduğum soru da arada kaynadı
Ahaaaaa bir deli daha
gitmeeee.... bize 1 bebek lazım sakinleşmek içinBen
Ben kimseyi dinden atmadim. Oyle birsey yazmadim.
Neyse ben kacayim. Cunku tartismalara dayanamaiyorum beni cekiyor :) tartisirsam banlanir giderim herhalde. Cekim gucu var bende tartismanin :)
Kactim.
Beni alın Bebek niyetineeegitmeeee.... bize 1 bebek lazım sakinleşmek için
ablacım zaten ortalık serkan muhabbetinden karışık bir de sen trolleme şimdi gözünü seveyim
:)))gitmeeee.... bize 1 bebek lazım sakinleşmek için
Oiyh!Benim sorumun cevabı olumluydu. Ben az buçuk neler olduğunu ve olabileceğini biliyorum zaten de beklemek ve belirsizlik canımı sıkıyor. Zaten bitmedi/bitemez/bitmemiştir inkarı aşamasından kabullenişe geçtim. Ancak benim de kafamı kurcalayan bir şey vardı. Aramasını engelleyen sebep hususunda İlkay noktayı koydu. Bingo!!!.
Kızlar uzun zamandır yazmak istediğim bir şey var ama üzerime vazife değil diye çekiniyorum artık dayanamayacağım galiba
Şimdi öncelikle burada birçoğumuz yaralı ceylanlarız neden bir de birbirimizi kıralım Serkan,Fama yüzünden?
Serkan; Fama,Sema,Aylin,Cem hatta varsayalım ki diğer sitelerden biri olsun ne olacak sanki yıllardır çok mu mantıklı paralar harcadık bu fal hususunda?
İsteyen baktırsın istemeyen baktırmasın yeter ki bize bir şey olmasın
Herkesin kendi görüşü tabi ki..Senin vesilenle sana cevap olarak değil de konu üzerinden gitmek için senden alıntı yaptım.Şunu da eklemek istiyorum benim arkadaşım attı geçenler de kendisinin bi sitede hesabı yok sıfır hesaptan attı.Çokta iyi baktı ihtimal vermemiştik önce ama 1 hafta içinde falın yarısı çıktı.Dediğin çok doğru o Adama ayrıntı vermiyceksin.Ben hep tek soru sordum.Bi gelişme olup attığımda bile gelişmeden bahsetmedim "erkek arkadaşımla ayrıyız ne görüyosunuz" dedim adamsanki açıklama yapmışım gibi gelişmeyi bilmekle kalmadı iki gün sonra yaşıycaklarımı döktü bana.Dönem dönem burda hep bu konu konuşuluyor.Normal de dahil olma tarafı değilim ama göz göre göre de yaşadıklarımı anlatmasam haksızlık olurdu.Dediğim gibi her görüşe saygım var.Aynı şekilde bende benim düşüncelerime saygı gösterilmesi taraftarıyım."Serkanı savunanlar yüzünden forumdan soğudum " cümlesi bana bugün bunları yazdırdı.Kaldı kı kaç gündür sezgi muhabbeti de dönüyo.Kadının anda çok iyi olduğu vs vs söylenenler arasında.Ki bende beğenirim hatta kredimi onun için bekletiyorum.Onun da belli kalıplaşmış duruma göre cümleleri var.Onun iyi olduğu kabul görüp Serkan'ın kalıplaşmış cümlelerinden yola çıkılarak neden kopyala yapıştırcı olarak lansediliyo bilmiyorum.Burda Serkan savunucusu gibi gözükmek istemiyorum ama yaşadıklarımı yazmam gerektiğini düşünüyorum.
Yürü be SnowcuğumKızlar ya şu tartışma bitsin gözünüzü seveyim düzenli olarak geriliyor burasıSerkan fama aylin vırt pırt çokta önemli değil aslında hepsi aynı para nerdeyse hepsinde de nokta atışı alıyorsanız kimin kim olduğu da çok umrumuzda olmasın hepsi aynı kişiyse o anda o gün enerjisi nasılsa o şekilde bakıyorlar iyi baktı bildi diyorsanız gerisi hiç ama hiç önemli değil bence ha eğer hiçbirinde tutmuyorsa o Zaman zaten atıpta para vermeye gerekte yok saçmalık oluyor o kısım zaten
Kimse kim amaaannn hepimiz acı çekiyoruz hepimiz ortak kaderdeyiz birimizin düğünü olsa da hepimiz göbek atsak
Fani dünyada nerdeyse aynı kaderi paylaşan insanlar olarak biraraya gelmişiz gülüp eğlencek yerimiz var boşverinnnn
Günün ortasında sayılırız geri kalan kısmı güzel olsun o halde, hem günlerden Cuma ne güzelAynı fikirdeyim. Herkes tecrübesini paylaşmak, başkalarının tecrübelerini öğrenmek için burda. Objektif ve samimi aktarırız, okuruz, destek olmaya çalışırız o kadar.
Tatsız bir gün benim için, umarım sizin iyi geçiyordur.
Yürü be Snowcuğum
Ağzına sağlık bebik, bu forumda ki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum ; ama gerçekten sadece o kişi bu mu? Şu kişi şu mu? Fama seviyosan Fama, yeşilcingenr seviyorsan ordan yürüyeceksin
Merakla bekliyorum,güzel olanlarının çıkmasına odaklanalım o haldeSayfalarca gerginlik okuyunca bi an şaaptım asıl ben size vericem haberi kimin falı çıktı kimin ki çıkmadı 3 4güne hey gidi hey
Merakla bekliyoruz o zaman..Sayfalarca gerginlik okuyunca bi an şaaptım asıl ben size vericem haberi kimin falı çıktı kimin ki çıkmadı 3 4güne hey gidi hey
Canımm sen beni yanlış anlamışsın :) Başta da dedim senin vesilenle konudan sapmamak için burdan yorum yapıyorum diye.Yazdıklarımın hiç biri sana değildi senin düşüncene katıldığım için kendi görüşümüzde devamını getirmek için yazdım yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma :) Kahvesi çıktı banacnm ben senin görüsüne saygi duyuyorum zaten. yanlis anladin beni galiba..dediklerini cok dogru buldugum icin. senin yorumunun üzerine yazmak istedim.. "begenmeyen istemeyen süphelenenler baktirmasin " sana degildi yani...bende hic bi falciyi burda savunmamisimdir.. hata tek zaman zaman bakiyorum cikan fallar olmus mu diye.. ve dün denk geldi.. tekrar serkan yorumlarini okuyunca.. yazma geregi duydum.. ve yazdim da ama test edidi felan dememe ramen kimsenin pek umrunda olmamis hala bi süphe duygusu.. umrumda da degil, ama komik geliyo.. süphelenip tekrar tekrar fal atanlar var..biraz sacma geliyo o yüzde yazma geregi buldum ve süphe olanlari aydinlatiyim dedim..test edildi diye ama cogu kisi pek umursamadi bile, bu yüzdende bidaha bisey yazmayi düsünmüyorum. en fazla fallarim cikarsa yazarim.. birini savunmaya gecmicem bundan sora..dedigim gibi zaten hani bana serkan da cikmadi henüz.. ama savunmammin nedeni.. cidiyetle yaptigi icin isini... ve cok dogru tespitleri var.. sana da cikmasina sevindim. bu arada hangi fali cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?