Binnaz Abla

Ben
ay hala sesli gülüyorum buraya başta senin gibi yazıp bizi dinden atan o kadar insan oldu ki ben dedim ki al yine ortalık karışacak
Ben kimseyi dinden atmadim. Oyle birsey yazmadim.
Neyse ben kacayim. Cunku tartismalara dayanamaiyorum beni cekiyor :) tartisirsam banlanir giderim herhalde. Cekim gucu var bende tartismanin :)
Kactim.

Benim sorumun cevabı olumluydu. Ben az buçuk neler olduğunu ve olabileceğini biliyorum zaten de beklemek ve belirsizlik canımı sıkıyor. Zaten bitmedi/bitemez/bitmemiştir inkarı aşamasından kabullenişe geçtim. Ancak benim de kafamı kurcalayan bir şey vardı. Aramasını engelleyen sebep hususunda İlkay noktayı koydu. Bingo!!!.

Oiyh!
O konulan nokta kesin mi? Ya ben de atmak istiyorum İlkay a fal ama.... Aması çoook....

Aynı fikirdeyim. Herkes tecrübesini paylaşmak, başkalarının tecrübelerini öğrenmek için burda. Objektif ve samimi aktarırız, okuruz, destek olmaya çalışırız o kadar.

Tatsız bir gün benim için, umarım sizin iyi geçiyordur.

cnm ben senin görüsüne saygi duyuyorum zaten. yanlis anladin beni galiba..dediklerini cok dogru buldugum icin. senin yorumunun üzerine yazmak istedim.. "begenmeyen istemeyen süphelenenler baktirmasin " sana degildi yani...bende hic bi falciyi burda savunmamisimdir.. hata tek zaman zaman bakiyorum cikan fallar olmus mu diye.. ve dün denk geldi.. tekrar serkan yorumlarini okuyunca.. yazma geregi duydum.. ve yazdim da ama test edidi felan dememe ramen kimsenin pek umrunda olmamis hala bi süphe duygusu.. umrumda da degil, ama komik geliyo.. süphelenip tekrar tekrar fal atanlar var..biraz sacma geliyo o yüzde yazma geregi buldum ve süphe olanlari aydinlatiyim dedim..test edildi diye ama cogu kisi pek umursamadi bile, bu yüzdende bidaha bisey yazmayi düsünmüyorum. en fazla fallarim cikarsa yazarim.. birini savunmaya gecmicem bundan sora..dedigim gibi zaten hani bana serkan da cikmadi henüz.. ama savunmammin nedeni.. cidiyetle yaptigi icin isini... ve cok dogru tespitleri var.. sana da cikmasina sevindim. bu arada hangi fali cikti?

Kızlar ya şu tartışma bitsin gözünüzü seveyim düzenli olarak geriliyor burası Serkan fama aylin vırt pırt çokta önemli değil aslında hepsi aynı para nerdeyse hepsinde de nokta atışı alıyorsanız kimin kim olduğu da çok umrumuzda olmasın hepsi aynı kişiyse o anda o gün enerjisi nasılsa o şekilde bakıyorlar iyi baktı bildi diyorsanız gerisi hiç ama hiç önemli değil bence ha eğer hiçbirinde tutmuyorsa o Zaman zaten atıpta para vermeye gerekte yok saçmalık oluyor o kısım zaten

Kimse kim amaaannn hepimiz acı çekiyoruz hepimiz ortak kaderdeyiz birimizin düğünü olsa da hepimiz göbek atsak

Fani dünyada nerdeyse aynı kaderi paylaşan insanlar olarak biraraya gelmişiz gülüp eğlencek Paylaşcak yerimiz var boşverinnnn

Yürü be Snowcuğum

Günün ortasında sayılırız geri kalan kısmı güzel olsun o halde, hem günlerden Cuma ne güzel

Ağzına sağlık bebik, bu forumda ki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum ; ama gerçekten sadece o kişi bu mu? Şu kişi şu mu? Fama seviyosan Fama, yeşilcingenr seviyorsan ordan yürüyeceksin

öpüyorum fistik. aynen öyle... benimde cok süphelendigim kisiler var ve o yüzdende o kisilere atmiyorum, ama sürekli burda fama-serkan-sema-vanga muhabbeti baydii.. konu kapaniyo sora tekrar ayni konu aciliyo. bende düsüncelerimi paylasiyim dedim. babamin oglu degil dogru, ama babamin oglu degil diyede haksizzlik yapamam. emin oldugum icin yazma geregi duydum sadece. isteyenn atarrr isteyenn atmazzz beni ilgilendirmez zaten, bi aydinlatma yapmak istedim sadece, bazi kisilerin ici rahat etsin diye.... zaten üc dört kisi kaldi begendim... cok sikisinca onlara atiyorum..herkesle enerjileri uyucak diye birsey de yok. ama bana ve bi kac tanidigima iyidi, ki sana da iyimis ve cikmis fali demisin, ins bize de cikar artikk

Canımm sen beni yanlış anlamışsın :) Başta da dedim senin vesilenle konudan sapmamak için burdan yorum yapıyorum diye.Yazdıklarımın hiç biri sana değildi senin düşüncene katıldığım için kendi görüşümüzde devamını getirmek için yazdım yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma :) Kahvesi çıktı bana

tartışmayı devam ettirmek niyetinde değilim, sadece arkadaşın biri, kendi fallarındaki cümleleri yazınca ve aynı cümleler bende de olunca şifremi güç bela hatırlayıp kendi tecrübemi yazmaya girmiştim.

kendi açımdan, bu fal dünyasına yeni giriş yapan birinin en azından, aynı kişilere fal atmış olabileceğini bilmesini şiddetle isterim... ben bu bilinç seviyesine gelene dek çok para kaybetmişim. belki birileri o kadar kaybetmez.

sonrasında elbette isteyen istediği falcıya fal atar. kimsenin problemi birilerine engel olmak değil.

bir arkadaş çıkan fallarla ilgili yorum istemiş. müsait olduğum en yakın zamanda toparlayarak liste halinde yazacağım. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…