Binnaz Abla

Canım Hera34 Vadenin gelmesi değil de az çok biliniyor bu haftasonu görüşme var bakalım sonucu Nasıl olacak ona göre detaylı liste yapıcam ah @seka_ 'cım inşallah güzel olur bende öyle isterim ne kadar umudum olmasa da bekliyorum bu akşamı yarını

Hayırlısı olsun canım, merakla bekliyoruz biz haberlerini

Ay bana Cidde'n bi akıl verin..
İlkay a kahve Yollamaya karar verdim, ama açıkça belirtin sorunuzu demiş ya.
Ne yazıyoruz
Yani çok da fazla belirtmemek lazım ama..

Ya benimki nokta atışlı vs değilde...Yani çok mantıklıydı..Adamın ne durumda olduğunu,sinirsel sıkıntılarını anlattı...Barışacaksınız vs demedi ama sonra olabilecek çoook mantıklı birşey dedi..Bu da adamın yapabilitesi çok yüksek dengesiz birşeydi gene...

Merhaba mayis sonu herkes cikan cikmayan fallarini toplayip yazsa ya kizlar ,iyi falci kotu falci belli olsun boylelikle para dokmeyiz daha cok valla benim herkes haziran demis bir tek yesilcingene mayis ta iletisim demis ama oyle bir durum yok henuz .Sizde cikan cikmayan fallar nedir durumlar :)

Ben yine oturup vakit bolluğundan eski fallarımı didikledim..
Biryolunvar'da baktırmışım toplam 6 kişiye..
Şehrazat, kahinvanga, FAMA, Emine Kurtuluş patlamış.
Gülcan Kabadayı az çok ucundan yakalamış. O sıra hayatımda olan kişiyle olmayacak ve yeni biri olacak demiş, harf vermiş. İsimden olmasa da soyadından tutuyor :)
İlkay gür.. Henüz anlayamıyorum tuttu mu tutmadı mı ama o dönem için tutmadı sanırım.. Tarot atmışım.. Ve forumda gördüğüm kadarıyla kahvede daha iyi,,

Yakın tarihte de Serkan Tek e atmışım.. Daha vadesi var, bekliyorum..

benim de ilkay dan yorumum geldiii.. içi dolu bir faldı yorumunu beğendim. bakalım dediği tarihleri bekleyeceğim..
Hayırlısı olsun. Ya bir şey sorucam. İlkay gür bilgisiz fala bakmıyorum diyor ya, en kısa yoldan Nasıl sorucam ilişkide neler olacağını?

Ben öpüyorum
Yawrus Serkan dışında kimler çıktı sana?

Kız eski koca için fal mı baktırılırmış... Bırak ne hali varsa görsün... Evlerden ırak... Yeni biri varmıymış ne dedi İlkay ?

Kız eski koca için fal mı baktırılırmış... Bırak ne hali varsa görsün... Evlerden ırak... Yeni biri varmıymış ne dedi İlkay ?

Hemencik atlama şekerim didi...6 ay bi bırak kendini didi...Ama esmer bi varmış..geliyooor uzaktannnn :) Ya daha boşanamadığımdan herr falımda çıkar kendisi...temsili koca olarrrak...

Ben öpüyorum
Yawrus Serkan dışında kimler çıktı sana?

canim serkan daha net cikmadi...yani kücük ayrintilar disinda.. ehm... aylinin eski fallarini dinledimde.. iletisimleri iki üc kez bilmis. gidisati, konunun tamamina daha biraz var cikarsa tekrar yazarim.. ama tarihleri tuturmus, neler konusulcani fln. onun disinda nesibenin bi kac dedigi de cikti... ama hala beklemedeyim..bide cok fal atmisim.. eskileri bi acip okumam gerek kim neler bilmis diye, tekrar yazicam. tarih olarak patlayanlar cok, takilmamak gerek aslinda tarihlerede yinede o kisileri de tekrar buraya yazicam. üseniyorum eski fallari acip okumaya sende serkan haric kimler ciktii..?? bide serkanin cikan fali olumlumuydu ve komple mi cikti?

Ben tellwe monaspeckleye fal atmistim bana ic dunyamdan karsimdaki adama fazla bahsetmemem gerektigini bunu yuzume vuracagami soyledi tam da boyke oldu dengesizluginden baska kizlarls konusmasindan bikmistim tartistik o sirada bu kizin dedigi gibi oldu.Gelecegi tutturamiyolar diyr birsey yok bence.Var mi az hic yok diyemeyiz.

İlk hesapta ki ilk falım kasımda atmışım, detayları bilmiş barışma tarihi tam belli değil demiş hala barışmadık, arada attığım fallarda arafa ki iletişim tarihlerini filan bildi detayları filab. İkincş hesaptan attığım ilk falım aynen dediği gibi oldu mayıs haziran tarihi verdi. Bakalım ne çıkacak. Ama iki ayrı hesaptan farklı kişiler olduğumu düşünüyor:))

Hemencik atlama şekerim didi...6 ay bi bırak kendini didi...Ama esmer bi varmış..geliyooor uzaktannnn :) Ya daha boşanamadığımdan herr falımda çıkar kendisi...temsili koca olarrrak...
Sana derken aklıma geldi. Benim adağım vardı bu adamdan bir boşanayım Koç kurban edeceğim diye... Unutmuşum gitmiş... Bir tane falcı da çıkıp demedi ki senin adağın var kadın önce onu yap diye... El mecbur artık... Hafta sonu adakçı bakmam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…