- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
benim de geldi
Hayırlısı olsun canım, merakla bekliyoruz biz haberlerini
Cezmi numarasını buldunuz mu ??Ben de alabilir miyim bu Cezminin numarasını?:) Bir de nerde bakıyor? Hala 150 TL mi?
Hayırlısı olsun. Ya bir şey sorucam. İlkay gür bilgisiz fala bakmıyorum diyor ya, en kısa yoldan Nasıl sorucam ilişkide neler olacağını?benim de ilkay dan yorumum geldiii.. içi dolu bir faldı yorumunu beğendim. bakalım dediği tarihleri bekleyeceğim..
Ben öpüyorumöpüyorum fistik.aynen öyle... benimde cok süphelendigim kisiler var ve o yüzdende o kisilere atmiyorum, ama sürekli burda fama-serkan-sema-vanga muhabbeti baydii.. konu kapaniyo sora tekrar ayni konu aciliyo. bende düsüncelerimi paylasiyim dedim. babamin oglu degil dogru, ama babamin oglu degil diyede haksizzlik yapamam. emin oldugum icin yazma geregi duydum sadece. isteyenn atarrr isteyenn atmazzz beni ilgilendirmez zaten, bi aydinlatma yapmak istedim sadece, bazi kisilerin ici rahat etsin diye.... zaten üc dört kisi kaldi begendim... cok sikisinca onlara atiyorum..herkesle enerjileri uyucak diye birsey de yok. ama bana ve bi kac tanidigima iyidi, ki sana da iyimis ve cikmis fali demisin, ins bize de cikar artikk
Kız eski koca için fal mı baktırılırmış... Bırak ne hali varsa görsün... Evlerden ırak... Yeni biri varmıymış ne dedi İlkay ?Ya benimki nokta atışlı vs değilde...Yani çok mantıklıydı..Adamın ne durumda olduğunu,sinirsel sıkıntılarını anlattı...Barışacaksınız vs demedi ama sonra olabilecek çoook mantıklı birşey dedi..Bu da adamın yapabilitesi çok yüksek dengesiz birşeydi gene...
Kız eski koca için fal mı baktırılırmış... Bırak ne hali varsa görsün... Evlerden ırak... Yeni biri varmıymış ne dedi İlkay ?
Bırak arkadaşım ben bıraktım.Uyuşturucu gibi aynı:) Falcılardan umut alıyoruz bir süre bunla idare ediyoruz.Hazirana kadar beklerim yok hic bir fal cikmazsa ki cogu pozitif bu fallarin :) onume bakarim online falida birakirim .
Ben öpüyorum
Yawrus Serkan dışında kimler çıktı sana?
İlk hesapta ki ilk falım kasımda atmışım, detayları bilmiş barışma tarihi tam belli değil demiş hala barışmadık, arada attığım fallarda arafa ki iletişim tarihlerini filan bildi detayları filab. İkincş hesaptan attığım ilk falım aynen dediği gibi oldu mayıs haziran tarihi verdi. Bakalım ne çıkacak. Ama iki ayrı hesaptan farklı kişiler olduğumu düşünüyor:))canim serkan daha net cikmadi...yani kücük ayrintilar disinda.. ehm... aylinin eski fallarini dinledimde.. iletisimleri iki üc kez bilmis. gidisati, konunun tamamina daha biraz var cikarsa tekrar yazarim.. ama tarihleri tuturmus, neler konusulcani fln. onun disinda nesibenin bi kac dedigi de cikti... ama hala beklemedeyim..bide cok fal atmisim.. eskileri bi acip okumam gerek kim neler bilmis diye, tekrar yazicam. tarih olarak patlayanlar cok, takilmamak gerek aslinda tarihlerede yinede o kisileri de tekrar buraya yazicam. üseniyorum eski fallari acip okumayasende serkan haric kimler ciktii..?? bide serkanin cikan fali olumlumuydu ve komple mi cikti?
Sana derken aklıma geldi. Benim adağım vardı bu adamdan bir boşanayım Koç kurban edeceğim diye... Unutmuşum gitmiş... Bir tane falcı da çıkıp demedi ki senin adağın var kadın önce onu yap diye... El mecbur artık... Hafta sonu adakçı bakmam olacakHemencik atlama şekerim didi...6 ay bi bırak kendini didi...Ama esmer bi varmış..geliyooor uzaktannnn :) Ya daha boşanamadığımdan herr falımda çıkar kendisi...temsili koca olarrrak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?