Binnaz Abla

Birde gizem haturn anda döktürüyor. Olumlu diyor ama bilmiyom tam gelecek çıkmıyor onun, yani arıcak barışcaksınız diyor da aradıklarında barışmadık hiç

çok iyi bi falcı o kız, adı duyulmadı kesinlikle underrated bi falcı. benim durum analizim en iyi onunmuş tekrar okuyunca anladım. zamanı geçti verdiği tarihin ama ortaya çıksa yine baktırırım. anda çok iyiymiş.

Adak adanacak kadar mı kötü gerçekten. Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun, yeni kapılar açsın

Ne zarar bunlar ya...şimdi bi ton masraf...üfff

Adak adanacak kadar mı kötü gerçekten. Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun, yeni kapılar açsın
Üzülme hiççç.... O kadar kötüydü evet... O hala kötü ben aslanlar gibiyim çok şükür....

geçen sene 3 kere baktırmışım ona bendede herşeyi bilmiş ama anda ve geçmişte geleceğe yönelikte önemsiz birkaç şey bilmiş. ama anda seni hislerini tarif etmede çok iyiymiş gerçekten.

hadicanimsendee deme öyle şekerim... sevgili durumu başka... Düşünsene Leyla ile Mecnun kavuşmuş. Avcılar düğün salonundan çıkıp eve giderken daha Leyla'nın başı tuttu. Sonra işte Toki'den taksitle eve girdiler.. Hoppp 2 de çocuk üstüne... Leyla ev işi çocuk, debelenirken Mecnun mahalle kahvesinde pişpirik peşinde. Üstelik Leyla bir çalışan kadın... Tabi herkesin hayatı başka türlü işler adam entellektüeldir kahveye gitmez de motosiklet tepesinden inmez. Benim eski kocam asla çalamadığı enstrümanlarla doldurmuştu evi. Kuyruklu piyanomuz salonda çok şık duruyordu. Misafir gelince üstüne servis tabaklarını diziyordum.Ya da ne bileyim çocuk 2 tane değildir de 1 'dir mesela....

üstün vasıflara sahip olmayan bi falcının da bi noktadan sonra düzenli olarak ilah/ilahe raddesine dek övülmesi de bi o kadar dikkat çekici ve can sıkıcı.katılıyorum. kim ne yaparsa yapsın tatlım hür irade var. benim senin veya birkaç kişinin anladığı gibi olay. her falcının bi karakteristik yazımı vadır buna amenna ama bizim değindiğimiz nokta çok başka

Bu çıktı mı?

Hayırlısı olsun. Ya bir şey sorucam. İlkay gür bilgisiz fala bakmıyorum diyor ya, en kısa yoldan Nasıl sorucam ilişkide neler olacağını?

Ben de bilgi vermemistim. Nasil olacak şeklinde sordum. O da genel bir yorum yapmış. Falın başında da bilgi verilmeden kahve yorumunda kendimi pek başarılı bulmuyorum demiş kendisi. Ama iyidi bence. Merak ettiğin bi konu varsa açık bi şekilde sorabilirsin bence dürüst bi yorumcu sorudan gidecegini zannetmiyorum canım. En azından bende öyle bir intiba bırakmadı.

Çok fazla bilgi veremedim, basit bir şekilde sordum ben de..
Sırada toplam 8 kişi var, sonra sistemden çıkış yaptı. Ben kaç gün beklerim acaba.. Bekleyip görelim bakalım..

Kızlarr Serkan'a benimkinin adından ayrı hesaptan fal attım Cvp gelmiş . Soruda çok az bilgi verdim.İyi buldum ve benimkinin haline üzüldümm bee. Ada'mın baya sıkıntısı varmış . İlişkinizde senin hatan çok demiş. Ada'm herşeyi çatır çatır şöylemiş ama Zaman olarak 4 vade demiş . Bu 4 vade 4 gün müdür kızlar ?4 aysa Bayılıcam şimdi.

4 vadenin en uzunu olarak 4 ay deniyor genelde.. 4 gün, 4 hafta, 4ay.. Hiç belli olmuyor ki..

Canım baskası için nasıl baktırıyorsun kahveyi içerken onu dusunerek falan mı bir de soruyu sorarken nasıl soruyorsun. Ben de eskısı için atmak istiyorum ama nasıl yapıcam nasıl soru sorcam bılemıorum bır de kendı adına baktırdıgınla uyumlu mu

Canımmm kahveyi kapatırken benimkinin adını söyleyip onun niyetine diyorum .ayrı hesap açıp onun bilgisi ve burç vs onları giriyorum . Soru olarak ben sevgilimden ayrıldım aşk hayatımla ilgili Nasıl gelişmeler olucak dedim. Çok uyumlu geldi . Sadece barışma tarihimizi Serkan bana 35 gün dedi benimkine 4 vade.gerisi tutarlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…