- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Birde gizem haturn anda döktürüyor. Olumlu diyor ama bilmiyom tam gelecek çıkmıyor onun, yani arıcak barışcaksınız diyor da aradıklarında barışmadık hiçcanim serkan daha net cikmadi...yani kücük ayrintilar disinda.. ehm... aylinin eski fallarini dinledimde.. iletisimleri iki üc kez bilmis. gidisati, konunun tamamina daha biraz var cikarsa tekrar yazarim.. ama tarihleri tuturmus, neler konusulcani fln. onun disinda nesibenin bi kac dedigi de cikti... ama hala beklemedeyim..bide cok fal atmisim.. eskileri bi acip okumam gerek kim neler bilmis diye, tekrar yazicam. tarih olarak patlayanlar cok, takilmamak gerek aslinda tarihlerede yinede o kisileri de tekrar buraya yazicam. üseniyorum eski fallari acip okumayasende serkan haric kimler ciktii..?? bide serkanin cikan fali olumlumuydu ve komple mi cikti?
Ben tellwe monaspeckleye fal atmistim bana ic dunyamdan karsimdaki adama fazla bahsetmemem gerektigini bunu yuzume vuracagami soyledi tam da boyke oldu dengesizluginden baska kizlarls konusmasindan bikmistim tartistik o sirada bu kizin dedigi gibi oldu.Gelecegi tutturamiyolar diyr birsey yok bence.Var mi az hic yok diyemeyiz.
Adak adanacak kadar mı kötü gerçekten. Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun, yeni kapılar açsınSana derken aklıma geldi. Benim adağım vardı bu adamdan bir boşanayım Koç kurban edeceğim diye... Unutmuşum gitmiş... Bir tane falcı da çıkıp demedi ki senin adağın var kadın önce onu yap diye... El mecbur artık... Hafta sonu adakçı bakacağız...
Sana derken aklıma geldi. Benim adağım vardı bu adamdan bir boşanayım Koç kurban edeceğim diye... Unutmuşum gitmiş... Bir tane falcı da çıkıp demedi ki senin adağın var kadın önce onu yap diye... El mecbur artık... Hafta sonu adakçı bakmam olacak
Bırak arkadaşım ben bıraktım.Uyuşturucu gibi aynı:) Falcılardan umut alıyoruz bir süre bunla idare ediyoruz.
Üzülme hiççç.... O kadar kötüydü evet... O hala kötü ben aslanlar gibiyim çok şükür....Adak adanacak kadar mı kötü gerçekten. Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun, yeni kapılar açsın
Kız eski koca için fal mı baktırılırmış... Bırak ne hali varsa görsün... Evlerden ırak... Yeni biri varmıymış ne dedi İlkay ?
geçen sene 3 kere baktırmışım ona bendede herşeyi bilmiş ama anda ve geçmişte geleceğe yönelikte önemsiz birkaç şey bilmiş. ama anda seni hislerini tarif etmede çok iyiymiş gerçekten.çok iyi bi falcı o kız, adı duyulmadı kesinlikle underrated bi falcı. benim durum analizim en iyi onunmuş tekrar okuyunca anladım. zamanı geçti verdiği tarihin ama ortaya çıksa yine baktırırım. anda çok iyiymiş.
Hiçbir falcı babamızın oğlu değil bu kadar savunmak ne onu da anlamıyorum? Bu isimlerin hepsine baktırmış biri olarak hatta vanga ve famanın falları çıkmış biri olarak yine de yoooo onlar aynı kişi değil asla olamazlar diye savunma gereği duymuyorum. Kimse de serkanın falları kopyala yapıştır demiyor zaten, adamın klasik lafıdır demiştir. Aynı nesibenin "yine çokca yoğunlaştığımda" demesi gibidir. Ama dürüstlük başka bir şey. Ben kendi adıma bu 4 ünün aynı kişi olduğunu ya da birbirleriyle paslaşan kişiler olduklarından artık eminim. Tellwedekiler gibi saçma biri de değil üstelik hisli biri de. Ama yukarda birilerinin dediği gibi 50 tlye baksın tek isimle baksın. Burda kimsenin avukatı değiliz, yok ben inanmıyorum diyenler baktırmaya devam etsin zaten. Ama inandığımız ya da emin olduğumuz şey için uyarmak da gayet normal.
Üzülme hiççç.... O kadar kötüydü evet... O hala kötü ben aslanlar gibiyim çok şükür....
Serkan Bey'den mesajım geldi. Anda % 70 bildi. 2 vakitde haber alacaksın demiş. Falın gelmesinden önce haber geldi. Kandilim kutlandı. Kısa bir nasılsın iyi misin sohbeti. Azıcık günah çıkarmaca vardı. Yeniden başlayacak ilişkiniz, hem daha güzel olacak demiş. Bekleyip göreceğiz. Fal çıkmış mı oluyor şimdi. Yalnız okurken çok zorlandım falı. O kadar çok hanımefendi demişki başkası var evvela diye anladım önce. Meğer benmîşım o hanımefendi. Kandil günü fal baktirmak da içimi bir daralttı ya neyse. Şükür duaları dileyecegim Allah'tan bu gece hepimiz için. İyi geceler.
Hayırlısı olsun. Ya bir şey sorucam. İlkay gür bilgisiz fala bakmıyorum diyor ya, en kısa yoldan Nasıl sorucam ilişkide neler olacağını?
Çok fazla bilgi veremedim, basit bir şekilde sordum ben de..Ben de bilgi vermemistim. Nasil olacak şeklinde sordum. O da genel bir yorum yapmış. Falın başında da bilgi verilmeden kahve yorumunda kendimi pek başarılı bulmuyorum demiş kendisi. Ama iyidi bence. Merak ettiğin bi konu varsa açık bi şekilde sorabilirsin bence dürüst bi yorumcu sorudan gidecegini zannetmiyorum canım. En azından bende öyle bir intiba bırakmadı.
İletişim olacak dediği çıktı. Sonuç beklemede....Bu çıktı mı?
4 vadenin en uzunu olarak 4 ay deniyor genelde.. 4 gün, 4 hafta, 4ay.. Hiç belli olmuyor ki..Kızlarr Serkan'a benimkinin adından ayrı hesaptan fal attım Cvp gelmiş . Soruda çok az bilgi verdim.İyi buldum ve benimkinin haline üzüldümm bee. Ada'mın baya sıkıntısı varmış . İlişkinizde senin hatan çok demiş. Ada'm herşeyi çatır çatır şöylemiş ama Zaman olarak 4 vade demiş . Bu 4 vade 4 gün müdür kızlar ?4 aysa Bayılıcam şimdi.
Canım baskası için nasıl baktırıyorsun kahveyi içerken onu dusunerek falan mı bir de soruyu sorarken nasıl soruyorsun. Ben de eskısı için atmak istiyorum ama nasıl yapıcam nasıl soru sorcam bılemıorum bır de kendı adına baktırdıgınla uyumlu muKızlarr Serkan'a benimkinin adından ayrı hesaptan fal attım Cvp gelmiş . Soruda çok az bilgi verdim.İyi buldum ve benimkinin haline üzüldümm bee. Ada'mın baya sıkıntısı varmış . İlişkinizde senin hatan çok demiş. Ada'm herşeyi çatır çatır şöylemiş ama Zaman olarak 4 vade demiş . Bu 4 vade 4 gün müdür kızlar ?4 aysa Bayılıcam şimdi.
Canımmm kahveyi kapatırken benimkinin adını söyleyip onun niyetine diyorum .ayrı hesap açıp onun bilgisi ve burç vs onları giriyorum . Soru olarak ben sevgilimden ayrıldım aşk hayatımla ilgili Nasıl gelişmeler olucak dedim. Çok uyumlu geldi . Sadece barışma tarihimizi Serkan bana 35 gün dedi benimkine 4 vade.gerisi tutarlıCanım baskası için nasıl baktırıyorsun kahveyi içerken onu dusunerek falan mı bir de soruyu sorarken nasıl soruyorsun. Ben de eskısı için atmak istiyorum ama nasıl yapıcam nasıl soru sorcam bılemıorum bır de kendı adına baktırdıgınla uyumlu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?