Binnaz Abla

Çıkan fal haberim var kızlar..
Ama hemen yazmayacağım, gün içerisinde anlatıcam. Durumlar oldukça karışık, ama nasıl olacak napıcam hiç bilmiyorum
Bir de ilkay dan gelse falım daha net fikir sahibi olup yazıcam size herşeyi.. Sevineyim mi, üzüleyim mi onu da bilemedim...
Karmakarışık bi haldeyim..
Ama bazı şeyleri bilebilen falcılar gerçekten var bence, tabiki yakın gelecek ama.. Ya da şans.. Bilemedim :)

Eeee tamam işte. Adam 35 güne kadar geliyor. Sen de 2 ay 25 gün süründürüyorsun adamı... Ohhhh içimin yağları eridi sabah sabah

Cıkan fal haberler kadar beni mutlu eden başka bir şey var mı bu aralar
İnşallah devamı da güzel gelir beybim!
Şu anda benim olayım muallakta.. Zaten bu durumu söyleyen kişi, ortalama 1 ay zaman verdi.. Soru sordum ona o yuzden yazamıyorum :) kimliğimiz açığa çıkmasın diyee

Eeee tamam işte. Adam 35 güne kadar geliyor. Sen de 2 ay 25 gün süründürüyorsun adamı... Ohhhh içimin yağları eridi sabah sabah
Ahahaha çok yaşa senn. Gelsinde süründüreyim . Yalnız İlkay falında esmer biriyle karşılaşacaksın 20-29 mayıs arası dedi. Ben dün arkadaşlarla yemeğe gittim orada grup içimde esmer biri vardı baya ilgiliydi benimle. Aklıma hemen İlkay geldi:)
Bazılarının falları çıkıyor valla.arkadaşım Kemal devrime attı tarihleriyle birlikte çıktı.

Bu arada ilkayın dün gece 7 falı vardı, şu anda 4 görünüyor. Benimki de bugün gelir mi ki

gelir merak etme sen yeter ki olumlu düşün :) bize de haber et noluuuur :))

gelir merak etme sen yeter ki olumlu düşün :) bize de haber et noluuuur :))
Olumlama yapa yapa çatladım yemin ediyorum, ama işe de yarıyor gibi :))
Oturup oturup ben size tüm falları yazıyorum neredeyse..
Ay sonunda hepsi barışma gördü..
2 kişi aralıklı görüşme, temmuz ağustos gibi yeniden ilişki, sonra evlilik.. Bakalım..
Hepimizin falları çıksın ki, oturup fallara para vereceğimize altın alıp takalım birbirimize daha çok hayra geçer

Ohhhh sen de ilgelenseydin azıcık... Hımmm hemde esmermiş...

Üzüntü ve olumsuzluk üretme. Falın bugün gelecek. Hissediyorum

Valla çok merak ediyorum kimler çıktı sende diye :) bence olumlu, dengeli ve kendimiz kaldığımız sürece tüm fallar da çıkabilir her şey bizde başlıyor :)
Inşallah hayırlısı ile evliliğe kadar gider fistik sonra bir altın benden sana

Ay sorularıma bi cevap gelsin yazıcam hemen! Ben de sabırsızım zaten ama dayanmam lazım:)
Ayrıca hele bi düğün olsun, altını boşverin gelin göbek atarız

Ya sezgiden mail gelir gelmez açıyorum sayfayı hangi ara doluyo anlamıyorum .Önceden bu kadar zor değildi bu hatuna atmak yaaaa

Üzüntü ve olumsuzluk üretme. Falın bugün gelecek. Hissediyorum
İnşallahh! Dün geceden beri online neredeyse İlkay! Gelince direk yazıcam zaten buraya..
Şu anda beklemede olan; geysu, yesilcingene, venceremos, cliviaxx, ilkay gür ve serkan tek var. İlkay ın falı daha gelmedi..
Vadelere az kaldı..
Gerçi bizim adam değişmiş azıcık, onu da işte soruma cevap gelince yazıciiiimm

Evet tam düşündüğüm gibi karşı niyete attığımda ben tam bir meymenetsizdim şimdi aynı falcı benim niyetime ben meleğim... Bir falcı daha gitti

Ya sezgiden mail gelir gelmez açıyorum sayfayı hangi ara doluyo anlamıyorum .Önceden bu kadar zor değildi bu hatuna atmak yaaaa

mail biraz gecikmeli geliyor bu yuzden hiç mail ile deneme. Facebooktan yazarsan saat kacta gireceğini soylüyor o an direkt nöbete gecmen gerekiyor yoksa daha çok beklersin :))

A
Ay canım hadi hayırlısı... Serkan mıydı bu fal?

Dün bi şans verip asenata katina atıyım dedim akşamdan beri hala yorumlamadı. Yakalaması zor diye bekletiyorum artık bu kadar geç mi yorumluyor ya ilk zamanar böyle değildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…