Eeee tamam işte. Adam 35 güne kadar geliyor. Sen de 2 ay 25 gün süründürüyorsun adamı... Ohhhh içimin yağları eridi sabah sabahCanımmm kahveyi kapatırken benimkinin adını söyleyip onun niyetine diyorum .ayrı hesap açıp onun bilgisi ve burç vs onları giriyorum . Soru olarak ben sevgilimden ayrıldım aşk hayatımla ilgili Nasıl gelişmeler olucak dedim. Çok uyumlu geldi . Sadece barışma tarihimizi Serkan bana 35 gün dedi benimkine 4 vade.gerisi tutarlı
İnşallah devamı da güzel gelir beybim!Cıkan fal haberler kadar beni mutlu eden başka bir şey var mı bu aralar
Ahahaha çok yaşa senn. Gelsinde süründüreyim . Yalnız İlkay falında esmer biriyle karşılaşacaksın 20-29 mayıs arası dedi. Ben dün arkadaşlarla yemeğe gittim orada grup içimde esmer biri vardı baya ilgiliydi benimle. Aklıma hemen İlkay geldi:)Eeee tamam işte. Adam 35 güne kadar geliyor. Sen de 2 ay 25 gün süründürüyorsun adamı... Ohhhh içimin yağları eridi sabah sabah
İnşallah devamı da güzel gelir beybim!
Şu anda benim olayım muallakta.. Zaten bu durumu söyleyen kişi, ortalama 1 ay zaman verdi.. Soru sordum ona o yuzden yazamıyorum :) kimliğimiz açığa çıkmasın diyee
Olumlama yapa yapa çatladım yemin ediyorum, ama işe de yarıyor gibi :))gelir merak etme sen yeter ki olumlu düşün :) bize de haber et noluuuur :))
Ohhhh sen de ilgelenseydin azıcık...Ahahaha çok yaşa senn. Gelsinde süründüreyim . Yalnız İlkay falında esmer biriyle karşılaşacaksın 20-29 mayıs arası dedi. Ben dün arkadaşlarla yemeğe gittim orada grup içimde esmer biri vardı baya ilgiliydi benimle. Aklıma hemen İlkay geldi:)
Bazılarının falları çıkıyor valla.arkadaşım Kemal devrime attı tarihleriyle birlikte çıktı.
Üzüntü ve olumsuzluk üretme. Falın bugün gelecek. Hissediyorum
Olumlama yapa yapa çatladım yemin ediyorum, ama işe de yarıyor gibi :))
Oturup oturup ben size tüm falları yazıyorum neredeyse..
Ay sonunda hepsi barışma gördü..
2 kişi aralıklı görüşme, temmuz ağustos gibi yeniden ilişki, sonra evlilik.. Bakalım..
Hepimizin falları çıksın ki, oturup fallara para vereceğimize altın alıp takalım birbirimize daha çok hayra geçer
Olumlama yapa yapa çatladım yemin ediyorum, ama işe de yarıyor gibi :))
Oturup oturup ben size tüm falları yazıyorum neredeyse..
Ay sonunda hepsi barışma gördü..
2 kişi aralıklı görüşme, temmuz ağustos gibi yeniden ilişki, sonra evlilik.. Bakalım..
Hepimizin falları çıksın ki, oturup fallara para vereceğimize altın alıp takalım birbirimize daha çok hayra geçer
Ay sorularıma bi cevap gelsin yazıcam hemen! Ben de sabırsızım zaten ama dayanmam lazım:)Valla çok merak ediyorum kimler çıktı sende diye :) bence olumlu, dengeli ve kendimiz kaldığımız sürece tüm fallar da çıkabilir her şey bizde başlıyor :)
Inşallah hayırlısı ile evliliğe kadar gider fistik sonra bir altın benden sana
İnşallahh! Dün geceden beri online neredeyse İlkay! Gelince direk yazıcam zaten buraya..Üzüntü ve olumsuzluk üretme. Falın bugün gelecek. Hissediyorum
Ya sezgiden mail gelir gelmez açıyorum sayfayı hangi ara doluyo anlamıyorum .Önceden bu kadar zor değildi bu hatuna atmak yaaaa
Ay canım hadi hayırlısı... Serkan mıydı bu fal?Çıkan fal haberim var kızlar..
Ama hemen yazmayacağım, gün içerisinde anlatıcam. Durumlar oldukça karışık, ama nasıl olacak napıcam hiç bilmiyorum
Bir de ilkay dan gelse falım daha net fikir sahibi olup yazıcam size herşeyi.. Sevineyim mi, üzüleyim mi onu da bilemedim...
Karmakarışık bi haldeyim..
Ama bazı şeyleri bilebilen falcılar gerçekten var bence, tabiki yakın gelecek ama.. Ya da şans.. Bilemedim :)
Yazmıştım Facebook'tan ama geri dönüş alamadım malesef neyse artık :)mail biraz gecikmeli geliyor bu yuzden hiç mail ile deneme. Facebooktan yazarsan saat kacta gireceğini soylüyor o an direkt nöbete gecmen gerekiyor yoksa daha çok beklersin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?