Binnaz Abla

Dün bi şans verip asenata katina atıyım dedim akşamdan beri hala yorumlamadı. Yakalaması zor diye bekletiyorum artık bu kadar geç mi yorumluyor ya ilk zamanar böyle değildi?
Canım asenatın son zamanlarda hep böyle oluyor . Benimki de beklemede çekmeyeceğim bir problem var sanırım

Canım asenatın son zamanlarda hep böyle oluyor . Benimki de beklemede çekmeyeceğim bir problem var sanırım
Asenat bende şahaneydi. Seka'ya söylemiştim zaten. Siz de bekleyin bence... Yorumu İlkay'ın kahvesi ile paraleldi. O yüzden daha bir anlamlandı Asenat'ın katinası bende...

Diğer bekleyen sen misin kuzu 2 kişi var çünkü dün aylar sonra atıyım dedim 3 kişi vardı birine baktı sanırım sonra çıktı :/ sen son zamanlarda atıyordun ona beğendin mi özenli miydi sanırım sana bakmıştı 15 dk :)

Asenat bende şahaneydi. Seka'ya söylemiştim zaten. Siz de bekleyin bence... Yorumu İlkay'ın kahvesi ile paraleldi. O yüzden daha bir anlamlandı Asenat'ın katinası bende...

Aslında asenat bende çok kötüymüş, çıkmadı an bile doğru değilmiş. Bir şans veriyim bu kadar iyi bakıldığını duyduktan sonra dedim umarım güzel bakar bu sefer

Aynen
aynen kuzu sağolsun tam 15 dk:) çok özenli bşr faldı tabi Asenat çok spesifik şeyler söylemiyor ama tespitlerinin de hepsi doğru. ben de dünden beri bekliyorum dedim kesin bizdendir diğer kişi de yanılmamışım:)) o kadın çok iyi niyetli ya 15 dklık falda da bekletince çekip geri atmıştım öyle olduğu halde o kadar özenmişti. Zaten byv şaibelerinden sonra elimde bir Sezgi bir Asenat kaldı 1 hafta da beklesem çekemeyeceğim sanırım

biz olmasak falcılar napardı acaba aynen byv olaylarından sonra elimde 2-3 kişi kaldı gerisi artık çıksa bile atmam ya. Zaten bazısı da sürekli gidince iyice samimiyete bağladı faldan çok akıl vermeye döndü onlara da gitmem artık. Asenata en son eylülde atmıştım bambaşka bir konu hakkında sırf şimdi bunu nasıl yorumlayacak diye merak ediyorum valla. Senin o fallarında birkaç gün sonra falan mı gelmişti kuzu? İlkaya dönmesin bu da

evet senin yorumlardan sonra ben de ikisine baktırdım ikisi de kendi kelimeleriyle acıklamalarıyla paralel ve cok da guzel acıklayıcı fal attılar. ikisi de harika yorumcu ben cok begendim. yıllardır fal baktırırım, bakmıslıgımda vardır ama insanın dogru bir sekilde kanalına girebilmek bence baslı basına bir yetenek.. diğer falcılarıda seviyorum ama (daha once forumda belirtmistim) suan favori isimlerim bunlar. M Motherofdragon cım sana tarihler cıktı mı ?

Bana ikisinin de söylediği her tarih çıktı canım ama müdahalelerin sonucu şu an harabe halindeyim. Sonuçlar değişmiş oldu diyelim

Yok tatlım zaten binnazda normalde hızlı geldiği için sabırsızlanıyoruZ ertesi gün gelmişti:)

Eeee tamam işte. Adam 35 güne
kızlar ben serkana bu soruyu sormustum karsı taraf nıyetıne kahve ıcıp gondersem nasıl olur dıye dedıgı cevabı aynen aktarıyorum.
"aslında kahve falı bek doğru olmuyor.Su ve astroloji falı daha doğru olur.Sonuçta onun kahveyi içmesi gerekiyor ve kart gibi fallar gönderince de kendisi seçmesi gerekiyor.İstersen tabi yine zorlar şartları bakarım fakat tam ne kadar doğru sonuçları bize gösterir emin değilim." bilginiz olsun .

Hanimefendiler yok mu? Bu neyin kafası fallarda marjinal olupta cevaplarda duzgun cümleler kurmalk ben anlamadım

kızlar geleceğe dair aşk hayatı ile ilgili sormak için biri girer mi çıkar mı vs diye tarotta ilişki açılımını mı seçeyim ? yoksa kelt açılımı mı ? katina atmak istemedim

Kuzum geldi falı az önce çok beğenmedim ya, yanlış tespitleri vardı kısa bakmış sanki aceleyle bakmış gibiydi

Allahalla ya canım enerjin gerçekten tutmuyo galiba onunla hani hiç öyle kolay kolay aceleyle bakmaz çok üzüldüm valla bana en az gelen falı 8dk olmuştu ama onda da baya iyiydi ah keşke tutsaydı enerjisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…