- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Allahalla ya canım enerjin gerçekten tutmuyo galiba onunla hani hiç öyle kolay kolay aceleyle bakmaz çok üzüldüm valla bana en az gelen falı 8dk olmuştu ama onda da baya iyiydi ah keşke tutsaydı enerjisi
Canım aynen ilkinde tutmadıysa zorlamaya gerek yokmuş demekkiya 6 dk bakmış 1 dksı neden geç gönderdiğiyle geçmiş. İlk bahsettiği şey çok doğruydu tamam süper bakıcak dedim ama bir yerde fena alakasız konuşmuş sonrasında soğudum zaten sisteminde sorun varmış aslında girmiyormuş ama o an girip çıkarken fal geliyormuş görmüyormuş da falları
verdıgı cevap özel olduğu ıçın hepsını alıntılamadıgımdan dolayı hanımefendılerın olmaması olabılır mı dıkkat edersen alıntıladıgım cumle kucuk harfle baslamıs yanı daha oncesıde varHanimefendiler yok mu? Bu neyin kafası fallarda marjinal olupta cevaplarda duzgun cümleler kurmalk ben anlamadım
verdıgı cevap özel olduğu ıçın hepsını alıntılamadıgımdan dolayı hanımefendılerın olmaması olabılır mı dıkkat edersen alıntıladıgım cumle kucuk harfle baslamıs yanı daha oncesıde var
Su ve astrolojide belki daha iyi bakar ama şu durumda bile bence iyiydi.hayatındaki bir çok sıkıntıyı söyledi.kızlar ben serkana bu soruyu sormustum karsı taraf nıyetıne kahve ıcıp gondersem nasıl olur dıye dedıgı cevabı aynen aktarıyorum.
"aslında kahve falı bek doğru olmuyor.Su ve astroloji falı daha doğru olur.Sonuçta onun kahveyi içmesi gerekiyor ve kart gibi fallar gönderince de kendisi seçmesi gerekiyor.İstersen tabi yine zorlar şartları bakarım fakat tam ne kadar doğru sonuçları bize gösterir emin değilim." bilginiz olsun .
Aynen sorun olmasa geç göndermez. Ay kuzucum bence de sen enerjinin tuttuğu falcılara at en iyisi boşu boşuna zorlamaya gerek yok herkesin favorisi farklı oluyor işte
http://www.tellwe.com/?pg=falciprofil&uid=FORAIN&ptype=yorumlar&userid=168914Tellwede FORAIN geri mi dondu ya bulamadim ama
Canımm kesinlikle haklısın bende sezgide senin yaşadığın hissi yaşadım:)kadını öpesim geldi.Asenat katinada fena değildi bende ama iskambil için bekliyorum daha deneyemedim.uzun bir süre artık bende bırakmak istiyorum.Allahım sigara gibi bir şey bu falAsenata ilk iskambil attığımda tarzına alışkın olmadığım için sevmemiştim ama sonra baktım genel hayata dair söylediği her şey bir bir çıktı. Ardından 1 katina ve bugünle beraber 3 iskambil attım. Katinası da iyidi ama iskambilde gerçekten çok başarılı. Bugün ki fal da muazzamdı ve olayların sersemliğiyle yaptığım gibi falcılara saldırmayı bırakıp 10 gün enerjimiz düzenleyeceğim. Eskiden yorumlara böyle şeyler yazanları görünce dalga geçerdim ama Asenata ve en çok da Sezgiye sarılıp ağlayasım dalan geliyor öyle bir sanimiyet ve iyi niyet sağolsunlar:) Bu arada Sezgiciğim de pembeci değil onu da ayrıca belirteyim. Ay çok konuştum ama bugün ki falları beğenmem durumlar iyi yorumlar pembe olduğundan değil gerçekten tutarlı şeyler duuyduğumdan
Ay sagol balim ya bulamamistim bi turlu :) Tarih cikmasa da ilk baktirdiklarimdan, sevdiklerimden forain ozellikle kahvede.http://www.tellwe.com/?pg=falciprofil&uid=FORAIN&ptype=yorumlar&userid=168914
Baktım da sen seviyormuşsun galiba canım:)
20 saat önce girmiş ama ara vermiş diye görünüyor hala ondan bulamamış olabilirsin.
Daha beter ben sigarayı geçen sene 3 ay bu sene 3 hafta bıraktım falı 3 gün bırakamadımCanımm kesinlikle haklısın bende sezgide senin yaşadığın hissi yaşadım:)kadını öpesim geldi.Asenat katinada fena değildi bende ama iskambil için bekliyorum daha deneyemedim.uzun bir süre artık bende bırakmak istiyorum.Allahım sigara gibi bir şey bu fal
Rica ederim ne demek gelse bari:)Ay sagol balim ya bulamamistim bi turlu :) Tarih cikmasa da ilk baktirdiklarimdan, sevdiklerimden forain ozellikle kahvede.
Su ve astrolojide belki daha iyi bakar ama şu durumda bile bence iyiydi.hayatındaki bir çok sıkıntıyı söyledi.
bence başaral
valla ben serkanın telveyle kartla yorum yaptıgına cok ınanmıyorum anı degısen durumları bıle nasıl bılıyor anlamıyorum. hıc bır fal degısmıyor gıbı sadece su falında ıkımızın adına daha cok tespıt ve detay vardı. aynı kısı olsalar bıle hıc takılmıyorum ılk fallarda paralel olabılır ama 1 fama 1 kahınvanga 6 serkan falım var savunmuyorum da enerjı meselesı neden yazdım onuda bılmıyorum sımdı bu buraya konu saptı babyySu ve astrolojide belki daha iyi bakar ama şu durumda bile bence iyiydi.hayatındaki bir çok sıkıntıyı söyledi.
bence başaralıydı ama sonuçta fal.biirazı çıkar birazı sapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?