cnm öyle yapınca seninkinin ismini tanımıyo mudur eski gonderdigin fallardan?Kızlarr Serkan'a benimkinin adından ayrı hesaptan fal attım Cvp gelmiş . Soruda çok az bilgi verdim.İyi buldum ve benimkinin haline üzüldümm bee. Ada'mın baya sıkıntısı varmış . İlişkinizde senin hatan çok demiş. Ada'm herşeyi çatır çatır şöylemiş ama Zaman olarak 4 vade demiş . Bu 4 vade 4 gün müdür kızlar ?4 aysa Bayılıcam şimdi.
Bence kesinlikle anliyolardircnm öyle yapınca seninkinin ismini tanımıyo mudur eski gonderdigin fallardan?
Ben hiç bir falımda isim vermedim canımmcnm öyle yapınca seninkinin ismini tanımıyo mudur eski gonderdigin fallardan?
iyi o zmn ben isim veriyorumda genelde :)Ben hiç bir falımda isim vermedim canımm
Ilkay arada bilir banada gecmis te bildikleri olmustu ,ama cok ustuste atinca olmuyor .Bu arada tellwede kredim Vardi vencmeros a attim dun bilgisayari bozukmus bakamadi o sirada da Asmara online di ona atiyorsun dedim aman off o da buyu falan var dedi durdu yok cozulmesi lazimmis bole buyulere tilsimlara baglayinca soguyorum faldan neyse Ben cok begenmedim Asmara yi deneyen varmi daha once?Daha öncede İlkay güre baktırdım tespitleri güzel ama falları çıkmadı bende dündendir takip ediyorum kahvede 6 tane falı var vede hiç eksilmiyor buradan okuduğum kadarı ile geç gönderiyormuş halbuki eskiden bir kaç ssat içersinde gönderiyordu göndercektim kendisine vaz geçtim halen alımı devam ediyor madem günlerce bekletenceksin alma bitir fallarını yeniden alım yap
Baktirdigim en rezalet faldi hatta fal bile diyemem onun zirvaladigi seyeIlkay arada bilir banada gecmis te bildikleri olmustu ,ama cok ustuste atinca olmuyor .Bu arada tellwede kredim Vardi vencmeros a attim dun bilgisayari bozukmus bakamadi o sirada da Asmara online di ona atiyorsun dedim aman off o da buyu falan var dedi durdu yok cozulmesi lazimmis bole buyulere tilsimlara baglayinca soguyorum faldan neyse Ben cok begenmedim Asmara yi deneyen varmi daha once?
Bence de cok kotuydu para ya acidim ama iade hakkim yok sanirimBaktirdigim en rezalet faldi hatta fal bile diyemem onun zirvaladigi seye
Ilkay arada bilir banada gecmis te bildikleri olmustu ,ama cok ustuste atinca olmuyor .Bu arada tellwede kredim Vardi vencmeros a attim dun bilgisayari bozukmus bakamadi o sirada da Asmara online di ona atiyorsun dedim aman off o da buyu falan var dedi durdu yok cozulmesi lazimmis bole buyulere tilsimlara baglayinca soguyorum faldan neyse Ben cok begenmedim Asmara yi deneyen varmi daha once?
Keşke ona fal atmadan önce forumda aratsaydın adını.....O zaman görürdün ki Asmara ve Shlavisrael akraba ve 2 falcının da ortak özelliği SENDE BÜYÜ VAR diye ÖNCE MORAL BOZMALARI SONRADA TUZAGA DÜŞENLERİ FARKLI ISIMLERE?? SEVK ETMELERİ......Ben onlara hiç hiç hiç fal atmadım o yüzden,kızların paylaştıkları bilgiler hep bunun için "ben yandım-sen yanma" diye...Ilkay arada bilir banada gecmis te bildikleri olmustu ,ama cok ustuste atinca olmuyor .Bu arada tellwede kredim Vardi vencmeros a attim dun bilgisayari bozukmus bakamadi o sirada da Asmara online di ona atiyorsun dedim aman off o da buyu falan var dedi durdu yok cozulmesi lazimmis bole buyulere tilsimlara baglayinca soguyorum faldan neyse Ben cok begenmedim Asmara yi deneyen varmi daha once?
Keşke ona fal atmadan önce forumda aratsaydın adını.....O zaman görürdün ki Asmara ve Shlavisrael akraba ve 2 falcının da ortak özelliği SENDE BÜYÜ VAR diye ÖNCE MORAL BOZMALARI SONRADA TUZAGA DÜŞENLERİ FARKLI ISIMLERE?? SEVK ETMELERİ......Ben onlara hiç hiç hiç fal atmadım o yüzden,kızların paylaştıkları bilgiler hep bunun için "ben yandım-sen yanma" diye...
Kız R riverarivera çok kısdım sana yavu bari buranın üyesi olmasan.....Ne bulaştın bu insanlara...
aslında beklemek sıkıcı olabiliyor ama venceramos cidden iyi gibi ileri bir tarihte tekrar denemeyi düşünüyorum ama olmuş bir şey için de çok fazla konuşmaya gerek yok bir sürü boş falımız var zaten:)Ilkay arada bilir banada gecmis te bildikleri olmustu ,ama cok ustuste atinca olmuyor .Bu arada tellwede kredim Vardi vencmeros a attim dun bilgisayari bozukmus bakamadi o sirada da Asmara online di ona atiyorsun dedim aman off o da buyu falan var dedi durdu yok cozulmesi lazimmis bole buyulere tilsimlara baglayinca soguyorum faldan neyse Ben cok begenmedim Asmara yi deneyen varmi daha once?
ben de bu ara olmsuz şeyler yaşayınca saldırdım falcılara ama Asenatcığımın 10 gün yasağına uyup bir süre bekleyeceğim:))Hera34 cikan fallari yazacakti en azindan iyice elerdik .@seka bende ileriki bir tarihte denerim artik venceramos u ,bu aralar baktirmicam artik Hazirani bekliyorum,cikmazsa yazicam hepsini.
Beklerken beni de tut... patlamak üzereyim sıkıntıdan...ben de bu ara olmsuz şeyler yaşayınca saldırdım falcılara ama Asenatcığımın 10 gün yasağına uyup bir süre bekleyeceğim:))
O zaman sık sık birbirimize başvuralım:) çünkü önce çok sık fal baktırıp sonra durulup sonra tekrar aynı seriyi yakalayan biri olarak diyebilirim ki; çok fal baktırmak enerjiyi düşürüp akışı engelliyorBeklerken beni de tut... patlamak üzereyim sıkıntıdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?