Binnaz Abla

cnm öyle yapınca seninkinin ismini tanımıyo mudur eski gonderdigin fallardan?

Yıllar önce Nazz ve Parapsikolog, 1 kaç ay önce Yıldız Abla, şimdi de meyum Feyza....Modifiye falcı mı bunlar yoksa başkalarının ön tanıtım yazısını kopy-paste yapmaktan da aşikare utanmıyorlar. Aynı şeyi Perihanabla'nın sayfasında da görüp şok olmuştum. Hani rezalet bir fal gönderip,iade edin deyince "EMEK HIRSIZI" diye veryansın eden.

Telwe'nin ilk zamanlarında bizim yetişemeyip ama adını çok duydugumuz bir falcı vardı artık fal bakmayan Sabah diye. Aynı tanıtım yazısı,AYNI...Aynı kişi olsalar neden o denli iyi isim yapmış bir insan farklı bir fal üyeliği alsın. Zaten 3 vadeye sevdiğin gelecek ama senin aklın bir başkasında kalacak,ikide kalacaksın KLİŞESİNİ duymadgm falcı kalmadı ve HİÇ ÇIKMADI DA. Eger Sabah,Perihanabla ise o da gayet tırtmış derim

Ilkay arada bilir banada gecmis te bildikleri olmustu ,ama cok ustuste atinca olmuyor .Bu arada tellwede kredim Vardi vencmeros a attim dun bilgisayari bozukmus bakamadi o sirada da Asmara online di ona atiyorsun dedim aman off o da buyu falan var dedi durdu yok cozulmesi lazimmis bole buyulere tilsimlara baglayinca soguyorum faldan neyse Ben cok begenmedim Asmara yi deneyen varmi daha once?

Baktirdigim en rezalet faldi hatta fal bile diyemem onun zirvaladigi seye

Hiç kafana takma Su falı atmıştım ve aldığım ilk iade idi. Böyle saçma bi fal olamaz kendisini çok zeki saniyor sanırım yani su falı diye attıģı falı görseydiniz...... insanlari gerćekten aptal yerine koyuyorlar...

Keşke ona fal atmadan önce forumda aratsaydın adını.....O zaman görürdün ki Asmara ve Shlavisrael akraba ve 2 falcının da ortak özelliği SENDE BÜYÜ VAR diye ÖNCE MORAL BOZMALARI SONRADA TUZAGA DÜŞENLERİ FARKLI ISIMLERE?? SEVK ETMELERİ......Ben onlara hiç hiç hiç fal atmadım o yüzden,kızların paylaştıkları bilgiler hep bunun için "ben yandım-sen yanma" diye...

Kız R riverarivera çok kısdım sana yavu bari buranın üyesi olmasan.....Ne bulaştın bu insanlara...

Bugun ilkay ruzgari var bende tespiti mi paylasayim.ilkay fal sepetinde bir tespit yapmisti ve tek onun tespiti dogruydu o zamanlar simdilerde bir kac yorumcuda ilkayla ayni seyleri soyledi ama eskilerden arada sacmalasa da en objektifi eski yorumcular umut taciri yenilerde bir eskisin gorelim

Ay ne biliyim onun ismini atlamisim Ben tellweden bir yesilcingene cok Iyi bence en azindan gecmisi Iyi bildi Bir daha da sormadan atmam zaten kredim bitti

aslında beklemek sıkıcı olabiliyor ama venceramos cidden iyi gibi ileri bir tarihte tekrar denemeyi düşünüyorum ama olmuş bir şey için de çok fazla konuşmaya gerek yok bir sürü boş falımız var zaten:)

Hera34 cikan fallari yazacakti en azindan iyice elerdik .@seka bende ileriki bir tarihte denerim artik venceramos u ,bu aralar baktirmicam artik Hazirani bekliyorum,cikmazsa yazicam hepsini.

Hera34 cikan fallari yazacakti en azindan iyice elerdik .@seka bende ileriki bir tarihte denerim artik venceramos u ,bu aralar baktirmicam artik Hazirani bekliyorum,cikmazsa yazicam hepsini.
ben de bu ara olmsuz şeyler yaşayınca saldırdım falcılara ama Asenatcığımın 10 gün yasağına uyup bir süre bekleyeceğim:))

ben de bu ara olmsuz şeyler yaşayınca saldırdım falcılara ama Asenatcığımın 10 gün yasağına uyup bir süre bekleyeceğim:))
Beklerken beni de tut... patlamak üzereyim sıkıntıdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…