Binnaz Abla

Selam kizlar :)
Binnaz da astroloji baktirmayi dusnuyorum ... Tavsiye ettikleriniz var mi?

Kızlar slm. Şuana kadar baktırdığım falın haddi hesabı yok. Baktırdıklarımın %99 hep aynı olumlu sana dönecek oldu. Seni Arıcak Adım Atıcak felan felan. Önceden bakanların verdikleri tarihler geçti tutmadı yeni baktırdıklarım temmuz ayına attı. Artık bu bekleyiş beni yordu . Falcı falcı gezip bütün enerjimi bozdum . Bugün hiç bir falcının dediğini yapmadım ve benimkine 1.5 aydan sonra msj attım .cvp olarakta ilk etap olarak beklediğim cvbı aldım . Gidişatımız bundan sonraki görüşmelerde belirlenecek .
Bu kadar Falci içinde bir tek İlkay dedi adımı sen atıcaksın diye. Napıp edip attırıcak sana diye. Birde sezgi anı çok iyi bildi. Ama sezgi kaç kere çok fal baktırma enerjin karışıyor ve gelişmeleri engelliyorsun dedi.bunkonuda onu takdir ettim. Paracı olmadığı ve dürüst olduğunu gözümde bir kere daha kanıtladı.Gerisi bana göre tamamen fiyasko. Ben artık uzun bir süre baktırmamaya karar verdim. Aylar geçer bir daha baktırmak istersem tek adresim sezgi olur.
Yani kızlar biz fal baktırmaktan kendi içimizdeki sesi duyamaz hale geliyoruz . Dua edip o sesi dinlemek bile bir çok falcının tavsiyesinden daha iyi. Yoğun baktıran arkadaşlar lütfen kendinize engel olmaya çalışın . Kendi akışımızı kendimiz bozuyoruz . Bu da benim naçizane tavsiyemdir.
Hepinizi öpüyorumm.

Can'ım öyle güzel yazmışsın ki. Bi de benim Bi noktada kafam karıştı, şu Derya abla gibi sitelere her gün ücretsiz diye öylesine fal atıyordum tabiki bu attıklarım kadar ciddiye almıyordum ama acaba enerji meselesini bu da etkiler mi

Çoook bekletiyor çook, bende o kadar sabı yok ki, benim hayatım bile çok alengirli 2 günde birşeyler değişebiliyor ama siz böyle yazınca ilkaya atasım geldi benim de :))

Canımm onlar fabrikasyon herkese aynı kopyala yapıştır olduğu için sanmıyorum enerjini etkilediğini.

Günaydın kızlaar, asenat ve Ecemin tarihleri cıkanlardan mı acaba? vade yine uzadiii Sezginin verdiginden biraz daha ileride noluyor ya bu seneyide böyle mi bitireceğiz

Günaydın kızlaar, asenat ve Ecemin tarihleri cıkanlardan mı acaba? vade yine uzadiii Sezginin verdiginden biraz daha ileride noluyor ya bu seneyide böyle mi bitireceğiz
Asenat ilk katinasında 20 mayısa kadar dedi.İkinci katinasında haziran eylül arası dedi.Ecemin verdiği tarih geçti

Kızlar Bi de ben bişeye dikkat ettim Serkan bana 4 ay dedi, önceki mesajları okuduğumda 4 vade dediği arkadaşlar da olmuş bu Adam 4 e takıntılı bir adam mı acaba kafam karıştı.

Kizlar gunaydin :) cikan bir durum var Asenat bildi bunu ve olumsuz bir olay benim acimdan sonucu nolur bilemem ama tarih olarak olmasada genel olarak bilen isim Asenat oldu. Ve elfkrtl 'e katiliyorum zaten cok sik baktirinca ilk falda iyi olan insanlar sonra daha ozensiz bakmaya basliyor olumsuz konussada olumluya donuyor yani bi insana atiyorum ayda 3-5-10 fal atip ne demesini bekliyoruz ki ? Ya ayni seyi sacmaliycak ya uzaticak sureyi biraz bizimde bekleyip sabretmeyi ogrenmemiz lazim insallah dualarimiz kabul olsun .

Birde venceremosa (yanlis yazmis olabilirim :)) baktiran var mi ? O parayi hak edicek bir isim mi kizlar ?

Birde venceremosa (yanlis yazmis olabilirim :)) baktiran var mi ? O parayi hak edicek bir isim mi kizlar ?
Ben baktırdım bayağı iyidi sorudan mı yürüdü acaba dedim ama başka falcıların yanıldığı bir konuda o doğru tespit yaptı. _Makaron_ da baktırdı o da boş değil diyor. Şimdi bir ara vericem ama 10 gün sonra yine ona atayım diyorum hatta. Bu arada ben katina atmıştım 20 lira

Sagol sekacim ben kart fali baktirmak istemiyorum uzun bir sure,artik baktirirsam kahve atarim diye dusundum aklimda olsun

Rica ederim:) _Makaron_ kahve baktırmıştı. Sezgi dışında o parayı verecek olsam ben de venceramosa baktırırdım sanırım baktırırsan fikirlerini merak ederim ama:)
Bu arada Sezgide bilmisti bende hakkini yemiyim durumlar tam dedigi gibi olmasada kadinin yapma dedigi biseyi yaptim Asenatta beni uyarmisti Sezgide ama dedigim gibi tarihler cok sasti yani bunu sezgi bana bir ay once soylemis bir ay sonra oldu .Bu tarih olayiyla ilgili Melek Öz vardi bir ara bende hep bilirdi kadinin anlattigi bir olay olmustu ve bana ayni sekilde tam 6 ay sonra cikti :) 6 ay :) Haber veririm canim baktirirsam :)

Kızlar dün binnazda mügeyi beklemeye sabredemediğim için aysun resul diye birine kahve baktırdım, kadın keşfedilmemiş cevher gibi geldi bana ya çok iyi bakmış tespitleri çok doğruydu. Gelecek çıkar mı bilmem ama ilkayla bir yerde aynı şeyi söyledi. Benim özellikle son 2 aydaki fallarım berbat. Bir zamanlar iyi bakanlar çok saçmaladı, sezginin hiçbir falı çıkmadı bana asenat da çok kötüydü iade aldım dün direk. Bu kadın denenebilir ama enerji meselesi işte. Son zamanlarda beğenilenler bende çok alakasızdı bir şey diyemiyorum çook uzun bir süre de baktırmamaya karar verdim ilk fallarımda kimsenin beğenmediği firuze aydın bile çıkmıştı bende, sanırım enerjiler birbirine karıştı artık kimseye atmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…