Yok canım bana 3 ya da 2 demişti tam hatırlamıyorum ama 4 degıldıKızlar Bi de ben bişeye dikkat ettim Serkan bana 4 ay dedi, önceki mesajları okuduğumda 4 vade dediği arkadaşlar da olmuş bu Adam 4 e takıntılı bir adam mı acaba kafam karıştı.
bana en son falında 7 hafta demişti canımKızlar Bi de ben bişeye dikkat ettim Serkan bana 4 ay dedi, önceki mesajları okuduğumda 4 vade dediği arkadaşlar da olmuş bu Adam 4 e takıntılı bir adam mı acaba kafam karıştı.
bana en son falında 7 hafta demişti canım
Valla sağolun kızlar, çok olacak Bişi değil ama 4 ay verince insan istemez ümitleniyor :)Yok canım bana 3 ya da 2 demişti tam hatırlamıyorum ama 4 degıldı
Valla sağolun kızlar, çok olacak Bişi değil ama 4 ay verince insan istemez ümitleniyor :)
Kızlaar kızlaar burda venceremos konuşulunca ben dururmuyum.Zaten kafam karışık attım kendisine direkSonuç gelmeden yazmıyım dedim.Az önce geldi.Ben beğendim süreci güzel yorumlamış.Hiç ayrıntı vermememe rağmen.umarım sonucu da çıkar..Bu arada katina attım..
Kızlar dün binnazda mügeyi beklemeye sabredemediğim için aysun resul diye birine kahve baktırdım, kadın keşfedilmemiş cevher gibi geldi bana ya çok iyi bakmış tespitleri çok doğruydu. Gelecek çıkar mı bilmem ama ilkayla bir yerde aynı şeyi söyledi. Benim özellikle son 2 aydaki fallarım berbat. Bir zamanlar iyi bakanlar çok saçmaladı, sezginin hiçbir falı çıkmadı bana asenat da çok kötüydü iade aldım dün direk. Bu kadın denenebilir ama enerji meselesi işte. Son zamanlarda beğenilenler bende çok alakasızdı bir şey diyemiyorumçook uzun bir süre de baktırmamaya karar verdim ilk fallarımda kimsenin beğenmediği firuze aydın bile çıkmıştı bende, sanırım enerjiler birbirine karıştı artık kimseye atmak istemiyorum
Yine aynı falcının sayfasında biri kahve falı göndermiş ve gelen yorum için burç yorumu bu nedir demiş. Yine şahane bir yanıt gelmiş, falcı....ben tarot kartlarımdan da destek alarak baktım o yüzden astroloji yorumu gibi oldu!!!!!!
Bunu da öğrenmiş olduk, kahve falına tarot kartlarından destek alarak bakarsan astroloji yorumu olur.....Pes....
Yenilere asla güvenmıyorum Telwede. 1 günde 150 fal bıtırıp vip plus olabiliyorlar. Sultanfalcı öyleydi ki mesela bu falcıda da şunu fark ettim Sultanfalcı,Gaiptensesler,Fallarkraliçesi,Gelecektenhaberler sisteme aynı anda girip neredeyse aynı anda çıkıyorlar.....
Kanima girme kardes tovbeliyim 1 ay enerji yenilemesi ama aklimizda da bulunsun Tabi
Telwede yorumları ve falcıların verdikleri cevapları okurken kopuyorum bazen...Ekran görüntüsü aldım ama kısaca özetleyeyım,kızın biri ilişkim yok işaretlemiş ve karşısındakinin düşüncesi,hissi var mı kendisine diye sormuş. Falda aldığı yanıt boşanacaksın olmuş. Garibim halaaa durumu anlayamamış falcıya sorup duruyor, falcı da gayet rahat üste çıkıyor,kız halaa anlamyor ki üste 4 yıldız veriyor. Ben yuh dedim,siz ne dersinz bilmem
Eki Görüntüle 1832906
Telwede yorumları ve falcıların verdikleri cevapları okurken kopuyorum bazen...Ekran görüntüsü aldım ama kısaca özetleyeyım,kızın biri ilişkim yok işaretlemiş ve karşısındakinin düşüncesi,hissi var mı kendisine diye sormuş. Falda aldığı yanıt boşanacaksın olmuş. Garibim halaaa durumu anlayamamış falcıya sorup duruyor, falcı da gayet rahat üste çıkıyor,kız halaa anlamyor ki üste 4 yıldız veriyor. Ben yuh dedim,siz ne dersinz bilmem
Eki Görüntüle 1832906
Sorma A audrey_24 'im ben de meraktan çatlıyorum Venceremos konusunda....Hatta bugün kk'da venceremos diye arattım Atart atmış mesela ona ve demiş ki begendim,nokta atışları vardı, ben çok genel sormustum üstelik diye...Adı çok geçmemiş ama genelde begenilmiş de "çıkmışmı" bu çok önemli. Bence bunu hazır ATARTIM CANIM:) buralarda sessiz sessiz dolaşırken sormalı...bu nedir yaıkısıde baska seyler demıs bırbırını anlayan yok kadın bırde nasıl uste cıkıyor aman allahım :)
calpellacım senın telwee deneyımın fazla venceremos hakkında ne dusunuyorsun ?
Böylesine güleyim mi acıyayım mı bilemiyorum ama benim 7 yaşındaki yiğenim bile yalan söylediğimizi hemen anlayıverirken......AmaBunlar kopyala yapıştır fal-falcı konusunda daha gözü açılmamış sığırcık yavruları garipler. Umut ışığın yorumlarında da vardı öyle biri "umut 1 senedir sana geliyorum bugün kendinde değildin kahve gönderdiğim halde sürekli kartlarında çıkanlar diye yorumlamışsın" diye
Sorma A audrey_24 'im ben de meraktan çatlıyorum Venceremos konusunda....Hatta bugün kk'da venceremos diye arattım Atart atmış mesela ona ve demiş ki begendim,nokta atışları vardı, ben çok genel sormustum üstelik diye...Adı çok geçmemiş ama genelde begenilmiş de "çıkmışmı" bu çok önemli. Bence bunu hazır ATARTIM CANIM:) buralarda sessiz sessiz dolaşırken sormalı...
Su raddede benim için önemli olan çıkıp-çıkmaması. Yoksa ne nokta atışı yapan falcılar gördük ama sen de biliyorsun bum bum bum. Venceremos'un sayfasında yorumlar arasında burada aynı isimli bir üyenin @greencamomile'ın yorumunu gördüm. Sanki faldan umut almış gibiydi ama belki hatrlarsın buradan çok çok mutsuz ayrılanlardan biriydi....Yani fallardan umdugunu bulamayan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?