Binnaz Abla

Valla sağolun kızlar, çok olacak Bişi değil ama 4 ay verince insan istemez ümitleniyor :)

Bence zamana hiç takilma serkan da. Bana bi 5 dedi bi 4 dedi bi 3 dedi bi arttı bi azaldi sorduğumda da zamana takılma sadece Allah bilir dedi :))) yani ben de sürekli değişti o yüzden zamana hiç güvenmiyorum serkn'da

Kızlaar kızlaar burda venceremos konuşulunca ben dururmuyum.Zaten kafam karışık attım kendisine direk Sonuç gelmeden yazmıyım dedim.Az önce geldi.Ben beğendim süreci güzel yorumlamış.Hiç ayrıntı vermememe rağmen.umarım sonucu da çıkar..Bu arada katina attım..

Ben kahve attım. Bekliyorum. Hiç heyecanlanmıyorum artık ya...suyunu çıkardım falın iyice..Bi ara versem iyi olacak

Şimdiye kadar su falı baktırıp çıkan varmı kızlarr?? Bir falcı bu ay için çok iddialı konuşmuş bende ama hiçbi kıpırtı yok.baktırıp çıkan varmı zamanında yada gecikmelide olsa?

Telwede yorumları ve falcıların verdikleri cevapları okurken kopuyorum bazen...Ekran görüntüsü aldım ama kısaca özetleyeyım,kızın biri ilişkim yok işaretlemiş ve karşısındakinin düşüncesi,hissi var mı kendisine diye sormuş. Falda aldığı yanıt boşanacaksın olmuş. Garibim halaaa durumu anlayamamış falcıya sorup duruyor, falcı da gayet rahat üste çıkıyor,kız halaa anlamyor ki üste 4 yıldız veriyor. Ben yuh dedim,siz ne dersinz bilmem

Yine aynı falcının sayfasında biri kahve falı göndermiş ve gelen yorum için burç yorumu bu nedir demiş. Yine şahane bir yanıt gelmiş, falcı....ben tarot kartlarımdan da destek alarak baktım o yüzden astroloji yorumu gibi oldu!!!!!!
Bunu da öğrenmiş olduk, kahve falına tarot kartlarından destek alarak bakarsan astroloji yorumu olur.....Pes....

Yenilere asla güvenmıyorum Telwede. 1 günde 150 fal bıtırıp vip plus olabiliyorlar. Sultanfalcı öyleydi ki mesela bu falcıda da şunu fark ettim Sultanfalcı,Gaiptensesler,Fallarkraliçesi,Gelecektenhaberler sisteme aynı anda girip neredeyse aynı anda çıkıyorlar.....

Kanima girme kardes tovbeliyim 1 ay enerji yenilemesi ama aklimizda da bulunsun Tabi

Gerçi hep telweye kızıyoruz ama fal siteleri içinde en açık sistem telwede. Soru-yanıt kısmını kullanıcı falcı ve ben görebilirimi işaretlememişse yüzde yüz falcılarının bile ne kumaş olduklarını oradan görüp anlayabiliyor insan.Şimdi Sezarın hakkı Sezara.

Sultanfalci ya baktirmis miydin ? Bilmismiydi Ben gecen haftalar da attim baya senoryolar yazdi gelecekle ilgili sende nasildi ?

Yok kız şaşkın:) ben sultanfalcıya hiç atmadım ama telweye geldiği 2. mi 3. günmüydü neydi hopppp vip plus olmuştu.....O yuzden hiç güven vermemişti,sistemi bilen eskilerden kesin. Bence yenilerden Kahinur da öyle oldu,2. günde vip plus.....

Bunlar kopyala yapıştır fal-falcı konusunda daha gözü açılmamış sığırcık yavruları garipler. Umut ışığın yorumlarında da vardı öyle biri "umut 1 senedir sana geliyorum bugün kendinde değildin kahve gönderdiğim halde sürekli kartlarında çıkanlar diye yorumlamışsın" diye

bu nedir ya ıkısıde baska seyler demıs bırbırını anlayan yok kadın bırde nasıl uste cıkıyor aman allahım :)
calpellacım senın telwee deneyımın fazla venceremos hakkında ne dusunuyorsun ?

bu nedir ya ıkısıde baska seyler demıs bırbırını anlayan yok kadın bırde nasıl uste cıkıyor aman allahım :)
calpellacım senın telwee deneyımın fazla venceremos hakkında ne dusunuyorsun ?
Sorma A audrey_24 'im ben de meraktan çatlıyorum Venceremos konusunda....Hatta bugün kk'da venceremos diye arattım Atart atmış mesela ona ve demiş ki begendim,nokta atışları vardı, ben çok genel sormustum üstelik diye...Adı çok geçmemiş ama genelde begenilmiş de "çıkmışmı" bu çok önemli. Bence bunu hazır ATARTIM CANIM:) buralarda sessiz sessiz dolaşırken sormalı...

Su raddede benim için önemli olan çıkıp-çıkmaması. Yoksa ne nokta atışı yapan falcılar gördük ama sen de biliyorsun bum bum bum. Venceremos'un sayfasında yorumlar arasında burada aynı isimli bir üyenin @greencamomile'ın yorumunu gördüm. Sanki faldan umut almış gibiydi ama belki hatrlarsın buradan çok çok mutsuz ayrılanlardan biriydi....Yani fallardan umdugunu bulamayan...

Böylesine güleyim mi acıyayım mı bilemiyorum ama benim 7 yaşındaki yiğenim bile yalan söylediğimizi hemen anlayıverirken......Ama Selcuksassa 'm senin dediğin "gözü açılmamış sığırcık yavruları" lafın duruma cuk diye oturmuş ne diyeyim.

Valla capellacim takdir ettim:),Sherlock Holmes gibi yakalamissin herseyi .Surda herkese verilen surelere az kaldi .Ya icinde gercekten bilenler ayrilacak yada hepsi toptan patlayacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…