Binnaz Abla

Kizlae k.karti eksterem gelmiş yine fal siteleri zirvesini koruyor :

Çok çok sevindim hayırlısı olsun.

Aymutlulugun daim olsun canim. Nekadar zaman icinde cikti falin merte bende baktirmistim

Kızlar selam yenı uye oldum ve açıkcası butun bu sıtelerdeki biçok kişiye baktırdım. Hepsı ıcın haddım olmayarak bılgı verıcem ancak bugun başıma bişey geldı ce bana bırtek siz yardım edebılırsınız falalemde rezzan hanıma hem katına hem kahve yolladım başka ıkı numaradan yaptım odemelerı ödendı msj geldı ama sıtede cıkmadı 10 kere maıl attım oda gıtmıyo yada gıdıyo cvp vermıyolar sızce gıttımı 35 tl?? Ne yapmalıyım

Canim arkadaslarim ve kendim adina bu guzel yazindan dolayi tesekkur ederim

Bugün okuduğum ve yorum yapmak ihtiyacı duyduğum ikinci mesaj...
İnşaAllah herkes sevdiği insanla hayırlısıyla mutlu olur.Ne kadar güzel ifade etmişsin seni , bizi ...Allah razı olsun perstar

Simdi Merta fal gönderdim )) daha oncede baktirmistim bakalim ne diyecek :26:

Ben o bayanın seviyesine düşüp hadi güzelim kocama dargınım sayfasına dediğim için de kendime kıızıyorum keza.. Belden aşağı vurmak bana yakışmadı.. Ama en azından baska forumlarda başını kapatanları aferin daha fazla günahkar olmadın diye iğrenç bi düşünceyle destekleyip buraya gelip imanınız yok inancınız yok sizgiller gibi şuursuz ifadelerle bizi ötekileştirmesindense kendi sorunlarından yola çıkarak bizi anlamasını dilerdim ha evli ha bekar 3 aşağı 5 yukarı aynı seyleri yasadık hepimiz o bayan da dahil..

Yaşına vermek lazım 22 yasındaymış ama beni esas üzen bu bilinçle yetiştireceği 2 çocuğu.. Demek ki neymiş Çocukken çocuk sahibi olmamak gerekiyomuş belli olgunluğa erişmeden koca da koca dememek ileride çocuklarının gurur duyacağı bi anne olabilmek olmalıymış düsturu bi bayanın.. Ama tabi insan akraba evliliği olunca kapasiteyi zorlamamalı malzeme bu neticede..

Sonuç: bi erkeği rezil eden de kadındır vezir eden de.. Kendini de doğuracağı çocukları da baş tacı ettirecek eşimiZe ne kadar şanslı oldukları duygusunu tattırıcak evlilikler yaşamamız dileğiyle..

Çocuk çocuk justin bieber fanı karakteryle koca kaynana yanında ortamdki seviyeyi düşürmektense böyle ortamlarda bizgillerden olur ayrıldığım adamda lehime saygı sevgi bırakırım daha iyi

Patlayan falcılar yazılmış..Ben de iki kelam etmek isterim..

Burada hep konuşuldu bu mevzu..Bu insanlar Allah değil..Geleceği birebir tutturan bir kişi varsa bana da gösterin..
Mühim olan anı değerlendirip bir yol göstermektir bu fal işinde bana göre..

Rezzan abla ve nesibe dahil, bana hepsi patladı ona bakarsanız..Verdikleri zaman geldi de geçti bile..
Ama bu onların kötü yorumcu olduklarını göstermiyor..

Rezzan abla şekilleri çok iyi yorumlayan, anı çok iyi değerlendiren bir falcı..Nesibe ona keza..Ağzımı açık bırakan bir çok yorumu vardır..

Açelya yine aynı şekilde, tarot kartlarını çok iyi okuyup yorumlayabilen nadir yorumculardan..Yine Çağan ariman aynı şekilde..

Medyumselana, çok değişik bir yorumcu..Kimsenin bilmediği, kendinizin bile unuttuğu her detayı önünüze seriveriyor..Okuyunca öyle kal geliyor ekran karşısında..

Ama bakacak olursak, verilen tarihlerin hiç biri tutmadı..Geleceğe göre fal veya yorumcu değerlendirmemek lazım kızlar..
Bu şekilde tutmayın beklentinizi..Nacizane tavsiyemdir..

Medcezir im iyi güzel doğru diyosun an tabiki önemli.Ancak ben geleceği merak ediyorum,içinde olduğum anî zaten biliyorum.Ha ònemli bi konuda kararsızlık yaşarsamda en iyi falcının bile dediğiyle hareket etmem güvenmem çünkü.Çok defa tecrübe ettiğim istihare yoluna giderim.Kâhin olsunlar demiyorum ama falcı iseler az buçuk tutturmaları gerek diye düşünmekteyim.Yoksa tabiki Allah tır her zerremizi bilen.

Yaşananlar daha iyi òzetlenemezdi,yüreğine sağlık.

Ben genelde şöyle bakıyorum bu olaya canım, net bir tarih verdiklerinde beklentiye girmiyorum..Zaten bu enerjiyi de etkiliyor..Beklenti içinde olmak yani..

Ama geleceğe dair, misal; "bu iş ya da kişi, sana şöyle faydalar ya da zararlar getirecek, uzak durmalısın ya da atmalısın" gibi yorumları önemsiyorum..

Ama tarih ve zaman konusunda beklenti içinde olmamak, o zaman tutmadığında da yorumcuları iyi veya kötü diye değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum..

Bende öyle tarih konusunda şu gündü acaba olucakmı diye beklemeye almıyorum kendimi ama bilinçaltına yerleşiyo tabii.En güzeli yaşayarak gòrmek tabi onada sabır gerek .

vay hayirli olsun allah tamamina erdirsin en azindan bunca kiz icinde birimizde iyi bir gelisme olabiliryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…