- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Çok çok sevindim hayırlısı olsun.Kızlar Mert'in falı çıktıııııııııııııııııııııııııOlay dün öğlen sularında gerçekleşti
Tam Mert'in dediği gibi oldu hemdeee. Şuan çok mutluyum hazırlandım evden çıkcam buluşcazzzzzzHala inanamıyorum onca zaman boşuna beklemişim ah manyak kafam.
Çıkmadan size yazayım dedim bu arada iki yabancı insan olarak değil, çiçeği burnunda bir çift olarak buluşmamızı yapacağız inşallah.
Sizlerinde umarım çıkar ve hayırlısıyla olur gönlünüzdeki şeyler...
Çok çok sevindim hayırlısı olsun.
Kızlar Mert'in falı çıktıııııııııııııııııııııııııOlay dün öğlen sularında gerçekleşti
Tam Mert'in dediği gibi oldu hemdeee. Şuan çok mutluyum hazırlandım evden çıkcam buluşcazzzzzzHala inanamıyorum onca zaman boşuna beklemişim ah manyak kafam.
Çıkmadan size yazayım dedim bu arada iki yabancı insan olarak değil, çiçeği burnunda bir çift olarak buluşmamızı yapacağız inşallah.
Canim arkadaslarim ve kendim adina bu guzel yazindan dolayi tesekkur ederimçıkan fallar olduğunu okudum bugün ve tebrik ediyorum onları.. çok sevindim..Allah bir daha ayırmasın sevenleri..buraya bugün yazmak isteme sebebim zaman zaman gelip buradaki insanların günahkar, dinden çıkmış vs insanlar olduğu yönünde telkinler edip gidenlere bir kaç şey söylemek..
ben son 1 senede burada gerçek hayatta hiç tanımasam da hikayelerine tanıklık ettiğim, yeri gelince okuduklarımla gözlerimin dolup masanın başından kalktığım çok insan tanıdım bu forumda.. her biri kendi içinde özel, his dünyası geniş insanlar zannımca..yoksa aksi yönde olan biri, hiç bir umudu yokken aylarca kirpik uçlarıyla bile başkasına bakmadan günler geçirir mi ? hele ki bu devirde ? geçirmezdi elbet!
burda zaman zaman bilmişlik taslamaya gelen insanlar görüyorum. ve onlara sesleniyorum, elinizden bir şey gelecekse, gerçekten seven insanlar birbirine kavuşsun diye dua edin, gerisine gerek yok zaten.
Mevlana'yı bilen bilir. Şems gidince karalar bağlar, günleri-geceleri karışır birbirine. sonra bir gün bir adam çıkar gelir, Şems'den haberler getirdiğini söyler, anlatır bir şeyler. Mevlana çıkarıp hırkasını verir. derler ki, "anlamadın mı adam yalan söylemekteydi"...Mevlana, "ben yalan haberine hırkamı verdim, doğru olsaydı canımı verirdim" der..
ben bundan güzel bir hikaye bilmiyorum burda bizlerin hislerini tarif edebilecek.. herkes bir umut ve haber uğruna zamanını, parasını harcamaya razı..derdine düşmeyen bilemez türünden bir dert..
o nedenle, gölge etmeye gelenlere lafım, dua edin yeter. başka ihsan istemez..
çıkan fallar olduğunu okudum bugün ve tebrik ediyorum onları.. çok sevindim..Allah bir daha ayırmasın sevenleri..buraya bugün yazmak isteme sebebim zaman zaman gelip buradaki insanların günahkar, dinden çıkmış vs insanlar olduğu yönünde telkinler edip gidenlere bir kaç şey söylemek..
ben son 1 senede burada gerçek hayatta hiç tanımasam da hikayelerine tanıklık ettiğim, yeri gelince okuduklarımla gözlerimin dolup masanın başından kalktığım çok insan tanıdım bu forumda.. her biri kendi içinde özel, his dünyası geniş insanlar zannımca..yoksa aksi yönde olan biri, hiç bir umudu yokken aylarca kirpik uçlarıyla bile başkasına bakmadan günler geçirir mi ? hele ki bu devirde ? geçirmezdi elbet!
burda zaman zaman bilmişlik taslamaya gelen insanlar görüyorum. ve onlara sesleniyorum, elinizden bir şey gelecekse, gerçekten seven insanlar birbirine kavuşsun diye dua edin, gerisine gerek yok zaten.
Mevlana'yı bilen bilir. Şems gidince karalar bağlar, günleri-geceleri karışır birbirine. sonra bir gün bir adam çıkar gelir, Şems'den haberler getirdiğini söyler, anlatır bir şeyler. Mevlana çıkarıp hırkasını verir. derler ki, "anlamadın mı adam yalan söylemekteydi"...Mevlana, "ben yalan haberine hırkamı verdim, doğru olsaydı canımı verirdim" der..
ben bundan güzel bir hikaye bilmiyorum burda bizlerin hislerini tarif edebilecek.. herkes bir umut ve haber uğruna zamanını, parasını harcamaya razı..derdine düşmeyen bilemez türünden bir dert..
çıkan fallar olduğunu okudum bugün ve tebrik ediyorum onları.. çok sevindim..Allah bir daha ayırmasın sevenleri..buraya bugün yazmak isteme sebebim zaman zaman gelip buradaki insanların günahkar, dinden çıkmış vs insanlar olduğu yönünde telkinler edip gidenlere bir kaç şey söylemek..
Mevlana'yı bilen bilir. Şems gidince
]
perstarciiim bi bag var aramizda sanki aglattin yine beni aylardir kirpigimin ucuyla kimseye bakmadim bende evet hem de bu devirde buradan tanistiklarim disinda kimseye de anlatamiyorum
is yerinde bi bayan 30 yillik esinden 6 ay once bosanmis bugun baskasi ile evlendi hayat bu tabi ama ben(biz) takinti yapiyoruz millet hayatini yasiyor ... yeni hayatlar kuruyor
Patlayan falcılar yazılmış..Ben de iki kelam etmek isterim..
Burada hep konuşuldu bu mevzu..Bu insanlar Allah değil..Geleceği birebir tutturan bir kişi varsa bana da gösterin..
Mühim olan anı değerlendirip bir yol göstermektir bu fal işinde bana göre..
Rezzan abla ve nesibe dahil, bana hepsi patladı ona bakarsanız..Verdikleri zaman geldi de geçti bile..
Ama bu onların kötü yorumcu olduklarını göstermiyor..
Rezzan abla şekilleri çok iyi yorumlayan, anı çok iyi değerlendiren bir falcı..Nesibe ona keza..Ağzımı açık bırakan bir çok yorumu vardır..
Açelya yine aynı şekilde, tarot kartlarını çok iyi okuyup yorumlayabilen nadir yorumculardan..Yine Çağan ariman aynı şekilde..
Medyumselana, çok değişik bir yorumcu..Kimsenin bilmediği, kendinizin bile unuttuğu her detayı önünüze seriveriyor..Okuyunca öyle kal geliyor ekran karşısında..
Ama bakacak olursak, verilen tarihlerin hiç biri tutmadı..Geleceğe göre fal veya yorumcu değerlendirmemek lazım kızlar..
Bu şekilde tutmayın beklentinizi..Nacizane tavsiyemdir..
Medcezir im iyi güzel doğru diyosun an tabiki önemli.Ancak ben geleceği merak ediyorum,içinde olduğum anî zaten biliyorum.Ha ònemli bi konuda kararsızlık yaşarsamda en iyi falcının bile dediğiyle hareket etmem güvenmem çünkü.Çok defa tecrübe ettiğim istihare yoluna giderim.Kâhin olsunlar demiyorum ama falcı iseler az buçuk tutturmaları gerek diye düşünmekteyim.Yoksa tabiki Allah tır her zerremizi bilen.
Ben genelde şöyle bakıyorum bu olaya canım, net bir tarih verdiklerinde beklentiye girmiyorum..Zaten bu enerjiyi de etkiliyor..Beklenti içinde olmak yani..
Ama geleceğe dair, misal; "bu iş ya da kişi, sana şöyle faydalar ya da zararlar getirecek, uzak durmalısın ya da atmalısın" gibi yorumları önemsiyorum..
Ama tarih ve zaman konusunda beklenti içinde olmamak, o zaman tutmadığında da yorumcuları iyi veya kötü diye değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum..
Kızlar Mert'in falı çıktıııııııııııııııııııııııııOlay dün öğlen sularında gerçekleşti
Canım nalan abla bütün gündür çevrimiçi ama tek bi fal gelmiyo niyekine sence?Nalan abla hani diyen bacılar sözüm size! Kendisi şu an çevrimiçi
Canım nalan abla bütün gündür çevrimiçi ama tek bi fal gelmiyo niyekine sence?
olsun gaussmatcım, sen umut etmekten vazgeçme.. bugün de bi laf okudum "acı mühim değil, umut yoruyor insanı" demiş Ece temelkuran.. öyle bişey bu umut da bi yandan ama olsun.. vardır elbet bir nedeni.. ilerde belki "hamdım, piştim" diyeceksin de pek az acı senin canını yakacak..Hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?