ayy bunları duyunca ben çok mutlu oluyorum inşaallah istediğin bişey olmuştur tatlım :) ben artık uzuuuun süre fal baktırmıcam rezzan ve ankara pınarın dediklerini beklicem...zaten şehirdışı yeni ortam yeni ev iş telaşı...bu konu aklıma bile gelmez...umarım :)
Rezzan abla bana çok yuvarlak konuştu yahu.doğru düzgün bir tarihte yok verdiğisize böyle kesin konuşunca tekrar mı yollasam diyorum fal ? niye böyle oldu ki benimki ?
Rezzan abla bana çok yuvarlak konuştu yahu.doğru düzgün bir tarihte yok verdiğisize böyle kesin konuşunca tekrar mı yollasam diyorum fal ? niye böyle oldu ki benimki ?
Teşekkür ederim cevaplarınız için haklısınız acele etmeden yaşayıp görmek en iyisi :) en azından size çıkmış bazı şeyler bu da beni mutlu eder 
bu "sık fal baktırmak yaşanacakları erteler" olayına inanmaya başladım. enerjimizi savuruyoruz sonuçta. o yüzden 15'te 1'e falan düşürmeli.
nesibe'nin dediğini yaptım ben. adım at dedi, aslında atmak istemedim dürüst olmak gerekirse. uzun süre de atmadım. sonrasında bir gün heyheylerim geldi, nesibe ile alakasız aradım.
ama dolayısıyla atmış oldum.
bir sonraki falda da nesibe "eli kulağında" dedi. çok yakın zamanda olacak, resmen al eline telefonu bekle. o ayarda dedi.
baktıralı birkaç gün oldu, henüz yaprak kımıldamıyor.
kızlar bu benim ayın 15'inde yazdığım, nesibe telefonu al eline bekle demişti. geçtiğimiz cuma baktırmıştım. bugun çarş. gelişme dün yaşandı.
çok detay yazmayim ama seni arıcak ama iş için arayacak. sen de "ya beni aramadı ki, iş için aradı sonuçta" diye düşüneceksin. ama öyle düşünme çok iyi olacak demişti.
dün ofisteyim. sekreter masasında değil. telefon çaldı çaldı. gerildim sesten. hattı masamdan çektim. açtım ki telefondaki o. iş için bir şey sormak için aramış. aslında beni de aramadı. ama ben açmış oldum. nasılsın iyi misin diye konuştuk. yani nesibe'nin bu dediği net olarak çıktı. eli kulağında dediği 4 günmüş yani. sonrası için bir gelişme daha söylemişti. o da olursa onu da yazarım.
Cnm İnşallah geriside gelir .Darısı da buradaki buradaki ben ve tüm kızların başınakızlar bu benim ayın 15'inde yazdığım, nesibe telefonu al eline bekle demişti. geçtiğimiz cuma baktırmıştım. bugun çarş. gelişme dün yaşandı.
çok detay yazmayim ama seni arıcak ama iş için arayacak. sen de "ya beni aramadı ki, iş için aradı sonuçta" diye düşüneceksin. ama öyle düşünme çok iyi olacak demişti.
dün ofisteyim. sekreter masasında değil. telefon çaldı çaldı. gerildim sesten. hattı masamdan çektim. açtım ki telefondaki o. iş için bir şey sormak için aramış. aslında beni de aramadı. ama ben açmış oldum. nasılsın iyi misin diye konuştuk. yani nesibe'nin bu dediği net olarak çıktı. eli kulağında dediği 4 günmüş yani. sonrası için bir gelişme daha söylemişti. o da olursa onu da yazarım.
nesibe, fal sepetinde değil mi? çok net bilmiş o zaman yaşanacağı..
Cnm İnşallah geriside gelir .Darısı da buradaki buradaki ben ve tüm kızların başına)) bu arada ne falı baktırmıştım?? Bende artık Nesibeyi bir denemek istiyom :)
Kızlar kusura bakmayın ama bana göre bu Nesibe'nin falı beş para etmez
Öncelikle 9 dakikaya yakın bir ses kayıdı gelmiş..Baştan 2 dakika kendini anlatıp durmuş..Yok katina ile desteklerim yok gördüklerimi söylerim yok ben öyleyim böyleyim lablablab sonra başlıyor 5.dakikadan sonra gene kendini anlatmaya başlıyor baştaki aynı kelimeler lablablab...Size gelen falı atsam şaka mı dersiniz kesin...
Herneyse gelelim o 3 dakikalık yoruma..
Söylediği hiç birşey benle uyuşmuyor...
Eski erkek arkadaşım için paraya düşkün,cimri bir adam diyor..Kağıtlar bağırıyormuş..Kesinlikle alakası yok..Biz 2 sene hergün birlikteydik ve aynı iş yerinde çalışıyorduk..İş seyehatlarına kadar birlikte gidiyorduk..asla ama asla para ile işi olmayan bonkör'ün hası bir insandır..ve hatta ben hep kızardım biraz para tutmayı öğren diyeo derece eli açık bir insandır kendisi..
2 cisi bana demiş o ilişkiyi bitirmiş..Malesef bitiren o değil bendimBen bitirdim ilişkiyi..
İşte böyle benle alakası olmayan bir fal..ne tarih ne olay ileriye dönük hiç birşey yok...
Çok acıdım verdiğim paraya((
Fal enerji işi demek ki enerjiniz Uyusmamis :) ama üzüldüm paranın boşa gitmesine
Bilemiyorum cnm ya senelerdir dönem dönem fal baktırırım illaki birtakım şeyler tuttururlarama burda benimle hiç birşeyîn alakası yok malesef siteye yazdım fallar mı karıştı nedîr bu diye.Kredini yüklüyoruz başka fal baktır demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?