Binnaz Abla

Rezzan Abla'nın bir dediği çıktı bende üstelik daha aradan 1 gün bile geçmeden :) hiç söylemediğim halde haneye bebek gelecek dedi, kardeşim az önce doğum yapmaya gitti :)) inşallah hepimize tüm dedikleri çıkar bu kadar kısa sürede :))

Ya pek istediğim birşey çikmadı, ama yinede dediği çikti. 2 ay sonra yeni bir kişi ile tanisacağimi söyledi, inşaallah bu dediği de çikar :) Bunu birkaç tane falcı daha söyledi.
Rezzanin öbür dedikleri de çok tutarli, kişilik analizi falan çok iyi.

an itibariyle falım bakıldı. genel olarak memnun kaldım yaşadığım şeyleri bilmiş. bakalım diğerlerini zaman gösterecek :)

Rezzan abla bana çok yuvarlak konuştu yahu.doğru düzgün bir tarihte yok verdiği size böyle kesin konuşunca tekrar mı yollasam diyorum fal ? niye böyle oldu ki benimki ?

Rezzan abla bana çok yuvarlak konuştu yahu.doğru düzgün bir tarihte yok verdiği size böyle kesin konuşunca tekrar mı yollasam diyorum fal ? niye böyle oldu ki benimki ?

Canım aradan biraz zaman geçsin hemen yollama bence ayrıca bizde de öyle tam net tarih yok yaşayıp görücez :)

Bence hemen yollama bidaha fal biraz elektrik isi mesela haleh hanimi da herkes ovuyo herkes cok memnun ama simdi bakiyorumda bana en yuvarlak konusan oydu sanirim benim favorim once rezzan sonra nesibe rezzanin bana bir dedigi cikti annemde baktirmisti onada dedigi birsey bugun cikti umarim diger dedikleri de cikar bakalim

Teşekkür ederim cevaplarınız için haklısınız acele etmeden yaşayıp görmek en iyisi :) en azından size çıkmış bazı şeyler bu da beni mutlu eder 😇

Teşekkür ederim cevaplarınız için haklısınız acele etmeden yaşayıp görmek en iyisi :) en azından size çıkmış bazı şeyler bu da beni mutlu eder 

bana da yuvarlak konuştu zaten benim soru sorduğum paragrafı yorumlamış sorduğum soru dışında işle ilgili falan bişi bilmemiş dediği tarih de bayram bugün eskişehir elife baktırdım o da aynı tarihi verdi süreci olayların ilerleyişini de aynı anlattı

kızlar bu benim ayın 15'inde yazdığım, nesibe telefonu al eline bekle demişti. geçtiğimiz cuma baktırmıştım. bugun çarş. gelişme dün yaşandı.

çok detay yazmayim ama seni arıcak ama iş için arayacak. sen de "ya beni aramadı ki, iş için aradı sonuçta" diye düşüneceksin. ama öyle düşünme çok iyi olacak demişti.

dün ofisteyim. sekreter masasında değil. telefon çaldı çaldı. gerildim sesten. hattı masamdan çektim. açtım ki telefondaki o. iş için bir şey sormak için aramış. aslında beni de aramadı. ama ben açmış oldum. nasılsın iyi misin diye konuştuk. yani nesibe'nin bu dediği net olarak çıktı. eli kulağında dediği 4 günmüş yani. sonrası için bir gelişme daha söylemişti. o da olursa onu da yazarım.

nesibe, fal sepetinde değil mi? çok net bilmiş o zaman yaşanacağı..

Cnm İnşallah geriside gelir .Darısı da buradaki buradaki ben ve tüm kızların başına )) bu arada ne falı baktırmıştım?? Bende artık Nesibeyi bir denemek istiyom :)

nesibe, fal sepetinde değil mi? çok net bilmiş o zaman yaşanacağı..

ya açıkçası biraz umutlandım.
hani nesibe "seni iş için arayacak ve sen "iş için aradın beni aramadı ki" diyeceksin" demiş. ben yine de benim cebimden arar, bir şey sorar diye sanıyordum. ofisten aramış oldu. yani aslında istemeden konuştuk, denk gelmiş olduk. tabi bu kadar detay falda çıkmacağı için, çıkan da yüzde 80 aynı yani, nesibe'nin söylediği..
zaten bana gelecekle ilgili iki şey söylemiş. eli kulağında iş için arayacak ve sonrasında yüzyüze geleceksiniz diye.
ay işallah olur ya.

Cnm İnşallah geriside gelir .Darısı da buradaki buradaki ben ve tüm kızların başına )) bu arada ne falı baktırmıştım?? Bende artık Nesibeyi bir denemek istiyom :)

canım ben tarot baktırmıştım, zaten bu ara sadece tarot bakıyor.
kelt haçı mı ne seçmişim, hatta başında ilişki konuşmak için keşke ilişki kartlarını seçseydin ama ben ona göre yorumlarım demiş. tarot baktır.
sıra çok oluyor, biraz kovalamak gerek

Kızlar kusura bakmayın ama bana göre bu Nesibe'nin falı beş para etmez
Öncelikle 9 dakikaya yakın bir ses kayıdı gelmiş..Baştan 2 dakika kendini anlatıp durmuş..Yok katina ile desteklerim yok gördüklerimi söylerim yok ben öyleyim böyleyim lablablab sonra başlıyor 5.dakikadan sonra gene kendini anlatmaya başlıyor baştaki aynı kelimeler lablablab...Size gelen falı atsam şaka mı dersiniz kesin...
Herneyse gelelim o 3 dakikalık yoruma..
Söylediği hiç birşey benle uyuşmuyor...
Eski erkek arkadaşım için paraya düşkün,cimri bir adam diyor..Kağıtlar bağırıyormuş..Kesinlikle alakası yok..Biz 2 sene hergün birlikteydik ve aynı iş yerinde çalışıyorduk..İş seyehatlarına kadar birlikte gidiyorduk..asla ama asla para ile işi olmayan bonkör'ün hası bir insandır..ve hatta ben hep kızardım biraz para tutmayı öğren diye o derece eli açık bir insandır kendisi..
2 cisi bana demiş o ilişkiyi bitirmiş..Malesef bitiren o değil bendimBen bitirdim ilişkiyi..
İşte böyle benle alakası olmayan bir fal..ne tarih ne olay ileriye dönük hiç birşey yok...
Çok acıdım verdiğim paraya((

Fal enerji işi demek ki enerjiniz Uyusmamis :) ama üzüldüm paranın boşa gitmesine

Fal enerji işi demek ki enerjiniz Uyusmamis :) ama üzüldüm paranın boşa gitmesine

Bilemiyorum cnm ya senelerdir dönem dönem fal baktırırım illaki birtakım şeyler tuttururlar ama burda benimle hiç birşeyîn alakası yok malesef siteye yazdım fallar mı karıştı nedîr bu diye.Kredini yüklüyoruz başka fal baktır demişler

Olabilir çünkü ben nesibe yi çok begendim 4 defa baktırdim söyledikleri beni çok sasirtti :)
bende çok fazla fal baktırdim dediğin doğru en kötü falci bile birşey tutturuyor şaşırdım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…