Binnaz Abla

Bence bunlar kendilerini fala çok kaptıran tipler kuzum. Hani dediğin gibi güleyim mi ağlıyım mı durumu ama biraz kafası çalışan insan falda bir anormallik olduğunu düşünür de bu kadar saf saf yazmaz ya.. Falcılara fazla güvenip, kendilerini dediklerine iyice şartlayıp meşhur prensesin soruları gibi soruları olan tipler gibi geliyor bunlar bana. 3 gün burda takılsalar gözleri açılır aslında

Atartın konuşmaya mecali kalmadı be Capellam :) , burası alışkanlık pc sekmelerinin başında geliyo, ona attım 2 kez sanırım beğendiğimi de hatırlıyorum, çıktı mı bilmiyorum çünkü baktım eski hesabıma giremedim, iğer 2sinde yok :/ , kart okuyucusu gibi+ hislerini de konuşturuyo, of bu havalar düzelsin yahu şimşek,gökgürültüsü yağmur :/

Ne yazıkki öyleydi ve hiçbiri çıkmadı. Ne uzaktan ne de yakından.

Bende de alışkanlık burası resmen yoksa fal merakımı pik yaptıracak birşey bulmak zor bende.

Bakıyorum son sayfalara bazı arkadaşlarım demiş ya "bana verilen vadelere 1-2 hafta kaldı.mayıs sonu hepsi patlayacak yada çıkacak" diye....:) Ben onu aralık-ocakta attgm fallarda yasadım. Mubarek hepsi de sözbirliği etmiş gibi mart da mart diyorlardı......Ben de mart kedisine dönecektim neredeyse......Ne mi oldu...Mart geldi.....Birşey olmadıSadece Serüven olayı çok net bilmiş "karşılaşma" olacak demiş, yok arayacak-iletçş,mesaj vs. dememiş, direk karşılaşma demiş hakikaten de öyle oldu. Ama ilişkinin gidişatını sen belırleyeceksin,davetkar davranırsan olur ama başka da bırsey olmaz demiş....Ben de öyle davranmadgm için ki haklı nedenlerim var bu konuda,bir gelişme olmadı..

Ha bir de tarih olarak nisan diyen bir tek Ester'di ki çok net olarak bu ay değil-önümüzdeki ay değil Nisanda demişti....

Bu kadar. Bu kadar bir şey için aralıktan bu yana ödediğim faturalara deger miydi,hayır....O yüzden kendi elimi-kolumu öyle bagladım ki,istesem bile bir engele takılıyorum. Mobil hattı kontorluye gecırdım,kardesım kartını kapadı...Anca eft o da telwede......

Ne yazıkki öyleydi ve hiçbiri çıkmadı. Ne uzaktan ne de yakından.
@bilhassa'nın dediği gibi begen tuşuna bastım ama begendgımden degıl, seni unutmadgımızı hatrlatmak için. Sen ve @Requiemm'in burada yazdıgınız son mesajları unutmuş değilim. Mesela lorus da öyle ayrılmıştı....

Sağ olun... Ama o venceremos muydu nedir ne değildir artık fallardan bana ne diyecek seviyedeyim fakat geçen seneki şahısla bu çok farklı durumlar aynı gibi ama uzaktan yakından falla alaka yok.

Bence de... herkesin durumu kendine özel ama ipe sapa gelmez bir şey için de falcı olumlu dedi diye inanmak ne bileyim tuhaf işte... Ama şimdi bazı tespitler cukkk oturunca söylenen sonuçlardan umutlanmamak mümkün değil... mesela bende İlkay 5 dakika işimle ilgili konuşmuş ki söyledikleri na- mümkün. Gelgelelim ki sorumla ilgili tespitler fevkalade. Sonuç çıkar mı ? Göreceğiz...

Anneler Gününde yazmak istedim hepiniz sevdiğiniz adamdan anne olun bacılarım ne diyem ben çok fal attığım için reklamcısını falan biliyom falla hareket eden hasta dedikleriniz aranızda reklamcılarda cok belli kusura bakmayında fal zaten günah bari az dürüst olsunlar 3 4 isimle aynı kişiye fal atıyonuz hep yazdım bunu falcıyla konustum kabul etti hala reddeden var bida yazim Meryem Aylin fama Serkan bilgehatun aynı kişi cok iyi falcılar ondan böyle yapıyolar yazık gerçektenn bu kadar emin olmasam yazmam falcı kendisi dedi bida yazdım bebişimm merak edenler özelden yazdın kuzumu atim

hahahhahahahahahhahahaah
benım favorım sırf burun gosteren :)
fotograflarını yıne sen paylaşmıstın galıba adını hatırlamıyorum ama eşarp takıp sırf burun gosterıyordu =))
evet ben paylaşmıştım aslında ben o fallarkraliçesi,gelecekten haberler familyasının aynı kişiler olabileceğine kanıt olarak almıştım ama yan yana komik oldu tabi

Gollom allah analı babalı buyutsun yavrunu, gollom

anlıyorum senı bızde aynı dusunuyoruz 'bazılarımız ' tabı kı bazılarımız da dusunmuyor,gollum sen bu bılgıyı nasıl elde ettın ?

orası ılgınc geldı .

hatta gecen gun boyle bır muhabette hadicanimsendee de bır konuda bılgım var acıklayamam gıbı bırsey demıstı falcılar baskasının falını okuyamıyor dıye yanlıs hatırlıyorsam kusura bakma hadıcanımsende ama bu bılgılerı nasıl ogrenıyorsunuz ona aklım ermıyor yada bu bılgıler dırek ogrenılıyorsa bızde bır sekılde ogrenelım kızlar .

geçtiğimiz günlerde BYV'de fal yollarken bir sorun yaşamıştım. İletişim'e yazdım falım geldi mi diye ?. Falınız yorumlandı görememe ihtimaline karşı buradan da yolluyoruz diye bana falı mail atmışlar. Bana kalırsa herkes her şeyi görüyor orada...

bencede oyle,benım anlamadıgım falcıyla konustum bırıncı elden bılgı aldım denmesını anlamıyorum ben boyle bırsey varsada dırek dogru duzgun acıklama yapılsın kımse babamızın oğlu degıl sımdı falcı golluma hepsı benım mı dedı ne dedı anlamadım vallahı =)) yada tam tersı alınan bılgıler yok fallarımıza ulasamıyorlar diye alınan bılgılerde var acıkcası neye ınanıcaz bız sasırdım,anca kazıklandıgımızı ajanlıkla bulmaya calısıyoruz sherlock holmes halt etmıs yanımızda

Son düzenleme:
Vallahi bana göre de durum çok şaibeli. Hem bunlar bunlar aynı kişiler diyor. Hem de çok iyi falcılar diyor.. % 85'inin güvenilmez olduğu bir ortamda hiç bir falcının bir danışana çıkıp ta beşimiz aslında aynı kişiyiz diye bir şeyi itiraf edeceğini sanmam. Etti diyen ispatla mükelleftir.

evet ben paylaşmıştım aslında ben o fallarkraliçesi,gelecekten haberler familyasının aynı kişiler olabileceğine kanıt olarak almıştım ama yan yana komik oldu tabi
sana mesaj attım. Bir bakabilir misin lütfen ?

Ban yiyecek olabilirim hiç problem değil hadicanimsendee zan altında kalsın istemiyorum o tip bir açıklama yapmasını ben istememiştim ama yaptıktan sonra da olan oldu:)
Benim tellwede 2 gün byvde ise sadece 2 fal bakmak üzere 1 gün yorumcu hesabım vardı. Tellwedekine silme talebi gönderdim silindi mi bilmiyorum kullanıcı adım: dastar2508 byv kullanıcı adım: penelope
Falcı panelleri hakkında yapılan yorumlar bunun üzerine yapıldı. KK da çok fazla insana karşılıksız yorum yaptım bilen bilir, 1-2 gün falcılık maceralarımda da asla kullanıcı adımı kimseyle paylaşmadım bu sebeplerden vicdanım müsterih. Birçoğunuz kadar belki de bazılarınızdan da çok fazla bu işe para döken biri olarak da diğer byv falcıları kimdir bilmem hatta panelin nasıl bir şey olduğunu da çok merak eden varsa paylaşırım özel olarak. Bu konuda başka yorum yapmak, soru cevaplamak istemiyorum bu konuda da saygı bekliyorum mecbur kalmasam bunu yazmazdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…