- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Böylesine güleyim mi acıyayım mı bilemiyorum ama benim 7 yaşındaki yiğenim bile yalan söylediğimizi hemen anlayıverirken......AmaSelcuksassa 'm senin dediğin "gözü açılmamış sığırcık yavruları" lafın duruma cuk diye oturmuş ne diyeyim.
Sorma A audrey_24 'im ben de meraktan çatlıyorum Venceremos konusunda....Hatta bugün kk'da venceremos diye arattım Atart atmış mesela ona ve demiş ki begendim,nokta atışları vardı, ben çok genel sormustum üstelik diye...Adı çok geçmemiş ama genelde begenilmiş de "çıkmışmı" bu çok önemli. Bence bunu hazır ATARTIM CANIM:) buralarda sessiz sessiz dolaşırken sormalı...
Su raddede benim için önemli olan çıkıp-çıkmaması. Yoksa ne nokta atışı yapan falcılar gördük ama sen de biliyorsun bum bum bum. Venceremos'un sayfasında yorumlar arasında burada aynı isimli bir üyenintelasememuresi 'ın yorumunu gördüm. Sanki faldan umut almış gibiydi ama belki hatrlarsın buradan çok çok mutsuz ayrılanlardan biriydi....Yani fallardan umdugunu bulamayan...
Ne yazıkki öyleydi ve hiçbiri çıkmadı. Ne uzaktan ne de yakından.Sorma A audrey_24 'im ben de meraktan çatlıyorum Venceremos konusunda....Hatta bugün kk'da venceremos diye arattım Atart atmış mesela ona ve demiş ki begendim,nokta atışları vardı, ben çok genel sormustum üstelik diye...Adı çok geçmemiş ama genelde begenilmiş de "çıkmışmı" bu çok önemli. Bence bunu hazır ATARTIM CANIM:) buralarda sessiz sessiz dolaşırken sormalı...
Su raddede benim için önemli olan çıkıp-çıkmaması. Yoksa ne nokta atışı yapan falcılar gördük ama sen de biliyorsun bum bum bum. Venceremos'un sayfasında yorumlar arasında burada aynı isimli bir üyenintelasememuresi 'ın yorumunu gördüm. Sanki faldan umut almış gibiydi ama belki hatrlarsın buradan çok çok mutsuz ayrılanlardan biriydi....Yani fallardan umdugunu bulamayan...
Sağ olun... Ama o venceremos muydu nedir ne değildir artık fallardan bana ne diyecek seviyedeyim fakat geçen seneki şahısla bu çok farklı durumlar aynı gibi ama uzaktan yakından falla alaka yok.
Bence de... herkesin durumu kendine özel ama ipe sapa gelmez bir şey için de falcı olumlu dedi diye inanmak ne bileyim tuhaf işte... Ama şimdi bazı tespitler cukkk oturunca söylenen sonuçlardan umutlanmamak mümkün değil... mesela bende İlkay 5 dakika işimle ilgili konuşmuş ki söyledikleri na- mümkün. Gelgelelim ki sorumla ilgili tespitler fevkalade. Sonuç çıkar mı ? Göreceğiz...Bence bunlar kendilerini fala çok kaptıran tipler kuzum. Hani dediğin gibi güleyim mi ağlıyım mı durumu ama biraz kafası çalışan insan falda bir anormallik olduğunu düşünür de bu kadar saf saf yazmaz ya.. Falcılara fazla güvenip, kendilerini dediklerine iyice şartlayıp meşhur prensesin soruları gibi soruları olan tipler gibi geliyor bunlar bana. 3 gün burda takılsalar gözleri açılır aslında
INSALLAH cıkar NCARNOTum İNSALLAHGelgelelim ki sorumla ilgili tespitler fevkalade. Sonuç çıkar mı ? Göreceğiz...
ya bu dayı ne kadar real olabilir biri anlatsın bana
evet ben paylaşmıştım aslında ben o fallarkraliçesi,gelecekten haberler familyasının aynı kişiler olabileceğine kanıt olarak almıştım ama yan yana komik oldu tabihahahhahahahahahhahahaah
benım favorım sırf burun gosteren :)
fotograflarını yıne sen paylaşmıstın galıba adını hatırlamıyorum ama eşarp takıp sırf burun gosterıyordu =))
geçtiğimiz günlerde BYV'de fal yollarken bir sorun yaşamıştım. İletişim'e yazdım falım geldi mi diye ?. Falınız yorumlandı görememe ihtimaline karşı buradan da yolluyoruz diye bana falı mail atmışlar. Bana kalırsa herkes her şeyi görüyor orada...Gollom allah analı babalı buyutsun yavrunu,gollom
anlıyorum senı bızde aynı dusunuyoruz 'bazılarımız ' tabı kı bazılarımız da dusunmuyor,gollum sen bu bılgıyı nasıl elde ettın ?
orası ılgınc geldı .
hatta gecen gun boyle bır muhabettehadicanimsendee de bır konuda bılgım var acıklayamam gıbı bırsey demıstı falcılar baskasının falını okuyamıyor dıye yanlıs hatırlıyorsam kusura bakma hadıcanımsende ama bu bılgılerı nasıl ogrenıyorsunuz ona aklım ermıyor yada bu bılgıler dırek ogrenılıyorsa bızde bır sekılde ogrenelım kızlar .
geçtiğimiz günlerde BYV'de fal yollarken bir sorun yaşamıştım. İletişim'e yazdım falım geldi mi diye ?. Falınız yorumlandı görememe ihtimaline karşı buradan da yolluyoruz diye bana falı mail atmışlar. Bana kalırsa herkes her şeyi görüyor orada...
Vallahi bana göre de durum çok şaibeli. Hem bunlar bunlar aynı kişiler diyor. Hem de çok iyi falcılar diyor.. % 85'inin güvenilmez olduğu bir ortamda hiç bir falcının bir danışana çıkıp ta beşimiz aslında aynı kişiyiz diye bir şeyi itiraf edeceğini sanmam. Etti diyen ispatla mükelleftir.bencede oyle,benım anlamadıgım falcıyla konustum bırıncı elden bılgı aldım denmesını anlamıyorum ben boyle bırsey varsada dırek dogru duzgun acıklama yapılsın kımse babamızın oğlu degıl sımdı falcı golluma hepsı benım mı dedı ne dedı anlamadım vallahı =))
sana mesaj attım. Bir bakabilir misin lütfen ?evet ben paylaşmıştım aslında ben o fallarkraliçesi,gelecekten haberler familyasının aynı kişiler olabileceğine kanıt olarak almıştım ama yan yana komik oldu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?