- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
BEN BÖYLE KALBİ TEMİZ-İÇİ DIŞI BİR İNSAN GÖRMEDİM GÖRMEDİM.Ban yiyecek olabilirim hiç problem değilhadicanimsendee zan altında kalsın istemiyorum o tip bir açıklama yapmasını ben istememiştim ama yaptıktan sonra da olan oldu:)
Benim tellwede 2 gün byvde ise sadece 2 fal bakmak üzere 1 gün yorumcu hesabım vardı. Tellwedekine silme talebi gönderdim silindi mi bilmiyorum kullanıcı adım: dastar2508 byv kullanıcı adım: penelope
Falcı panelleri hakkında yapılan yorumlar bunun üzerine yapıldı. KK da çok fazla insana karşılıksız yorum yaptım bilen bilir, 1-2 gün falcılık maceralarımda da asla kullanıcı adımı kimseyle paylaşmadım bu sebeplerden vicdanım müsterih. Birçoğunuz kadar belki de bazılarınızdan da çok fazla bu işe para döken biri olarak da diğer byv falcıları kimdir bilmem hatta panelin nasıl bir şey olduğunu da çok merak eden varsa paylaşırım özel olarak. Bu konuda başka yorum yapmak, soru cevaplamak istemiyorum bu konuda da saygı bekliyorum mecbur kalmasam bunu yazmazdım zaten
Günaydın arkadaşlar,
Herkese mutlu haftalar :)
Falı çıkan yok mu :))
bana bi tavsiye yapar mısın ?Benim var dicem ama biliyosun zaten
Bir ara listeyi yapıcam kızlar aslında sonuçlandırmayı bekliyodum ama şimdilik gidişatı bilenleri yazarım müsait olduğumda
Sezgin kim ve nerde bakıyor?Bir de ben Sezginin dediklerini harfiyen yaşadım demiştim fakat son fal hariç oldu onu da belirtmiş olayım yine de en sevdiğim kahve yorumcusudur güzel insandır yine kahve falı baktıracak olsam koşarak ona giderim. Ben zamanlara takılmam da her falını harfiyen yaşadım iddialı bir söz olunca etkilememek adına söylemiş olayım istedim.
Sezgin kim ve nerde bakıyor?
Insallah iyi gunune gelirsin ama eski yorumculardan bana gercegi tek o soyledi ama sonrasinda baktirmadim cunku arkadasima bakti onu begenmedim.ama bende yeri yinede farklidir ilkayin benim hayatim rutin ben dusunuyorum atmayi atayim burdan yazarimÇoook bekletiyor çook, bende o kadar sabı yok ki, benim hayatım bile çok alengirli 2 günde birşeyler değişebiliyor ama siz böyle yazınca ilkaya atasım geldi benim de :))
bana bi tavsiye yapar mısın ?
kim mesela en uygun baktıracağım
Gollom allah analı babalı buyutsun yavrunu,@gollom
anlıyorum senı bızde aynı dusunuyoruz 'bazılarımız ' tabı kı bazılarımız da dusunmuyor,gollum sen bu bılgıyı nasıl elde ettın ?
orası ılgınc geldı .
hatta gecen gun boyle bır muhabettehadicanimsendee de bır konuda bılgım var acıklayamam gıbı bırsey demıstı falcılar baskasının falını okuyamıyor dıye yanlıs hatırlıyorsam kusura bakma hadıcanımsende ama bu bılgılerı nasıl ogrenıyorsunuz ona aklım ermıyor yada bu bılgıler dırek ogrenılıyorsa bızde bır sekılde ogrenelım kızlar .
A audrey_24 audrey'cim ben M Motherofdragon yı zan altında bırakmamak için açıklayamam demiştim, nitekim o ben zan altında kalmayayım diye açıklamak durumunda kalmış. Neyse sonuç itibariyle nereden/nasıl emin olduğumuz açıklanınca konunun aydınlanması iyi oldu. M Motherofdragon hatun bizim sorularımızı, kuşkularımızı aydınlatmak için kendini fena etti daha ne yapsın=)
Onu golluma ıthafen yazmıstım ama ortalık karıstı
zaten seka oncedende bakabıldıgını burda soylemıstı diye hatırlıyorum bıryolunvarla ılgılı yorum yapıldıgı ıcın yazmıstım sende ogrendık hanı bunu soylıyemem dıgınce,gollumda dırek falcı soyledı dıgınce noluyoruz dedım.
kusura bakmayın kızlarseka durustlugun içinde teşekkür ederiz.
Bende tamamen bu yorumu Gollum'un 4-5 kişi aynı falcı mevzusuna istinaden yazmıştım.@seka_ aklımda dahi yoktu.Vallahi bana göre de durum çok şaibeli. Hem bunlar bunlar aynı kişiler diyor. Hem de çok iyi falcılar diyor.. % 85'inin güvenilmez olduğu bir ortamda hiç bir falcının bir danışana çıkıp ta beşimiz aslında aynı kişiyiz diye bir şeyi itiraf edeceğini sanmam. Etti diyen ispatla mükelleftir.
Bir de ben Sezginin dediklerini harfiyen yaşadım demiştim fakat son fal hariç oldu onu da belirtmiş olayım yine de en sevdiğim kahve yorumcusudur güzel insandır yine kahve falı baktıracak olsam koşarak ona giderim. Ben zamanlara takılmam da her falını harfiyen yaşadım iddialı bir söz olunca etkilememek adına söylemiş olayım istedim.
Sezgin değil Sezgi :) Sezgi Candan binnaz abla sitesinde kahve bakıyor. Yakalaması çok güç yalnız.
makaroncuğum söylemiş sezgi'yi ve aynen yakalaması inanılmaz zor onu.
tavsiye edeceğim maalesef herkesin enerjisi farklı olduğu için şu mükemmel diyemem katina da asenat kahvede sezgi müge ve son falıyla A'dan Z'ye çıkan nehir benim favorim ama nehire genelde pek atmam çok çok nadir müge aydın da iyidir bana bu nehir ve müge kızların çoğuna güzel bakamadı o yüzden bişey diyemiyorum maalesef
bu arada bunlar binnaz'da.
kızlar ben ilişkim için istiyorum ?
katins mı kahve mi?
zaman ve net olan birine ihtiyacım var ?
Bende tamamen bu yorumu Gollum'un 4-5 kişi aynı falcı mevzusuna istinaden yazmıştım.@seka_ aklımda dahi yoktu.hadicanimsendee ile geçen mezuyu da çoktan unutmuştum. Sizinle ilgisi yoktu kızlar...
An ve gecmiste cok iyidir, burada seveni de cok cikanlar var ama bende gelecekle ilgili tahminleri pek cikmadi. keske ciksaydi çünkü çok seviyorum enerjini sesini sırf moral bulmak için fal göndermisligim de varKizlar ester kira nasil
Yok canım zaten beni ya da M Motherofdragon yı ithamlık bir durum yok, sadece bir ara ayrı hesaptan da atsak falcıların diğer falları, ip bilgilerini ve telefon numaramızı görüntüleyebildiği konuşuluyordu. Ben de o konuda M Motherofdragon sayesinde aydınlandığım için falcıların bu bilgilere erişemediğini dile getirmiştim bunu ancak nasıl öğrendiğimi söyleyememiştim haklı olarak. A audrey_24 de bugün benim o zaman söylediğim mevzuyu dile getirince seka da ben zan altında kalmayayım diye belirtmek durumunda kalmış. En azından bu kısımda forum aydınlanmış oldu.
Diğer mevzuya gelince zaten aylardır tekrar tekrar gündeme geliyor birilerinin birkaç kişi fal baktığı, aynı kişi olduğu vs. Yani tek bir insanın günde 10 15 fal bakması bile zorken, 4 hesabın aynı kişi olduğunu düşünelim; bu da eder günde 10 faldan 40 fal, bence elinde bilgi bile olsa 40 fal bakmak çok olası gelmiyor bana. Paslaşıyorlar denilse bi nebze belki. Ama tabii ki emin olunan ispatlanabilecek bir durum varsa ben de dinlemek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?