Binnaz Abla

Bir de ben Sezginin dediklerini harfiyen yaşadım demiştim fakat son fal hariç oldu onu da belirtmiş olayım yine de en sevdiğim kahve yorumcusudur güzel insandır yine kahve falı baktıracak olsam koşarak ona giderim. Ben zamanlara takılmam da her falını harfiyen yaşadım iddialı bir söz olunca etkilememek adına söylemiş olayım istedim.

BEN BÖYLE KALBİ TEMİZ-İÇİ DIŞI BİR İNSAN GÖRMEDİM GÖRMEDİM.

Ban yeme mevzuuna gelince art niyetle,beklentiyle,reklam amaçlı fal bakmadıgını bilen bilir burda. Kaldı ki senin yazdığın mesajlarda BAHSETTIGIN FALCI İSİMLERİNİ HİÇ HİÇ KULLANMADIN,ÖVMEDİN,TAVSİYE ETMEDİN.

Ben biliyorum ki byv'deki falcı hesabını da sırf hadicanimsendee BİR YOLUN VARDAKİ sistemin işleyişi nasıldır görelim diye sana almanı tavsiye etmişti.HANİ PEK ŞAİBELİ OLAN FALCI BİLGİLERİMİZİ GÖREBİLİRMİ MEVZUUNDA...

Neyse 5 dk. bakayım dedim ve o hızla bunu yazdım,çıkıyorum dönüşte Makaron'um sohbet ederiz senle özelden eğer müsait olursan. Acelem oldgndan mesajına yanıt veremyorum hatta okuyamadım bile ama AKLIMDASIN:)

Sezgin kim ve nerde bakıyor?

Çoook bekletiyor çook, bende o kadar sabı yok ki, benim hayatım bile çok alengirli 2 günde birşeyler değişebiliyor ama siz böyle yazınca ilkaya atasım geldi benim de :))
Insallah iyi gunune gelirsin ama eski yorumculardan bana gercegi tek o soyledi ama sonrasinda baktirmadim cunku arkadasima bakti onu begenmedim.ama bende yeri yinede farklidir ilkayin benim hayatim rutin ben dusunuyorum atmayi atayim burdan yazarim

bana bi tavsiye yapar mısın ?
kim mesela en uygun baktıracağım

makaroncuğum söylemiş sezgi'yi ve aynen yakalaması inanılmaz zor onu.
tavsiye edeceğim maalesef herkesin enerjisi farklı olduğu için şu mükemmel diyemem katina da asenat kahvede sezgi müge ve son falıyla A'dan Z'ye çıkan nehir benim favorim ama nehire genelde pek atmam çok çok nadir müge aydın da iyidir bana bu nehir ve müge kızların çoğuna güzel bakamadı o yüzden bişey diyemiyorum maalesef

bu arada bunlar binnaz'da.

A audrey_24 audrey'cim ben M Motherofdragon yı zan altında bırakmamak için açıklayamam demiştim, nitekim o ben zan altında kalmayayım diye açıklamak durumunda kalmış. Neyse sonuç itibariyle nereden/nasıl emin olduğumuz açıklanınca konunun aydınlanması iyi oldu. M Motherofdragon hatun bizim sorularımızı, kuşkularımızı aydınlatmak için kendini fena etti daha ne yapsın=)

Bu arada kızlar Asenat'a iskambil atmıştım birkaç hafta oluyor sanırım, açık tenli bir arkadaşın gelecek şehir dışından sana ziyarete gibi bir şey demişti. Bugün şehir dışında yaşayan açık tenli bir arkadaşım yarın sana geliyorum kalmaya dedi, çok önemli bir şey değil belki ama şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler; bilginize.

Onu golluma ıthafen yazmıstım ama ortalık karıstı
zaten seka oncedende bakabıldıgını burda soylemıstı diye hatırlıyorum bıryolunvarla ılgılı yorum yapıldıgı ıcın yazmıstım sende ogrendık hanı bunu soylıyemem dıgınce,gollumda dırek falcı soyledı dıgınce noluyoruz dedım.

kusura bakmayın kızlar seka durustlugun içinde teşekkür ederiz.

Ha bu arada hatırlarsın zaten benim orada iddia ettiğim mevzu sadece falcıların başkasına atılan falları okuyamadığı ve telefon numarası, ip, mail adresi gibi bilgilere erişemediğiydi. Yani falcı panelini görüntüleme şansı bulduğumuz için o kısım aydınlandı sadece çünkü bazılarımız farklı hesaptan da atmış olsak ip'den, numaradan anlaşılabildiği kuşkusundaydı o konuda aydınlanmış olduk bir şekilde, yoksa birkaç falcının paslaştığı ya da aynı kişi olduğu muamma. En azından farklı hesaptan atarken içimiz rahat olsun=)

yani şimdi bunlara kahve mi baktıralım
tarot mu
katina mı
siz kahve mi baktırıyorsunuz
bir de kemal devrim diye biri çok övülmüş
ama sürekli meşgul adam ya pes dedim

Bende tamamen bu yorumu Gollum'un 4-5 kişi aynı falcı mevzusuna istinaden yazmıştım.@seka_ aklımda dahi yoktu. hadicanimsendee ile geçen mezuyu da çoktan unutmuştum. Sizinle ilgisi yoktu kızlar...

Sezgin değil Sezgi :) Sezgi Candan binnaz abla sitesinde kahve bakıyor. Yakalaması çok güç yalnız.

kızlar ben ilişkim için istiyorum ?
katins mı kahve mi?
zaman ve net olan birine ihtiyacım var ?

Bende tamamen bu yorumu Gollum'un 4-5 kişi aynı falcı mevzusuna istinaden yazmıştım.@seka_ aklımda dahi yoktu. hadicanimsendee ile geçen mezuyu da çoktan unutmuştum. Sizinle ilgisi yoktu kızlar...

Yok canım zaten beni ya da M Motherofdragon yı ithamlık bir durum yok, sadece bir ara ayrı hesaptan da atsak falcıların diğer falları, ip bilgilerini ve telefon numaramızı görüntüleyebildiği konuşuluyordu. Ben de o konuda M Motherofdragon sayesinde aydınlandığım için falcıların bu bilgilere erişemediğini dile getirmiştim bunu ancak nasıl öğrendiğimi söyleyememiştim haklı olarak. A audrey_24 de bugün benim o zaman söylediğim mevzuyu dile getirince seka da ben zan altında kalmayayım diye belirtmek durumunda kalmış. En azından bu kısımda forum aydınlanmış oldu.

Diğer mevzuya gelince zaten aylardır tekrar tekrar gündeme geliyor birilerinin birkaç kişi fal baktığı, aynı kişi olduğu vs. Yani tek bir insanın günde 10 15 fal bakması bile zorken, 4 hesabın aynı kişi olduğunu düşünelim; bu da eder günde 10 faldan 40 fal, bence elinde bilgi bile olsa 40 fal bakmak çok olası gelmiyor bana. Paslaşıyorlar denilse bi nebze belki. Ama tabii ki emin olunan ispatlanabilecek bir durum varsa ben de dinlemek isterim.

Acıkcası o konuda bende suphelıyım aydınlanmamızı kım saglıyabılır sence ?

Gollumun dırek falcıdan ogrendım demesı aklımı karıstırdı ordanda konu konuyu actu, falcı cıkıp evet yapıyorum dıyemez suphelendıgımız bırsey var ve bariz ortada ya bır ıletısım var ya da aynı kısıler bu benım falımda gorduklerım yanı bırının sorusundan dıgerının falında gelmesı gıbı seylerı ust uste bır suru ınsan yasadı sekada sagolsun kendını atese atıp hesap acmıs ogrenmıs ama bu durum hala mechul gecen burdada ısteyen ıstedıgıne atsın bosverın gıbı mevzu dondu onda hem fıkırız ama atartın dedıgı gıbı bır ısmın ılahlaştırılması cok garıbıme gıdıyor.

Neyse sekayada neden teşekkür ettiğimi acıklıyım zamanında burda uye olup hem kendı hesaplarını ovup hemde falcılık yapan fal baktırıp baktırıp falcılıga ozenen tıpler cok oldu sonra bır sekılde ogrenıldı ondan durustlugunden dolayı teşekkur ettım benım acımdan olay budur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…