Binnaz Abla

kızlar ben ilişkim için istiyorum ?
katins mı kahve mi?
zaman ve net olan birine ihtiyacım var ?

İlişkin varsa ilişki açılımı yapıp asenata katina atabilirsin sezgi'yi yakalarım ben diyosan kahvesine atabilirsin ama artık neredeyse imkansız hale geldi ki sezgi hislerini çok iyi kullanır kandırmaz enerjisi yoksa sistemi açmaz açtığında 7 8 fal almaz 3tane alır kapatır gün içinde bir daha çok nadir online olur o yüzden çok zor atması başka da önerceğim biri yok açıkcası çünkü kimsenin beğendiği örtüşmüyor herkesin enerjisi tuttuğu falcı farklı kızlar biliyorsa onlar önerirler zaten ama genelde riske girmemeyi öğrendik burda

Bi sezgin bi de kemal devrime sabahtan beri bakındım
Yok
Bi türlü yakalayamadım
Şansa attım birineee amannnn
Elin tetikte onu mu bekliycem ya
Sinir bastı

Yani en azından falcıların falcı panelinden bilgilerimize erişememesi ve diğer falları görüntüleyememesi konusunda aydınlandım ben kendi adıma. 1.taraftan edindiğimiz bu bilgiye rağmen falcıların ip adresi, numara gibi bilgilere erişebildiğini düşünmeye devam edecekler önden buyursun.

Benim beğendiğim birkaç isim vardır enerjimin uyduğunu ve fallarının çıktığını düşündüğüm. Birkaç kişi yazdı birinin falında söylenilen bilginin diğer falcıyla servis edilme olayını, tabii ki fallarınızda bunu gözlemliyorsanız ortada bir şaibe vardır. Şu aynı kişi oldukları iddia edilenlerden Fama, Serkan ve Aylin'e baktırdım ben, benim fallarımda verilmiş bilgi olmadığından birinin sorusunda ya da falında söylenilen şeyi diğer falda görme gibi bir husus tecrübe etmedim. Aylin bana göre içlerinde en kötüsüydü, bilmiyorum belki anına denk gelmedim. Herkes samimi bulduğu, enerjisinin uyduğu falcıya baktırsa sorun kalmaz sanırım ortada. Yani aslında şöyle düşünmek lazım herkesin "en"i vardır falcılarda, en beğendiği, en çıkan, en samimi, en gerçekçi bulduğu vs...Bu durumda herkes istediğini övmekte de serbest sanki. Zaten bu forum görüşlerimizi paylaşalım diye var, ben bugüne kadar kimseyi öyle çok övmedim burada hatta sorulunca x bende isabetliydi, y çıktı ama etkilemek istemem diğer yorumları da aratın demişimdir hep tavsiye istendiğinde ama artık insan önermeye de çekiniyor.

Keşke ortada konuşulan şaibeyi de ispatlama yöntemi olsa da herkes rahat etse=) Herkes birini sevmek, beğenmekte özgür olduğu gibi beğenmemekte de serbest. Benim beğendiğim tek isim olmadığından kendi adıma kimseyi ilahlaştırmıyorum açıkcası.

M Motherofdragon konusunda kesinlikle katılıyorum, ben de beni zan altında bırakmamak için olayı açıkladığı için ayrıca teşekkür ederim. Zaten o dönem açıklayamamamızın bir sebebi de reklam olarak lanse edilme ihtimaliydi kaldı ki bir kere bile o hesapların isimlerinin mevzusu dönmedi. Yoksa zaten M Motherofdragon burada ben dahil çok kişiye karşılıksız fal bakmıştır, hiç kırmamıştır ve hani bu online sitelerde açtığı hesabı da anca 1-2 gün dayanabilmiştir. En azından falcı paneli konusunda fikir sahibi olmamız açısından iyi oldu.

Venceremos ile Derin2013 e baktıran var mı , ben çok benzettim 2sine de birkaç kez baktırmış biri olarak, tarzları falan

Aynı kişi olduklarını iddia etmiyorum da, 2sini de zaten beğeniğimi söylemişimdir, yalnız Venco çok isabetli oldu böyle bir Derin havası sezdim.

Son düzenleme:
Çok güzel yazmışsın canım. 1 haftadır Sezgi konuşuluyor, ve yorumları hep anda çok iyi gelecekte çıkmadığı yönünde okudum ben, ona rağmen övülüyor, birşey demiyoruz yani. Serkanın çıkanı çok duydum ben burda ben de Serkan için çıktı dedim; çünkü çıktı yalan mı söyliyelim.napalım yani:) Ayline iki kere attım çıkar gibi oldu çıkmadı, Sema için de bu tayfadan diyorlardı Sema su baktırdım ve ucundan çıkmadı. Famaya baktırdım henüz çıkan birşey yok ama yazım tarzları tuhaf ama benzerlik bulmadım. Yani kim kiminle uyuşuyorsa baktırsın zaten ve gelişmeleri paylaşsın bence çıktı çıkmadı diye.

Atart, ben de öyle hissettim. Neye binaen inan bilmiyorum. Derin2013'ün eski Derin484 oldugunu biliyorum. Çünkü burada bir-iki arkadaşımın ona baktırdığı falı okuyunca ilk izlenimim "ben bunu tanıyorum" oldu. Zaten farklı numaralarla da olsa 2 kullanıcı ismi de Derin olunca hemen bana Derin484'ün baktgı falları okudum BİNGO yanılmamışım. Dün de Venceremos çok kafama takılıp da sayfasını didikleyince nedense bende de aynı his oluştu.....

Ya sen benim canım mısın

Çünkü canım Capellam Yine onore ettin beni teşekkür ederim

Yani evet forumda dönem dönem belirli falcılar üzerinden dönüyor muhabbet ki bunda yanlış bir şey yok, biri x çok iyiydi diyor onu beğenenler görüşlerini ekliyor vs. A kişisi en fazla y falcısı hakkında da konuşabilir ben kimsenin beğendiğine beğenmediğine laf etme hakkını görmüyorum kendimde, ha bazen biri geliyor 10 mesajın 9'u şuna baktırın şahane, e o zaman anlaşılıyor zaten reklam yapıldığı ki KK kadınlarının elinden hiçbir reklamcı kurtulamaz,reklamcının sonu KK kadınlarını tanıyana kadardır.

Ben de Sezgi'yi merak edenlerdenim açıkcası, baktırılacaklar listesinde ilk numaramda şu anda, yakalayabilene aşk olsun. Herkes karşıt görüşlere saygılı olduğu ve empati yapabildiği müddetçe sorun kalmaz bence, şurada bir avuç insanız kafamızı dağıtmaya geliyoruz şuraya elin falcıları yüzünden ne gerginliğe ne birbirimizi üzmeye gerek yok.

yeniden merhaba, şu ana kadar baktırdığım falların analizleriyle geri dönerim demiştim. elimden geldiğince şu son 8 ayda baktırdığım fal ve falcıların çıkan-çıkmayanlarını yazmaya çalışacağım. Konu eski sevgilim genelde. ve yorumları şöyle:

Fama- Aylin- Serkan- Sema- Emine -Elif Hanzade -birkerebir: hepsi sonuç konusunda oldukça olumlular. onca olay oldu, onca kopma yaşandı ama ne olursa olsun sonunun tatlıya bağlanacağını söylemekteler. belki de bunca fal batağına düşme sebebim bu umuttur. bilemiyorum. onlar "bitmedi" dedikçe belki de ben boşa bir çabaya girdim. bunu son günlerde daha çok düşünür oldum çünkü. kendi kendimi oyalıyor olabilirim, daha çok üzüyor olabilirim de.

Hatta Serkan, Elif Hanzade, birkerebir ve Sema evlilik olacağını yazdı. bilemiyorum artık çok çok zor bu ihtimal.

Geriye olumsuzlar kalıyor. Bunlardan ilk aklıma gelenler Selena-Serüven-Asenat: Selenanaya 2 kez baktırdım. 2 falında da sorasıyla bütün olaylar yaşandı. 2. falın da gidişat olayları aynen gerçekleşmeye devam ediyor. Bir yandan inadına bu yola devam ediyorum ama bir yandan da Selenanın faldaki sözleri aklıma geldikçe içim acıyor. sonu olmayacağını bile bile kendimi üzüyorum diyorum, sonra "altı üstü fal, ya çıkmazsa" diyorum. bilmiyorum, garip bir durum.

Serüven: hislerinin olduğunu ancak gelecek düşünmediğini söyledi. ben hislerinin olduğuna da inanmıyorum artık. seven adam neden gelecek düşünmesin ki? ama sonucun olumsuz olduğunu söyledi. yine de bekle-sabret dedi, karşı tarafın beni denediğini söyledi, ben biraz hırçınlıklar yaptım ayrılıklarda, korktu gözü oldukça.

Yeşilçingene: sevgisi var ama başkasının ağzına bakıyor, geri döndürmek senin elinde, sabret, çabala dedi. çok gelecek odaklı değil ama anlık durumları bence iyi biliyor.

Geysu: gidişat aynen dediği gibi olmuş. işindeki iyileşmenin onu bir takım havalara sokacağını söylemiş, gerçekten de öyle oldu. ama sonrasında işinde beklediğini bulamayacağını yazmış. sonunda ayrılık var ve senin karşına 4 ay içinde biri çıkacak demiş. ancak verdiği vakit geçeli 3-4 ay olmuş, yeni biriyle filan tanışmadım. hiç o kafada da değilim, tanışsam bile gözüm görmez sanıyorum.

İlkay:
aylar önce durumlar bu halde değilken baktırmıştım. bence patlamış oluyor çünkü sorun çıkarmaz sana, olur bu iş sen istersen demişti. öyle olmadı.

Gizem Hatun: beklemede. karşıma başkasının çıkacağını ve bu kişinin de döneceğini söylemiş. bu durum da imkansız. ancak ben bu hatunu çok seviyorum. pozitif bir enerjisi var, türkçesi güzel.

Nurbanu: olumlu konuşanlardan. hatta her zaman olumlu idi ama durumlar hiç öyle değil artık.
klothoyağmur: ocak ayında ciddi adım demiş biz ocakta ayrıldık.
Bilgehatun: ayrılığı bilmiş ama sen ayrılacaksın, sen istemeyeceksin demiş. hiç öyle olmadı.

bunların dışında tlfla baktırdığım eylem hanım var. o da olumlu konuştu. ancak sonuca dair bişey demedi. diğer söylediği aile, iş hepsi çıkmıştır ancak bu konu beklemede.

Kızlar inanılmaz fal atasım geldi, çok enteresan hafrler falan çıktı falımda. Hiç öyle asenat da çevrimiçi falan değil, yarına kadar da beklemek istemiyorum binnaz ablada şu an online olan Müge Toprak var onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yalnız Serüvenin de hem olumsuz demesi bem bekle demesi de tuhaf değil mi sizce.
Canım tabi bekleme bir falcının demesiyle, gerçi hepimiz bekliyoruz ; sen odaklanma sakın. Bu arada Serüven 1 fal atmıştım hiç çıkmadı, Selena 2 yılda 3 fal , sadece olumsuz dedi başka biri vardı o zaman ;o iş olumsuz oldu, detaylar da Selena patladı, Geysu da patladı.

Bu konu daha fazla uzasın istemesem de bir detaya daha değinmek zorundayım;
Evet byvden falcı hesabı açmak hadicanimsendee ile ortak fikrimizdi ama site site gezelim, falcı panellerini görelim diye bir durum olmadı. Sadece tellwe vip olana kadar 5 liraya fal baktırdığı için bir de orada online olmasan da gönderebildikleri için( bir sürü iade etmeme rağmen) 2 günde 19 fal bakmak zorunda kalmıştım ve çok yorulmuştum. Aradan bayağı süre geçtikten sonra hadicanimsendee de byv de çevrimiçi olmadan fal atamazlar yorulmazdın belki dene istersen demişti. Yani sırf sistemi görelim diye alınmış bir üyelik asla değildi byv falcıların emeklerine daha saygılı bir site. Yani; amaç sadece sistemi görmek değildi :) Capellacığım bu arada senin dediğin gibi bir şey de söylemiş ve hatırlamıyor olabilirim lütfen yanlış anlama

aynen öyle, kendi içinde çelişti sonuç kısmı ama evlilik düşünmüyor dedi. bir de gelişen olayları hiç bahsetmememe rağmen çok iyi bilmiş. byvdekilere genelde açıkça yazıp sonucu soruyordum ama serüvene kısaca yazıp sormuştum. olayların oluş srasını tamamen bilmiş yazmış. öyle olunca sonuç da çıkar diye düşünüyorum.

Selena, işyerinde kavga edeceğim durumdan eski erkek arkadaşımla ayrılık sebebimize dek yazmıştı işk falında. o zamanlar hiç öyle durumlar olmadığı için, yok canım demiştim ama çıkınca tekrar gittim işte.

sonuç için olumsuz yazanlarda hep canım yanıyor ama elden bişey gelmez. hayırlısı olsun... artık kendimi engellemeli ve onu aramamalıyım bence. başka bir tel nosu ve telefon almayı bile düşündüm uzaklaşabilmek için

Ben ikisine de baktırdım Atartcım. Vence bana daha çok cliviaxx havası verdi nedense :) Taraça'ya da benziyor. Sen Herra'ya baktırdın dimi? Onu kime benzettin peki??? Derin2013 bence benzemiyor bunlara ama bilemedim.

Vencr ve cliviaxx bans de benzer geldi makaron iyidi ama soyledikleri seyler benzerdi
Bu da nedir ya... Aynı kişi başka isimle fal bakmaya başlasın. Eski isimle baktıklarına da şakır şakır saysın döksün. İnsanlarda aaaaa bilmem nerede yeni biri var her şeyi bildi desin.... Çok yazıkkkk yaaa.... İnsanlarla bu kadar oynamasınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…