- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
yeniden merhaba, şu ana kadar baktırdığım falların analizleriyle geri dönerim demiştim. elimden geldiğince şu son 8 ayda baktırdığım fal ve falcıların çıkan-çıkmayanlarını yazmaya çalışacağım. Konu eski sevgilim genelde. ve yorumları şöyle:
Fama- Aylin- Serkan- Sema- Emine -Elif Hanzade -birkerebir: hepsi sonuç konusunda oldukça olumlular. onca olay oldu, onca kopma yaşandı ama ne olursa olsun sonunun tatlıya bağlanacağını söylemekteler. belki de bunca fal batağına düşme sebebim bu umuttur. bilemiyorum. onlar "bitmedi" dedikçe belki de ben boşa bir çabaya girdim. bunu son günlerde daha çok düşünür oldum çünkü. kendi kendimi oyalıyor olabilirim, daha çok üzüyor olabilirim de.
Hatta Serkan, Elif Hanzade, birkerebir ve Sema evlilik olacağını yazdı. bilemiyorum artık çok çok zor bu ihtimal.
Geriye olumsuzlar kalıyor. Bunlardan ilk aklıma gelenler Selena-Serüven-Asenat: Selenanaya 2 kez baktırdım. 2 falında da sorasıyla bütün olaylar yaşandı. 2. falın da gidişat olayları aynen gerçekleşmeye devam ediyor. Bir yandan inadına bu yola devam ediyorum ama bir yandan da Selenanın faldaki sözleri aklıma geldikçe içim acıyor. sonu olmayacağını bile bile kendimi üzüyorum diyorum, sonra "altı üstü fal, ya çıkmazsa" diyorum. bilmiyorum, garip bir durum.
Serüven: hislerinin olduğunu ancak gelecek düşünmediğini söyledi. ben hislerinin olduğuna da inanmıyorum artık. seven adam neden gelecek düşünmesin ki? ama sonucun olumsuz olduğunu söyledi. yine de bekle-sabret dedi, karşı tarafın beni denediğini söyledi, ben biraz hırçınlıklar yaptım ayrılıklarda, korktu gözü oldukça.
Yeşilçingene: sevgisi var ama başkasının ağzına bakıyor, geri döndürmek senin elinde, sabret, çabala dedi. çok gelecek odaklı değil ama anlık durumları bence iyi biliyor.
Geysu: gidişat aynen dediği gibi olmuş. işindeki iyileşmenin onu bir takım havalara sokacağını söylemiş, gerçekten de öyle oldu. ama sonrasında işinde beklediğini bulamayacağını yazmış. sonunda ayrılık var ve senin karşına 4 ay içinde biri çıkacak demiş. ancak verdiği vakit geçeli 3-4 ay olmuş, yeni biriyle filan tanışmadım. hiç o kafada da değilim, tanışsam bile gözüm görmez sanıyorum.
İlkay: aylar önce durumlar bu halde değilken baktırmıştım. bence patlamış oluyor çünkü sorun çıkarmaz sana, olur bu iş sen istersen demişti. öyle olmadı.
Gizem Hatun: beklemede. karşıma başkasının çıkacağını ve bu kişinin de döneceğini söylemiş. bu durum da imkansız. ancak ben bu hatunu çok seviyorum. pozitif bir enerjisi var, türkçesi güzel.
Nurbanu: olumlu konuşanlardan. hatta her zaman olumlu idi ama durumlar hiç öyle değil artık.
klothoyağmur: ocak ayında ciddi adım demiş biz ocakta ayrıldık.
Bilgehatun: ayrılığı bilmiş ama sen ayrılacaksın, sen istemeyeceksin demiş. hiç öyle olmadı.
bunların dışında tlfla baktırdığım eylem hanım var. o da olumlu konuştu. ancak sonuca dair bişey demedi. diğer söylediği aile, iş hepsi çıkmıştır ancak bu konu beklemede.
Dün gittim 3 çift ayakkabı bir de çanta aldım, bugün mobil ödeme ile (yanlışlıkla:)) Bülent Gardiyanoğlu'nun dijital olumlama kartlarını aldım. Kısacası başlarım falına ya yeter
Senin de dikkatini çekmiş bak. Uslup olarak çok benzettim nedense.
Vencr ve cliviaxx bans de benzer geldi makaron iyidi ama soyledikleri seyler benzerdi
Aynisini bende daha dün bir üye'ye dedim :)) Bence resmen aynı kişiler okadar benziyor yani uslup.. hiç memnun kalmadım..
teşekkür ederimOhh Iyi yapmissin gule gule kullan sekacim
Kendimize harcayalım en çok... Aynı şeyi Cumartesi ben de düşündüm. 2 pantalon 2 bluz aldımteşekkür ederimhep fala mı harcayalım yani
dedim ya içinden nasıl geldiği önemli çünkü en önemli sensin:)Kendimize harcayalım en çok... Aynı şeyi Cumartesi ben de düşündüm. 2 pantalon 2 bluz aldım.. Bu arada doğum günü mesajı da atmayacağım....
Sanırım birilerinin daha ipliği pazara çıktı. İkisini de beğendim ama ne malum üçüncü bir hesap daha olmadığı? İşkillendim epey.
O zaman Asenayı beklemeye alıcameveeeettt sıra geldi bana size özet fal kitabı gibi geldim kızlar.. şöyle bi liste yapayım.. gerçi sonuçlanmadı ama en azından gidişat vs anlatayım..
Binnaz'dan baktırdığım için diğer site olarak sadece byv'a baktırdım.. iki tane olunca önce onu yazayım:
FAMA: ilk falını anlamakta baya zorlandım sağolsun hadicanimsendee yardımlarıyla çözdük :))
fama ilk falında adımın benden olacağını bilen kişiydi..ikinci falında harflerde verdi doğruydu kesinlikle hisleri var diye düşünüyorum sonuç beklemede..
SERKAN: bunlar aynı kişi veyahut değil bilmiyorum ama serkan'ın ikinci falı inanılmaz güzeldi üçüncü çıkmadı patladı. ama son konusu beklemede..ilk falında mayısı tarih vermişti mayısta sadece gelişme var..son falında zaman vermedi..
gelelim Binnaz sistesine o kadar çok ki kendimden utandım
önce en'leri yazıcam zaten biliyosunuz :))
SEZGİ: Number one kesinlikle benim için sezgidir. ilk falı çıkmamıştı ve durumu teyit edebileceğim bir durumum yoktu. ikinci falında bire bir aynı cümleleri söyledi karşı tarafın bana söylediği şok olmuştum. üçüncü falda dedikleri 1 ay sarkmış şekilde çıktı. dördüncü falda da beni şaşırttı ve yine karşı tarafın bana söyleyeceği şeyleri ve benim ona söyleyeceklerimi bildi. olaylar tam onun dediği gibi oldu.. sonuç için hala bekliyoruz..
ASENAT: Kesinlikle katina da number one o. başka hiçkimseye atmam bende durumu da geçmişi de geleceği de çıkıyor. ilk zamanlar bana verdiği tarih en uzun onundu inanmamıştım ama tam söylediği zamanlarda söylediği şeyler oldu. maşallah diyorum kendisine :))
MÜGE : bende çok iyiydi son falına kadar son falında sadece bir tek şey çıktı gerisi için bir şey diyemiyorum ama son falı beğenmedim yine de hakkını yemem..
NEHİR : onu da çıkanlara hatta dedikleri bire bir çıkanlara koymak boynumun borcu herkeste bilemediği kanıtlandı ama bende çok spesifik şeyleri söyledi ve öyle oldu birebir çıktı yani inanılmaz şaşırttı beni..
HÜLYA: onun da hakkını hiç yiyemem beni bunca zaman sakinleştirdi olanları anlattı ben aricam deyince hayır şimdi değil dedi vs adımı sen at diyenlerdendi bildi. ama sonra abla kardeş moduna girdik ve tavsiyeye döndü maalesef..
DEFNE: beni tutturan kişilerden. kısa yorum ama seviyorum arada yorum alasım geliyor bazı şeyleri çıkmışlığı da vardır. kötü değil.
CEREN : her falını ısrarla iptal ettirmişim. kart attım kartların anlamı geldi. kahvede en son attığımda fena değildi ama bilmiyorum çokta sevmedim.
GİZEM : kadın bilmiş hanımlar ama haksızlık yapmışım kabul ediyorum pis ben
BİLGE : konuşurken nedense içim darlanıyor. son falı da bahsetmiştim eşiniz diye anlatıp sonrasında sevgiline de uyarlayabilirsin deyip benden iptali aldı kendisi..
YAĞMUR: aşırı samimi olmaya çalışıyor bazı konularda bildi hakkını yemiyim ama çıkmadı zamanları bide herkese sana kanım çok ısındı vs tarzında yorum yapmasını şaapamadım..
SELİN İMER: okyanusta yüzen yunuslar gibiydik ayrıldık kartal şekilli omzu geniş sert bakışlı yarimlebetimlemeler ııhh iptal ettirdim..
HÜMEYRA: niye attığım konusunda gram fikrim yok çok kötüydü..
KEMAL : ilk falı çıkmadı ikinci çıktı üçüncü çıkmadı.. bi daha atacağımı sanmıyorum..
NAZ KOBAL: İPTAL.
ESİN: 15 güncü falcı diyorum ben ona ne zaman atsam 15 gün içinde diyor 15 ay dese hadi dicem bi nevi ona bile razıyım hiç yok..
BURAK AKSU: sapık olduğunu öğrendim kendisinin ama bana çok güzel bakmıştı beee
ŞEVVAL: 1 kez attım ne dediyse çıktı ama sonuç çıkmadı..
İLKNUR SOYDAN: 5 TL iken atmıştım bişeyde beklemedim ama fena değildi 5 liralık faldı işte o kadar..
LİDYA: aynı şekilde 5 tl idi o kadar...
OYKU GEZGİN: ilk falında mis gibi bi bakım yaptı sadece bi konuda haksızdı yılın 2.yarısı gelişme verdi vs baya iyiydi. sonra başka hesaptan attım o gitmiş bitmiş kaderin dediği adam başkasının olmuş vs. patlak..
MAYA: 2 kez mi ne yakalamışım yahu o paraya bir tek cümlesi çıkmış olsun ama yok yani nesi bu kadar seviliyor anlamıyorum. enerji diyip geçiyorum..
MERE DİNÇ KENAN ŞAHİN HÜRCAN SEZA UMUT IŞIK: yorum yapmama gerek yok..
NATALİ DERİNSU: beni çok güldürenlerden. 2 sene önce falı çıkmıştı o yüzden attım.. bu sene önce gelecek evleneceksiniz vs. sonra gitmiş bitmiş kaderin değil. aile beni çok seviyoken birden beni hiç sevmemişler oldu. başkası olacaktı vs fossss diyorum..
BADE EMREN: bana o adam artık gitmiş olmayacak dönmeyecek dedi falı okudum kapı çaldı adam ağlayarak kapıma geldi
SAHRA BUHARİ: bu kadın eskiden çıkardı şimdi kedi köpek görüyo..
İNCİ TURAN: tarot pek sevmem ama bu kadın iyiydi..oldu olmadı arası bişey..
ELİF HANZADE: deniz kenarında yaşıyor bu diyerek beni etkiledi zaman 3 hafta verdi sen adım atma dedi 2 ay oldu yok ben adım attım..
HİRA: güzeldi gayet 4 ay vermişti.. hazirana kadar süresi var..
BADE DENİZ: sevgilisi varmış pek bana duygusu yokmuş ama olacakmış vs sevgilisi yok biliyorum diyorum sevgili gibide değiller de iştevs saçmalık..ANINDA iptal
MERAL SAYDAM: allahım yok bu da fos 35 tl nedeeeennnn ???
MARZUKA: barışcaksınız şu bu zamanlar hiç çıkmıyor...
BENNA : fal bakarken telefonla msjlaşan ablalarımızdan biri..olmadı..
ELİF IŞIK: terapi aldım ondan faldan ziyade
SELMA AYDIN: TIRT..PIRT..İPTAL..
HÜMA: depresyona soktun beni allahsız kadın.. çıkmadı iyiki de çıkmadı...
EYLÜL ACAR: oy pembişim pembişim..
UMAY BİLGİN: iyiydi aslında da olmadı..
EBRU İYİHUYLU: falı 3 günde patlayan nadir insan..
KENAN ŞAHİN: kahve atıyorum astroloji anlatıp geri yolluyo. iptal..
ELMAS SEZER: ne çok severdim ya canlı chate geçti bitti bende son falı da çıkmayınca..
CEREN EZGİ: telefonculardan biri de bu keyfi 10 saatte fal bakar sonra bakmak istemiyorum der beklettiğiyle kalır. bir daha deneyim dedim msj sesleri ık bıklar kahvede tarot açmalar.. iptal..
AYBÜKE CAN: iyiydi de çıkaydı olurdu..:))
KARACA : gram çıkmadı gram yani..an geçmiş bile yok..
DALYA: eh işte...
MİNE ERDEM: çıkmadı..beğenmedim..
ZEYNEP AKSU: severdim de sonradan bozdu..
NİL GÜNEŞ: çıkmadı..
yeminle utandım ne paralar harcamışım elin oğluna aklımı mıncıklıyım
O zaman Asenayı beklemeye alıcam
merhaba,
bi aydır sürekli online fal baktırıyorum. buradan çokça faydalandığım için ben de deneyimlerimi paylaşmak istiyorum;
fal alem
rezzan abla: 2 yılı aşkın süredir baktırırım, ilk falları hep iyidir sonra arkadaşa bağlarım, tavsiyeye döner. biraz yuvarlak konuşur çoğu zaman ama severim, hem özenir işine hem geçmiş an yorumu genelde doğru çıkıyor bende, ama yanlış çıktığı da olmadı değil
haleh çetiner: beğenmemiştim. baştan sona tavsiye verdi. olumsuz konuştu galiba ama inanın hatırlamıyorum. benimle alakası olmayan abla tavsiyeleriyle dolu bi faldı
gizem hatunrta şeker ama işini ciddiye alıyo. baştan savılmış hissetmedim
naira şuman: aslında diğerlerinden farklı konuşmadı ama gidişatta önemli ayrıntılara değinmedi, hatta birinde yanıldı bence
binnaz abla:
şevval erdal: 2 sene önce dadanmıştım, şimdi geçmişe döndüm, gidişatı biraz bilmiş, önemli ayrıntıları o anda atlamış, o an yok dediği şeyin var olduğunu biliyorum artık. o yüzden anda da pek güvenilir bulmadım. sonuç çıkmamış
selin imer: gidişat onun dediği gibi şimdilik. onun ve rezzan ablanın bahsettiği bi olayı yaşıyorumm şu an. sadece ikisi söylemişti bunu
hüma bal: pembeci denmiş burda ama bana pek de pembe değildi falı.olumsuz da konuşmamış ama makul bi yorum gibi geldi. bekleyip görücez
asenat kılıç: benle hiç tutmadı enerjiler. burda çok övüldü diye baktırdım ama, ne an ne geçmiş. kendimden bi parça bulamadım falında
sezgi candan: sevdim, tutarlı, özenli. bi iki hafta sonra yine denemek isterim
hülya demir: olumlu yorum yapmış ama çok sanmyorum o kadar olumlu bi geleceğim olsun. an ve geçmiş iyi ama.
iki kişi daha var binnazda, kayıtlarını dinleyip eklicem.
falsepeti:
yağmur: kahve baktırdım. olumlu konuştu ama nokta atışı yoktu pek. çok beğenmedim. tarotta daha iyiymiş ama deniceğimi sanmıyorum
nesibe: anda ve geçmişte karşıyla alakalı bazı şeyleri bilmiş, ben bilmiyoken söylemiş. ama çok içime sinmedi yorumu. işte bu dediğim bi nokta atışı yok ama inşallah çıkar
tellwe:
yeşilçingene: çok sıradan bi faldı. emek verilmiş ama bi daha denemem. enerji meselesi sanırım.
biryolunvar
bu siteyle alakalı kafam biraz karışık. fama ve serkan tekin yazım hataları, hitap şekillerindeki göz tırmalayıcı bozukluk beni biraz işkillendirdi. olmuş olacak, olmuştur, yapmışındır gibi garip kalıpları çok yanlış yerlerde kullanmış ikisi de. iki kötü türkçe aynı siteye mi denk geldi, yoksa bi bit yeniği var mı çözemedim. falları orta şekerdi, tutarlı konuşmuşlar, yanlış dediğim bi saptama yokt, hak yiyemem. ama biraz işkillendim.
nur banu: ilk falı bende şok yaşattı. anı, geçmiş tespitler, en noktaa atışı olan, en beğendiğim faldı. ikinciye gidince biraz olmadı gibi. tutarsız konuşmadı. ama ilkindeki şoku yaşamadım. gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?