Binnaz Abla

Detaylica yazmissin cok saol canim ,goruldugu uzere online fal yuzde 80 oraninda patliyor ,banada mayis ayinda iletisim demislerdi eskisiyle o arayacakti guya Ama ses soluk yok mayis bitecek ,yazarim bende mayis sonu Henuz iletesemedikkk

Vencr ve cliviaxx bans de benzer geldi makaron iyidi ama soyledikleri seyler benzerdi

Aynisini bende daha dün bir üye'ye dedim :)) Bence resmen aynı kişiler okadar benziyor yani uslup.. hiç memnun kalmadım..

Sanırım birilerinin daha ipliği pazara çıktı. İkisini de beğendim ama ne malum üçüncü bir hesap daha olmadığı? İşkillendim epey.

Ikisininde soyledigi seyler dogru ama usluplari cok benziyor diger facilarin pembeci tarzi yetine bu ikisi anda bayagi iuiydi vence benimkinin ev degisikligi yasaycagini bilen tek kidi sasirdim yani

Sanırım birilerinin daha ipliği pazara çıktı. İkisini de beğendim ama ne malum üçüncü bir hesap daha olmadığı? İşkillendim epey.

Tatliş, ben Herra ya fi tarihinde atardım beğenirdim ama çook uzun oldu o yüzden anımsamadım, Derinde de biçok falım var, dedikleri hep çok makul. venceremos a 3. kez attım ama epey aradan sonra başka bi hesapla, aynı hesapla ilk ve tek falım var civliax a( Venco dan önce), 2sini benzetmem için bi tekrar okumam lazım :), Derin ve Venco veya Civiliax aynı olmayabilir ama fal yazımındaki kibarlık, düzgünlük hava olarak çok anımsatıyolar

Bugün belki 3 fal parasıyla gidip 10 kitap aldım onlara başlıcam, önceliğim Kafka dan Milena'ya Mektuplar.. Yengeç burcu erkeğinin bence en önemli temsilcisi olabilir , ilgi alanımda o yüzden , Adamdaki derinliğe bak '' Yanımda yürüyordun Milena, düşünsene yanımda yürüyordun..'' demiş.. Ah eski aşklar

Kizlar aranizda cezmiye fal baktiran varmi telefonda??bi arkadas bana numarasini verdi simdi ama bi ara o cezmi degil diye konusanlar da vardi,son zamanlarda telden cezmiye baktiran varmi?

kızlar bende bade emren ve şeyda kurta baktırdım binnaz da...
sizin bu saydığınız isimler yok ortada. ilk kadın daha başarılı ikincişi biraz daha yuvarlak konuşmuş dün krize girdim baktırdım ama mümkün değil ne kemal devrim i yakalıyabiliyorum ne de sizin dediğiniz şu sezgi yi..

eveeeettt sıra geldi bana size özet fal kitabı gibi geldim kızlar .. şöyle bi liste yapayım.. gerçi sonuçlanmadı ama en azından gidişat vs anlatayım..
Binnaz'dan baktırdığım için diğer site olarak sadece byv'a baktırdım.. iki tane olunca önce onu yazayım:

FAMA: ilk falını anlamakta baya zorlandım sağolsun hadicanimsendee yardımlarıyla çözdük :))
fama ilk falında adımın benden olacağını bilen kişiydi..ikinci falında harflerde verdi doğruydu kesinlikle hisleri var diye düşünüyorum sonuç beklemede..

SERKAN: bunlar aynı kişi veyahut değil bilmiyorum ama serkan'ın ikinci falı inanılmaz güzeldi üçüncü çıkmadı patladı. ama son konusu beklemede..ilk falında mayısı tarih vermişti mayısta sadece gelişme var..son falında zaman vermedi..

gelelim Binnaz sistesine o kadar çok ki kendimden utandım
önce en'leri yazıcam zaten biliyosunuz :))

SEZGİ: Number one kesinlikle benim için sezgidir. ilk falı çıkmamıştı ve durumu teyit edebileceğim bir durumum yoktu. ikinci falında bire bir aynı cümleleri söyledi karşı tarafın bana söylediği şok olmuştum. üçüncü falda dedikleri 1 ay sarkmış şekilde çıktı. dördüncü falda da beni şaşırttı ve yine karşı tarafın bana söyleyeceği şeyleri ve benim ona söyleyeceklerimi bildi. olaylar tam onun dediği gibi oldu.. sonuç için hala bekliyoruz..

ASENAT: Kesinlikle katina da number one o. başka hiçkimseye atmam bende durumu da geçmişi de geleceği de çıkıyor. ilk zamanlar bana verdiği tarih en uzun onundu inanmamıştım ama tam söylediği zamanlarda söylediği şeyler oldu. maşallah diyorum kendisine :))

MÜGE : bende çok iyiydi son falına kadar son falında sadece bir tek şey çıktı gerisi için bir şey diyemiyorum ama son falı beğenmedim yine de hakkını yemem..

NEHİR : onu da çıkanlara hatta dedikleri bire bir çıkanlara koymak boynumun borcu herkeste bilemediği kanıtlandı ama bende çok spesifik şeyleri söyledi ve öyle oldu birebir çıktı yani inanılmaz şaşırttı beni..

HÜLYA: onun da hakkını hiç yiyemem beni bunca zaman sakinleştirdi olanları anlattı ben aricam deyince hayır şimdi değil dedi vs adımı sen at diyenlerdendi bildi. ama sonra abla kardeş moduna girdik ve tavsiyeye döndü maalesef..

DEFNE: beni tutturan kişilerden. kısa yorum ama seviyorum arada yorum alasım geliyor bazı şeyleri çıkmışlığı da vardır. kötü değil.

CEREN : her falını ısrarla iptal ettirmişim. kart attım kartların anlamı geldi. kahvede en son attığımda fena değildi ama bilmiyorum çokta sevmedim.

GİZEM : kadın bilmiş hanımlar ama haksızlık yapmışım kabul ediyorum pis ben

BİLGE : konuşurken nedense içim darlanıyor. son falı da bahsetmiştim eşiniz diye anlatıp sonrasında sevgiline de uyarlayabilirsin deyip benden iptali aldı kendisi..

YAĞMUR: aşırı samimi olmaya çalışıyor bazı konularda bildi hakkını yemiyim ama çıkmadı zamanları bide herkese sana kanım çok ısındı vs tarzında yorum yapmasını şaapamadım..

SELİN İMER: okyanusta yüzen yunuslar gibiydik ayrıldık kartal şekilli omzu geniş sert bakışlı yarimle betimlemeler ııhh iptal ettirdim..

HÜMEYRA: niye attığım konusunda gram fikrim yok çok kötüydü..

KEMAL : ilk falı çıkmadı ikinci çıktı üçüncü çıkmadı.. bi daha atacağımı sanmıyorum..

NAZ KOBAL: İPTAL.

ESİN: 15 güncü falcı diyorum ben ona ne zaman atsam 15 gün içinde diyor 15 ay dese hadi dicem bi nevi ona bile razıyım hiç yok..

BURAK AKSU: sapık olduğunu öğrendim kendisinin ama bana çok güzel bakmıştı beee

ŞEVVAL: 1 kez attım ne dediyse çıktı ama sonuç çıkmadı..

İLKNUR SOYDAN: 5 TL iken atmıştım bişeyde beklemedim ama fena değildi 5 liralık faldı işte o kadar..

LİDYA: aynı şekilde 5 tl idi o kadar...

OYKU GEZGİN: ilk falında mis gibi bi bakım yaptı sadece bi konuda haksızdı yılın 2.yarısı gelişme verdi vs baya iyiydi. sonra başka hesaptan attım o gitmiş bitmiş kaderin dediği adam başkasının olmuş vs. patlak..

MAYA: 2 kez mi ne yakalamışım yahu o paraya bir tek cümlesi çıkmış olsun ama yok yani nesi bu kadar seviliyor anlamıyorum. enerji diyip geçiyorum..

MERE DİNÇ KENAN ŞAHİN HÜRCAN SEZA UMUT IŞIK: yorum yapmama gerek yok..

NATALİ DERİNSU: beni çok güldürenlerden. 2 sene önce falı çıkmıştı o yüzden attım.. bu sene önce gelecek evleneceksiniz vs. sonra gitmiş bitmiş kaderin değil. aile beni çok seviyoken birden beni hiç sevmemişler oldu. başkası olacaktı vs fossss diyorum..

BADE EMREN: bana o adam artık gitmiş olmayacak dönmeyecek dedi falı okudum kapı çaldı adam ağlayarak kapıma geldi

SAHRA BUHARİ: bu kadın eskiden çıkardı şimdi kedi köpek görüyo..

İNCİ TURAN: tarot pek sevmem ama bu kadın iyiydi..oldu olmadı arası bişey..

ELİF HANZADE: deniz kenarında yaşıyor bu diyerek beni etkiledi zaman 3 hafta verdi sen adım atma dedi 2 ay oldu yok ben adım attım..

HİRA: güzeldi gayet 4 ay vermişti.. hazirana kadar süresi var..

BADE DENİZ: sevgilisi varmış pek bana duygusu yokmuş ama olacakmış vs sevgilisi yok biliyorum diyorum sevgili gibide değiller de iştevs saçmalık..ANINDA iptal

MERAL SAYDAM: allahım yok bu da fos 35 tl nedeeeennnn ???

MARZUKA: barışcaksınız şu bu zamanlar hiç çıkmıyor...

BENNA : fal bakarken telefonla msjlaşan ablalarımızdan biri..olmadı..

ELİF IŞIK: terapi aldım ondan faldan ziyade

SELMA AYDIN: TIRT..PIRT..İPTAL..

HÜMA: depresyona soktun beni allahsız kadın.. çıkmadı iyiki de çıkmadı...

EYLÜL ACAR: oy pembişim pembişim..

UMAY BİLGİN: iyiydi aslında da olmadı..

EBRU İYİHUYLU: falı 3 günde patlayan nadir insan..

KENAN ŞAHİN: kahve atıyorum astroloji anlatıp geri yolluyo. iptal..

ELMAS SEZER: ne çok severdim ya canlı chate geçti bitti bende son falı da çıkmayınca..

CEREN EZGİ: telefonculardan biri de bu keyfi 10 saatte fal bakar sonra bakmak istemiyorum der beklettiğiyle kalır. bir daha deneyim dedim msj sesleri ık bıklar kahvede tarot açmalar.. iptal..

AYBÜKE CAN: iyiydi de çıkaydı olurdu..:))

KARACA : gram çıkmadı gram yani..an geçmiş bile yok..

DALYA: eh işte...

MİNE ERDEM: çıkmadı..beğenmedim..

ZEYNEP AKSU: severdim de sonradan bozdu..

NİL GÜNEŞ: çıkmadı..

yeminle utandım ne paralar harcamışım elin oğluna aklımı mıncıklıyım

O zaman Asenayı beklemeye alıcam

merhaba, bunun üstüne durmadım ve fallanmaya devam ettim.
Nesibe: Eh demiştim ama an ve geçmişte bilmediğim bi şeyi bana söylemiş, fark edince yine baktırdım. bu seferki çok iyiydi.
ecem23: burdan görüp baktırdım ama bana olmadı
ceren esemen: heh
kesira sirel: kartları yorumluyo, dürüst ama çok içime sinmedi yorum.
müge: kesirayla aynı konuştu. haklı olduğu noktalar var an ve geçmişle alakalı. bekleyip görücez
elif hanzade: pembeci gibi geldi ama yorumu fena değiil, hatta denk gelirsem bi daha deneyebilirim
banu doğru: sevmedim
elif ışık: sevmedim
sema: serkan ve fama felaketlerimden sonra bi de semaya attım. tartışmaları hortlatmak istemiyorum ama hakikaten bi bit yeniği var o işte
aysun resul: sevmedim.
gizem hatun: ikinciye baktırdım yine. ı-ıh
rezzan abla: artık iyice nasihate döndü baktırmıyorum
selma güngören: sevmedim.
selma aydın: çok çok çok kısa. nokta atışı yoktu ama gelecek çıkarsa haber veririrm yine

kısacası nurbanunun ilk falı, nesibenin özeni ve önceki falları iyiydi. müge aydını denenebilir olarak işaretledim. sezgiye yine atıcam o kadının enerjisi çok içime sindi

şimdi aklımda yakalayabilirsem venüs amber ve mert reiki var. bu ikisine baktırmış olan, ya da başka önerisi olan var mı

Kızlar Hüma Bal için ne düşünüyorsunuz? Geçenlerde eski yorumları da arattım ancak bir kanaate varamadım. Baktırmalı mı?

Fakirinekmegi canim yesilcingene vencarwmos deneyebilirsin nurbanuyu soyliyecektim ama ona da baktirmissin.

Merhaba mert reiki tirtti bende coook eskiden baktirmistim kibar kibar konusur ilgilidir ama kart yorumcusu bana gore sadece bir de o ara herkese belin agriyor filan diyordu cikmadi,venus amber ona da coook eskiden baktirmistim( 2 sene once) oda patlamisti gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…