Binnaz Abla

Yalnızz değilsin.Hepimiz ne paralar döktük o elin oğullarına..ahhh aaaahhhh

Kızlar Hüma Bal için ne düşünüyorsunuz? Geçenlerde eski yorumları da arattım ancak bir kanaate varamadım. Baktırmalı mı?

Eğer ilk defa baktıracaksan tavsiye ederim özenli bakar. Etkilemek istemem ama enerji meselesi yüzünden hümayı ben kötüleyemem ya çünkü baya hakkı var bende ilk fallarımda çok ciddi şeyleri bildi, falı çıktı. Daha sonra samimi olunca cıvıtmaya başladı çok pembeleşti atmam bir daha dedim. Ama geçenlerde dayanamadım tekrar attım çünkü onun akıl vermesi diretip azarlar gibi değil ve son falı çok iyiydi. Bence burayı okuyup eleştirileri dikkate alıyor. O son fallarındaki cıvıklıktan eser yoktu çok ciddi bakmıştı. Yine de kesin baktır diyemem çünkü çok beğenilen asenattan iade aldım ben, sezginin de tek kelimesi çıkmadı :)

Eline sağlık:)

Çıkan fal haberi: Semanın bana gelecekle alakalı söylediği tek şey aynen gerçekleşmiş. Artık fal baktırmaktan iyice soğudum dün hadicanimsendee ye de söyledim. Falcıların tavsiyelerini dikkate almıyorum, yorumlarını düşünerek yaşamıyorum anca "aaa çıkmış baksana" diyorum. Olan olduktan ne anladım o işten. Bir de tutturan da her zaman bir olmuyor mesela Sezginin ilk 3 falını aynen yaşadım 4. fal ile gerçekleşen olayların uzaktan yakından ilgisi yok.

Sevgili topic kızları ,

Ben vallahi sizin kadar sabırlı değilim. İyi ki de değilmişim. Dün eski sevgilimin doğum günüydü. Mesaj atma konusunda hem kararsız hem isteksizdim. Bana verilen süreye kadar adım atma düşüncem yoktu. Seka ve capella biliyor. Ancak 25 yıllık bir de can arkadaşım var ki arkadaştan çok fazlası benim için.. Geçen 3.5 aylık süreçte ciddi sağlık problemlerim oldu ve artmasından endişe ettiği için ısrarla “ Bu haline dayanamıyorum. İçindeki umudu öldürmek ve hayatına kaldığın yerden devam etmek zorundasın. Yaz mutlaka ve o soruyu sor” dedi.

Evet yaptım ve cevabı aldım. Yaklaşık 15 kişiye fal baktırdım. Hepsinin dediği çok pişman, çok seviyor, ani karar vermiş, yeniden başlayacaksınız ilk adım ondan gelecek diye. Öyle bir adımın geleceği yokmuş. Pişman mısın diye sordum. “ Eskisinden mutlu değilim ama pişmanlık demeyelim “ gibi bir şeyler geveledi. Ve benim için durum neticelenmiş oldu. Keşke daha önce yapsaydım bunu dedim.

Ben falcılara verdiğim paraya hiç acımıyorum. Hepsine helali hoş olsun. Özellikle çingeneye. Son puanımla ona fal atıp Tellwe hesabımı kapatacaktım dün akşam. Okuyorsa selam olsun…

Ve eski ( artık çok rahatlıkla eski diyebiliyorum ) sevgilimle bütün iletişim yollarını kapatacağım dedim. Gerçi hala, adam zor ve senin geçen sefer o aradığındaki mesafeli duruşunun rövanşı bu ve ben yine olumlu görüyorum ve Haziran’a kadar bekle diyorum dedi. Asenat hariç Haziran bütün yorumcuların verdiği tarih. Asenat Temmuz sonu bu ilişki başlar demişti. Haziran’a kadar bekleyeceğim ama Çingeneye söz verdiğim için ve diğerlerinin verdiği zamanı bir anlamda test etmek için. Bana faydası olmazsa size bir fikir verir en azından fal gönderirken. Kimlerden yorum aldığımı da o zaman detaylı yazacağım.

Demem o ki ; kendi göbeğinizi kendiniz kesin…. Hepinizi sımsıkı kucaklıyorum ve her şeyin tam da sizin istediğiniz gibi olmasını diliyorum.

Hayirlisi olsun Hersey istedigin gibi ve guzel olsun canim :) Hepimiz icin en hayirlisi en Guzeli neyse o olsun :)

Canımm çok haklısınn.bende aynı senin gibi falcıların dediği tarihlere ,tavsiyelere uydum bekledim ve o kadar sıkıntı yaşadım ama sonunda kendi içimdeki sesi dinledim ve ben adım attım.adımın sonucu olumlu gibiydi görüşelim dedi ama kaç gün geçti adamdan ses yok.yani artık kabullenmeye başlayıp kendimizze karşı tarfatan daha fazla değer vermeyi öğrensek sabırım daha mutlu olmayı bşarabilicez.
canımm senin için inşallah tertemiz bir sayfa başlar.umarım bu yaşadıklarını unuuturucak çok güzel durumlar yaşarsın.

Ben bu adımın için seni ciddi anlamda tebrik ediyorum. Hep derim yapılması gereken; daima içten gelen hamlelerdir yoksa bir ilişki terapistinin verdiği tavsiye bile "gereken" olma statüsünde değildir ki hiç görmediğimiz falcılardan bahsediyoruz.
Dilersen özelden de konuşuruz ama kısaca tek bir şey söyleyeyim; sizin konuşmanızın burada kalmayacağını hissediyorum:)

canımm bu sezgi ortada yok bir bilgin var mı?son kredimi sadece sezgiye kullanıcam sonra fal defterini kapatıyorum:):)

Bu arada zaman zaman mesajlar geliyor fal bakmam konusunda buradan da söyleyeyim; yaklaşık 1 aydır elime fincan ya da destemi almadım hatta elden çıkarmayı düşünüyorum.
Fal bakmaktan tamamen uzaklaşma nedenim; insanların kadersel dönügüsen müdahalede bulunup karma borcu yaratmaktan korkuyorum dolayısıyla tamam zaten günah ama bazı bol keseden sallayan, copy-paste yapan falcıların yatacak yerleri var mı aşırı merak ediyorum

canımm bu sezgi ortada yok bir bilgin var mı?son kredimi sadece sezgiye kullanıcam sonra fal defterini kapatıyorum:):)
az önce girdi ve 1 kişi almıştı şimdi yine açtı ve 1 kişi aldı sanırım söz verdiği birileri olabilir. Bana bilgisayarının bozulduğunu söylemişti yenisi gelene kadar giremeyecekmiş.
Bu arada Sezgi çok detay biliyorsa yorumu etkileniyor sanki, sen de ona göre değerlendir canım burada bunu belirtmek boynumun borcu

Son düzenleme:
canımm artık kimseye inancım yok.Allahtan başka geleceği bilen yok bunu biliyorum ve artık sadece dua ve hislerimle ilerlemeye çalışıyorum.adece sezgi anlık kafada geçen düşünceleri iyi okuyor.bende bunu öğrenip ona göre konuşmaya giricem:)uyarın için çok sağol tatlımm

Dün galiba eskileri yoklama günüydü :) Bende dün benimkine yüzyüze konuşmayı teklif ettim.Adam öyle bi pişkin cevap verdi ki olayı bu kadar basite indirmesine şaşırdım doğrusu.Ama üzüldüm mü ? Hayır.Pişmanmıyım ? Asla.İçimden geldi ve yaptım.İyi ki de yaptım.Gerçeklerle yüzleşerek içimde kalan son umudu ya çoğaltmam yada yok etmem gerekiyodu.O yüzden dün bana iyi bi ders oldu.Size tavsiyem içinizden ne geliyosa yapın.Fallarıda bi terapi olarak görün ama bel bağlamayın.Zira benimkinin öyle fallarda bahsedildiği gibi dillere destan bi özlemesi yokmuş onu anladım.

Asenata a gore bahar da nisanlaniyorum onumuzdeki sene evleniyorum ,mevcut durum adamin

Ben cogu falcinin biraz gazladigini dusunuyorum burda cok begenilen 2-3 isim ortaklasa karar vermis gibi sonbaharda Nisan yapacaksiniz seneye Haziran dugun dediler ve bunu soleyenler cogu kisinin begendigi isimler ,yanliz durum su ki adamla 3 aydir ufacik bir iletisimimiz bile yok. :)))

Bir iletişim kur, beyyyleeee bizim kibin ters düz ola rahatla

Bana da o popüler kişiler seviyo özlüyo gurur yapıyo vs dediler.Aslında okuyunca mantıklıydı.Ama söz konusu benim bey olunca mantıklı düşünmek ne mümkün :) İçinden geliyosa sen adım at.Gaza getirmiş gibi olmak istemem ama bazen gurur falan dinlemeyip kalbinin sesini dinlemek daha güzel kapılar açıyo.Bunu yapınca pişman olmam diyosan sende bizim gibi bi adım at en azından neyin ne olduğunu görmüş olursun sende hayatına ona göre yön verirsin :)

Kizlar desteginiz icin cok tesekkurler ,soylediginiz cok mantikli ama daha once 2 kez ben adim attim ,Baristikta ama Adam dunyanin en rahat adami o Iliskimiz onur kurallarimla Sursun istiyor benide Hayatinda istiyor,Ana benim Kabul edemedigim olaylari tekrar edince bende dedimki bu son gidisim bir daha donmeyecegim .Artik o cabalarsa olur bu is yoruldum yok zor onunda birseyler yapmasi lazim ,Iliskiyi bitiren tarafa bendim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…