BUNUN TÜRKÇE MEALİ NEDİR Kİ:)Merkur retrosu kendini gostermisretroda bi karara varilsa veya geri donulse iyi olmazdi zaten retro bitisini bekleyelim...
Kizlar desteginiz icin cok tesekkurler ,soylediginiz cok mantikli ama daha once 2 kez ben adim attim ,Baristikta ama Adam dunyanin en rahat adami o Iliskimiz onur kurallarimla Sursun istiyor benide Hayatinda istiyor,Ana benim Kabul edemedigim olaylari tekrar edince bende dedimki bu son gidisim bir daha donmeyecegim .Artik o cabalarsa olur bu is yoruldum yok zor onunda birseyler yapmasi lazim ,Iliskiyi bitiren tarafa bendim .
Ayy hadi bakalıım hayırlısı :) Umarım herşey gönlünce olur..Kizlar son durum :) sizi dinleyip hadi dedim son kez adim atayim mesaj attim sicak karsiladi ,konusalim onumuzdeki haftalarda dedi bakalim gidisati yazarim Umarim Iyi Olur .
Merkur gezegeni 1 aydir geri hareket ediyor da onun etkilerinden birinin eski sevgililere arkadaslara geri donus, haberlesme istegi oldugu soylenir. :) ama bu donemde eski sevgiliyle yeniden baslanmasi yani bu karar uzun sureli olmaz diyorlar genelde, ayrıca yine bu donemde ayrılmak da uzun sureli olmazmis cunku merkür retro ve kafalar bulaniyor mantiksiz kararlar veriliyor ahaha yani kesin kararlar bulaniklasiyormusBUNUN TÜRKÇE MEALİ NEDİR Kİ:)
Canim baktirdim mayis ayi iletisim dedi ama ondan adim dedi ben adim atmis oldum boylelikle, sicakti ama hala ayni rahatlik sagi solu belli olmaz, gorucez gidisati yasayarak.Rivera canim sen yesilcingeneye baktir mismiydin bu konuyla ilgili nasildi tutturdu mu.
Saol kuzum Amin insallah :)Ayy hadi bakalıım hayırlısı :) Umarım herşey gönlünce olur..
Hayırlısı inşallahCanim baktirdim mayis ayi iletisim dedi ama ondan adim dedi ben adim atmis oldum boylelikle, sicakti ama hala ayni rahatlik sagi solu belli olmaz, gorucez gidisati yasayarak.
Hayatimiz verdigimiz anlil kararlardan ibaret ben bunu bugun birkez daha anladim kizlar burda beni taniyan arkadaslarim var bayadir girmiyodum vaktim olmuyodu size iki gundur yasadiklarimi anlatiyim belki bi nebze sizde kendinize farkli bi yol secersiniz bu fal isine gecmisinde olan biri icin baslamistim zamanimda attigim fallarla inanin bi araba alirdim asla abartmiyorum bende bi hastalik olmustu bu sonra zaman gectikce anladim ve kendime bi yol cizdim ve rabbim karsima suan sozlu oldugum insani cikardi ve asil sevginin bu oldugunu anladim bi haftadir sorunlarimiz vardi tabiki bu iliskidede guvendigim bi kac insan ayda bir terapo gibi atiyodum hepside bu iliskinin en yakin zamanda evlilikle sonuclanicagini soyledi kimse su bi haftador yasadigim sorundan bahsetmedi ve ben 2 gun once bu insandan ayrildim iki gunde fal olayinda yenidej zirve yaptim bu evleniceksin diyen insanalr bu sefer sen asla donmiceksin bu is bitmis tarzi konustular bugun yuzugu vermek icin yanina gittim ve yapamadim biz yeniden basladik ve o an anladimki sadece beynimi okumuslar gelelim asil.bombaya dun o zamaninda bi araba parasi fal parasi harcadigim insan bana ulasti resmen denk geldi zamaninds cok aci cektigini ama donemedigini ilk defa bi kadin icin agladigini vs vssss konustuk dun tabiki kotuydum ve konusmak ii geldi asla gram sevgim yoktu ona karsi bugun yeniden mesaj atti ve ben ona artik bana msj yazmamsni soledim demem o ki kizlar sadece sabredin hak yerini buluyo ve inanin fal filan hepsi hikaye sadece anlik terapi gibi goruceksiniz sorun yok benim yaptigim hatalara dusmeyin resmen borcs girdim bu yuzden hepinizi cookkkk opuyorun
Yok kuzum cok sukur iyiyiz suan bende seni cok cok opuyorumBasagim ayrilmadiniz demi hersey yolunda? Öperimm
Hayatimiz verdigimiz anlil kararlardan ibaret ben bunu bugun birkez daha anladim kizlar burda beni taniyan arkadaslarim var bayadir girmiyodum vaktim olmuyodu size iki gundur yasadiklarimi anlatiyim belki bi nebze sizde kendinize farkli bi yol secersiniz bu fal isine gecmisinde olan biri icin baslamistim zamanimda attigim fallarla inanin bi araba alirdim asla abartmiyorum bende bi hastalik olmustu bu sonra zaman gectikce anladim ve kendime bi yol cizdim ve rabbim karsima suan sozlu oldugum insani cikardi ve asil sevginin bu oldugunu anladim bi haftadir sorunlarimiz vardi tabiki bu iliskidede guvendigim bi kac insan ayda bir terapo gibi atiyodum hepside bu iliskinin en yakin zamanda evlilikle sonuclanicagini soyledi kimse su bi haftador yasadigim sorundan bahsetmedi ve ben 2 gun once bu insandan ayrildim iki gunde fal olayinda yenidej zirve yaptim bu evleniceksin diyen insanalr bu sefer sen asla donmiceksin bu is bitmis tarzi konustular bugun yuzugu vermek icin yanina gittim ve yapamadim biz yeniden basladik ve o an anladimki sadece beynimi okumuslar gelelim asil.bombaya dun o zamaninda bi araba parasi fal parasi harcadigim insan bana ulasti resmen denk geldi zamaninds cok aci cektigini ama donemedigini ilk defa bi kadin icin agladigini vs vssss konustuk dun tabiki kotuydum ve konusmak ii geldi asla gram sevgim yoktu ona karsi bugun yeniden mesaj atti ve ben ona artik bana msj yazmamsni soledim demem o ki kizlar sadece sabredin hak yerini buluyo ve inanin fal filan hepsi hikaye sadece anlik terapi gibi goruceksiniz sorun yok benim yaptigim hatalara dusmeyin resmen borcs girdim bu yuzden hepinizi cookkkk opuyorun
burdaki pek çok kişi gibi ben de falları dinlemeyip karşı tarafa adım attım ve aslında boşa ümitlendiğimi anladım. karşı taraf hem hayatımdan gitme ama hem de ben özgür olayım derdinde idi. benim için tamamen artık bu konu kapandı. yaklaşık 1 yıldır süren ve beni kendimden uzaklaştıran bu belirsiz sürece kendi hislerimi kontrol ederek bitirmeye karar verdim.
çevremde benden hoşlandığını hissettiğim bir kaç kişi var ancak hiç biri bana hitap etmediği için yeni birisi de olmadı, olmayacak gibi. umarım tüm bu çarpık ayları unutturacak birisi çıkar. bu durumda biteceğini bilenler bilmiş oluyor.
Asenat, Selena, bilge hatun, Byzmelek, Geysu gibiler tamamen bilmişler.
hala bitmedi, o dönüp gelecek vs diyenlerin de umarım çıkar ancak yeniden ilişki başlatmak değil, onun bu vicdansızlığının bedelini ona ödetmek için istiyorum. benden başka kıza, bu yaptıklarının hiç bir tanesini bile yapamasın. başka kızlar üzülmesin.
sevgiler herkese
Canim benim ozledimOyyyyy kımler gelmiş
Allah herşeyi gönlüne göre versin canım benim daha güzel haberlerinide paylaş burda operimm
bu da doğruEhhhh aramıza hoşgeldin.... Gelecek diye bekleme, umut büyütme içinde. Ama gelirse bedel ödeteyim diye de acı da üretme kendine. Haaa gelirse kırarız ağzını burnunu o ayrı..Ve başka kızlar üzülmesin diye de bir gram endişe taşıma içinde. Bırak başka kız bulsun. Yoksa başına ekşir. Hatta hayat onu öyle kızlarla muhatap etsin ki her seferinde senden kaynaklı pişmanlığı çoğalsın.... Arı sokmuş panda gibi dolaşsın
burdaki pek çok kişi gibi ben de falları dinlemeyip karşı tarafa adım attım ve aslında boşa ümitlendiğimi anladım. karşı taraf hem hayatımdan gitme ama hem de ben özgür olayım derdinde idi. benim için tamamen artık bu konu kapandı. yaklaşık 1 yıldır süren ve beni kendimden uzaklaştıran bu belirsiz sürece kendi hislerimi kontrol ederek bitirmeye karar verdim.
çevremde benden hoşlandığını hissettiğim bir kaç kişi var ancak hiç biri bana hitap etmediği için yeni birisi de olmadı, olmayacak gibi. umarım tüm bu çarpık ayları unutturacak birisi çıkar. bu durumda biteceğini bilenler bilmiş oluyor.
Asenat, Selena, bilge hatun, Byzmelek, Geysu gibiler tamamen bilmişler.
hala bitmedi, o dönüp gelecek vs diyenlerin de umarım çıkar ancak yeniden ilişki başlatmak değil, onun bu vicdansızlığının bedelini ona ödetmek için istiyorum. benden başka kıza, bu yaptıklarının hiç bir tanesini bile yapamasın. başka kızlar üzülmesin.
sevgiler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?