- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
yok binnazda değil hatta sadece asenat binnazda..diğerleri tellwede idiTATLIM
BU İSİMLERİN HEPSİ BİNNAZ da mı?
Asenat, Selena, bilge hatun, Byzmelek, Geysu
bana byzmelek famagillerden biri olabilir gibi geldi ama bizim bir tartışmamızda onun bana söylediği sözleri aynen yazmıştı da şok olmuştum. bişeyler var o kadında dakızlar ben byzmelek e fal attım yapman gerekenler var dedı chat falı at dedı dakkası 3 tl normal fal ıse 15 tl chat falı baktırmadım hıc kıs asurede hemen bakıyo mu kı nası bıseydır byz melek tavsıye edermsıınız?
canım, çingeneye attım ben, onun ayrılık veya soğuklukla ilgili bambaşka bir yorumu var. onu burada yazmayayım. ama ben artık o duruma inanmıyorum. vencaremos a da attım, o da boşver bu adamı, bundan yol olmaz demişti. simdi sen sorunca baktım ne demiş diye.Canim bence byzmelrk yerine yesilcinge.e vencaremos atabilirsin bu ikisine ben baktirmistim begenmistim pidman olmazsin
anlık durumları bilmişti bence de ama pembeci olabilir veya beni sevdi belki de, üzmemek istedi. enerjisi pozitif ve çok iyi niyetli biri gerçekten. çok da kibarYesilcingene kotu muydu canim sende peki bilemedi mi durumlari bende ani iyi bilmisti benimkinin birkac kisiyle gorustugunu bilendi.
Cingene'de gormedigi hissetmedigi seyi soylememe gibi bir sey var sanirim. Uydurma seyler soylemek yerine iade etmesi paraci olmadigini gosteriyor diye dusunuyorum.
Ben yeşilçingeneyi çok başarılı bulmadım. Ne baktırdğımı şuan hatırlamıyorum ama bana kalırsa hissiyatı fazla yok. Özellikle karşı tarafı yorumlamada baya bir çuvalladı. 1 yıldız verince de falımı iade etti.Kızlar selam yesilcingeneye yildizname baktıran.var mi. Adamın pahalı tek fali o. Deneyen oldu mu
Yesilcingene enerjimiz tutmadı diyerek kahve falimı iade etti ben sırf ona baktirmak için kredi alıyorum kadın enerjimiz tutmadı diyor bizde bu ve bunun gibilere prim vererek değerli hale getiriyoruz. Enerji tutmamak nedir ya bakasim gelmedi desene şuna hiç bir cafede enerjim tutmadı deyip geri göndermiyorlar sinir ediyor bu laflar insanı kusura bakmayın.
Yani çok önemli bir detay olmasa da kendisi kadın değil erkek:)ayrıca da gerçekten kibar bir insandırYesilcingene enerjimiz tutmadı diyerek kahve falimı iade etti ben sırf ona baktirmak için kredi alıyorum kadın enerjimiz tutmadı diyor bizde bu ve bunun gibilere prim vererek değerli hale getiriyoruz. Enerji tutmamak nedir ya bakasim gelmedi desene şuna hiç bir cafede enerjim tutmadı deyip geri göndermiyorlar sinir ediyor bu laflar insanı kusura bakmayın.
Aslında çingene oldukça kibar ve özenlidir.Ben ona 1 ay a yakın oluyo fal atalı.Üzerinden Zaman geçmesine rağmen eski falımın altından soru sordum ve adam onu bile özenle cevapladı.Hakkını yiyemem kendisininYesilcingene enerjimiz tutmadı diyerek kahve falimı iade etti ben sırf ona baktirmak için kredi alıyorum kadın enerjimiz tutmadı diyor bizde bu ve bunun gibilere prim vererek değerli hale getiriyoruz. Enerji tutmamak nedir ya bakasim gelmedi desene şuna hiç bir cafede enerjim tutmadı deyip geri göndermiyorlar sinir ediyor bu laflar insanı kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?