Binnaz Abla

bana byzmelek famagillerden biri olabilir gibi geldi ama bizim bir tartışmamızda onun bana söylediği sözleri aynen yazmıştı da şok olmuştum. bişeyler var o kadında da

Canim bence byzmelrk yerine yesilcinge.e vencaremos atabilirsin bu ikisine ben baktirmistim begenmistim pidman olmazsin
canım, çingeneye attım ben, onun ayrılık veya soğuklukla ilgili bambaşka bir yorumu var. onu burada yazmayayım. ama ben artık o duruma inanmıyorum. vencaremos a da attım, o da boşver bu adamı, bundan yol olmaz demişti. simdi sen sorunca baktım ne demiş diye.
bu durumda onun da başarılı sonuç

Yesilcingene kotu muydu canim sende peki bilemedi mi durumlari bende ani iyi bilmisti benimkinin birkac kisiyle gorustugunu bilendi.

mine canim ben byzmeleke baktirdim ama pek begenmedim venceramos cingene cliviaxx yerinde tespiyler yaptilar

Yesilcingene kotu muydu canim sende peki bilemedi mi durumlari bende ani iyi bilmisti benimkinin birkac kisiyle gorustugunu bilendi.
anlık durumları bilmişti bence de ama pembeci olabilir veya beni sevdi belki de, üzmemek istedi. enerjisi pozitif ve çok iyi niyetli biri gerçekten. çok da kibar

Cingene bana karsimdakiyle ilgili hem olumly hem de olumsuz tespit yapmisti o yuzden sevdim onu binnazda karaca duran ve sedef celike baktim simdi mesela ikisi de asiri pembe otesi

Ya kızlar
Binnaz da sezgi kemal asenat a ulaşmak nerdeyse imkansız
Ne yapcaz nası ulaşcaz var mı fikri olan

Yesilcingene enerjimiz tutmadı diyerek kahve falimı iade etti ben sırf ona baktirmak için kredi alıyorum kadın enerjimiz tutmadı diyor bizde bu ve bunun gibilere prim vererek değerli hale getiriyoruz. Enerji tutmamak nedir ya bakasim gelmedi desene şuna hiç bir cafede enerjim tutmadı deyip geri göndermiyorlar sinir ediyor bu laflar insanı kusura bakmayın.

Cingene'de gormedigi hissetmedigi seyi soylememe gibi bir sey var sanirim. Uydurma seyler soylemek yerine iade etmesi paraci olmadigini gosteriyor diye dusunuyorum.

Hissetmediginden değil ona çok baktiran oldu ve olumlu yorumlar geldiği için selena durumuna döndü o da zamanında aynı şeyi diyordu. Bunlara baktirinca burunları büyüyor hemen bakamiyorsan ya da bakmayı bilmiyorsan yapmayacaksin bu işi

Kızlar telwede yeşilçingene,ecem23 ve Selena dışında öneriniz varmı? Arkadaşım için benim denemediklerimden biri olsun istedik.

Merhaba herkese,
Çıkan fal haberi vermeyi çok isterdim ancak, sadece gidişat konusunda çıkanları yazabilirim sizlere.
Asıl sorduğum soru ile alakalı Fama ve Serkan'ın dediği şekilde ilerliyor durumum. Ha bir de Asenat; çok spesifik konuşmamasına rağmen o da durumumu net bildi diyebilirim, ve onun dediği şekilde ilerliyor.
Falalem Rezzan Abla'nın ise başka bir konu ile alakalı dediği şeyi dün yaşadım. Daha doğrusu bir konuda olacak mı olmayacak mı diye sormuştum, karanlık görüyorum demişti. Olumsuz sonuçlandı benim için. Çıkmış sayılır heralde..
Tellwe Derin2013 ile binnazabla Elif Hanzade ise son favorilerim. Sizler bu kişiler hakkında neler düşünüyorsunuz? Özellikle Elif Hanzade çok ayrıntı vermediğim halde bildiği ayrıntılarla beni çok şaşırttı. Anlık durumda ve karşı tarafı yorumlamada sizce de başarılı mı bu iki isim?

Kızlar selam yesilcingeneye yildizname baktıran.var mi. Adamın pahalı tek fali o. Deneyen oldu mu

Kızlar selam yesilcingeneye yildizname baktıran.var mi. Adamın pahalı tek fali o. Deneyen oldu mu
Ben yeşilçingeneyi çok başarılı bulmadım. Ne baktırdğımı şuan hatırlamıyorum ama bana kalırsa hissiyatı fazla yok. Özellikle karşı tarafı yorumlamada baya bir çuvalladı. 1 yıldız verince de falımı iade etti.

Bence de birsey hissetmediginden iade etmistir o sitede geleceginsifresine attim enerjim dusuk bakamiycam drdi hissetse niye bakmasin ki bir fal azda ilsa para demek sallar ama bakar.Cingenede eowynnin dedigi gibi hissetmedigi gormedigi seyi soylemiyor bana da birkac kisiye de bildi

Uzun zamandır yoktum, tesadüfen neler olmuş diye bakarken farkettim bu yazıyı. Ben de yesilcingeneye fal attığımda iade etti. Açıkçası ben paraya değil de puana takıldığını düşünüyorum. Misal; ben ona soru yolladığıma bilgi kısmında kendim hakkında hiç bilgi vermedim.Üzerinden gidecek bir konu bulamadığı için iade ettiğini düşünüyorum ben. Aynı şekilde falcılardan alınan puanı düşük olan üyelere de aynısını yapıyor olabilir.

Ooooo bugün çingeneye yürüme günü… 3 kere fal baktırdım kendisine son 2’sinde hiç puan vermedim. Fal bilmiş ya da bilmemiş. Ben efendiliğini, saygısını, tok gözlülüğünü seviyorum. Kaldı ki bana bilen bir falcı gösterin. 30-40 lira para verip bir alay zırva dinledim ben kendi adıma.

Burada başka başka hesaplardan sıfır bilgi ile kaç kez denendi bu adam. Ben kendi adıma zırvalık dinlemektense iade edilmesini tercih ederim.

Haaa avukatı ya da reklamcısı da değilim. Haksızlık karşısındaki her zaman ki duruşum bu.

Bakamıyorsa yapmayacak bu işi tarzı yaklaşımlar bana çok acemice geldi. Kusura bakmayın…

Son düzenleme:
Yani çok önemli bir detay olmasa da kendisi kadın değil erkek:)ayrıca da gerçekten kibar bir insandır

Aslında çingene oldukça kibar ve özenlidir.Ben ona 1 ay a yakın oluyo fal atalı.Üzerinden Zaman geçmesine rağmen eski falımın altından soru sordum ve adam onu bile özenle cevapladı.Hakkını yiyemem kendisinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…