Hissetmediginden değil ona çok baktiran oldu ve olumlu yorumlar geldiği için selena durumuna döndü o da zamanında aynı şeyi diyordu. Bunlara baktirinca burunları büyüyor hemen bakamiyorsan ya da bakmayı bilmiyorsan yapmayacaksin bu işi
O kadının ne zaman baksam falı var ve puanı yüksek hala nasıl olabiliyor ben de onu anlamıyorum çünkü bu yorumu birçok kişi yaptıBu arada shalevisreal midir nedir, fala bulastigim ilk zamanlar, yolladigim falin soru kismina, bu yetmez, bi de baska fal yolla, sende buyu var vs diyerek bayaa para yolmaya calismisti. Fali da sacmasapandi zaten.
O kadının ne zaman baksam falı var ve puanı yüksek hala nasıl olabiliyor ben de onu anlamıyorum çünkü bu yorumu birçok kişi yaptı
Canımm telwede önericeğin biri var mı?orada kredim var arkadaşım için kullanıcam ama benim denemediklerimden biri olsun dedim.ecem,çingene ve selena dışında:)O kadının ne zaman baksam falı var ve puanı yüksek hala nasıl olabiliyor ben de onu anlamıyorum çünkü bu yorumu birçok kişi yaptı
canım ben venceremosu beğendim hakkında genel olarak da iyi şeyler söyleniyor:)Canımm telwede önericeğin biri var mı?orada kredim var arkadaşım için kullanıcam ama benim denemediklerimden biri olsun dedim.ecem,çingene ve selena dışında:)
sağol canımm.sen serüveni denemişmiydin?şu hale bak kendim baktımrıyorum kendime söz verdim arkadaşa sarmaya çalışıyorum:):)onu bağımlı yapıcam:):):)canım ben venceremosu beğendim hakkında genel olarak da iyi şeyler söyleniyor:)
arkadaş arkadaşa bunu yapmaz bence ama yine sen bilirsinsağol canımm.sen serüveni denemişmiydin?şu hale bak kendim baktımrıyorum kendime söz verdim arkadaşa sarmaya çalışıyorum:):)onu bağımlı yapıcam:):):)
Acemice olan yorumunuz değil üslubunuz... Görünen o ki ilk iadenizi çingeneden almamışsınız. Saraylıhanım ve Selena'dan da iadeniz var. Palavra konusuna hiç değinmiyorum bile...Ne çok avukatı varmış yesilcingene'nin bende senelerdir herkese baktiriyorum burada bir çok yorumu okuyupta baktiran biriyim. Sizin yorumunuz çok mu kıymetli benim yorumumu acemi buluyorsunuz. Tabi ki yorum yaparım önerimi sunarım. Enerji olayı tamamen palavra ve kendilerini begenmisligindendir cafede bakan hiç kimse enerjim düşük başım ağrıyor demiyor. Değerlestirmeyin
o işin şakası kızz:)kredim var ben kullanmayacağım için onun adına atıcaz.hatta para vermesin diye iyilik yapıyorum:)arkadaş arkadaşa bunu yapmaz bence ama yine sen bilirsin
Serüvenden memnun kalmamıştım ben açıkçası
ben de takılıyorum sana canım:) sonunda hepimizi tükettiler valla helal olsuno işin şakası kızz:)kredim var ben kullanmayacağım için onun adına atıcaz.hatta para vermesin diye iyilik yapıyorum:)
atık fallara inanmayı bıraktım ben.keyfe keder ilerleyen zamanlarda baktırırsam belki.şuana kadar hee tam bu fal çıktı dediğim bir fal olmadı.anı ve durumu ,y, bilenler oldu ama gidişat olmadı belki olur bilmiyorum ama beklemiyorum artık.
Ben bir senedir telwee de fal baktirmiyorum. Ayrıca saraylihanim nereden çıktı siz sanırım telwee yoneticisi falansiniz bu kadar iddialı konustugunuza göre bence gereksiz konusuyorsunuz zorunuza gidiyorsa yazmayın ben diğer arkadaslari uyarıyorum sizi değil.
sorma yaa.yalnız bu dönemde çok güçlüymüşüm gibi hem sigarayı hemde falı bıraktımben de takılıyorum sana canım:) sonunda hepimizi tükettiler valla helal olsun
valla ikisi de süpermiş bilhassa sigara kısmını ben de gerçekleştirebilirim umarım, hakkımızda hayırlısı:)sorma yaa.yalnız bu dönemde çok güçlüymüşüm gibi hem sigarayı hemde falı bıraktımbakalım sonum nolucak.bu gazla gidersem benimkinide bıraksam ohhh ne iyi olur.belki sonra deliye döner benim angut
Ne çok avukatı varmış yesilcingene'nin bende senelerdir herkese baktiriyorum burada bir çok yorumu okuyupta baktiran biriyim. Sizin yorumunuz çok mu kıymetli benim yorumumu acemi buluyorsunuz. Tabi ki yorum yaparım önerimi sunarım. Enerji olayı tamamen palavra ve kendilerini begenmisligindendir cafede bakan hiç kimse enerjim düşük başım ağrıyor demiyor. Değerlestirmeyin
Acemice olan yorumunuz değil üslubunuz... Görünen o ki ilk iadenizi çingeneden almamışsınız. Saraylıhanım ve Selena'dan da iadeniz var. Palavra konusuna hiç değinmiyorum bile...
Ben bir senedir telwee de fal baktirmiyorum. Ayrıca saraylihanim nereden çıktı siz sanırım telwee yoneticisi falansiniz bu kadar iddialı konustugunuza göre bence gereksiz konusuyorsunuz zorunuza gidiyorsa yazmayın ben diğer arkadaslari uyarıyorum sizi değil.
Hislerimin tecümanı olmuşsun yine canım capellamGörünen o ki bir tartışma da bu konuda yaşanacak. Geçenlerde Serkan-Aylin-Fama gürühu için topluca fallarından alıntılar yaparak bir mesaj yazdım,o sırada haklısın diyen de oldu demeyende hattaDenizkizideniz çıkıpta ısrarla Serkan'ı savundu ki bunu hep yapar, kimse onu eleştirmedi,kimse kalkıpta onun avukatlığını niye yapıyorsun,yoksa sen o musun veya akrabasımısın demedi.Çünkü onun anlatımından biliyoruz ki kızcağıza çıkan tek fal Serkan'dan ki defalarca başka falcılara baktırdıgını da söyledi,eleştiriler,yorumlar yaptı ve onca fal tecrubesinden sadece Serkan ile tam anlamıyla uyuştu ve ona inandı haklı olarak. Dolayısıyla da "insanlığı,hatırşinaslığı" nedeniyle de onu savunma ihtyacı hissetti. Tıpkı şu an benim ncarenot 'u savunma ihtyacı hissettiğim gibi, çünkü bir yerlerde görünmez bir bağ oluştu.
Benncarenot 'un avukatımıyım hayır,telwe yönetiminden bir dostumuyum...o da nesi......Ama ncarenot ve hatta bu topikten bir kaç kişiyle gönül bağım var,tanıyorum ve seviyorum onları. Herhangi bir siteyle bagları olmadıgını da bilecek kadar insan sarrafıyım şükür.
Sevgili O ozlemm06 sen de burada görüş belirttin hepimizin yaptıgı gibi,belki de uslup olarak sert geldi. Ben de yıllar önce çingene telweye ilk geldiğinde daha vip bile değilken ona fal atmış,hatta telwe cafede sohbet dahi etmiştm. Bilgi verdim mi kendi hakkımda çok hatrlamyorum çünkü o zamanlar biraz salaktım,gayet ayrıntılı sorardım:) Falı çıkmış mı hayır,seninki 3 hafta sonra arayacak demiş...ölme eşşeğim ölme olmuş ama anda gerçekten çok iyiymiş,hatta o dönem uyuyamadığımı,karışık rüyalar gördüğümü bile bilmiş ki ne kadar salak da olsam kimseye ruyalarımı bile anlatacak derece değilim şükür. Bu durumda yiğidi öldür hakkını yeme.
Bir de burdaki,insanlar onun tarzını da sevyor. Tonlarca parayı fala döküp masal dinleyip,kahve atıp üzerine başka fal gönder diyenlerden tut da fal ayagına büyü ile korkutup para tuzagına çekmeye mi çalışanlar istersin,yoksa 1 kişiyken 5 hesapla aldıgı bilgiyi yine sana satanı mı istersin,neler gördü buradakiler..... Zaten hepimizin bir yanı buruk,umutsuz hal böyleyken birilerinden "tok gözlülük,insanlık" görünce sevinyoruz hele de fal camiasından birinden gelince bu tavır. Çingenenin sevilme nedenlerinden en önemlisi de bu "tavır hoşlugu" ve o tavır hoşluguna duyulan "gönül borcu" o kadar. Yoksa kimse kimsenin babasının oğlu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?