Ağzın bal yesin e mi:)kızlarr burada artık bir aile gibi olduk.hatta kendimize yakın bulduğumuz arkadaşlarla özelimizi paylaştık.herkesin kendine gör sıkıntısı var.fal olayıyla başlayan muhabbetler yerini zaman zaman samimi arkadaşlıklara bile çevirdi.
......bu fal zırvalığının bana kattığı en güzel olayın burada konuştuğum yeri geldi özelimi paylaştığım insanlar diye düşünüyorum.
..... eleştiri yapılabilir ama suçlayıcı konuşmak buradaki ortamı bozar.buna izin vermeyelim lütfen.
hepinizi öpüyorumm:):)
Şaşkın Seka'm benim, byzmelek bir falcının kızı olabilir demiştm Evet ama sadece isimlerinin baş harflerini tutturmuşsun:)Sen Serüven demişsin ben Selena'nın kızı demiştm:) Bunu da şöyle düşünmüştüm, Selena duvarında sanırım 15 yıllık tecrübemle sizlerleyim gibi bir şey yazmıştı,duvarında da kızının da kendi gibi hisli olduğunu söylemiştiBu arada çok alakasız bir şey geldi aklıma canım da azıcık sıkkın size salça olayım dedim
Bir ara Canımcapella79 demişti ki; byzmelek serüvenin kızı olabilir benim de bununla alakalı bir teorim var; byzmelek benim falımı 2 kere enerji tutmadı diye iade etti, falcılar da eski fallara verdiğimiz puanları görebiliyorlar. Ben de serüvene 1 yıldız verdiğim için belki böyle bir bağlantı olabilir ihtimalini kafamda güçlendirmek suretiyle şeytanın avukatlığını yaptım. Neyse öyle işte
Çünkü şaşkın bir Seka olmak bunu gerektirirŞaşkın Seka'm benim byzmelek ile bir falcının kızı olabilir demiştm Evet ama sadece isimlerinin baş harflerini tutturmuşsun:)Sen Serüven demişsin ben Selena'nın kızı demiştm:) Bunu da şöyle düşünmüştüm, Selena duvarında sanırım 15 yıllık tecrübemle sizlerleyim gibi bir şey yazmıştı,duvarında da kızının da kendi gibi hisli olduğunu söylemişti
Sonra geçen yıl aralık gibi byzmelek sisteme yeni girdiğinde de sayfasında 15 yıllık tecrübemle sizlerleyim yazısnı ve profilinde de gençten bir kızın resmini görünce hmmmm dedim,evreka buldum Aristo mantıgıyla bu-bunun kızı.....Yoksa elimde başka bir done oldugundan değil,anamın deyişiyle "deve deve dan" ne demekse:)
Şaşkın Seka'm benim, byzmelek bir falcının kızı olabilir demiştm Evet ama sadece isimlerinin baş harflerini tutturmuşsun:)Sen Serüven demişsin ben Selena'nın kızı demiştm:) Bunu da şöyle düşünmüştüm, Selena duvarında sanırım 15 yıllık tecrübemle sizlerleyim gibi bir şey yazmıştı,duvarında da kızının da kendi gibi hisli olduğunu söylemişti
Sonra geçen yıl aralık gibi byzmelek sisteme yeni girdiğinde de sayfasında 15 yıllık tecrübemle sizlerleyim yazısnı ve profilinde de gençten bir kızın resmini görünce hmmmm dedim,evreka buldum Aristo mantıgıyla bu-bunun kızı.....Yoksa elimde başka bir done oldugundan değil,anamın deyişiyle "deve deve dan" ne demekse:)
Byzmelek'e 2 fal gönderdim,anı çok iyi bilmişti,şok olmuştum.Ama çıkmadı,çıkan kısımlar oldu da ana konu çıkmadı. Yine de 3. falı gönderdim ve soru kısmında sonucu olumsuz gördüğünüz falları mı iade ediyorsunuz dedim ki bir arkadaşım burda olumsuzu da söylediğini söylemişti. Hayır demiş,bazen fal gönderen kişinin falından enerji alamıyorum bazen ısrarla bilgilerinizi ve sorunuzu sorun dediğim halde soru sormuyorlar,bilgi vermiyorlar o nedenle iade ediyorum demişti. Ki vip plus olmadan önce ona gönderdiğim su falında soru sormamıştm çok da verimli bir fal değildi,geneldi yıne de çıkan bazı kucuk seyler bu falında olmuştu, ben de 2. faldan emin olamadığım için önce hiç yıldız vermedim ve keşke soru sormamı isteseydiniz veya iade etseydiniz soru sormadığım için demiştm.....
Ha 3. falı gönderdiğimde bana 5 hafta 3 gün sonra olacak dediği şey olmadan yeniden fal atmam o ayrı.
bu forumda bırının beğendiği bır yorumcuyu bir başkası beğenmeyebiliyor. kaldı kı burada tüm falcılar için yapılan yorumlar diğer arkadaşlara yardımcı olabilmek adına yapılıyor.Ben herkesin yorumunu okudum bir tek sizin savunucu yorumunuzu beğenmedim. Çok haklı çıkma ihtiyacı içindesiniz. Belli ki zamanıniz epey çok ki üsenmemis yorumlarımın hepsini okumuşsunuz. Hatirlatmaniz için sağolun ben unutabiliyorum. Bir kaç kişiyi toplayinca egonuz tatmin oluyor galiba bu kadar çabaya girdiginize göre.. sizinle laf dalaşına girmiycem sizde yazıpta ugrasmayin bence.. Çünkü konu fazla uzadı gereksizce uzattiniz başkalarına yapın avukatlığınızi bana değil. Ben senelerdir bu siteyi takip ediyorum birçok yorumu da okuyorum ona göre baktiriyorum gerektiğinde yorum da yapıyorum. Sizde saygı duyun uzatmayın. Baska düşüncelerin savunucusu olun tavsiyemdir.
"Belli ki zamanıniz epey çok ki üsenmemis yorumlarımın hepsini okumuşsunuz. "Bunu ben de çok yaparım yine Aristo mantıgı, ben de normal değilim demekki.Topikte yazılanlar okumak için ve çok da zevkle okuyorum ben de eski sayfaları hatta önceki sayfalarda okuduklarımı yerine göre paylaşıyorum da bugüne dek kimse bunun garip olduğunu düşünmedi. Bu arada "garip" kelimesine takılmayın,bu lafı demediğinizi biliyorum ama verdiğiniz hissiyat bunun normal birşey olmadıgı yönünde....Ben herkesin yorumunu okudum bir tek sizin savunucu yorumunuzu beğenmedim. Çok haklı çıkma ihtiyacı içindesiniz. Belli ki zamanıniz epey çok ki üsenmemis yorumlarımın hepsini okumuşsunuz. Hatirlatmaniz için sağolun ben unutabiliyorum. Bir kaç kişiyi toplayinca egonuz tatmin oluyor galiba bu kadar çabaya girdiginize göre.. sizinle laf dalaşına girmiycem sizde yazıpta ugrasmayin bence.. Çünkü konu fazla uzadı gereksizce uzattiniz başkalarına yapın avukatlığınızi bana değil. Ben senelerdir bu siteyi takip ediyorum birçok yorumu da okuyorum ona göre baktiriyorum gerektiğinde yorum da yapıyorum. Sizde saygı duyun uzatmayın. Baska düşüncelerin savunucusu olun tavsiyemdir.
ama şöyle bir gerçek var kimse yanına bir kaç kişiyi toplayıp ego tatmın etme derdınde degıl.ncarenot ile forumda bırbırımıze cevap verme ya da yazdıgımız yazıyı begenme harıcınde bır tanısıklıgım da yok fakat sızın uslubunuz karsındada yanında durup egosunu sısırebılırım şuan yaptıgım gıbı..
arkadaşım kımseye kotu laf etme derdınde degılım emın ol burdakı ınsanların hıc bırı oyle ınsan değil. fakat burası mahkeme salonu degıl kımse kımsenın avukatlıgını yapmıyor yapmasına da gerek yok kaldı kı herkes kendını savunucak düzeyde insanlar .
güzel güzel konusup sohbet edıyoruz daha ne olsun
Hahahhaahah bunlar nerden geldi aklina calpellacim :) vavvv valla tespitlere bak :) guldurdun beni :)fal baktirmaktan ziyade resmen arastirmaci olduk parcalari birlestirip problem cozuyoruz :) bu arada byzmelege hic atmadim aklima soktunuz kizlar :)Şaşkın Seka'm benim, byzmelek bir falcının kızı olabilir demiştm Evet ama sadece isimlerinin baş harflerini tutturmuşsun:)Sen Serüven demişsin ben Selena'nın kızı demiştm:) Bunu da şöyle düşünmüştüm, Selena duvarında sanırım 15 yıllık tecrübemle sizlerleyim gibi bir şey yazmıştı,duvarında da kızının da kendi gibi hisli olduğunu söylemişti
Byzmelek'e 2 fal gönderdim,anı çok iyi bilmişti,şok olmuştum.Ama çıkmadı,çıkan kısımlar oldu da ana konu çıkmadı. Yine de 3. falı gönderdim ve soru kısmında sonucu olumsuz gördüğünüz falları mı iade ediyorsunuz dedim ki bir arkadaşım burda olumsuzu da söylediğini söylemişti. Hayır demiş,bazen fal gönderen kişinin falından enerji alamıyorum bazen ısrarla bilgilerinizi ve sorunuzu sorun dediğim halde soru sormuyorlar,bilgi vermiyorlar o nedenle iade ediyorum demişti. Ki vip plus olmadan önce ona gönderdiğim su falında soru sormamıştm çok da verimli bir fal değildi,geneldi yıne de çıkan bazı kucuk seyler bu falında olmuştu, ben de 2. faldan emin olamadığım için önce hiç yıldız vermedim ve keşke soru sormamı isteseydiniz veya iade etseydiniz soru sormadığım için demiştm.....
Ha 3. falı gönderdiğimde bana 5 hafta 3 gün sonra olacak dediği şey olmadan yeniden fal atmam o ayrı.
kızlar sayfada bizlerden biri beğenmişti heralde ben de binnazda Aysun Resul' a fal baktırdım hayatımda kimse olmadığı için -öyle çıkan taliplerim var sadece- direkt şu kişi ile nolacak sormadım aşk hayatımda ne görüyorsunuz dedim. valla öylesine görüştüğüm kişileri bildi.. inanamadım baş harflerine kadar saydı.. ama gelecek çıkar mı bilemem de iyiydi ya.. Başka baktıran var mı?
Hayirlisi olsun canim herseyselam kızlar ..
ufak çıkan fal haberlerim var ,
byv : serkan ın vadesi aylin 'in sema'nın fama'nın verdiği mayıs ayının ortası dedıkleri iletişim olayları oldu. yine aynı tarihi sezgi candan da vermişti. olaylar şuan serkan'nın dediği şekilde ilerlemekte .
bırde sema ve asenat ın iş ile ilgili dediği eline para geçicek konularıda gerçekleşti. gelecek beklemede daha ufak ufak ıletısımler var sadece
hazıran temmuz gıbı sayfa sayfa detaylı yazarım
kızlar sayfada bizlerden biri beğenmişti heralde ben de binnazda Aysun Resul' a fal baktırdım hayatımda kimse olmadığı için -öyle çıkan taliplerim var sadece- direkt şu kişi ile nolacak sormadım aşk hayatımda ne görüyorsunuz dedim. valla öylesine görüştüğüm kişileri bildi.. inanamadım baş harflerine kadar saydı.. ama gelecek çıkar mı bilemem de iyiydi ya.. Başka baktıran var mı?
Tekrar dinledim. Fena değilmiş.ben baktırdım...
Hissiyat var bence ama çok gidince sapıtıyo.Bende tarihler hep ileriye attıya kızlar sizce aylinde hissiyet var mı bence okuyor ve mantık yürütüyor.tüm fallarını dinledim sorular üzeründen konuşmuş dediği tarihlerde hep geri geri gitmiş.yok ya onu burda en çok övendim en iyi bende patlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?