Bende de biraz patladı gibi oldu verdiği tarih haziran başı ama, anlattığı kişiyle benimkinin uzaktan yakından ilişkisi yok. Fama da pek benimkini anlatamadı. Serkan iyiydi bu bakımdan onun verdiği vadeyi bekliyorum.Hissiyat var bence ama çok gidince sapıtıyo.Bende tarihler hep ileriye attı
Denenebilir.Nice 20 lık 30 luk falcılara taş çıkartır derecede özenli bi bakimi var bence.kahve yorumunu daha çok beğeniyorum ben.Bende de biraz patladı gibi oldu verdiği tarih haziran başı ama, anlattığı kişiyle benimkinin uzaktan yakından ilişkisi yok. Fama da pek benimkini anlatamadı. Serkan iyiydi bu bakımdan onun verdiği vadeyi bekliyorum.
Bu arada kızlar tellweyi denemek istiyorum yeşilçingeneyi burada çok duydum atayım mı ona ne dersiniz? Herkesi deniyor gibiyim
Bakalım o zaman Nasıl olduğunu yazarım buraya :)Denenebilir.Nice 20 lık 30 luk falcılara taş çıkartır derecede özenli bi bakimi var bence.kahve yorumunu daha çok beğeniyorum ben.
Aramızda para toplayıp sana 1 deste alalım. Fallarımıza sen bak. Hem daha ekonomik hem daha güvenilirbaktırmaktan kartları ben öğrendim
Serkan bende de baska bır hesaptan atınca öyle bir çelişti ki moralim bozuldu. Emine ise büyü bozulunca döner dedi ama üzerımdeki büyü ne zaman bozulursa artık. :) verılen vadelerde daha bır ayım var ama artık gercekçı olup yolumu onsuz çızmem gerekiyor sanırım. Çünkü hiçbiri agzımı acık bırakacak bir sey bılmedıler an da ve gecmişte. Ama işte dönecek kelimesını duyunca diğer ayrıntıları göz ardı edip umut bagladım. Hayırlısıkızlar bu ayda tüm fallarım patladı
kısa bir yayın geçeyim sonra ay sonuna tam açıklarım
aylin sema serkan tek ve emine hepside patladı.aylin her ay tarihi ileri atıyor martta nisan dedi yok nisanda mayıs dedi yok mayıstada tüm yaz aylarını söylediserkan kendisi ile çelişiyor emine hiç bir dediği olmadı sema çok pembeci
falsepetinde venüsü şimdilik beğeniyorum bir kez baktı uzn vade verdi ama dediği gibi ilerliyor
binnazda asenat venüsle aynı şeyleri söyledi harbi olması çok iyi bu ay binnazda başka kimseye gitmedim
falcıarada yeşim tutarlı
bir daha bir yolun var sitesine bakmıyacağım o derece falsepetinde venüz binnazda asenat.gersini tespih yapıp sallyacağım
Valla işin içine büyü müyü sokan falcı dan arkana bakmadan kaç zaten arkadaşım. Büyüsüzlerden ne hayır gördük de büyülülerden görelim. Hiç de takma kafana...Serkan bende de baska bır hesaptan atınca öyle bir çelişti ki moralim bozuldu. Emine ise büyü bozulunca döner dedi ama üzerımdeki büyü ne zaman bozulursa artık. :) verılen vadelerde daha bır ayım var ama artık gercekçı olup yolumu onsuz çızmem gerekiyor sanırım. Çünkü hiçbiri agzımı acık bırakacak bir sey bılmedıler an da ve gecmişte. Ama işte dönecek kelimesını duyunca diğer ayrıntıları göz ardı edip umut bagladım. Hayırlısı
Valla işin içine büyü müyü sokan falcı dan arkana bakmadan kaç zaten arkadaşım. Büyüsüzlerden ne hayır gördük de büyülülerden görelim. Hiç de takma kafana...
Dün öğlen girmişti bir daha da girmedi.Kızlar Aysun resul kaç gibi giriyo bari kredimi ona kullanıyım
Canımmm önerin üzerine denedik arkadaşla gerçekten başarılıymış kadın. İnanılmaz güzel tespitleri var. Kendimi atmamak için zor tutuyorumcanım ben venceremosu beğendim hakkında genel olarak da iyi şeyler söyleniyor:)
Ben attım memnun kaldım tavsiye ederimCanımmm önerin üzerine denedik arkadaşla gerçekten başarılıymış kadın. İnanılmaz güzel tespitleri var. Kendimi atmamak için zor tutuyorum
Baktırıpta çıkan falı varmı acaba bu hatunun ??Ben attım memnun kaldım tavsiye ederim
Arkadaşımda çok Beğendi.hatta beni benden iyi anlatmış dedi. Sevgilisini ve birlikteliğini çok güzel çözümlemiş . Ona da tarih ve olumlu şeyler söylemiş oldukça memnun kalmış . Valla bende düşünücem gibi:)))Valla tespitleri güzeldi. Daha yeni baktırdım ben de. Tespitlerini beğendiğim için tavsiye ederim dedim. Geleceğe dair birisiyle tanışacağımı söyledi harf falan verdi vade verdi, vadesi gelince yazarım olup olmadığını. Ama benim aklımda gönlümde biri var ona hiç değinmedi belki bilgilerim eksik falandır Bişi diyemicem ama ayrıntılı ve tane tane olması hoşuma gitti
Ben de 10 gün dolsun bu kez ona atıcam Sezgi yerine sanırım:) beğenmenize de çok sevindimCanımmm önerin üzerine denedik arkadaşla gerçekten başarılıymış kadın. İnanılmaz güzel tespitleri var. Kendimi atmamak için zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?