Cheryyle benim maşallah dediğimiz 7 gün yasıyo demek ciciş
Kızlar Mert'in falı çıktıııııııııııııııııııııııııOlay dün öğlen sularında gerçekleşti
Tam Mert'in dediği gibi oldu hemdeee. Şuan çok mutluyum hazırlandım evden çıkcam buluşcazzzzzzHala inanamıyorum onca zaman boşuna beklemişim ah manyak kafam.
Çıkmadan size yazayım dedim bu arada iki yabancı insan olarak değil, çiçeği burnunda bir çift olarak buluşmamızı yapacağız inşallah.
Sizlerinde umarım çıkar ve hayırlısıyla olur gönlünüzdeki şeyler...
ha ha princess evlenıyo sız daha falla ugrasın
19 gün önce
prenses34
ev güzel küçük ve şirin yeni bir evdi.peki babam benim mithatlan evlenmeme çok tepki gösterecekmi?başlarda tepki gösterip sonra kabul etcekmi mithatlan evlenmemi?mithatlan barışdık konuşduk o da benle evlenmek istiyor.ama maddi durumları yüzünden buna hazır hissetmiyor.yeni bi ev almışlar amcasıylan onun taksitlerini ödüyolarmış.umarım yengeside böbrek bulur amilyat olurda iyileşir enkısa zamanda.
prenses34
ayrıca birde temiz beyaz yatak gördüm rüyamda o yatakda bi süre beraber yatacamızı düşündüm mithatlan birlikde.yatak görmek evlenecem anlamındaymış.
19 gün önce
prenses34
teşekkür ederim fal için
18 gün önce
Vay arkadas bi prenses olamadııııııık :O
ben rezzan'a ikinci kez baktırdım ama ikinci kez ısınamadım. daha önce herkese bayram demişti sanırım şimdi de ocak'ta diyor.
pek farklı bir senaryo anlatmış benim hayatımla.
üstelik çok detay yazıp soru sormuştum, atsa tutardı.katina baktırdım ben.
ben rezzan'a ikinci kez baktırdım ama ikinci kez ısınamadım. daha önce herkese bayram demişti sanırım şimdi de ocak'ta diyor.
Prensesin kafa bizden çok çalışıyomuş,bizde halâ yazıp duralım.Prenseste kavustu hala bizde bi gelisme yok; (((((( :18::18::18::18:
Anladığım kadarıyla Rezzan abla bu sıralar hep patladı.Benimde ona baktırdığım beş fal havaya uçtu.Keşke bi kez baktırıp bekleseymişim .Son dönemde bişeyi daha anladımki falcının bile kısmetlisi kısmetsizi var.Mesela Rezzan abla biçok insana bilememesine rağmen halâ popüler ve halâ iyi sayıda fal alıyor.Dün baktımda yazık Nalân abla saatlerce online kalmasına rağmen sanırım bi fal falan aldı.Öyle eminimki aralarında çok büyük bi fark olmadığına hattâ belki nalân gelecek konusunda dahada başarılı bilemiyoruz.Ama ne edersiniz şans òyle önemliki her noktada kendini belli ediyor.
Rezzan Abla sanıyorum ki zamanı tutturamayan falcılardan. Benim böyle bildiğim çok yakınım olan bir falcı ablam var. O da hiç bilemez zamanı.Ama ne dediyse yaşamışımdır şu güne kadar. Rezzan Abla da sanırım öyle. Nitekim önceki fallarımı dinlediğimde bir çok dediği şeyi yaşamış olduğumu görüyorum.Zaman konusunu tutturamayan ama sonucu tutturan falcılar da var arkadaşlar bunu da hatırlayın istedim. Eminim sizler de benim kadar tecrübelisinizdir bu konuda.AMacım rezzan ablayı korumak değil yanlış anlamayın asla. Ama geçmişte örneklerini çok yaşadım.
Acikcasi ben nalan ablayi daha cok begendim....bugun kahvemi icip ona yollicam artik
Insanlar bir deneseler bence begenecekler Nalan ablayi.
Söylediğin çok doğru bazen o olayı yaşıyosun ama zamanı tutmuyo.İşte benim için öyle falın hiç kıymeti yok.Falda benim için en önemli şey zaman.Şimdi mesela Rezzan ablanın dedikleri bana bi sene sonra çıkarsa ben ona Rezzan abla bildi diyemem.Zaten bir sürü fal baktırıyorum.Diğer fallardan hangisi o tarihe yakınsa o falcıları bilmiş olarak görücem.
Tabikide biz fal baktıranlar olarak zaman konusu bizim için aşırı önemli. Ama dediğim o ki, bir kısmetin hayırlı olup olmadığını görmesi bile rezzan ablayı bence iyi bir falcı yapar.İstanbulda yaşıyorum genelde ama şuan yurtdışındayım, istanbulda cok sevdigim bir falcı ablam var, ona fal baktırmak artık benim için terapi gibi bişey oldu. Çünkü herşeyimi bilir. Ve bana hep aynı şeyi der, ''zaman konusunda iyi değilim'' .. ama böyle böyle olacak.. Dediğim o ki rezzan abla da o tarz. Ona fal baktıracaklar bunu bilip ona göre gitsin Rezzan Abla'ya.
Bu arada Mert Reikinin fallarının çıkmasına çok sevindim.İnşallah herkese dediği güzel yorumlar olumlu sonuçlanır kızlar.
Acikcasi ben nalan ablayi daha cok begendim....bugun kahvemi icip ona yollicam artik
Insanlar bir deneseler bence begenecekler Nalan ablayi.
Evet ya dün falların çıkma konusunda tavan yaptık tam üç kişinin falı çıktı.Maşaallah diyelim.Tabikide biz fal baktıranlar olarak zaman konusu bizim için aşırı önemli. Ama dediğim o ki, bir kısmetin hayırlı olup olmadığını görmesi bile rezzan ablayı bence iyi bir falcı yapar.İstanbulda yaşıyorum genelde ama şuan yurtdışındayım, istanbulda cok sevdigim bir falcı ablam var, ona fal baktırmak artık benim için terapi gibi bişey oldu. Çünkü herşeyimi bilir. Ve bana hep aynı şeyi der, ''zaman konusunda iyi değilim'' .. ama böyle böyle olacak.. Dediğim o ki rezzan abla da o tarz. Ona fal baktıracaklar bunu bilip ona göre gitsin Rezzan Abla'ya.
Bu arada Mert Reikinin fallarının çıkmasına çok sevindim.İnşallah herkese dediği güzel yorumlar olumlu sonuçlanır kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?