Binnaz Abla

ha ha princess evlenıyo sız daha falla ugrasın

19 gün önce

prenses34
ev güzel küçük ve şirin yeni bir evdi.peki babam benim mithatlan evlenmeme çok tepki gösterecekmi?başlarda tepki gösterip sonra kabul etcekmi mithatlan evlenmemi?mithatlan barışdık konuşduk o da benle evlenmek istiyor.ama maddi durumları yüzünden buna hazır hissetmiyor.yeni bi ev almışlar amcasıylan onun taksitlerini ödüyolarmış.umarım yengeside böbrek bulur amilyat olurda iyileşir enkısa zamanda.

prenses34
ayrıca birde temiz beyaz yatak gördüm rüyamda o yatakda bi süre beraber yatacamızı düşündüm mithatlan birlikde.yatak görmek evlenecem anlamındaymış.

19 gün önce

prenses34
teşekkür ederim fal için

18 gün önce

Darısı başıma panpaaaaaaaaaaaÇok mutlu oldum valla.

Çıkan fal,tarot mu, kahve mi katina mıydı?

Vay arkadas bi prenses olamadııııııık :O

ya Mithat'ta Prenses ile evleniyorsa .. artık söz bitmiştir...
Biz harbi safız ya...
Hatuna güldük güldük minik evleri bile hazır çıktı...

Bu arada Ester Kira'ya baktırdım.. çok konuşmuş ama hiç bişi dememiş..
Tabii bu da bir kabiliyet...

Bunca zaman fal baktırıyorum..
Hakkını yediğim hatta muhtemelen buraya yazmaya değer bile görmediğim bir falcı aslında baktığı
10 satırlık falda haklı çıktı..
Falsepetinden DEMİRAK..
Hem yazılı hem kısa hem de çok sert bir yorumu olduğu için beğenmemiş ve hatta siteye de yazmıştım.
Olumsuz yorum yapılabilir ama bunun bir tarzı olmalı diye..

Hala tarzını hatalı buluyorum..
Ancak sonuç itibari ile falı çıktı..
Falda içerik hatası vardı ama sebepler yanlış ifade edilse de sonuç çok doğruydu..
Benim eleştirimden sonra kadın tek fal baktı galiba.. fala küstürdüm galiba (

Ama fal alımını açık görürseniz kaçırmayın.. kısa ve net ve elbette sinirbozucu ama sonuçta haklı
çıkıyor...

kahvede tavsiyeniz var mı ?
Nesibeyi yakalayamadım bir türlü...

ben rezzan'a ikinci kez baktırdım ama ikinci kez ısınamadım. daha önce herkese bayram demişti sanırım şimdi de ocak'ta diyor.

pek farklı bir senaryo anlatmış benim hayatımla.

üstelik çok detay yazıp soru sormuştum, atsa tutardı. katina baktırdım ben.

ya bana da ilk falda bayram demisti ayni falda yil sonuna kadar demisti ikinci kez baktirdim ve yine yil sonuna kadar demis fala tovbe etmeye cok sebep var da kasiniyoruz prenses bile evleniyo ya mithatlan bize bak bide

bende rezzan hanımı beğenmeyenlerdenim.
ben sanırım eylül yada ekimde baktırdım bana da bu yılın sonu yeni yılın başı dedi.ocak ayı gibi
dedi.falı genel anlamda çok mu beğendim hayır.hatta yazmıştım buraya gelecek için olabilirli ifade
kullanmış.bu aşk durumuydu.net değildi yani.bu insanlada olabilir başka biri de olabilir demişti.

işe gelirsek 6 ay iş değişikliği yok demişti bana bu gerçekten çıktı şu anda hala aynı işimdeyim
değiştiremedim.

Rezzan Abla sanıyorum ki zamanı tutturamayan falcılardan. Benim böyle bildiğim çok yakınım olan bir falcı ablam var. O da hiç bilemez zamanı.Ama ne dediyse yaşamışımdır şu güne kadar. Rezzan Abla da sanırım öyle. Nitekim önceki fallarımı dinlediğimde bir çok dediği şeyi yaşamış olduğumu görüyorum.Zaman konusunu tutturamayan ama sonucu tutturan falcılar da var arkadaşlar bunu da hatırlayın istedim. Eminim sizler de benim kadar tecrübelisinizdir bu konuda.AMacım rezzan ablayı korumak değil yanlış anlamayın asla. Ama geçmişte örneklerini çok yaşadım.

Anladığım kadarıyla Rezzan abla bu sıralar hep patladı.Benimde ona baktırdığım beş fal havaya uçtu.Keşke bi kez baktırıp bekleseymişim .Son dönemde bişeyi daha anladımki falcının bile kısmetlisi kısmetsizi var.Mesela Rezzan abla biçok insana bilememesine rağmen halâ popüler ve halâ iyi sayıda fal alıyor.Dün baktımda yazık Nalân abla saatlerce online kalmasına rağmen sanırım bi fal falan aldı.Öyle eminimki aralarında çok büyük bi fark olmadığına hattâ belki nalân gelecek konusunda dahada başarılı bilemiyoruz.Ama ne edersiniz şans òyle önemliki her noktada kendini belli ediyor.

Acikcasi ben nalan ablayi daha cok begendim....bugun kahvemi icip ona yollicam artik

Insanlar bir deneseler bence begenecekler Nalan ablayi.

Söylediğin çok doğru bazen o olayı yaşıyosun ama zamanı tutmuyo.İşte benim için öyle falın hiç kıymeti yok.Falda benim için en önemli şey zaman.Şimdi mesela Rezzan ablanın dedikleri bana bi sene sonra çıkarsa ben ona Rezzan abla bildi diyemem.Zaten bir sürü fal baktırıyorum.Diğer fallardan hangisi o tarihe yakınsa o falcıları bilmiş olarak görücem.

Acikcasi ben nalan ablayi daha cok begendim....bugun kahvemi icip ona yollicam artik

Ben denedim ama öyle süperdi diyemedim bir türlü.. bir daha dinleyeyim bakalım falımı :))

Mert iyiydi diye düşünüyorum ama zaman gösterecek tabii...

Tabikide biz fal baktıranlar olarak zaman konusu bizim için aşırı önemli. Ama dediğim o ki, bir kısmetin hayırlı olup olmadığını görmesi bile rezzan ablayı bence iyi bir falcı yapar.İstanbulda yaşıyorum genelde ama şuan yurtdışındayım, istanbulda cok sevdigim bir falcı ablam var, ona fal baktırmak artık benim için terapi gibi bişey oldu. Çünkü herşeyimi bilir. Ve bana hep aynı şeyi der, ''zaman konusunda iyi değilim'' .. ama böyle böyle olacak.. Dediğim o ki rezzan abla da o tarz. Ona fal baktıracaklar bunu bilip ona göre gitsin Rezzan Abla'ya.
Bu arada Mert Reikinin fallarının çıkmasına çok sevindim.İnşallah herkese dediği güzel yorumlar olumlu sonuçlanır kızlar.

rezzan ablaya çok fal baktırmış biri olarak diyebilirimki evet zaman tabiki önemli ama rezzan abla ilk falında nederse 10 tanede baktırsanız o konuyla ilgili aynı şeyi söyler dediklerinin tamamını değil ama %60 ını yaşadım diğerlerini zaman gösterecek ben onun hislerine güvenerek çok güzel şeyler yasadım ilişki konusunda

ben ikidir baktiriyorum ona gayet icten yorumluyor.tek sikinti sonradan soru sorulmasini sanirim cok sevmiyor.falinda her soruya cevap veriyormus.bilmiyorum cherry ya ne dersin sence dedikleri cikacakmi

Kızlarr ben falaleme dun rezzan abla için ıkı fal parası odedım sıstemde cıkmadı adamlara maıl atıyorum ulaşmıyor 35 tl verdım ne yapmalıyımm

Evet ya dün falların çıkma konusunda tavan yaptık tam üç kişinin falı çıktı.Maşaallah diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…