Ben de 10 gün dolsun bu kez ona atıcam Sezgi yerine sanırım:) beğenmenize de çok sevindim[/QUOTE
Canım ya oysa o kadar beklemiştin..Kızlar dün aysun resulü denedim.Enerji tutmadı sanırım.Verdiği harflerin benimle ilgisi olmadığı gibi sürekli aynı cümleleri tekrar edip durdu.Sorduğum soruyla ilgili iki cümle edip bıraktı.Çektiği tarot kartlarında yaptığı yorumunda benim sorumla ilgisi yoktu.Çok karışık anlatmış hiç bişey anlamadım.İade aldım malesef..
Şimdi içimde Bi asenat kaldı onu çok merak ediyorum ama o da katina için giriyor sanırımArkadaşımda çok Beğendi.hatta beni benden iyi anlatmış dedi. Sevgilisini ve birlikteliğini çok güzel çözümlemiş . Ona da tarih ve olumlu şeyler söylemiş oldukça memnun kalmış . Valla bende düşünücem gibi:)))
Evet canım allahtan kredimle baktırdım ve iade hakkım vardı..Bildiklerden şaşmamak lazımmış..Canım ya oysa o kadar beklemiştin..
Benim aysun resul de dikkatimi çeken şey şuydu sana 3 kart çektim deyip saydı. Asenat ise falı yorumlarken çekeceğim demişti. Ve şakkada şukkadaEvet canım allahtan kredimle baktırdım ve iade hakkım vardı..Bildiklerden şaşmamak lazımmış..
Aseneta ben atmıştım evet güzel ama o kadar fal baktırdım ki çok güzel demek için acayip bişey söylemelerini bekliyorum, çıta Yükseldi yani :))Asenat güzel ama bir tek o benimkinin etrafında bir bayan gördü o yüzden pek inanmak istemiyorumŞimdi içimde Bi asenat kaldı onu çok merak ediyorum ama o da katina için giriyor sanırım
hahaha şansa bak günlerdir bekleyip yakalayamadığım sezgiyi sayfasına bakarken yakaladım hemde birinci sıradanBende sezgiyi yakalayamadığım için kredimi asenata kullanıcam ama oda girmedi bugün hiç..
Sezgi bende çok patladı yaaaBende sezgiyi yakalayamadığım için kredimi asenata kullanıcam ama oda girmedi bugün hiç..
Kahve falı olarak mıhahaha şansa bak günlerdir bekleyip yakalayamadığım sezgiyi sayfasına bakarken yakaladım hemde birinci sıradan
Canım yolladım şimdi sezgiye.Bendede tarihler çıkmadı ama ben tarihlere çok takılmıyorum.Bugün atarsın haziran derler haziran atarsın temmuz derler..Keşke çıksa tabi orası ayrı ama sezgi bende çook spesifik bişey bildi.Verdiği vadeden önce öğrendim hatta dediğini..Ne zamandır atmak istiyodum kredim de olduğu için attım bakalım en azından merakım giderilsin çünkü ona en son attığımdan beri bazı şeyler oldu merak ediyorum bilicek mi diye..Asenatı da çok severim 2 kere attım vadeler uzadı ama asenat bende süreci nasıl o hale geldiğimizi olayları bilen tek kişidir.Hepte olumlu konuşmuştur..Bakalım artık kader kısmet..Sezgi bende çok patladı yaaao kadar da severim Hatunu . Verdiği hiç bir tarih çıkmadı . Belki gecikmeli olucak ama o Zaman'da net tarihler verilmese daha iyi olurdu . Anda iyi ama tarihler çıkmayınca acaba anda iyi olduğu durumlar gerçekmi diye düşünmeye başladım.umarım yakalarsan sende çıkar Canım. Bana göre Asenat daha gerçekçi...
hahahaha evet kadının sayfasını ezberledim artık az önce de yorumlara bakıyım ne zaman girmiş en son dedim tam o ara faceden msj attı sayfayı bi yeniledim ve yakaladımKahve falı olarak mı
Ya bende öyle inanmak istiyorum ki söylediklerine . Dediğim gibi çokta severim. Sabret diyor olucak diyor ben kötü hissetsem niye söylemeyim açıkça diyor. Yalnız ben tarihe takılıyorum o tarih olayını çok ciddiye almamam lazım sanırım. Sezgi bende şuana kadar hiç kimsenin görmediği birşeyi görmüştü o zman takdir etmiştim. Ama asenatta iyidir.Canım yolladım şimdi sezgiye.Bendede tarihler çıkmadı ama ben tarihlere çok takılmıyorum.Bugün atarsın haziran derler haziran atarsın temmuz derler..Keşke çıksa tabi orası ayrı ama sezgi bende çook spesifik bişey bildi.Verdiği vadeden önce öğrendim hatta dediğini..Ne zamandır atmak istiyodum kredim de olduğu için attım bakalım en azından merakım giderilsin çünkü ona en son attığımdan beri bazı şeyler oldu merak ediyorum bilicek mi diye..Asenatı da çok severim 2 kere attım vadeler uzadı ama asenat bende süreci nasıl o hale geldiğimizi olayları bilen tek kişidir.Hepte olumlu konuşmuştur..Bakalım artık kader kısmet..
Ben de sezgi ile son noktayı koyacağım bu fal işine de yine yakalayamadım. Sakıncası olmazsa değerlendirme rica ediyorum bende.Ya bende öyle inanmak istiyorum ki söylediklerine . Dediğim gibi çokta severim. Sabret diyor olucak diyor ben kötü hissetsem niye söylemeyim açıkça diyor. Yalnız ben tarihe takılıyorum o tarih olayını çok ciddiye almamam lazım sanırım. Sezgi bende şuana kadar hiç kimsenin görmediği birşeyi görmüştü o zman takdir etmiştim. Ama asenatta iyidir.
Falın gelince bilgi versene canım merak ediyorum son tespitin Nasıl olucak sezgiyle ilgili.
Canımm ben sezgiye 5 kere attım ilk falı çok iyiydi tespitleri hem benim için hem karşı taraf için çok iyiydi.gidişat onun dediği gibi ileledi fakat sezgide diğer baktırdığım tüm falcılar gibi adım karşı taraftan gelicek dedi bir tek İlkay bildi. Aslında o Zaman'lar çok sinirliydim ben aramam diyordum ama sonra bana bir geldiler Nolucaksa olsun bileyim diye ben adım attım. Bunu bir tek İlkay bildi. Sonra sezgiye tekrar attım çok değişmiş dedi çok güzel olucak senin için dedi ama artık ne inanıcım ne sabrım kaldı. Şimdi 10 güne kadar sezginin verdiği çok net tarih var . Bu haftasonuna kadar gerçekleşirse bilgi veririm. Yani özet olarak sezgi ve Asenat bence iyi. Olay sadece benim sabrımın tükenmiş olması ve artık inancımın bitmiş olması. Eğer atarsan seninde yorumunu bekleriz Canımm.Ben de sezgi ile son noktayı koyacağım bu fal işine de yine yakalayamadım. Sakıncası olmazsa değerlendirme rica ediyorum bende.
Sabır hangimizdeCanımm ben sezgiye 5 kere attım ilk falı çok iyiydi tespitleri hem benim için hem karşı taraf için çok iyiydi.gidişat onun dediği gibi ileledi fakat sezgide diğer baktırdığım tüm falcılar gibi adım karşı taraftan gelicek dedi bir tek İlkay bildi. Aslında o Zaman'lar çok sinirliydim ben aramam diyordum ama sonra bana bir geldiler Nolucaksa olsun bileyim diye ben adım attım. Bunu bir tek İlkay bildi. Sonra sezgiye tekrar attım çok değişmiş dedi çok güzel olucak senin için dedi ama artık ne inanıcım ne sabrım kaldı. Şimdi 10 güne kadar sezginin verdiği çok net tarih var . Bu haftasonuna kadar gerçekleşirse bilgi veririm. Yani özet olarak sezgi ve Asenat bence iyi. Olay sadece benim sabrımın tükenmiş olması ve artık inancımın bitmiş olması. Eğer atarsan seninde yorumunu bekleriz Canımm.
Sabır hangimizde kaldı ki... Hani biri de çıkıp desin ki bitmiş bu iş önüne bak sende diye o kadar mutlu olacağım ki... Herkes olumlu herkesin öngörüsü şahane ama beklemekten yoruldum... soğudum...Canımm ben sezgiye 5 kere attım ilk falı çok iyiydi tespitleri hem benim için hem karşı taraf için çok iyiydi.gidişat onun dediği gibi ileledi fakat sezgide diğer baktırdığım tüm falcılar gibi adım karşı taraftan gelicek dedi bir tek İlkay bildi. Aslında o Zaman'lar çok sinirliydim ben aramam diyordum ama sonra bana bir geldiler Nolucaksa olsun bileyim diye ben adım attım. Bunu bir tek İlkay bildi. Sonra sezgiye tekrar attım çok değişmiş dedi çok güzel olucak senin için dedi ama artık ne inanıcım ne sabrım kaldı. Şimdi 10 güne kadar sezginin verdiği çok net tarih var . Bu haftasonuna kadar gerçekleşirse bilgi veririm. Yani özet olarak sezgi ve Asenat bence iyi. Olay sadece benim sabrımın tükenmiş olması ve artık inancımın bitmiş olması. Eğer atarsan seninde yorumunu bekleriz Canımm.
Al bendende o kadar .anlattıklarına baksan Adam harika ,mükemmel zannedersin bir melek nerdeyse ben ayrıldığım için utanıcam:)Sabır hangimizde kaldı ki... Hani biri de çıkıp desin ki bitmiş bu iş önüne bak sende diye o kadar mutlu olacağım ki... Herkes olumlu herkesin öngörüsü şahane ama beklemekten yoruldum... soğudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?