Binnaz Abla

Sabır hangimizde kaldı ki... Hani biri de çıkıp desin ki bitmiş bu iş önüne bak sende diye o kadar mutlu olacağım ki... Herkes olumlu herkesin öngörüsü şahane ama beklemekten yoruldum... soğudum...
Canım bende yeşilçingene gelmeyecek diye net bir şekilde söyledi. Serkan tek ise farklı hesaptan attıgımda birinde ıkı ay sonra gelecek dedi diğer falımda ise o artık başkasıyla gelmeyecek dedi(kendi kendine patlattı) . Velhasılı bazen net bi şekilde bunu diyrlar insan o an moralmen cökse de umudu bitiyor gerceklerı daha net görebiliyor. O kadar haklısın ki hep gelmeyecejklerını söylesrler de umut baglamadan unutmaya calışsak

Kahvem az telveliydi sanırım.2 resimle detaylı yorum yapamam paran yazık olmasın diye iade etmiş.
Aaaaa ilginç olmuş.bugün gününde değil galiba. Ankara_84 falıda çok sade olmuş. Herkesle aynı cümle yok ama spesifik hiç bir şey bilememiş. Bir ara rahat bırakmak lazım sanırım.
Sende bol şekilli bol telveli fincanın olunca gönder bakalım ne diyecek

Benim de onda ki falım çok kisa idi ve spesifik bir şey yoktu. Birdaha atmam zaten ama hiç beğenmemiştim

iyi ki bugun bakmamış sana bence dde bugun enerjisi düşük bence ..
Olumsuz fal bakacak yorumcu arıyorum neredeyse. İlkay'dan umutluydum ama o da baslayacak tekrar dedi... asenat olumsuz görürse söyler dediler o da olumlu dedi... Adamın keyfini beklerken devrelerim yanacak burada. .. ay kismetlerim kaçıyor bir yandan... Şiştim gidip halaya katlayım. Evin tam karşısında düğün salonu günde 2 seans her hafta sonu...

Ahahaha çok iyi fikir halay olayı . Bende flash TV ye katılayım diyorum . Dünya yansa adamlar sürekli halay çekiyorlar . Şuan bu moda ihtiyacımız var:)
Canımm fal konusunda kendimizi biraz rölantiye çekelim derim. Dediğin gibi harbiden devreleri yakıcaz:))

Sezgi ile noktayı koyacağım da yakalamak ne mümkün. Telwe hesabını sıfırlamıştım vence var dediler koştum kredi yükledim.. ay sonunda faturayı görünce kendime gelirim zaten.. ramazan da başlıyor baktirmam daha ama netice de çok haklısın. Bir durmak lazım...

Bosver daisy ya gelecegi bende hic cikmadi senjnle benim genelde paralel oluyor ben bu sekilde davraninca hoslanmiyorum iade alana bir daha bakmam buyuk bir ego
Hatuna 3 fal attım sadece 1 ini iade aldım kı benim iade aldığım zaman hatırladığım kadarıyla burdan 1-2 kişi daha iade almıştı hatta kadını biraz rahat bırakalım falan demiştik.Faceine de yazmış bişeyler aman Bencede büyük bi ego neyse artık yapcak bişey yokk

Bosver daisy ya gelecegi bende hic cikmadi senjnle benim genelde paralel oluyor ben bu sekilde davraninca hoslanmiyorum iade alana bir daha bakmam buyuk bir ego
Böyle böyle Sıtkımız sıyrılır işte. Daha iyi olmuş bence...

Banada elif isik yapmisti bir daha da asla atmadim bana gore cok vasat zaten

bir de girmem için baskı yapmayın demiş napalım görüş günü gibi olunca insan sabırsızlanıyor. venüsü ve sezgiyi beklemekten vallahi ciğerim soldu

bir de girmem için baskı yapmayın demiş napalım görüş günü gibi olunca insan sabırsızlanıyor. venüsü ve sezgiyi beklemekten vallahi ciğerim soldu
Yalnız geçen şey vardı... Bugün Online olamayacağım demiş. Birisi altına yorum yazmış "bugün ne zaman Online olacaksın" diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…