Binnaz Abla

Kızlarr ben falaleme dun rezzan abla için ıkı fal parası odedım sıstemde cıkmadı adamlara maıl atıyorum ulaşmıyor 35 tl verdım ne yapmalıyımm
Başıma hiç böyle bişey gelmedi o yüzden cokta fikir veremiyorum ,sitedeki iletişim panelinden yetkililere mesaj gönder konuyu net yaz ,yardımcı olacaklardır.

Ne güzel canım inşallah hep çıkmaya devam eder.Ne yazık ki ben ne olayını ne hissiyatını nede zamanını yaşamadım.Umudum diğerlerinde..

Oda o kopyala gönder olayından sonra güvenemiyorum.

bende acaba telwedekı musterıyı pek dıkkate almıyomu dıye dusunuyorum cunku ordakı fıyatları hem dusuk hemde ordakı profılınde katınayla tarota daha ıyı bakıyorum yazmıs sen telwede baktırmıstın dımı canım?

Canım tellwede tarot baktırdım ,bana zaten zor geliyo kahve resmi gòndermek,fallarımın çoğu tarottur,iki üç tane falan katina var,herhalde ancak yedisi sekizi falan kahvedir.Bide bende hiç kahve çıkmadı .Kesira çok övüldü zamanıda doldu çoktan çıkmadı.Rezzan abla beş kahve çıkmadı,hülya demir kahve(gerçi tarotta baksa sallamasyon)çıkmadı.aklıma şu an gelenler bunlar galiba bir ikikişi daha vardı.Velhasıl kahve falından bana hayır yok.

Kizlar Nalan ablanin bir dedigi daha cikti. Hatun fincani konusturmus adeta. Tarif ettigi esyanin ne oldugunu anlamamis ama tarif etmis, evine alacaksin demis. Bugun aldim

Çıkan değil ama çıkmak üzere olan bir fal haberi ile karşınızdayımm :))

Rezzan Ablamın, Melek'in ve Mert'in bana ağız birliği yapmışcasına söyledikleri ve benim de "ne alaka?" Diye içimden geçirdiğim ama olmasını da bir yandan çok istediğim birşeyin Çarşamba günü olacağını öğrendim bugün :))

Darısı esas beklediğime, beklediklerimize olsun inşallahhh :)) Buradaki HERKES için çoook yürekten diliyorumm

amiiin:)
melek kahvesini açtı koooş:))

bende merti beklıyorum gelınce ona fal atıcam uff cok kzıyorum kendıme:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…