Başıma hiç böyle bişey gelmedi o yüzden cokta fikir veremiyorum ,sitedeki iletişim panelinden yetkililere mesaj gönder konuyu net yaz ,yardımcı olacaklardır.Kızlarr ben falaleme dun rezzan abla için ıkı fal parası odedım sıstemde cıkmadı adamlara maıl atıyorum ulaşmıyor 35 tl verdım ne yapmalıyımm
Ne güzel canım inşallah hep çıkmaya devam eder.Ne yazık ki ben ne olayını ne hissiyatını nede zamanını yaşamadım.Umudum diğerlerinde..rezzan ablaya çok fal baktırmış biri olarak diyebilirimki evet zaman tabiki önemli ama rezzan abla ilk falında nederse 10 tanede baktırsanız o konuyla ilgili aynı şeyi söyler dediklerinin tamamını değil ama %60 ını yaşadım diğerlerini zaman gösterecek ben onun hislerine güvenerek çok güzel şeyler yasadım ilişki konusunda
Ne güzel canım inşallah hep çıkmaya devam eder.Ne yazık ki ben ne olayını ne hissiyatını nede zamanını yaşamadım.Umudum diğerlerinde..
mert diyeceğim sana ama senin ondada sansın yoktu ben gecen akşam ona kahve gönderdim yine gayet güzeldi
bisey sorucam merte telwedemı baktırdınız yoksa falalemdemı?
Oda o kopyala gönder olayından sonra güvenemiyorum.mert diyeceğim sana ama senin ondada sansın yoktu ben gecen akşam ona kahve gönderdim yine gayet güzeldi
Oda o kopyala gönder olayından sonra güvenemiyorum.
Canım tellwede tarot baktırdım ,bana zaten zor geliyo kahve resmi gòndermek,fallarımın çoğu tarottur,iki üç tane falan katina var,herhalde ancak yedisi sekizi falan kahvedir.Bide bende hiç kahve çıkmadı .Kesira çok övüldü zamanıda doldu çoktan çıkmadı.Rezzan abla beş kahve çıkmadı,hülya demir kahve(gerçi tarotta baksa sallamasyon)çıkmadı.aklıma şu an gelenler bunlar galiba bir ikikişi daha vardı.Velhasıl kahve falından bana hayır yok.bende acaba telwedekı musterıyı pek dıkkate almıyomu dıye dusunuyorum cunku ordakı fıyatları hem dusuk hemde ordakı profılınde katınayla tarota daha ıyı bakıyorum yazmıs sen telwede baktırmıstın dımı canım?
Kizlar Nalan ablanin bir dedigi daha cikti.Hatun fincani konusturmus adeta. Tarif ettigi esyanin ne oldugunu anlamamis ama tarif etmis, evine alacaksin demis. Bugun aldim
Çıkan değil ama çıkmak üzere olan bir fal haberi ile karşınızdayımm :))
Rezzan Ablamın, Melek'in ve Mert'in bana ağız birliği yapmışcasına söyledikleri ve benim de "ne alaka?" Diye içimden geçirdiğim ama olmasını da bir yandan çok istediğim birşeyin Çarşamba günü olacağını öğrendim bugün :))
Darısı esas beklediğime, beklediklerimize olsun inşallahhh :)) Buradaki HERKES için çoook yürekten diliyorumm
amiiin:)
melek kahvesini açtı koooş:))
:))) yetiştim çok şükürrrr :)) araya 4 kişi almayı başardım ama yetiştim de :))
ben ilkiiiiiiim:)
şimdi meşgule düşmüş zaten yorumdan sonra fikrimi söylicem:))
bende merti beklıyorum gelınce ona fal atıcam uff cok kzıyorum kendıme:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?