Binnaz Abla

Şu an çok yoğun bir dönemdeyim ama bunu yazmadan edemezdim; daha önce Sema'nın ön gördüğü bir olayı yaşamış ve falını beğenmiştim dün katina attım benimle ilgili analizleri çok güzeldi beynimi okumuş resmen. Bana göre Sema telveyle, kartla pek ilgilenmiyor. Favorilerim arasına nihayet yenisi eklendi
Bir de şu çizgi falı her neyse bence yorumunun asıl gücü orada aklınızda bulunsun.

sema hangi sitede

Kızlar merhaba nasılsınız? Profilinde çok övülmüş , bende herzaman ki gibi dayanamadım Gökay diye yeni bir falcıya kahve falı attım. Hiç bilgi vermedim , fena değildi eh işte, vauwww demedim yani bilginize.
Bir de bir arkadaş women tellweyi soruyor. Falcı değil o tipler senin benim gibi insanlar, bomboş hikaye yazıyor

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var bir yolunda sema ya daha öncede baktırmıştım yeniden baktırdım Binnaz ablada gizem sitara ya yeni baktırdım aynı konu hakkında ikisi çok farklı konuştu kafam çok karıştı sizce hangisi daha tutarlı benim için önemli karar aşamasında bir konu deneyimlerinize ihtiyacım var şimdiden tşk.

Sema bende bilemedi. Adamın hayatında başka kız varmış onu bile göremedi mesela. Gizem e baktırmadım hiç.

Kızlar, hanımlar, ablalarım ben döndüm tatlış insanlar
Evet kaçırdığım 2000 küsür mesajı okuma imkanım yok, şöyle esaslı bir fala ihtiyacım var, bu ara kimlere kim çıktı kime ne atayım ? Selena ilkay falan demeyin ama tamam mı yeni kişiler deneyesim var

Kızlar kızlar güzel pazarlar hepinize uzunca zamandır aşırı iş yoğunluğum ve sağlık durumum sebebiyle hiç giremedim azcık zehirlenmiş bulunmaktayım bunu bilen biri mi dersiniz tabi ki yok

Ay özledim sizleri

Bu arada benim bütün fallar yakında patlayabilir söylemek istedim anlık durumda yaşadıklarımı biliyorsunuz zaten her zaman anlattım içimde tutamam malum
Ama son zamanlarda bi kaç kötü olay yaşadım hatta asenata son attığım falın akşamı çok kötü bir olay yaşadım ama kartlarda öyle şeyler geldi ki ben bile hayatım mükemmel gidecek demek ki lan diye bi heycanlandım ki hatunda ona göre harika bir fal baktı ama yine de beni hisleriyle yaptığım tavrı tahmin ederek yapma diye uyardı ben yapmadım mı o günün akşamına yaptım hemde ve olan oldu şimdi ne olacak hiçbir fikrim yok ona göre meyvelerimi toplama zamanım şansım aşırı yüksek ama ben kötü bir dönemdeyim diye düşünüyorum bakalım neler olacak gidişat sürekli değiştiği için kendi hayatımı ben bile tahmin edemiyorum dizilere konu olsa yok beee bu kadar da olmaz der kapatırım kanalı ama aynen öyle şeyler yaşıyorum garip şekilde umuyorum ki daha güzel zamanlarım yine Asenatın dediği gibi olsun ve gelsin.. İyileşene kadar Sevgiyle kalın güzel haberler alın kızçelerim öpüyorum hepiciğinizi

Uzun zamandır ilk defa çıkan fal haberim var kızlar.Binnaz Abla Gonca Polat'ın 1.5 ay önce baktığı falı %80 çıkmış şimdi dinleyince fark ettim.Son Zaman'larda yeşilçingene, Asenat ve Gonca Polat'a baktırmıştım zaten. Ve sadece onunki çıkmış. Sadece aşk değil iş ve maddi konuları da bilmiş.Yaşanacakları söylemiş.Tarot atmıştım bu arada.

Binnazda Aysun Resul a attim ama cok vasatti .Gecmise ait cok bir sey bilememis bazi yerlerde tutmadi ,daha once deneyen varmi?

Kızlarrr slm telwede manospeckle fal alımı yapıyor ama bakıyor mu? Son Zaman'da ona fal gönderen var mı?

Binnazda Aysun Resul a attim ama cok vasatti .Gecmise ait cok bir sey bilememis bazi yerlerde tutmadi ,daha once deneyen varmi?
Al benden de o kadar. ben de burda kimdi hatırlamıyorum bırı begendı dıye denıyım bi dedım kibar bı kadın ama his yok

Kızlar bu tellwe deki selena burada çokça bahsi geçen selena mi? O ise tarotu nasıl dir? Ne önerirsiniz?

Bende de cok iyi Gonca canim

Kızlar bu tellwe deki selena burada çokça bahsi geçen selena mi? O ise tarotu nasıl dir? Ne önerirsiniz?
evet meşhuuur selena o. 1 ay bekletıyor yani minimum 30'lu sıralarda oluyosun ve her gun bı tane bakıyo falım 2 saate gelmesin kurdeşen döken bırı olarak ben deneyemedım o yuzden :/ cıkan kadar cıkmayanı da var dıyorlar , bide su falı iyiymiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…