saol cnmFace sayfasını beğen ordan msg at söylüyor ne zaman girceğini:))
Women benimde dikkatimi çekiyor ara ara..nasıldı falı?
sema hangi sitedeŞu an çok yoğun bir dönemdeyim ama bunu yazmadan edemezdim; daha önce Sema'nın ön gördüğü bir olayı yaşamış ve falını beğenmiştim dün katina attım benimle ilgili analizleri çok güzeldi beynimi okumuş resmen. Bana göre Sema telveyle, kartla pek ilgilenmiyor. Favorilerim arasına nihayet yenisi eklendi
Bir de şu çizgi falı her neyse bence yorumunun asıl gücü orada aklınızda bulunsun.
sema hangi sitede
Sema bende bilemedi. Adamın hayatında başka kız varmış onu bile göremedi mesela. Gizem e baktırmadım hiç.Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var bir yolunda sema ya daha öncede baktırmıştım yeniden baktırdım Binnaz ablada gizem sitara ya yeni baktırdım aynı konu hakkında ikisi çok farklı konuştu kafam çok karıştı sizce hangisi daha tutarlı benim için önemli karar aşamasında bir konu deneyimlerinize ihtiyacım var şimdiden tşk.
Al benden de o kadar. ben de burda kimdi hatırlamıyorum bırı begendı dıye denıyım bi dedım kibar bı kadın ama his yokBinnazda Aysun Resul a attim ama cok vasatti .Gecmise ait cok bir sey bilememis bazi yerlerde tutmadi ,daha once deneyen varmi?
Al benden de o kadar. ben de burda kimdi hatırlamıyorum bırı begendı dıye denıyım bi dedım kibar bı kadın ama his yok
Bende de cok iyi Gonca canimUzun zamandır ilk defa çıkan fal haberim var kızlar.Binnaz Abla Gonca Polat'ın 1.5 ay önce baktığı falı %80 çıkmış şimdi dinleyince fark ettim.Son Zaman'larda yeşilçingene, Asenat ve Gonca Polat'a baktırmıştım zaten. Ve sadece onunki çıkmış. Sadece aşk değil iş ve maddi konuları da bilmiş.Yaşanacakları söylemiş.Tarot atmıştım bu arada.
evet meşhuuur selena o. 1 ay bekletıyor yani minimum 30'lu sıralarda oluyosun ve her gun bı tane bakıyo falım 2 saate gelmesin kurdeşen döken bırı olarak ben deneyemedım o yuzden :/ cıkan kadar cıkmayanı da var dıyorlar , bide su falı iyiymiş sanırımKızlar bu tellwe deki selena burada çokça bahsi geçen selena mi? O ise tarotu nasıl dir? Ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?