Binnaz Abla

Semira ve Almina meselesini baska biri daha soylemisti, Samiranin konusmasi farkli biraz, o yuzden dimdirek anlasiliyor zaten.

Fal dünyasında ilk sırayı tabiki çıkan fallar alırken onu tek bir falcının farklı sitelerdeki ayrı karakterlerle fal bakmaları takip ediyor.

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim ,darısı başınıza inşallahh...
Mert'e tarot baktırmıştım.
Aslında sordum şöyle yapsam nasıl olur diye,iki gün sonra yaptım ve sonuç bana dediği gibi oldu.
Bir de bana sağlığımla ilgili bir problem yaşayabileceğimi söylemişti sağ bacağımda dizimden aşağıda...Bugün pilates yaparken yeni bir hareket deniyordum ısınmadığım için de o hareket ağır geldi ve olan oldu . Yani bir dediği daha çıktı...
Bu arada benimkiyle ilgili Rezzan bir şey demişti Nesibe de aynı şeyi söylemişti, öyle bir şey gerçekten varmış sevgilim söyledi
Keşke Nesibe'yi dinleyip adım atsaydım şuan kimbilir kaç aylık sevgili olurduk. Üzülmezdim bu kadar
Bir de Açelya'nın ilk falında söylediği durum netlik kazandı...Benim haberim olmadan gelişmelerden beni bu şahıslar haberdar etti. Nesibe-Rezzan-Açelya
Asla olmaz bu adamla diyenler de Melek, Taha, Bilge ...

sesli yorum niye istemiyorsunuz
Tellwede ilk kez deneyecektim Hoennir i ve çokta umut vaadetmedikleri içintellwe falcıları nasıl olsa çok iyi bi falcı çıkmaz diye sesliye gitmedim.Aklımın ucundan geçmezdiki kopyala olayı.Burda ortaya çıktı zaten.Seslide istesem belki yine kopyaladığı şeyleri dillendirirdi bu defada.

Mert banada sag bacagimla ilgili sıkıntı yasayacagimi soylemisti 2 hafta once ama hala bisey olmadi allah korusun. Bu arada cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…