kızlar fal sepetindeki Semira ile falalemdeki Almina'nın aynı kişi olduğunu düşünmekteyim ben de
bende merti bekliom hadi bakalım :18:
falaleme önce para yukleniormu ki hazırda beklesek?
bende merti bekliom hadi bakalım :18:
falaleme önce para yukleniormu ki hazırda beklesek?
gerek yok bence ya zaten mert cok kalabalık olmuyo dun hep bostu mesela
mert hangi sitede canım ?
Bakalım daha kimlerin aynı kişiler olduğunu duyacağız.
Semira ve Almina meselesini baska biri daha soylemisti, Samiranin konusmasi farkli biraz, o yuzden dimdirek anlasiliyor zaten.
merte de kahve gönderecektim fakat siteye fotoğraflar yüklenmedi
Semira ve Almina meselesini baska biri daha soylemisti, Samiranin konusmasi farkli biraz, o yuzden dimdirek anlasiliyor zaten.
Oda o kopyala gönder olayından sonra güvenemiyorum.
kızlar fal sepetindeki Semira ile falalemdeki Almina'nın aynı kişi olduğunu düşünmekteyim ben de
Tellwede ilk kez deneyecektim Hoennir i ve çokta umut vaadetmedikleri içintellwe falcıları nasıl olsa çok iyi bi falcı çıkmaz diye sesliye gitmedim.Aklımın ucundan geçmezdiki kopyala olayı.Burda ortaya çıktı zaten.Seslide istesem belki yine kopyaladığı şeyleri dillendirirdi bu defada.sesli yorum niye istemiyorsunuz
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim ,darısı başınıza inşallahh...
Mert'e tarot baktırmıştım.
Aslında sordum şöyle yapsam nasıl olur diye,iki gün sonra yaptım ve sonuç bana dediği gibi oldu.
Bir de bana sağlığımla ilgili bir problem yaşayabileceğimi söylemişti sağ bacağımda dizimden aşağıda...Bugün pilates yaparken yeni bir hareket deniyordum ısınmadığım için de o hareket ağır geldi ve olan oldu .Yani bir dediği daha çıktı...
Bu arada benimkiyle ilgili Rezzan bir şey demişti Nesibe de aynı şeyi söylemişti, öyle bir şey gerçekten varmış sevgilim söylediKeşke Nesibe'yi dinleyip adım atsaydım şuan kimbilir kaç aylık sevgili olurduk. Üzülmezdim bu kadar
Bir de Açelya'nın ilk falında söylediği durum netlik kazandı...Benim haberim olmadan gelişmelerden beni bu şahıslar haberdar etti. Nesibe-Rezzan-AçelyaAsla olmaz bu adamla diyenler de Melek, Taha, Bilge ...
Mert banada sag bacagimla ilgili sıkıntı yasayacagimi soylemisti 2 hafta once ama hala bisey olmadi allah korusun. Bu arada cok gecmis olsun
ya eyvah eyvah ya herkese aynı seylerı soyluyo galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?