Binnaz Abla

Sesli bakmayandan uzak durmak lazım. Heee orda da işi kitabına uydurmanın yollarını bulurlar. Serkan bende tek birşey bildi. O da muhtemel tesadüftü. İkinci fal baktırdığım kişiydi. Acemiydim daha. Oooo demiştim. Fama zaten aynı 3 kelimenin bin çeşit versiyonuyla ite kaka 2 paragraflık bir fal gönderebildi. Soru da da falda söylediğini inkar etti. Bir ilkay kaldı o da tarih tutmadı. Yani byv bitmiştir benim için. Vence giderse telwe de bitmiş olur. Asenat yoksa binnaz da bende yokum. Sezgi yi konu dışı tutuyorum çünkü ulaşamıyorum.

uzun süredir üyeyim ama hiç deneyimlerimi anlatmamıştım ağır bir depresyon bana beraberinde yüzlerce fal baktırdı
falalem
rezzan abla:ben beğendim falını bence iyi bakıyor tekrar baktırırım
ester kira herkesten farklı bişey söyledi gerçek mi değil mi şimdilik bilmiyorum ama iyi bir falcı onuda beğenmiştim
haleh:hiç beğenmemiştim çok pembeydi falı
meryem:ne bileyim eh iyi işte demiştim buna
binnaz
asenat kılıç:en beğendiklerimden biri listeme aldım arada baktıracağım kişi
bilge da en beğendiklerimden gayet iyiydi
açelya tuğra:açelyayıda beğenmiştim çok tutarlıydı falı
ekin sarpen:eh işte güzel diyelim güzel olsun kart yorumluyor
elif ışıkda eh işte güzel diyelim güzel olsun kötü değildi en azından
gizem sitare:aslında iyi bakmış olumsuz düşünmüştüm onun hakkında daha sonra dinleyince iyi olduğunu anladım ama söylediklerini anlamanız zor
elif hanzade:çıkmadı falı ama geçmişte bikaç şeyi bilmişti
müge:beğenmedim çok fazla pembeydi
gonca:beğenmedim kötü
benna:iki kelimeyi yan yana getirmeye aciz beğenmedim
ela kılıçaslan:kötü çok pembe
deniz devrim:beğenilcek gibi değil çok pembe
hilal mutlu:berbat kaçın
aslıhan yılmaz:berbat
can başaran:çıkmadı kötü
berivan yıldız:kötüydü cidden kötüydü
kesira sirel:beğenmedim ben kötüydü
inci turan:eh iştelerden ne çok iyi ne çok kötü
ceren ezgi:tek bir konuda nokta atışı vardı gerisi fostu zaten falıda çıkmadı
falsepeti
nesibe:çok umutluydum ama çıkmadı falı
demirkan deren:ben beğendim onu beklediğimden iyi çıkmıştı
medyum gizem:kötü oda pembe tablocuydu bana
alexlumsuzun dibi gerçek hayatta tanısam hadi ordan derdim neyseki çıkmadı :)
ada yıldız oda çok olumsuz olumsuzun dibi bide gıcık edici olumsuzluk neyseki olumsuzu olmadı gıcığın :)
rezzan:berbattı gazeteden okuduğum fal gibiydi
gülcan:beğenmedim
yorumcuzeus:hiç baktırmayın kötü
biryolunvar
ilkay:eh iştelerden baştan savmıştı beni
aylin:berbat kötü
fama:geçmiş için eh işte ama çıkmadı falı
araf:berbat kötü
tellwe
selena:berbattı millet nasıl ayılıp bayılıyor buna anlamıyorum
nazz:berbat
serüven:berbat
yeşilçingene:ehh ortalama ama iyi değil
sonuç olarak sadece falalem rezzan, binnaz asenat kılışaslan ve bilge çok beğendiklerim.
iyi işte diyeceklerim esterkira,gizem sitare,ekin sarpen
diğerlerine gerek yok hele falaepeti,biryolunvar ve tellwe bu üç site berbat ötesi siteler

Kızlar patlayan fal haberleri
Gizem Hatun, Nurbanu, Hilal Mutlu, Naira Şuman, Özge Gezici, Byv Aylin, Fama, Ayışığın bunların hiçbirisi tarih itibariyle de sonuç itibariyle de tutmadı. Asenat beklemede. Hepsinin de verdiği tarih hemen hemen aynıydı. Anda hepsi çok iyiyidi. İyi tahminleri oldu ama hepsi fos çıktı.
Çıkan fal haberlerini de ben şöyle yorumluyorum. Onlar tahmin ediyorlar. Çıkıncada onlar dedi çıktı diye düşünüyoruz. Halbuki bu böyle değil bir daha hiç kimseye baktırmayı düşünmüyorum.
Şimdilik hatırladıklarım bunlar aklıma gelirse yazarım.

geçmiş fallara bakınca yakın geleceği bir tek serkan tek ve nazz bilmiş.Meryem ve aylin de anda çok iyiymiş.Görüştüğüm adamın evli olduğunu ben bilmezken aylin meryem ve nazz bu adam evli dediler ben inanmadım.Aylar sonra evli olduğunu öğrendim.Serkan tek bana bu adam merhametsiz bir çok kadınla görüşüyor dediğinde de inanmamıştım fakat doğruymuş bunu da sonradan öğrendim.Diğer baktırdığım fallarda değil gelecek anı bile bilemeyenler ;

fama,selma,ilkay,hüma,kahinvanga,falaniyethakkaniyet,naira,crazywoman,selena,medyum alin,şehrazat,hira,derin2013,luna06,serüven,medyumderyanur,sedef gediz,bigehatun,medyumfatima,saraylıhanım,klothoyağmur,medyummemo,hydra,kehriban,selin imer vs...

Bunlara göre şu an atanmıştım ve evli mutlu çocukluydum :))) Tabiki belki fal enerji işidir bilemiyorum belki başkalarına çıkmıştır.Yeni baktırdıklarımdan ise kemal devrim var onu bekliyorum çıkarsa yazarım.

Enerjinin tutmasi olayinda var tabi ama istatistiksel olarak dusundugumuzde, eger 30 tane fal baktirmissak, bir iki tanesinin tutmus olmasi cok normal....

Bööle yazıyorsunuz hemen serkana atlıyorum yine mutlu olcan falı geliyor..
Ya serkan bende hep pembeci...yoksa hakikaten büyük bir aşla bana gelecekde ben mi düşünmüyorum...yok yok serkanla ben uymadık... ((

Bööle yazıyorsunuz hemen serkana atlıyorum yine mutlu olcan falı geliyor..
Ya serkan bende hep pembeci...yoksa hakikaten büyük bir aşla bana gelecekde ben mi düşünmüyorum...yok yok serkanla ben uymadık... ((
Serkan bende her zaman pembe değildi ha herkese tutmayabilir. Fama da burada çok beğenilir bende hiçbir zaman tutmadı. Serkan özellikle kim için baktırıyorsanız düşünceleri çok iyi okuyor. En sonki falımda yeni ayrıldığım erkek arkadaşım için baktırdım bu adam kaba kadınlara nasıl davranılır bilmiyor Vs. dedi ki cidden kaba diye ayrıldık yemin ederim. Temmuz ayında sana mesaj atacak dedi. Artık umurumda değil fakat çıkarsa yazarım. Yinede enerjiniz tutmayabilir.

Şimdi burada okuyunca Serkan fallarımı kurcaladım da; Serkanla ilgili kanaatim; soru ya da yorumlar üzerinden yürümeyince fena falcı değil. Dikkatimi çeken şey; ya konuya vakıf olduktan sonra soru üzerinden yürümüş ya da bir önceki falımda sorduğum soruyu sonraki falda yorum olarak önüme koymuş. Eski favorim Fama artık eh bile değil maalesef benim için. Patır patır elenen falcılarımdan, biryolunvarda da sadece Sema kaldı onun da gözden düşmesi yakındır
Edit: Byv için konuştum yoksa Sezgi Candan canımdır, Asenat ise: Asenaaağğğtt geri dööğğnnn sensiz yapaıyoğğğmm

serkan bende son yeni baktırdığım falında eskilerinin tamamen aksini söyledi. evleneceksiniz dediği ve tarih bile verdiği adamla, ayırdı, başkasını çıkardı karşıma. bu adamdan bi halt olmaz dedi. aylarca gönderdiğim fallar çöp.

aynı şey bende de olmuştu ve ben o ağız değiştirmeleri daha önce sorduğumuz sorulara ve şu paslaşma durumlarına bağlıyorum.

aynı şey bende de olmuştu ve ben o ağız değiştirmeleri daha önce sorduğumuz sorulara ve şu paslaşma durumlarına bağlıyorum.
peki hangi dediği çıktı? ağız değiştirdiği mi yoksa ilk dediği mi? ama ben çok şaşırdım.. olumlu-olumsuz olmasıyla alakası yok, benim olaylara müdahalem filan da yok, sonuç bu kadar nasıl zıt değişiyo anlamadım cidden

Kemal devrim düşünce okumada nasıl. Karşı tarafın duygularını tam söyleyebiliyor mu?

bnm baktırdıgım bütün falcılar intikamını alıcaksın dedi ama alamadım kırılan gururmla kaldım hepsi patladı bu humaya herkes iyi diyo oda patladı allah askıan cvp verin bnm falım nıye cıkmıyo ilahi adalatte yok kötülk yapan mutlu bn mutsuz artık hiç bişeyei nancım kalmadı sıçim böle hayata falcılarında canı cehenneme o şerefsizde gebersin inşallah!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…