- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
Serkan adı artık çok şaibeli olmaya başladı. Cidden çok ayıp...
Yani ben en azından Suzan'ın başka fallarda yazdıklarımı gördüğüne eminim. Hatta bence hepsi eski fallarımızı ve bizim sorularımızı görebiliyorlar.
Neler oldu ay merak ettimAhh kuzummm çok sağol.inşallah yarın güzel haberlerle gelirim.
Gönderdiğin Enerji ve dua bana iyi gelicek bundan eminimTavsiyelerin aklımda uygulucam
Enerjinin tutmasi olayinda var tabi ama istatistiksel olarak dusundugumuzde, eger 30 tane fal baktirmissak, bir iki tanesinin tutmus olmasi cok normal....Kızlar patlayan fal haberleri
Gizem Hatun, Nurbanu, Hilal Mutlu, Naira Şuman, Özge Gezici, Byv Aylin, Fama, Ayışığın bunların hiçbirisi tarih itibariyle de sonuç itibariyle de tutmadı. Asenat beklemede. Hepsinin de verdiği tarih hemen hemen aynıydı. Anda hepsi çok iyiyidi. İyi tahminleri oldu ama hepsi fos çıktı.
Çıkan fal haberlerini de ben şöyle yorumluyorum. Onlar tahmin ediyorlar. Çıkıncada onlar dedi çıktı diye düşünüyoruz. Halbuki bu böyle değil bir daha hiç kimseye baktırmayı düşünmüyorum.
Şimdilik hatırladıklarım bunlar aklıma gelirse yazarım.
geçmiş fallara bakınca yakın geleceği bir tek serkan tek ve nazz bilmiş.Meryem ve aylin de anda çok iyiymiş.Görüştüğüm adamın evli olduğunu ben bilmezken aylin meryem ve nazz bu adam evli dediler ben inanmadım.Aylar sonra evli olduğunu öğrendim.Serkan tek bana bu adam merhametsiz bir çok kadınla görüşüyor dediğinde de inanmamıştım fakat doğruymuş bunu da sonradan öğrendim.Diğer baktırdığım fallarda değil gelecek anı bile bilemeyenler ;
fama,selma,ilkay,hüma,kahinvanga,falaniyethakkaniyet,naira,crazywoman,selena,medyum alin,şehrazat,hira,derin2013,luna06,serüven,medyumderyanur,sedef gediz,bigehatun,medyumfatima,saraylıhanım,klothoyağmur,medyummemo,hydra,kehriban,selin imer vs...
Bunlara göre şu an atanmıştım ve evli mutlu çocukluydum :))) Tabiki belki fal enerji işidir bilemiyorum belki başkalarına çıkmıştır.Yeni baktırdıklarımdan ise kemal devrim var onu bekliyorum çıkarsa yazarım.
Serkan bende her zaman pembe değildi ha herkese tutmayabilir. Fama da burada çok beğenilir bende hiçbir zaman tutmadı. Serkan özellikle kim için baktırıyorsanız düşünceleri çok iyi okuyor. En sonki falımda yeni ayrıldığım erkek arkadaşım için baktırdım bu adam kaba kadınlara nasıl davranılır bilmiyor Vs. dedi ki cidden kaba diye ayrıldık yemin ederim. Temmuz ayında sana mesaj atacak dedi. Artık umurumda değil fakat çıkarsa yazarım. Yinede enerjiniz tutmayabilir.Bööle yazıyorsunuz hemen serkana atlıyorum yine mutlu olcan falı geliyor..
Ya serkan bende hep pembeci...yoksa hakikaten büyük bir aşla bana gelecekde ben mi düşünmüyorum...yok yok serkanla ben uymadık...((
aynı şey bende de olmuştu ve ben o ağız değiştirmeleri daha önce sorduğumuz sorulara ve şu paslaşma durumlarına bağlıyorum.serkan bende son yeni baktırdığım falında eskilerinin tamamen aksini söyledi. evleneceksiniz dediği ve tarih bile verdiği adamla, ayırdı, başkasını çıkardı karşıma. bu adamdan bi halt olmaz dedi. aylarca gönderdiğim fallar çöp.
peki hangi dediği çıktı? ağız değiştirdiği mi yoksa ilk dediği mi? ama ben çok şaşırdım.. olumlu-olumsuz olmasıyla alakası yok, benim olaylara müdahalem filan da yok, sonuç bu kadar nasıl zıt değişiyo anlamadım ciddenaynı şey bende de olmuştu ve ben o ağız değiştirmeleri daha önce sorduğumuz sorulara ve şu paslaşma durumlarına bağlıyorum.
Kemal devrim düşünce okumada nasıl. Karşı tarafın duygularını tam söyleyebiliyor mu?Güncel Falcı Listem:
Sezgi Candan(biriciğim)
Asenat Kılıç(o da geri dönse)
Venceremos( kaçırdınız kadını Allahlesslar)
Kemal Devrim( süper falcıdır ama pembecidir söylemiş olayım)
Edit: eskiden beri beni bilenler gülüyordur şimdi bu listeye tabi
Bence durum analizinde de karşı taraf konusunda da oldukça başarılı ah bir de pembeye bağlamasaKemal devrim düşünce okumada nasıl. Karşı tarafın duygularını tam söyleyebiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?