Kin büyütme içinde bırak ALLAH'tan bulsun...bnm baktırdıgım bütün falcılar intikamını alıcaksın dedi ama alamadım kırılan gururmla kaldım hepsi patladı bu humaya herkes iyi diyo oda patladı allah askıan cvp verin bnm falım nıye cıkmıyo ilahi adalatte yok kötülk yapan mutlu bn mutsuz artık hiç bişeyei nancım kalmadı sıçim böle hayata falcılarında canı cehenneme o şerefsizde gebersin inşallah!!!!
bnm baktırdıgım bütün falcılar intikamını alıcaksın dedi ama alamadım kırılan gururmla kaldım hepsi patladı bu humaya herkes iyi diyo oda patladı allah askıan cvp verin bnm falım nıye cıkmıyo ilahi adalatte yok kötülk yapan mutlu bn mutsuz artık hiç bişeyei nancım kalmadı sıçim böle hayata falcılarında canı cehenneme o şerefsizde gebersin inşallah!!!!
Kin büyütme içinde bırak ALLAH'ından bulsun...
Lâ Tahzen
"Üzülme!" der Mevlânâ ve devam eder.
"Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."
geldi gönlümün piremsesleri polyannalarıİntikam negatif enerjide var olan bir duygu, nacizane tavsiyem intikam duygusunu üzerinizden atmanız. Duyguyu ve o kişiyi özgür ve serbest bırakınca duygu olarak inanın İlahi adalet çok daha kolay yerini buluyor. affedip özgür bırakmak en sağlıklısı, zaten er ya da geç dönüyorlar öyle olunca.
Pembeye bağladıkları gerçek olsa...Bence durum analizinde de karşı taraf konusunda da oldukça başarılı ah bir de pembeye bağlamasa
en hayırlısı en mutlu edecek şekilde olur inşallah:)Pembeye bağladıkları gerçek olsa...
OKADAR GÜZEL DEDİNKİ KUZUM HERKESİN DERDİ KENDİNE BÜYÜKTÜR AMA BNKİ 5 YILDIR DEVAM EDIYO EMİN OLUN İÇİNİZDE EN KÖTÜ DURUMDA OLAN BNM VE GERCEKTEN ÇOK HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM TEK İSTEĞİM İNTİKAM ALMAK Bİ HUMAYA GUVENDIM O BİLE YANILDI İLAHİ ADALTTE YOK BEDDUALARIM HIC TUTMADI O ŞEREFSİZ KÖPEK MUTLU BN MUTSUZ ARA ARA AĞLAMA KRIZİLER GELİYO İLAHİ ADALET YOK !İntikam negatif enerjide var olan bir duygu, nacizane tavsiyem intikam duygusunu üzerinizden atmanız. Duyguyu ve o kişiyi özgür ve serbest bırakınca duygu olarak inanın ilahi adalet çok daha kolay yerini buluyor. Affedip özgür bırakmak en sağlıklısı, zaten er ya da geç dönüyorlar öyle olunca. İntikam ve kin duyguları insanın başta kendine zarar veriyor.
OKADAR GÜZEL DEDİNKİ KUZUM HERKESİN DERDİ KENDİNE BÜYÜKTÜR AMA BNKİ 5 YILDIR DEVAM EDIYO EMİN OLUN İÇİNİZDE EN KÖTÜ DURUMDA OLAN BNM VE GERCEKTEN ÇOK HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM TEK İSTEĞİM İNTİKAM ALMAK Bİ HUMAYA GUVENDIM O BİLE YANILDI İLAHİ ADALTTE YOK BEDDUALARIM HIC TUTMADI O ŞEREFSİZ KÖPEK MUTLU BN MUTSUZ ARA ARA AĞLAMA KRIZİLER GELİYO İLAHİ ADALET YOK !
OKADAR GÜZEL DEDİNKİ KUZUM HERKESİN DERDİ KENDİNE BÜYÜKTÜR AMA BNKİ 5 YILDIR DEVAM EDIYO EMİN OLUN İÇİNİZDE EN KÖTÜ DURUMDA OLAN BNM VE GERCEKTEN ÇOK HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM TEK İSTEĞİM İNTİKAM ALMAK Bİ HUMAYA GUVENDIM O BİLE YANILDI İLAHİ ADALTTE YOK BEDDUALARIM HIC TUTMADI O ŞEREFSİZ KÖPEK MUTLU BN MUTSUZ ARA ARA AĞLAMA KRIZİLER GELİYO İLAHİ ADALET YOK !
gebersin inşallah öyle buyuk bı kazık attıki banaNe yıllar kaybetmiş de dönüp arkasına bakmamış bu kadın der ki : Kız bırak sende ne mutlusu...Mutluculuk oynuyordur o...
işte burda bilşe adalet yok şerefsizlik yapmış pislik beddua edıp bi nebze içim soğusun istiyorum haklı oldugum halde beddua bile sahıbını buluyo ozaman bu pislikler nasıl allahtan bulucak adalaet yok kızlar bu hayatta bunu bilin gururm darmadağın şerefsiz köpek!Haddime değil belki ama zaten beddua etmek yanlış, dua edin onun yerine. İntikam ve beddua yerine pozitif duygular lazım evrene=) Beddua döner dolaşır insanın kendisini bulur. Zor şeyler yaşamışsınızdır muhakkak ama beddua değil kurtulmanın yolu...İlahi adalet beddua değil de duayla olur sanki.
Bence enerji tutmasaydı anda iyi olamazlardı. Anda hepsi çok iyiydi. Özellikle detaylarda yaşamış olduğum her noktada Ayışığın yaşadıklarım konusunda mükemmeldi ama gelecek hepsi gibi tutmadıEnerjinin tutmasi olayinda var tabi ama istatistiksel olarak dusundugumuzde, eger 30 tane fal baktirmissak, bir iki tanesinin tutmus olmasi cok normal....
işte burda bilşe adalet yok şerefsizlik yapmış pislik beddua edıp bi nebze içim soğusun istiyorum haklı oldugum halde beddua bile sahıbını buluyo ozaman bu pislikler nasıl allahtan bulucak adalaet yok kızlar bu hayatta bunu bilin gururm darmadağın şerefsiz köpek!
ee ozaman ah etmssem nası çıkcak o itten bunun acısıİşte olay haklı olduğun yerde beddua etmemek.
İlahi adaletin yıllar yıllar sonra tecelli ettiğine çok defa şahit oldum. Tamam canın yanıyor, tamam hemen helak olsun istiyorsun, şu anda bunu görmek tek ihtiyacın üstelik hakkın ama kaybetmeye en fazla hakkımız olduğu anda koruyabilirsek kalbimizi ve vicdanımızı o tecelli edecek ilahi adalet tadından yenmiyor... Sabret... Unutma geçmişin telafisi gelecektedir.ee ozaman ah etmssem nası çıkcak o itten bunun acısı
peki insanın için bukadar yanarken ilahi adalet yıllar yıllar sonra tecelli etse neye yarar bana ne 10 yıl sonra tecelli etse bn unuttuktan sonra etse nolur hakmı bu içim yanarken etsin istiyorum o şerefsizeİlahi adaletin yıllar yıllar sonra tecelli ettiğine çok defa şahit oldum. Tamam canın yanıyor, tamam hemen helak olsun istiyorsun, şu anda bunu görmek tek ihtiyacın üstelik hakkın ama kaybetmeye en fazla hakkımız olduğu anda koruyabilirsek kalbimizi ve vicdanımızı o tecelli edecek ilahi adalet tadından yenmiyor... Sabret... Unutma geçmişin telafisi gelecektedir.
Bence bildiğin gibi devam et kanki 5 senede bir şey değişmediyse 5 dakikada zorpeki insanın için bukadar yanarken ilahi adalet yıllar yıllar sonra tecelli etse neye yarar bana ne 10 yıl sonra tecelli etse bn unuttuktan sonra etse nolur hakmı bu içim yanarken etsin istiyorum o şerefsize
Serkan bende her zaman pembe değildi ha herkese tutmayabilir. Fama da burada çok beğenilir bende hiçbir zaman tutmadı. Serkan özellikle kim için baktırıyorsanız düşünceleri çok iyi okuyor. En sonki falımda yeni ayrıldığım erkek arkadaşım için baktırdım bu adam kaba kadınlara nasıl davranılır bilmiyor Vs. dedi ki cidden kaba diye ayrıldık yemin ederim. Temmuz ayında sana mesaj atacak dedi. Artık umurumda değil fakat çıkarsa yazarım. Yinede enerjiniz tutmayabilir.
Benim açımdan günün anlam ve önemine yönelik bir şey paylaşmak istedim ;Eki Görüntüle 1841817
aynen adalet fln yokBence bildiğin gibi devam et kanki 5 senede bir şey değişmediyse 5 dakikada zor
aynen adalet fln yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?