Binnaz Abla

KENDİME KIYMET VERIYORUM AMA İÇİMDEKİ İNTİKAM ATEŞİ NOMUIYO HAYATIMA BAKIYORUM AMA HEP İÇİMDE Bİ İNTİKAM DUYGUSU VAR SANKİ ONU ALIRSAM ARAHTLICAM AMA YOK KÖTÜLER HEP MUTLU OLUR OLAN BİZA OLUR

aynen adalet fln yok
İlahi adalet denen bir şey var emin ol daha zamanı gelmemiştir. Erkek arkadaşımla çıkarken 65 kilo falandım. Yumurtalıklarımda kist oluştu. Kullandığım doğum kontrol hapları yüzünden 90 kiloya çıktım. Bana senden midem bulanıyor dedi. Ne beddua ettim ne bir şey. Allahım sen gördün olanları sana havale ediyorum dedim. Zaman geçti önce bel fıtığı oldu sonra kaza yaptı topallamaya başladı ve şu an evde oturuyor çalışamıyor ve evde oturmaktan 120 kiloya çıkmış. Kız arkadaşı da onu bırakmış ki evleneceklerdi. Bana attığı mesajı hâlâ unutmam "Kendime senden çok daha zayıf midemi bulandırmayan 19 yaşında çıtır alıyorum. Sana da mutluluklar tabi bu kiloyla birini bulursan" yazmıştı. Şu an çalışamadığı için de herkese borcu varmış ödeyememiş.Ben ona hep maddi manevi destek olmuştum.Yanıma geldi 3 yıl sonra helallik istedi ağlayarak yinede hakkımı helal ettim. Eğer gerçekten ahını aldıysa zamana bakma sakın illâ yaşattıklarını yaşar.

KUZUM BNM YA NEKADAR ETKİLENDİM YAZDIKLARIN İYİKİ VARSIN CANIM BNM İNŞALLAH COK MUTLU OL EMİ SENİ SEVİYORUM BENİ ANLADIGIN İÇİNDE COK COK TEŞEKKÜR EDERİM NASI RAHATLATTIN BNİ RABBIMDE SENI KORUSUN :)

Yanlış anlaşılmasın hikayeni değil yüce gönüllüğünü beğendim

Çok sağol seni de korusun sakın beddua etme sadece dua et ve bekle

Yanlış anlaşılmasın hikayeni değil yüce gönüllüğünü beğendim[/QUOTE
Te
Teşekkür ederim ben unuttum zaten olanları kilo boy Vs.yi önemsemeyen insanlar da mevcut önemli olan tek şey sağlıklı olmak bunu öğrendim artık ona göre yaşıyorum.

Kızlar selam , bayağı oldu girmeyeli, benim 2 tanecik çıkan 200 küsürcük de patlayan var, 20 ye kadar da beklemede olan :))

Ciddi ciddi ne temel konu, ne yan sorularımın dışında tamamen güncel bir durumu ayıyla birlikte Çingene bilmiş bir de taa geçen yıl ekim de attığım Saraylı aynen de mayıs, Nisan ayları demiş,betimlediği durum Çingeneyle aynı ve benim hiç ama hiç aklımda olmayan bir durumdu hani ucundan bile geçmeyecek bir şeydi..

Onun dışında venceyi geçen yıllardan beri atardım , son falı da iyiydi, civiliaxx beğendim,Binnaz da ise4 yeni hesapla Hüma ya ilk kez attım bi arkadaşın dediği gibi ilk bakılan falıysa özenli , Hanzade tamamen pembeydi bu kez anlamadım, Asenat ı da severim hatta bi falı haftasında çıkmıştı ama yeni hesapla attığım falda baktım yine aynı burç takımını öngörmüş yani ilk falı onun da iyiydi..Tellwe ve binnaz da kredim kaldı , Byv ye ise yazılı hiçbir fala baktırmadım uzun süredir.Cem i denedim o da bizimgiller tarzıydı, son oldu..

Benim de karşıklı enerjimin tavan yaptığı son falcı Çingene oldu,sevgiler..

Şimdi gördüm sorunu yani daha herhangi biri çıkmış sayılmaz sanırım fakat ağız değiştirdiği konuda olumsuz olduğu 2. Durum çıktı denebilir

Kizlar kim demisti burda byzmlk aylin olabilir diye hatirlamiyorum ben de yok demistim bana zit konustugu icin ikisi. Su an fallarima goz gezdiriyodum da, aylin mi bilmem fakat tarzi %100 Byv mutlaka ordan biri

kızlar bu cıngeneye su falı atıp memnun kalan varmı?ben 2013 te atmısım cıngeneye o zaman çatır çatır patlamıs falı ama bana patlayınca bı atsammı bılemedım gercı fıyatıda uygun yada hangı falı atıyım?

yeşilçingene bende patladı. Sözde erkek arkadaşımla haziranda evlilik konuşacaktık mayısta ayrıldık.

Bence enerji tutmasaydı anda iyi olamazlardı. Anda hepsi çok iyiydi. Özellikle detaylarda yaşamış olduğum her noktada Ayışığın yaşadıklarım konusunda mükemmeldi ama gelecek hepsi gibi tutmadı
ya haklisin canim... Ben de cozemedim bu isi... Anda cok iyi olanlar var dedigin gibi ama detay verip cikan olmadi. Genel olarak soyledikleri cikanlar var bende...ama iste genel olunca da hisseddikleri icin mi cikdi yoksa oyle genel konusdukleri icin mi bilmiyorum.....

Yasadiklarinin zor oldugundan eminim ama bence nefretin ve kinin hayatinin onune gecmesin...gercekten zamanla goruceksin ki yaptiklari ve sana yasattiklari ona geri donecek...ilahi adelat var.
yillar once bir sevgilim vardi. Benden ayrilirken, kanseri oldugnu ve hayatimdan cikmasi gerektigni soylemisti... Aylarca agladim, yaninda olmaya calisdim, birakmadim, yemekler yaptim, destek olmaya calistim.taaa ki bana rus kiz arkadasiyla tatile cikacagindan bahsedene kadar. Adamin kanseri falan da yokmus. Bosuna uzulmusum o kadar zaman....
Simdi o rus bayanla evli ve bir cocugu var... Inanilmaz mutsuz, cunku rus kizimiz ona hayati dar ediyomus....
Zaman alir ama ilahi adalet yerini bulur...

elfkrtl abla sen kıyıdan kıyıdan beğeni yapacağına açıklama yap. Neler Oldu? Görüşünüz mü? Durumlar vaziyetler hangi yorumcunun tarifiné uyuyor? Saydıralım mı adama? Sövelim mi ? Beddua mı edelim? Abilerimize mi dövdürelim de hele? Yoksa çeyreklerimi hazirlayalim.

Aman be damla o da bir şey mi ? Eski kocam la cici karısı bebeklerinin ultrason resmini paylasmışlardı face'de. Bir zamanlar evimde yedirdigim içirdiğim ağırladığım ne kadar arkadaş Dost ahbap varsa bir beğeni tebrik kuyruğuna girmişti. Sanırsın hatun kral Hüseyin'in çocuğunu doğuracak prenses süreyya. Nispetler gösterisler bini bin para. Öyle içim acıdı ki o zaman. Sonrası ilahi adalet. Tövbe bismillah evlerden Irak çocuk down sendromlu doğdu. Melek yavrum. Allah ım hikmetinden sual olunmaz ama ana babaların günahını evlatlar çekmesin diye ağlaya zırlaya dua etmiştim duyduğumda. bu biraz benim hikayem seninkini döver gibi oldu da.. yaraları deştik madem biraz üflemek babında öyle bir giriş yaptım mesaja. Yoksa ki elbet de herkes çektiğini biliyor...

Şimdiye kadar Leyla olduk, Mecnun olmaya zerre kadar niyeti olmayanlara. Artık sıra Piraye olmakta. Aşkından ölmüş de yine de dönmemiş Nazım'a. ( bu domuzcuk benim. Vence de falında aynen bunu demiş bana. Kibar kadın tabi domuzcuk dememiş direkt olarak ama ben anladım )

Hadi ya .... zavalli minik yavru....
Yani onlar da mutlulugnu yasaycaksan yasa, niye nisbet yapiyo ki... Ne kadar yanlis, ne gerek var...
Ama iste insan onune bakmali. Kin, nefret nereye kadar.

Hadi ya .... zavalli minik yavru....
Yani onlar da mutlulugnu yasaycaksan yasa, niye nisbet yapiyo ki... Ne kadar yanlis, ne gerek var...
Ama iste insan onune bakmali. Kin, nefret nereye kadar.
topik ağlama duvarına döndü bosverelim hatirlamayalim tatsiz seyleri hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…