- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Valla bileklerimi dikine kesicem ya Asenatın fallarını naklen yaşıyorum ve ortadan kaybolduhahahhahahahhahaha ölüyorumm sekaaa yaaa hahahhahaha
asenattttttttt geri dönnnn
Haklisin canim ya ....topik ağlama duvarına döndü bosverelim hatirlamayalim tatsiz seyleri hayatım...
Ben artık 25 faldan sonra bildiklerinden şaşma kıvamına geldim. Bir sezgi var aklımda o da yakalayana aşk olsun. Dönerlerse inşallah bir vence bir asenat tan şaşmam. En çok enerjin kiminle tuttuysa o...Haklisin canim ya ....
Icini daralttim herkesin ...
Bu arada binnaz a surekli bakiyorum hep ayni kisilee online... Mert Gokturk diye biri var. ona baktiran oldu mu? Nasil?
Kemal devrimin olumlu konuştuğu bi şeyde olumsuz mu konuşmuştu.?Çok üzgünüm ama Sezgi Candan haklı çıktı
Ahahaha kızz güldürdün beni Canımsınnn:)elfkrtl abla sen kıyıdan kıyıdan beğeni yapacağına açıklama yap. Neler Oldu? Görüşünüz mü? Durumlar vaziyetler hangi yorumcunun tarifiné uyuyor? Saydıralım mı adama? Sövelim mi ? Beddua mı edelim? Abilerimize mi dövdürelim de hele? Yoksa çeyreklerimi hazirlayalim.
Kemal olumlu Sezgi olumsuz konuşmuştu. Ben de Sezgi' ye değil Kemal' e inanmak istemiştim. Ama kesin bir şekilde olumsuz oldu sonuç.Kemal devrimin olumlu konuştuğu bi şeyde olumsuz mu konuşmuştu.?
Gayet de iyi bir başlangıç olmuş. Aferin damada :))) Hatasını bilmiş efendi efendi mahcubiyetini dile getirmiş... Allah tamamına erdirsin İnşallah... Fama , Serkan,çingene , Asenat bu dördü bana da olumlu dediler. 2 sinin verdiği süre geçti, 2 si beklemede... Ayyy keyiflendim yine sabah sabah:)))Ahahaha kızz güldürdün beni Canımsınnn:)
Benim görüşme garip geçti biraz. Benimki tepkimden çok korkmuş ilk görüşmeye olayları bile ortak bir arkadaşımız vardı onuda getirmiş. Ben görünce dumur oldum tabi . Yemeğe gittik hepberaber arkadaşın yanında konuşamadık tabi. Sadece arkadaş wc gidince bana ; lütfen kızma bana çok zor bir süreç geçirdim ve dağıldım sana Zaman ayıramadım dedi. Ne desen haklısın sana söyleyecek birşeyim yok dedi. Bunun gibi bir sürü mahçup cümleler kurdu.ben olsam yerinde beklemezdim dedi. Buna Hakkım yok.artniyetle yapmadım sadece yapamadım dedi."burada Serkan geldi aklıma beyefendi çok iyi biri ama sen çok baskınsın beyefendiyi korkutuyorsun demişti. Sende hatalısın demişti. Tabi bende Serkan'a saydırmıştım:) "arkadaşı getirmesinin sebebi ortamı yumuşatsın ve çok kızmayayım diye koruma diye getirmiş aklı sıra. Asıl konuşma sonra olucak yani tam netlik yok daha barışmadık
Şunu gördüm sadece hatasını biliyor ama zor sürecinden dolayı bunları yapmış.
Falcılardan sezgi ne yaşadıklarını tek tek bildi ama tarihlerin bir tanesi bile tutmadı.
Aslında olay akışını Fama , Serkan,çingene , Asenat , hepsi bildi ama tarihlerde hepsi patladı.
İnşallah sonuçları tutar da bu işkence biter ve Mutlu sona kavuşuruz.
Benim durumum bu kuzumm
Kemal olumlu Sezgi olumsuz konuşmuştu. Ben de Sezgi' ye değil Kemal' e inanmak istemiştim. Ama kesin bir şekilde olumsuz oldu sonuç.
Paristeyiz ama birbirimize girdik. Ayrıntılara girmeyeyim, uzun sürer. Otelden çıktı gitti. Biz oğlumla disneylanda attık kendimizi.Hatirliyorum ben yazdiklarini, parise gidecektiniz ama degil mi? Gittiniz mi, kesin olumsuzluk nerden cikti?
Canımmm çok sağolGayet de iyi bir başlangıç olmuş. Aferin damada :))) Hatasını bilmiş efendi efendi mahcubiyetini dile getirmiş... Allah tamamına erdirsin İnşallah... Fama , Serkan,çingene , Asenat bu dördü bana da olumlu dediler. 2 sinin verdiği süre geçti, 2 si beklemede... Ayyy keyiflendim yine sabah sabah:)))
Paristeyiz ama birbirimize girdik. Ayrıntılara girmeyeyim, uzun sürer. Otelden çıktı gitti. Biz oğlumla disneylanda attık kendimizi.
Aslında hepimiz benzer hassasiyetleri yaşadığımız için birimiz üzülünce anında empati yapabiliyoruz. O yüzden de karşımızdaki insana daha iyi hissetmesi için birseyler vermeye çabalıyoruz. Yoksa ne etiketleme ne eleştirme hakkına kimse sahip değil. Ben kendi deneyimlerime göre birseyler söyleyebilirim. Sen başka öteki başka... ben teslimiyetçi bir insanım. İsyana düştüğüm zamanlarda oldu. Merakıma yenildiğim zamanlarda ama her zaman beddua etmenin yaradanın işine karışmak olduğu bilincini taşıdım. Ona göre hareket ettim. Ve hikmetinden sual olunmayacağına iman ettim. Ama işte insanız ve aciziz. Nefse yenik düşüp bu fallara bel bağlıyoruz ya çok kızıyorum kendime çokKKK.bir de akıl vermek elbette ki benim haddime değil
kim nasıl dilerse öyle yaşar
herkesin ahlakı kendi vicdanıdır
ama bir söz var ya ne dilediğine dikkat et diye..
bu önemli bir mevzu zira benim duam kabul olmuyor der isen sen kısmetini başta kaparsın
tövbe haşa ama adalet yok bedduam niye tutmuyor demek O nu sınamaktır ki
dua edip olmayınca isyana sığınmamak gerekir kanaatimce..
herkesin ayrı ayrı çözülemez derdi var
kimse kimseyi de kusura bakmayın ama etiketlemesin çünkü ne olduğunu bilemezsiniz
hepimiz için geçerli bu
bana da çok esiyo bazen aynı hayata düşüyorum ama bu ay dua ayı
ne diyordu Duha 3. Ayetin de ;
'Ma vedde'ake rabbüke ve ma kala' / 'RABBin seni terk etmedi ve darılmadı /
merak bazı yanlışlara bizi itiyor evet..
bende yapıyorum soruyorum baktırıyorum..
ama son zamanlarda acaba diyorum bu kadar kurcaladığım için mi..
olumsuzluklar...
kafam karmakarışık olsun istemiyorum artık.
dilerim ALLAH hepimize yardımcı olsun.
Canim benim yaa.. Hakkında hayırlısı olsun.. kendine de ona da bir şans daha ver bakalım... olursa olur olmazsa daha hayırlısı bir yerlerde beni bekliyor der geçersin....Canımmm çok sağolValla öyle kırgınım ki iyi mi kötü mü anlayamadım. Bugün görüşücez diye konuşmuştuk tabi hala haber yok. Hatasını biliyor ama düzeltme kısmını yapıcak mı o önemli tabi .falcıların süreler tutmuyor . Tarihlere takılma . Sezgi anda karşı tarafın ne yaşadığını ne hissettiğini çok iyi bildi ama 7 fal baktırdım Tarihlerden bir tanesi bile tutmadı. Hep o adım Atıcak dedi ama ben adım attım. Utancından adım atamamış belki baktırdığım Zaman aklından geçirmiştir ama sonra değişiyor tabi.
İlkay bana sen adım atıcaksın demişti. Çingene senden bekliyor demişti . Birde yamibada tansel var o da çok iyi falcıdır. Çok kısa bakar ama öz bakıyor.Asenat sen arıcan o Arıcak gibi bişey demedi amabarışacaksınız dedi yaz başları gibi öncesinde iletişim olucak demişti sonra yaz sonlarına doğru tamamen düzelicek dedi. Tamda onun dediği gibi ilerliyor . Birde Fama bende ayrılık sürecine girdiğimizi ilk gören falcı olmuştu.vence de baya iyi bakmıştı.bana bir olumsuz konuşan dennis olmuştu.
Gerisi hep olumluydu . Ama şunu gördüm falcıları dinleyip adım atmasaydım şuan hala aynı durumdaydım. O yüzden falcıların gidişatına önem verin tarihler genelde çıkmıyor sapıyor .çünkü fal bakıldığı an aklından Arıcam diye geçiriyordur sonra birşey oluyor vazgeçiliiebiliyor. İçininizden Nasıl geliyorsa öyle yapın. Olmuyorsa bekleme işkencesinden kurtuluyorsunuz olursada Sevda'na sahip çıkıp ilişkini kurtarmış oluyorsun. Gurur mu önemli Mutlu olmak mı?ben gururumu yiyip adım attım valla. Bakalım mükafatınıda görürüm inşallah .
Asenata baktırmadım hiç. Kemal öyle bir gözümü boyadı ki gerek duymadım. Nasılsa barışırız diye düşünüyordumçok üzüldüm senin adına
peki asenat a ne attım kahve tarot katina?
sen Sezgi demişsin ben tamamen başka bir isim uydurmuşum :)Asenata baktırmadım hiç. Kemal öyle bir gözümü boyadı ki gerek duymadım. Nasılsa barışırız diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?