- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Belkide tesaduftur diye umut ediyorum cunku bana cok olumlu seyler soylemisti yani sag bacagimla ilgili bi sıkıntı yasarsam paylasacagim kizlar
Meleğe kahve baktıranlar yorumlarınızı alalım
Canım sen bana meleğin falını sormuştun .. Sende bitio iş dedi bu çocuk sana kırgın dedi net bi tarih vermedi bakalm görüceZ
Yalniz sunuda belirtmek isterim mert bana oyle bisey demisti ki sok olmustum eski erkek arkadasima bi soz vermistim o sözü sak diye soylemisti.. oldukca tutarliydi fali gelecekle ilgili beklemedeyim
Yazarsın tolincik bakalım sana ne demiş?bende yolladım bakalım merte ama en sonuncuyum
Yazarsın tolincik bakalım sana ne demiş?
bisey sorucam merte telwedemı baktırdınız yoksa falalemdemı?
Mert banada sag bacagimla ilgili sıkıntı yasayacagimi soylemisti 2 hafta once ama hala bisey olmadi allah korusun. Bu arada cok gecmis olsun
her ikisinden de baktırmıştım, telwe çok detaya girmiyor, falalem daha detaylı
Ya bu Mert ne komik adam ya.Mert olarak falalemde baktığı fallarda sağ ayaktan girmiş,tellwede baktığı Hoennir haliyle bilinçaltından çıkmış herkeste.Acaba falsepetinde bakıyo olsa herkese ortak bulurdu söyleyecek?hahaha tesadüf mü gerçek mi bilmiyorum ama bana da sağ bacakla ilgili sıkıntı demişti ilk falımda. tamam sağ bacağımda sıkıntı ve ağrım var cidden ama herkese mi bunu söylüyor bu arkadaş ya :S aksi gibi bu akşamda fal yolladım ikinci kez memnun olanlar çok diye. yarı yarıya pişman oldum bu sağ bacak mevzusundan dolayı
Canıımm ben iddialı ve popüler olanlardan kaçıyorum artık.Nerde kıyıda köşede kalmış varsa ezik ve ucuz onlara şans vericem.kızlar falalemdekı sessiz fırtınaya ne dıyosunuz profılı cok ıddıalı
Canıımm ben iddialı ve popüler olanlardan kaçıyorum artık.Nerde kıyıda köşede kalmış varsa ezik ve ucuz onlara şans vericem.
Canıımm ben iddialı ve popüler olanlardan kaçıyorum artık.Nerde kıyıda köşede kalmış varsa ezik ve ucuz onlara şans vericem.
Vallaha bana olumluyuda olumsuzuda söyledi canım.melek öz'ün yorumu geldi kızlaaar.mantıken imkansız olan bir olayım var ve ona dair soru sormuştum.ama resmen çok pozitif bir tablo çizmiş.resmen mucizelerden bahsediyor.acaba hepinize böyle olumlu muydu ki ? tarzımı bu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?