- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
yok yok "fallaşalım" site jargonunda kullanılan bir tabir:))Ekşi yazarı olacağına ihtimal vermiyorum. Çünkü imlası çok bozuk. Ekşi'nin trolleri, trolde olsa düzgün yazar... Bence birilerini fal ayağına kekler miyim ? tarzı dolaşıyor... ( Bende tam Sirkeci esnafı ağzı ile yazdım son cümleyi. Sadece kınamayın, esefle kınayın beni)
" Fallaşalım mı ? " tabirini de fal literatürüne kazandıran adam olarak anacağım kendisini ben şahsen...
ben baktım bence yaşı küçük biraz o yüzden:)jun_jandi en son yazdığın mesajları sıl bence, bu musun degılmısın bızı ılgılendırmez davranısların garıp geldı ve bu kanıya vardık özellikle insanlara durmadan fal bakın bakın demen hıc doğru degıl burda zaten ınsanlar yeterı kadar bırbırıne yardım etmeye calısıyor.
yasın kac bılmıyorum ama nıckınle uye oldugun bır sıteye acık ısmını yada kullandığın bır sosyal medya adresını belırtmen doğru degıl,kullandığın platformun dışardan herkese acık olduğunu unutma.
19 yaşındayım aşk hayatım için diyorum hep falı o yüzden istiyorum saol canım anlayış gösterdiğin için :) M Motherofdragonben baktım bence yaşı küçük biraz o yüzden:)
ben baktım bence yaşı küçük biraz o yüzden:)
Düzenleme şeyi olmayanlar silinmiyo nasıl sileceğimevet galıba oylee :) sıler ınsallah yazdığı seyi etiketlemek istemedim.
sana kızmış ama kendi çapında süper ince fikirlisinevet galıba oylee :) sıler ınsallah yazdığı seyi etiketlemek istemedim.
özür dilerim gerçkten istiyerek yapmıyorum benimde elimde olan bişey değil fal tutkunu olmak, herşeyi ondan medet ummak tekrar özür dilerimFacebook adresini yollamana gerek yok özel mesaj olarak. Yaşın küçükte değil 19 yaşındasın birazcık dikkatli ol. Kusura bakma bayansan bile davranışların normal değil. Umarım hatalarından ders çıkarırsın ve azıcık düzelirsin.
Sezgiyi yakalamaya çalışmaya devam o zaman. :)Zaten şöyle oluyor.. İlk fallar doğru düzgün geliyor, o falların hatırına 2. ve 3. fallar atılıyor. Saçmalamalar da ondan sonra başlıyor. Aynı kişiler iddiası yok da, birbirleri ile paslaştıkları doğru... Arada eşleştiremedikleri de oluyordur yoğunluktan. Ben 2 - 3 ve + BYV fallarına bel bağlamayın derim nacizane... Ama ilk fala düzgün bakarlar ve genelde çıkar.
Orçun geldi aklımyok yok "fallaşalım" site jargonunda kullanılan bir tabir:))
Yuhhh amma fal bakmış o da.Serkan a bır ay arayla baktırdım. Ilkınde ıkı ay sonra gelecek dedı ikinci falımda adam gelmeyecek kac aydır hayatında asık oldugu bır sevgılısı bar dedı.. Bırbırıne taban tabana zıttı
sesli güldümOrçun geldi aklım" öpüşelim mi ?"
bana da ilk falda başka kadınlar yok demişti 3 hafta sonra da var demişti. İlk falda sevgisi en üst düzeyde ikinci falda sevgisi var ama çok fazla değil demişti 3 hafta arayla. Eski falda böyle demedin diye sorunca da azarlamıştı bir de değişmiş görebiliyorum eski falını diyeYuhhh amma fal bakmış o da.
oturdum kendimi eleştirdim; aramalı mıyım aramamalı mıyım? Ayrılmalı mıyım devam mı etmeliyim? Sabretmeli miyim? Değişmesini beklemeli miyim? gibi soruların cevaplarının sorumluluğunu alamadığımdan fal baktırıyormuşum. Telefonumu mobil ödemeye kapatıcam zaten paypal gidince byv havale sistemine geçmiş hiç uğraşamam.Değişmiş mi? Ne değişmiş yaw? Amannn bırakın zaten Serkanında her dediği çıksaydı 20-39 tl ye değil milyon tl ye bakardı heralde. Uyuz oldum
Çok üzüldümben senin için. ben de daha önce başka biri için baktırdığım adam başka biriyle evlendi. Fal baktırdığımız için olabilir?oturdum kendimi eleştirdim; aramalı mıyım aramamalı mıyım? Ayrılmalı mıyım devam mı etmeliyim? Sabretmeli miyim? Değişmesini beklemeli miyim? gibi soruların cevaplarının sorumluluğunu alamadığımdan fal baktırıyormuşum. Telefonumu mobil ödemeye kapatıcam zaten paypal gidince byv havale sistemine geçmiş hiç uğraşamam.
Bunu birkaç kere söyledim; zamanında bana falcılar ilişkinizin yükselişe geçeceği zaman ocağın ilk yarısı dedi diye her olumsuz koşula rağmen beklentiye girdim sonuçta 10 Ocakta aldatıldığımı öğrendim ve cidden altından zor kalktım bu hayal kırıklığının.
Falcı ne kadar iyi olursa olsun gerçekleri görüp hayatımızın kontrolünü ele almak en iyisi sanırım.
Senin bu görüşte olmana çok sevindim ben de o dönem dışında fala bel bağlayan biri asla olmadım ama buradaki sorgulamalara karşılık yazdım esasen. Hatta bak böyle söylersen böyle olur diyen falcıların bile zıddını yaptım içimden geldiği için pişman değilim:))Çok üzüldümben senin için. ben de daha önce başka biri için baktırdığım adam başka biriyle evlendi. Fal baktırdığımız için olabilir?
Şu an ki geçmiş olan ilişkimde ,sabret deselerde asla sabretmedim, neye inanıyorsam onu yaptım yürütemiyorsam yürütemiyorum falcı dedi diye sabredeceksem işimiz var yani. Olacağı varsa olur ki zaten niye karakterimizden ödün verelim ki değil mi? Boş iş olduğunu hepimiz biliyoruz zaten işte kendimizi anlık kandırıyoruz. Mesela falda 2 ay sonra deniyor ya :)) çok gülüyorum ben ona neden her baktırdığında 2 ay da yarın değil mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?