Binnaz Abla

yok yok "fallaşalım" site jargonunda kullanılan bir tabir:))

ben baktım bence yaşı küçük biraz o yüzden:)

Facebook adresini yollamana gerek yok özel mesaj olarak. Yaşın küçükte değil 19 yaşındasın birazcık dikkatli ol. Kusura bakma bayansan bile davranışların normal değil. Umarım hatalarından ders çıkarırsın ve azıcık düzelirsin.

Arkdaşlar bu online fal da genel de tüm söyleninler aynı sizde de mi durum aynı mesela iki falcı olumlu konuşmuş önce bi ilişki olacak fakat sonunu görmüyprum demiş başka ikisi olumlu demiş kafamda deli sorular:) ecem,sema,sultanfalcı bi ilişki olacak ama sonunu görmüyorum dediler yeşilçingene hepten oldurmadı:) venceremos,hülya demir ve pempeci kemal devrim olacak dedi ama genel hatlarla hepsi aynı şeyleri söylüyor.

özür dilerim gerçkten istiyerek yapmıyorum benimde elimde olan bişey değil fal tutkunu olmak, herşeyi ondan medet ummak tekrar özür dilerim

Sezgiyi yakalamaya çalışmaya devam o zaman. :)

Yuhhh amma fal bakmış o da.
bana da ilk falda başka kadınlar yok demişti 3 hafta sonra da var demişti. İlk falda sevgisi en üst düzeyde ikinci falda sevgisi var ama çok fazla değil demişti 3 hafta arayla. Eski falda böyle demedin diye sorunca da azarlamıştı bir de değişmiş görebiliyorum eski falını diye

Değişmiş mi? Ne değişmiş yaw? Amannn bırakın zaten Serkanında her dediği çıksaydı 20-39 tl ye değil milyon tl ye bakardı heralde. Uyuz oldum

Valla ben illa o kişi olsun istemiyorum, daha iyisi hayırlısı varsa benim için o olsun. Takılmıyorum ben fallara; ama baktırırmıyım şu iyi çıkıyor deseniz baktırırım, değişik bir hastalık

Değişmiş mi? Ne değişmiş yaw? Amannn bırakın zaten Serkanında her dediği çıksaydı 20-39 tl ye değil milyon tl ye bakardı heralde. Uyuz oldum
oturdum kendimi eleştirdim; aramalı mıyım aramamalı mıyım? Ayrılmalı mıyım devam mı etmeliyim? Sabretmeli miyim? Değişmesini beklemeli miyim? gibi soruların cevaplarının sorumluluğunu alamadığımdan fal baktırıyormuşum. Telefonumu mobil ödemeye kapatıcam zaten paypal gidince byv havale sistemine geçmiş hiç uğraşamam.
Bunu birkaç kere söyledim; zamanında bana falcılar ilişkinizin yükselişe geçeceği zaman ocağın ilk yarısı dedi diye her olumsuz koşula rağmen beklentiye girdim sonuçta 10 Ocakta aldatıldığımı öğrendim ve cidden altından zor kalktım bu hayal kırıklığının.
Falcı ne kadar iyi olursa olsun gerçekleri görüp hayatımızın kontrolünü ele almak en iyisi sanırım.

Çok üzüldümben senin için. ben de daha önce başka biri için baktırdığım adam başka biriyle evlendi. Fal baktırdığımız için olabilir?
Şu an ki geçmiş olan ilişkimde ,sabret deselerde asla sabretmedim, neye inanıyorsam onu yaptım yürütemiyorsam yürütemiyorum falcı dedi diye sabredeceksem işimiz var yani. Olacağı varsa olur ki zaten niye karakterimizden ödün verelim ki değil mi? Boş iş olduğunu hepimiz biliyoruz zaten işte kendimizi anlık kandırıyoruz. Mesela falda 2 ay sonra deniyor ya :)) çok gülüyorum ben ona neden her baktırdığında 2 ay da yarın değil mesela

Senin bu görüşte olmana çok sevindim ben de o dönem dışında fala bel bağlayan biri asla olmadım ama buradaki sorgulamalara karşılık yazdım esasen. Hatta bak böyle söylersen böyle olur diyen falcıların bile zıddını yaptım içimden geldiği için pişman değilim:))
Bir de baktım ki ancak olup bittikten sonra "aaa çıkmış" oluyorum ancak ee bunun için fal baktırmaya ne gerek var?
Yine de danışmayı sevdiğim Sezgi ve Asenat var onlar bakmaya devam ettiği sürece baktırırım onun dışında da macera aramam artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…