valla canlar Türkçesi ve kendini anlatışı o kadar bozuk ki istediği kadar iddialı olsun :S bana falımı anlatana kadar daha doğrusu ben yazdıklarını anlayana kadar canım çıkar. dikkat ettiysenizde sessiz fırtına değil sesiz fırtına yazmış adını. pöffff.
Vallaha bana olumluyuda olumsuzuda söyledi canım.
o az once kı bır kısı senmıydın?memnun kalmadınmı canm?
senin ki ilişki açılımı mıydı canım ? olumsuz tek bir cümlesi yok.çok nadir çıkan kartları seçmişsin gibi şeyler söyledi
valla canlar Türkçesi ve kendini anlatışı o kadar bozuk ki istediği kadar iddialı olsun :S bana falımı anlatana kadar daha doğrusu ben yazdıklarını anlayana kadar canım çıkar. dikkat ettiysenizde sessiz fırtına değil sesiz fırtına yazmış adını. pöffff.
Ha canım benimkide òzel hayat içindi ancak ilişki açılımı değildi.Ama bana öyle çok nadir çıkan kartları seçmişsin falan demedi belki gerçektende seninki çok olumludur ve inşallahta öyledir.Ben hep çok farklı bi durum olmadığı sürece kelt haçı açılımı seçiyorum.Çünkü çok daha fazla detayla birlikte het türlü soruya cevap veriyor.
melek öz'ün yorumu geldi kızlaaar.mantıken imkansız olan bir olayım var ve ona dair soru sormuştum.ama resmen çok pozitif bir tablo çizmiş.resmen mucizelerden bahsediyor.acaba hepinize böyle olumlu muydu ki ? tarzımı bu çözemedim
valla çok şaşkınım.kavgalı gürültülü ayrıldığım adam bu fala göre yarın dönüp bana geri gelecekmiş gibi konuştu yaa
fal tutarsa dileyin benden ne dilerseniz , o derece
Kızlaarrr bişey dikkatimi çekti ne olur bakın!Falsepeti Melek ile Falalem Seray ın profili birbirine çok ama çok benziyo .Melekçiğin büyük harfle yazdığı bi bölüm var:kaderi tayin edecek yegane kişiler değiliz"gibi bir cümle.O cümlenin olduğu geniş paragrafı lütfen okuyun sonra Seray ınkine bakın.Acaba bu kız Melek tenmı aldı cümleleri.Ancak bu benzerlik dışında ilginç olan bişey daha varki oda Seray ın sadece yazılı bakıyo olması.Bilemedim belkide yanılmışımdır .Lütfen bakın..
Canım şu kurduğun cümleden bana pekte imkânsîz bişey gibi gelmedi.Tam olarak ne yaşadın bilemem tabi ama sakinleşir unutur ne biliyim özler ve döner.Çok mantık dışı bişey sandım bende sen imkânsız deyince sana moral vermek için söylemiyorum ama olamayacak inanılamayacak bişey deģil inan ki..
bana cok olumsuzdu ilk falda! ama zaten durum olumsuz demek ki seninki olumluymus
sana ne zaman bakmıştı canım ? ve çıktı mı söyledikleri ?
canım,özetle şunu söyleyeyim;nişan attım,ortada ağır sözler var.kırıcı olaylar vs.benden nefret ettiğini düşünüyorum açıkçası.yani bana kalırsa durum imkansız.tabi ki hayat mucizlerle dolu.inşallah hep beraber burada güzel haberler paylaşırız
Dediğin gibi seninde hayat bu belli olmuyor inşallah iyi olur hayırlısı olur.
Tolincik en azından denenebilmesi ićin yakın bi zaman bu.İyi bişeyse çıkar inşallah.mertin yorumu geldııııııııııııııı:)cok kısa bakmıs ve sunu bıldı benı sasırttı dedıgımı bısey yok ama baska bı durum ıcın 10 gunluk sure vermıs bakalım cıkıcakmı gorucez:)
fal geldi tam bir hayalkırıklığı oldu benim için.
üstüne soru cevap kısmına da başkasının falını yazmış iyice karıştırmış.sinir oldum gece gece.
Tarotmuydu kahvemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?