Binnaz Abla

jun_jandi ,
Facebook isminizi yazmayın forumda, hem kişisel güvenliğiniz için uygun değil hemde bu tip bilgilerin forumda alenen yazılması yasak.
Forum kurallarını bilmediğinize ve yaşınızdan dolayı tecrübesizliğinize veriyorum bu hareketinizi.

Biz bunları hak edecek ne yaptık? Aylarca bekledim, depresyonu geçecek eve dönecek diye. Ne oldu hüsran... Unutmak kolay değil ki. Çocuk var, onca yıllık geçmiş var. Bir de unutturmamak için çabaladı, kendini hatırlattı hep. Bencillikmiş. Başkasını bulmasın, çocuğunun başında otursun diye beni oyaladı. Kendi hayatını yaşadı. Çok kızgınım üzgünüm kırgınım.

hicbirine baktirmadigim iyikide baktirmamisim :) Gerci ben cok asiri fazla baktiran biri degilim.

Ahh hepsini içimden hissediyorum.Son durum nedir şimdi?Geçecek ama çok hırpalıyor ya...

Boşanma olmuştu sanırım değil mi? Güçlü olmalısın..dik dur..korksan bile dik dur..öyle olunca pıss sönüyorlar hemen...bu erkeklerin geneli böyle...

Aynen fıstık, falcı işte ya kiminin hissi iyi oluyorkiminin ki tırt yani. Asenatı severim birkere baktırdıö, sezgi nasip olmadı. Sana baktırcam ben

ayni kisi olamazlar her fallari ayri bende aylinin en son falimda dedigi bir konuyuda yasadim kendisi anda cok iyi

Taviz tavizi doguruyor maalesef..

hicbirine baktirmadigim iyikide baktirmamisim :) Gerci ben cok asiri fazla baktiran biri degilim.

Ben aslında bu üçlüyle beraber Gizem Hatun'dan da şüpheleniyorum Falalem'deki. Çünkü önce ona baktırmıştım, sonra uzun aralıklarla diğerlerine. Dördü de birbirinin kopyası şeyler söyledi. Zaten gerçekten online fal baktırmak akıllıca bir iş değil. Hani döndürdükleri oyunlar bir yana, tatmin edici de olmuyor. İstediğini soramıyorsun, soru hakkın kısıtlı oluyor falan. Ben de çok uzun süredir online baktırmadım.

Ben yüzyüze de baktırdım Allah affetsin
Affeder inşllh kuzum yaa ben birde niyetliyim ama dün dayanamdım valla.aklından neler geçiyor delli gibi merak ediyordum. sezginin anlatımı fal gibi gelmiyor bana öyle samimi ve güzel bakıyor ki sanki karşımda onu çok iyi tanıyan biri var.fal gibi gelmiyo dedim ya sence yırtarmıyım:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…