Benim de Aylin'e, Serkan Tek'e ve Fama'ya attığım fallar aynı. Tamamen aynı hikayeleri anlatmışlar, verdikleri detaylar da aynı üstelik de yanlış. Domino taşı gibi biri ne dediyse diğeri de aynısını demiş. Hiçbiri de çıkmadı zaten. Aynısını dediler tamam, kopyalar çekildi tamam, bari çıksaydı:)))
Biz bunları hak edecek ne yaptık? Aylarca bekledim, depresyonu geçecek eve dönecek diye. Ne oldu hüsran... Unutmak kolay değil ki. Çocuk var, onca yıllık geçmiş var. Bir de unutturmamak için çabaladı, kendini hatırlattı hep. Bencillikmiş. Başkasını bulmasın, çocuğunun başında otursun diye beni oyaladı. Kendi hayatını yaşadı. Çok kızgınım üzgünüm kırgınım.
Şimdi tehdit ediyor. Kanlı bıçaklı olduk nerdeyse. 8 yıllık kocamı tanıyamıyorum.Ahh hepsini içimden hissediyorum.Son durum nedir şimdi?Geçecek ama çok hırpalıyor ya...
Aynen fıstık, falcı işte ya kiminin hissi iyi oluyorkiminin ki tırt yani. Asenatı severim birkere baktırdıö, sezgi nasip olmadı. Sana baktırcam benSenin bu görüşte olmana çok sevindim ben de o dönem dışında fala bel bağlayan biri asla olmadım ama buradaki sorgulamalara karşılık yazdım esasen. Hatta bak böyle söylersen böyle olur diyen falcıların bile zıddını yaptım içimden geldiği için pişman değilim:))
Bir de baktım ki ancak olup bittikten sonra "aaa çıkmış" oluyorum ancak ee bunun için fal baktırmaya ne gerek var?
Yine de danışmayı sevdiğim Sezgi ve Asenat var onlar bakmaya devam ettiği sürece baktırırım onun dışında da macera aramam artık:)
ayni kisi olamazlar her fallari ayri bende aylinin en son falimda dedigi bir konuyuda yasadim kendisi anda cok iyiKızlar merhaba. Uzun zamandır girmiyordum siteye son yazılanlara bakayım dedim de. Naçizane Ben ayline de Serkan'a da fal atmış biri olarak söylüyorum ki Aylin in benim hayatımda tarif ettiği kişi kumral orta boylu göbekli ikin Serkan'ın ki ise esmer uzun boylu yapılı. Aynı kişi olsalar 2 3 gün arayla böyle bişeye düşmezler sanıyorum ve Aylin patlamış oluyo bende Serkan a bir daha attım
Huhuu denizkiziAynen fıstık, falcı işte ya kiminin hissi iyi oluyorkiminin ki tırt yani. Asenatı severim birkere baktırdıö, sezgi nasip olmadı. Sana baktırcam ben
Taviz tavizi doguruyor maalesef..Biz bunları hak edecek ne yaptık? Aylarca bekledim, depresyonu geçecek eve dönecek diye. Ne oldu hüsran... Unutmak kolay değil ki. Çocuk var, onca yıllık geçmiş var. Bir de unutturmamak için çabaladı, kendini hatırlattı hep. Bencillikmiş. Başkasını bulmasın, çocuğunun başında otursun diye beni oyaladı. Kendi hayatını yaşadı. Çok kızgınım üzgünüm kırgınım.
Canımmm Hayırlı ramazanlar, ramazanda da bırakamadık fallarıHuhuu denizkiziHayirli ramazanlarr
ben ramazanda hic atmadim canim girmeden ayline atmistimCanımmm Hayırlı ramazanlar, ramazanda da bırakamadık falları
hicbirine baktirmadigim iyikide baktirmamisim :) Gerci ben cok asiri fazla baktiran biri degilim.
ayyy sorma bende atmıcaktım ama dün sezgiyi yakalayınca ve çokta merak ettiğim şeyler olunca attım vallaben ramazanda hic atmadim canim girmeden ayline atmistim) sen nasilsin varmi gelisme
Yok kız ne gelişmesi kurudum iyice valla :)) sende var mı? Çıktı mı falın ?ben ramazanda hic atmadim canim girmeden ayline atmistim) sen nasilsin varmi gelisme
Ben yüzyüze de baktırdım Allah affetsinayyy sorma bende atmıcaktım ama dün sezgiyi yakalayınca ve çokta merak ettiğim şeyler olunca attım valla
Allah gönlümüzü biliyor bee.ne denir ki
Ben yüzyüze de baktırdım Allah affetsin
Affeder inşllh kuzum yaaBen yüzyüze de baktırdım Allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?