5 kişi vardı sırada çok bekletmese bari ya :))kupayı hakettin kuzumm:)
merak ettim gelince falın muhakkak yazz5 kişi vardı sırada çok bekletmese bari ya :))
Yazarım :)merak ettim gelince falın muhakkak yazz
kusura bakmayın uyardığınız için teşekkür ederimjun_jandi ,
Facebook isminizi yazmayın forumda, hem kişisel güvenliğiniz için uygun değil hemde bu tip bilgilerin forumda alenen yazılması yasak.
Forum kurallarını bilmediğinize ve yaşınızdan dolayı tecrübesizliğinize veriyorum bu hareketinizi.
Gercekten bu durumu kimse bilemedi mi sekaoturdum kendimi eleştirdim; aramalı mıyım aramamalı mıyım? Ayrılmalı mıyım devam mı etmeliyim? Sabretmeli miyim? Değişmesini beklemeli miyim? gibi soruların cevaplarının sorumluluğunu alamadığımdan fal baktırıyormuşum. Telefonumu mobil ödemeye kapatıcam zaten paypal gidince byv havale sistemine geçmiş hiç uğraşamam.
Bunu birkaç kere söyledim; zamanında bana falcılar ilişkinizin yükselişe geçeceği zaman ocağın ilk yarısı dedi diye her olumsuz koşula rağmen beklentiye girdim sonuçta 10 Ocakta aldatıldığımı öğrendim ve cidden altından zor kalktım bu hayal kırıklığının.
Falcı ne kadar iyi olursa olsun gerçekleri görüp hayatımızın kontrolünü ele almak en iyisi sanırım.
Ya aslında bayağı tek gecelik mesele gibi bir şey uygun olduğunda özelden de anlatırım habi sabit biri olsa belki bilen olurdu ama çektiğim acının tarifi yok. Bir haftada 4 kilo verdim ve inan ağlamaktan gözlerim açılmıyordu artık bu denki bir olayı bilmedikleri gibi bir de ağız birliği etmiş gibi hepsi o tarihlerde iyiye gideceğimizi söylediler ve kendi kararlarımızdan duyduğumuz pişmanlıkların geçici olduğuna inanıyorum kesinlikleGercekten bu durumu kimse bilemedi mi sekacok uzuldum haklisin gercekten, gerceklerle yuzlesmekten korktugumuz icin boyle fal baktiriyoruz kendimiz karar versek aslinda fallarla aklimizi karistirmasak en dogru yolu hissediyoruz icimizde
peki sen nasıl öğrendin bu durumu?kendi mi öyledi? yaa o kadar haklısın ki fallardan önümüzü göremez olduk.değemeyen adamlara bu fal saçmalığı yüzünden kaç kere kredi verdik.Ya aslında bayağı tek gecelik mesele gibi bir şey uygun olduğunda özelden de anlatırım habi sabit biri olsa belki bilen olurdu ama çektiğim acının tarifi yok. Bir haftada 4 kilo verdim ve inan ağlamaktan gözlerim açılmıyordu artık bu denki bir olayı bilmedikleri gibi bir de ağız birliği etmiş gibi hepsi o tarihlerde iyiye gideceğimizi söylediler ve kendi kararlarımızdan duyduğumuz pişmanlıkların geçici olduğuna inanıyorum kesinlikle
Bu zamana kadar birçok falcıya fal attım. Bazı günler bir günde 2 falcıya fal attığım oldu. Hep dediğim şuydu benim ağzımı açık bırakacak biri olduğunda sadece ona baktırıcam ve sürelerini de abartmayacağım doğrultusundaydı. Nihayetinde bugün sezgiyi yakaladım ve ağzım açık kaldı. O kadar güzel tanımlamış ki kişinin ve benim özelliklerimi işte budur dedim yani. Geleceğe dair çok güzel şeyler söylemiş ama pembeci de değil. Nasıl desem Sezgi gerçekten adı çıktığı kadar var. Tavsiye edenlere çok teşekkür ederim.
Elani Soyluydu sanırım ismi , ona kahve falı baktırdım ama sadece hoşlandığım kişiyle ne olacak dedim, bütün ailemi hatta sülalemi sorunlarımı herşeyimi anlatmış annemi tarif etmiş zaten ya onun ya senin annen de demiş durumu da bilmiş şaşırdım açıkçası.Elani ye ne falı baktırdın ne kadara baktıı
Ahahahs kıyamam kuzum, sen yırtarsında ben ramazana girişte abarttım biraz yırtar mıyım soru işareti:)Affeder inşllh kuzum yaaben birde niyetliyim ama dün dayanamdım valla.aklından neler geçiyor delli gibi merak ediyordum. sezginin anlatımı fal gibi gelmiyor bana öyle samimi ve güzel bakıyor ki sanki karşımda onu çok iyi tanıyan biri var.fal gibi gelmiyo dedim ya sence yırtarmıyım:):)
Kız valla fal baktırıyoruz ondan oluyo ya, fal baktırıpta tamamına erdiren görmedim ben. Mutlu sona ulaşan yaniYa aslında bayağı tek gecelik mesele gibi bir şey uygun olduğunda özelden de anlatırım habi sabit biri olsa belki bilen olurdu ama çektiğim acının tarifi yok. Bir haftada 4 kilo verdim ve inan ağlamaktan gözlerim açılmıyordu artık bu denki bir olayı bilmedikleri gibi bir de ağız birliği etmiş gibi hepsi o tarihlerde iyiye gideceğimizi söylediler ve kendi kararlarımızdan duyduğumuz pişmanlıkların geçici olduğuna inanıyorum kesinlikle
Evet o :)Bu Sezgi Binnazablada mı hangi sitede acaba? :)
anladım canımElani Soyluydu sanırım ismi , ona kahve falı baktırdım ama sadece hoşlandığım kişiyle ne olacak dedim, bütün ailemi hatta sülalemi sorunlarımı herşeyimi anlatmış annemi tarif etmiş zaten ya onun ya senin annen de demiş durumu da bilmiş şaşırdım açıkçası.
Ahh ahh sorma. Burda anlatılanlara güvendim. Dedım ıkıncı attıgım falda artık bır ay sonra donecek der dıye beklıyorum. Fal bır geldı ben şokYuhhh amma fal bakmış o da.
Gerçekten şok yani hiç olmamış, bana çıkmıştı falları:/ üzüldüm gerçekten , takılma sakın desemde takılırsın. Başkasına baktırdın mı?Ahh ahh sorma. Burda anlatılanlara güvendim. Dedım ıkıncı attıgım falda artık bır ay sonra donecek der dıye beklıyorum. Fal bır geldı ben şok
Aynen ben de burdakı elanı soylu için yapılan yoruma bakınca bin umutla baktırdım ama berbat aynı falı kıme gonderse uyar. İçin temiz onun bıraz sıkıntıları var.. Tamamen kılişe cok kötüElani Soylu' ya fal baktırdım. Hiçbir soruma net cevap vermedi. Emin olduğum bir konuyu bile üstünkörü geçmiş. Hiç beğenmedim. İade istesem verirler mi acaba? Burda ismi geçmişti, sıkıntıdan baktırdım, ıhh tutmadı.
Evet bır suru. Şuan da tam patlayan nokta atıslı tarıh veren falsepeti alex. Dıger falcılar ıse hazıran agustos tarıhını verdıler. Sırayla patlarlar artık. Sadece cıngene dönmez aramaz dedi ki şu anda sadece onun dedıgı çıkıyor gıbı... Fakat hıc bır falcı vay be diyecegim bır sey bılemedı hep genel ayrılık acıdı ceken kişiye soylenen şeylerı söylediler. Uzun uzun iletimin bırıne yazmıştım kimlere baktırdıgımıGerçekten şok yani hiç olmamış, bana çıkmıştı falları:/ üzüldüm gerçekten , takılma sakın desemde takılırsın. Başkasına baktırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?