Binnaz Abla

kzılar bişey sorcam bu humada ne var herkes on baktıuryi yanı dedıkllerı cıkıyomu dedıklerı cıkan varsa yazsın lutfen lutfen ya lutfen cvp yaın dedıgı cıktımı size lutfen!

Bu zamana kadar birçok falcıya fal attım. Bazı günler bir günde 2 falcıya fal attığım oldu. Hep dediğim şuydu benim ağzımı açık bırakacak biri olduğunda sadece ona baktırıcam ve sürelerini de abartmayacağım doğrultusundaydı. Nihayetinde bugün sezgiyi yakaladım ve ağzım açık kaldı. O kadar güzel tanımlamış ki kişinin ve benim özelliklerimi işte budur dedim yani. Geleceğe dair çok güzel şeyler söylemiş ama pembeci de değil. Nasıl desem Sezgi gerçekten adı çıktığı kadar var. Tavsiye edenlere çok teşekkür ederim.

kusura bakmayın uyardığınız için teşekkür ederim

Gercekten bu durumu kimse bilemedi mi seka cok uzuldum haklisin gercekten, gerceklerle yuzlesmekten korktugumuz icin boyle fal baktiriyoruz kendimiz karar versek aslinda fallarla aklimizi karistirmasak en dogru yolu hissediyoruz icimizde

Gercekten bu durumu kimse bilemedi mi seka cok uzuldum haklisin gercekten, gerceklerle yuzlesmekten korktugumuz icin boyle fal baktiriyoruz kendimiz karar versek aslinda fallarla aklimizi karistirmasak en dogru yolu hissediyoruz icimizde
Ya aslında bayağı tek gecelik mesele gibi bir şey uygun olduğunda özelden de anlatırım habi sabit biri olsa belki bilen olurdu ama çektiğim acının tarifi yok. Bir haftada 4 kilo verdim ve inan ağlamaktan gözlerim açılmıyordu artık bu denki bir olayı bilmedikleri gibi bir de ağız birliği etmiş gibi hepsi o tarihlerde iyiye gideceğimizi söylediler ve kendi kararlarımızdan duyduğumuz pişmanlıkların geçici olduğuna inanıyorum kesinlikle

peki sen nasıl öğrendin bu durumu?kendi mi öyledi? yaa o kadar haklısın ki fallardan önümüzü göremez olduk.değemeyen adamlara bu fal saçmalığı yüzünden kaç kere kredi verdik.
canımm peki neye karar verdin?eminim içinden gelerek vereceğin karar en iyi fal dediğimiz zırvalığından daha iyi olucak.
bende öyle yapıyoum artık.bugün akşam benimkin arayıp baya bir saydırmak geliyor içimden ve sanırım yapıcam

Bu Sezgi Binnazablada mı hangi sitede acaba? :)

Elani ye ne falı baktırdın ne kadara baktıı
Elani Soyluydu sanırım ismi , ona kahve falı baktırdım ama sadece hoşlandığım kişiyle ne olacak dedim, bütün ailemi hatta sülalemi sorunlarımı herşeyimi anlatmış annemi tarif etmiş zaten ya onun ya senin annen de demiş durumu da bilmiş şaşırdım açıkçası.

Ahahahs kıyamam kuzum, sen yırtarsında ben ramazana girişte abarttım biraz yırtar mıyım soru işareti:)

Kız valla fal baktırıyoruz ondan oluyo ya, fal baktırıpta tamamına erdiren görmedim ben. Mutlu sona ulaşan yani

anladım canım

Elani Soylu' ya fal baktırdım. Hiçbir soruma net cevap vermedi. Emin olduğum bir konuyu bile üstünkörü geçmiş. Hiç beğenmedim. İade istesem verirler mi acaba? Burda ismi geçmişti, sıkıntıdan baktırdım, ıhh tutmadı.

Ahh ahh sorma. Burda anlatılanlara güvendim. Dedım ıkıncı attıgım falda artık bır ay sonra donecek der dıye beklıyorum. Fal bır geldı ben şok
Gerçekten şok yani hiç olmamış, bana çıkmıştı falları:/ üzüldüm gerçekten , takılma sakın desemde takılırsın. Başkasına baktırdın mı?

Aynen ben de burdakı elanı soylu için yapılan yoruma bakınca bin umutla baktırdım ama berbat aynı falı kıme gonderse uyar. İçin temiz onun bıraz sıkıntıları var.. Tamamen kılişe cok kötü

Gerçekten şok yani hiç olmamış, bana çıkmıştı falları:/ üzüldüm gerçekten , takılma sakın desemde takılırsın. Başkasına baktırdın mı?
Evet bır suru. Şuan da tam patlayan nokta atıslı tarıh veren falsepeti alex. Dıger falcılar ıse hazıran agustos tarıhını verdıler. Sırayla patlarlar artık. Sadece cıngene dönmez aramaz dedi ki şu anda sadece onun dedıgı çıkıyor gıbı... Fakat hıc bır falcı vay be diyecegim bır sey bılemedı hep genel ayrılık acıdı ceken kişiye soylenen şeylerı söylediler. Uzun uzun iletimin bırıne yazmıştım kimlere baktırdıgımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…