- 29 Ekim 2014
- 216
- 101
- 33
Evet. Seni seviyor gurur yapıyor dönecek falan. Bildiklerim doğrultusunda soru sorunca da kıvırdı. Hep yağlayıp ballıyorlar bizi.Aynen ben de burdakı elanı soylu için yapılan yoruma bakınca bin umutla baktırdım ama berbat aynı falı kıme gonderse uyar. İçin temiz onun bıraz sıkıntıları var.. Tamamen kılişe cok kötü
Ya zaten hep diyorum, bintane falcı var , hepsinin mi duru görüsü var Allah aşkına, bizim ki anı kurtarmak işte :) Yeşilçingeneye baktırmıştım, tekrar mı balçktırsam acaba. Yıldıznamesi nasıl acaba? Astroloji geyiği isehiçbaktırmiyim yani:)Evet bır suru. Şuan da tam patlayan nokta atıslı tarıh veren falsepeti alex. Dıger falcılar ıse hazıran agustos tarıhını verdıler. Sırayla patlarlar artık. Sadece cıngene dönmez aramaz dedi ki şu anda sadece onun dedıgı çıkıyor gıbı... Fakat hıc bır falcı vay be diyecegim bır sey bılemedı hep genel ayrılık acıdı ceken kişiye soylenen şeylerı söylediler. Uzun uzun iletimin bırıne yazmıştım kimlere baktırdıgımı
Astrolojı seklınde degıldı. Onun onun konustugu kısının hatflerı benım hayatıma gırecegın harflerı falan vardı. Ha bunlar cıktı mı hayır onun hayatında bırı var mı bılmem ama artık gelecegıne umudum yok o yuzden yeşilcingene mantıklı geliyorYa zaten hep diyorum, bintane falcı var , hepsinin mi duru görüsü var Allah aşkına, bizim ki anı kurtarmak işte :) Yeşilçingeneye baktırmıştım, tekrar mı balçktırsam acaba. Yıldıznamesi nasıl acaba? Astroloji geyiği isehiçbaktırmiyim yani:)
Bi baktırayım o zaman ilk falında olumlu konuşmuştu , ben hep diyorum illa o kişi değil, bizi mutlu edecek değer bilecek hayırlısı kimse o olsun kuzum hepimiz içinAstrolojı seklınde degıldı. Onun onun konustugu kısının hatflerı benım hayatıma gırecegın harflerı falan vardı. Ha bunlar cıktı mı hayır onun hayatında bırı var mı bılmem ama artık gelecegıne umudum yok o yuzden yeşilcingene mantıklı geliyor
kesinlikle katılıyorumOnline fallar bence fiyasko arkadaşlar soru soruyoruz özellikle yazıyolar soru sorun diye ve bu durumda sorumuz üzerinden tutturabildiklerini söylüyorlar onun üzerinden his yürütüyorlar binnazdaki kredimi sezgiyle kapatıp bir daha atmamayı düşünüyorum..
Canım iade nasıl alınırElani Soylu için iade aldım. 600 kredim var ama baktıracak insan yok. Sezgi desen tutabilene aşkolsun.
Şikayet bölümü var. Oraya sebepleri ve iade talebimi belirttim.Canım iade nasıl alınır
Bence olacak işi de bu şekilde oldurmuyoruz.Niye bu merak bırakalım zaman akışında ilerlesin ne olacaksa olsun gelecekmiş gelmiycekmiş zaten bize zaman gösteriyor biz neyin derdindeyiz ki..Bence bu falları bırakınca teslim olunca her şey güzel olacak.. Senin benim gibi insanların söylediklerine inanarak bekliyoruz ya da umutlarımızı kırıyoruz yaradan ol derse her şey olur.. Dua edelim yeter bence ..Ayeti kerimede bile geçiyor "biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık" diye bu şekilde fallarla çabalayarak olmaz..kesinlikle katılıyorum
çünkü bende defalarca tellwe den iade almış biri olarak
cevap olarak ta bana sürekli açıklayacı sorunuzu sorunuz diyor
yani? ben sorduktan sonra karşımdaki herkes sorunum ile alakalı yanıtlama yapabilir
ben app leri sildim cidden
hatta inşALLAH ta tamamen bırakmayı düşünüyorum
saçmalardan seçmeler gibi geliyor artık bana
benim odaklanamadığım bir sorunuma başkasının gözü ile çıkış arıyorum çaresizlikten
sonra da artı olarak inciniyorum
bilemiyorum
yine depresif mood on kıvamına geldim sanırım
Peki bınnaz da o kredileri nasıl kullanıyoruzŞikayet bölümü var. Oraya sebepleri ve iade talebimi belirttim.
Bsna ilk falı iyiydi herkes ölüyor aşkından gelecek derken o Haziran a kadar ses çıkmax dedi mesela ama sonrası tavsiye niteliğinde oldu..birde özge gezici diye bir kız var o benim birçok öxelimi bilmişti kardeşim e de eşinin isminden hsrf vermiş ama enerji işi bana tutar sana tutmax tecrübelerimi paylaştım.Hülya Demir nasıl? Baktırsam mı?
Ben baktırmıştım siz söyleyince şimdi falını dinledim ne demiş diye bana asıl tutturan Hülya Demir olmuşBurdan ses çıkmayınca baktırdım, fena değil. Ama sorular üstünden gidiyor tabii. Kendinden çok emin konuştu. Bakalım göreceğiz.
binna da mı bakıyorBen baktırmıştım siz söyleyince şimdi falını dinledim ne demiş diye bana asıl tutturan Hülya Demir olmuş) herkes temmuz ağustos gibi tarihler verirken 3 hafta içinde görüşmeniz olacak demiş sen bi şans vermelisin demiş , diğerleri ilk adım ondan gelecek demişlerdi nitekim yazarak şans verdim adım attım. Ve dediğini gibi 3 hafta içinde iletişime geçmiş olduk bana çok uzak bi ihtimal gelirken bence denenebilir o an dinlerken ihtimal vermemiştim ama şuan şaşırdım :)
Evet Binnaz da.binna da mı bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?