Binnaz Abla

Burdan ses çıkmayınca baktırdım, fena değil. Ama sorular üstünden gidiyor tabii. Kendinden çok emin konuştu. Bakalım göreceğiz.
Çok açıklama yapmayınca daha iyi oluyor nedense..yok o kadın fena degil. Ben eşimin niyetine göndermiştim açık açık sen hatalısın demişti.her nabza şerbet vermiyor. Mutlaka duruma uygun konuşmuştur.İyi dedi inşallah?

İşte pişman olduğunu, pişmanlığını ve bana sevgisini bastırmak için öfkeli ve saçma sapan davrandığını söyledi. Bayramdan sonra geleceğini temmuz ayında tekrar evleneceğimizi söyledi. Çok zor...

Bak bundan sonra fal baktırıp kafanı karıştırma bence... Benim olayım bitti ama senin bence hala şansın var. Her gün mutlaka fetih suresi oku. Sende sonuçta sürekli seni geren birini neden isteyesin Gerçekten eşini istiyorsan olumlu ılımlı ol.Durum düzelince inşallah kendine göre düzenlersin.İnsanlar bu durumlarda kafası çok karışık oluyor yanlışa çok müsait oluyor. Sen güçlü ve sabırlı ol.Nacizane tavsiyem.Çoğumuz çok düşünmeden aldığımız kararlardan ve ani tepkilerimizden kaybediyoruz.Yaş kaç bilmiyorum ama olmazsa da olmaz. Daha ölmedik. Başka hayatlarımızda var.İyi haberlerini alırız inşallah arkadaşım

Evet katılıyorum. En kötüsü de falcıya inanıp sabretmek veya affetmek v.s

Benim için tüm fallar patladı sayılır ,çünkü artık karşımdaki dönse de ben yoruldum,karşı tarafta senin duygularınla kedi fare oyunu gibi oynayan,seni aptal yerine koyan biri varsa vazgeçer herkes de vazgeçsin böyle bir durumda.Geleceği yok seven insan yüz kez mücadele ederdi ,bütün falcılar dönüceğini söledi sonunu olumsuz konuşanlar bile hepsi seviyor dedi ki külliyen yalan seven insan bu şekilde davranmaz artık karşıma yeni biri çıkarsa kormadan onla devam edicem.Bana zerre değer vermeyen bir insani alttan almak düzelir diye kendimi kandırmıcam hayat bu kadar uzun değil .Umarım herkez gönlündeki hayırlı olacaksa eğer tüm istediklerine kavuşur.

Merivan istersen tellwe de ecem23 var onu bi dene. Ask fali var onun ve o cok begeniliyor (ben dahil) ve ecemin iyi yani olumsuzu da soyluyor. Bos umut vermek niyetinde degil en azindan yani pembeci kesinlikle degil

Kizlar, sekerler, gunaydin :)
Bu ayin son falini sezgi candana atmayi dusunuyorum :) tabiii eger yakalayabilirsem:) saat kacta genelde cevrim ici oluyo sezgicigmiz?

Kızlar artık pek giremiyorum ama patlayan ve çıkan fal haberi. Bu konuyu sadece nesibe, binnazda gonca polat ve hira soydana sormuştum. Nesibe o zamanlar çok hevesli olduğum bir konu için çok yuvarlak ve saçma konuşmuştu, düşününce kayda değer bir olay olmadı zaten. Sen uğraşırsan olacak dedi ben de uğraşmadım. Gonca polat çook pembe bir yorum yaptı bu konu için hiç de çıkmadı, dediğiyle uzaktan yakından olay olmadı. Neyseki onun dediğine kapılıp da aptal aşık moduna girmemişim. Sadece hira soydan olumsuz konuştu, olmayacak dedi direk. Onun dediği gibi de oldu

hirayı bende merak ediyorum ama pek rastlamıyorum.

Hira eskiden daha çok giriyordu sanırım ya da ben artık nadir girdiğim için denk gelmiyorum. Pembe yorum yaptıkları olmuş ama bana son 2 falı olumsuzdu ikisi de dediği gibi oldu

Maya ya baktırdım bugün ama anlamadım çok net konuşuyor ne zamandır adamı da çok güzel tahlil ediyor ama ne bilim bilemedim. Maya tecrübeleriniz nedir?

Ecem23 e aşk sonuç falı baktırdım. Çok olumsuzdu. Çöktüm wallahi. Dedikleri çıkıyor mu acaba?

Ecem23 e aşk sonuç falı baktırdım. Çok olumsuzdu. Çöktüm wallahi. Dedikleri çıkıyor mu acaba?
Bende çıktı Canımm. Benimkiyle en son görüşmede bir tek onun söylediği gibi yaşadım. Bugün bende baktırdım eceme bekle pişman olup gelicek dedi hatta bizde evlilik gördü kaç kere ama ben Çarşamba günü görüşmemiz var benimkiyle net olarak bitirmeyi düşünüyorum .artık sabrım kalmadı . Bitirip şuana kadar ki ezilmiş gururmu kurtarayım bari. Zaten bir değiliz şuandan daha fazla acı çekmem sanırım .
Çökme sende Canımm dua et yavrunla yeni bir hayata başla. Çok zor biliyorum çünkü hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ama geçiyor . Muallakta kalıp beklemek emin ol en kötüsü.ben Çarşamba inşallah başarıcam ve arkamı dönüp gidicem.

Ecem23'e ben de baktırdım.Birinden hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyor mu diye sordum saçma sapan bir fal atmış.Ki dediği de çıkmadı.Ben adamla olacak mıyım diyorum falcılar bana karakter analizi yapıyorlar bence bu adamla olma bu adam şöyle böyle diye.Bide demiş ki falda bana karşı ilgisi var ben yüz verirsem gelirmiş belki. Zaten iki ihtimal var ya benimle olacak ya da olmayacak. İlkay'da da bunu yaşadım ben.Yaşın çok küçük bu yaşta evlenme falan. Sanane kardeşim istediğim yaşta evlenirim ki 27 yaşındayım. En sonda Yeşilçingeneye attım burada çok beğenildi diye o da bu adam iki yüzlü şöyle böyle demiş. Ee birlikte olacak mıyız diye sordum belki olurmuşuz. Ha bide Yeşilçingene'ye öncede attığım falı okudum.Eski erkek arkadaşımla haziranda evlilik konuşacakmışız demişti mayısta ayrıldık.

yeşilçingenenin falı çıkmadı bana henüz hiç biri çıkmadı yani gelecekte olacak dediği .. ama birini sorduğumda karakter analizini çok iyi yapıyor bir de karşı taraf düşüncelerini iyi okuyor bence hep onun dediği gibi oldu 2 kişi için baktırdım ikisinin de düşünceleri dediği gibi çıktı sonrasında.

bir de serkan için şöyle diyeyim mesela birini sorduğumda ben o kişinin kaba olduğunu düşünüyorsam kaba biri sana uymaz diyor.. görünüşü benden çok farklı olduğunu düşünüyor o nedenle fiziksel olarak uyumsuz olduğumuzu düşünüyorsam bana görünüş olarak çok farklısınız diyor.. bencilliğini hissettiysem o kişinin bencil biri diyor.. hepsine farklı bir yorum yapıyor ve tam benim düşünüğüm gibi .. artık nasıl denk getirebiliyorsa bilemedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…