saol canmEvet Binnaz da.
Çok açıklama yapmayınca daha iyi oluyor nedense..yok o kadın fena degil. Ben eşimin niyetine göndermiştim açık açık sen hatalısın demişti.her nabza şerbet vermiyor. Mutlaka duruma uygun konuşmuştur.İyi dedi inşallah?Burdan ses çıkmayınca baktırdım, fena değil. Ama sorular üstünden gidiyor tabii. Kendinden çok emin konuştu. Bakalım göreceğiz.
İşte pişman olduğunu, pişmanlığını ve bana sevgisini bastırmak için öfkeli ve saçma sapan davrandığını söyledi. Bayramdan sonra geleceğini temmuz ayında tekrar evleneceğimizi söyledi. Çok zor...Çok açıklama yapmayınca daha iyi oluyor nedense..yok o kadın fena degil. Ben eşimin niyetine göndermiştim açık açık sen hatalısın demişti.her nabza şerbet vermiyor. Mutlaka duruma uygun konuşmuştur.İyi dedi inşallah?
Bak bundan sonra fal baktırıp kafanı karıştırma bence... Benim olayım bitti ama senin bence hala şansın var. Her gün mutlaka fetih suresi oku. Sende sonuçta sürekli seni geren birini neden isteyesin Gerçekten eşini istiyorsan olumlu ılımlı ol.Durum düzelince inşallah kendine göre düzenlersin.İnsanlar bu durumlarda kafası çok karışık oluyor yanlışa çok müsait oluyor. Sen güçlü ve sabırlı ol.Nacizane tavsiyem.Çoğumuz çok düşünmeden aldığımız kararlardan ve ani tepkilerimizden kaybediyoruz.Yaş kaç bilmiyorum ama olmazsa da olmaz. Daha ölmedik. Başka hayatlarımızda var.İyi haberlerini alırız inşallah arkadaşımİşte pişman olduğunu, pişmanlığını ve bana sevgisini bastırmak için öfkeli ve saçma sapan davrandığını söyledi. Bayramdan sonra geleceğini temmuz ayında tekrar evleneceğimizi söyledi. Çok zor...
Evet katılıyorum. En kötüsü de falcıya inanıp sabretmek veya affetmek v.sBak bundan sonra fal baktırıp kafanı karıştırma bence... Benim olayım bitti ama senin bence hala şansın var. Her gün mutlaka fetih suresi oku. Sende sonuçta sürekli seni geren birini neden isteyesin Gerçekten eşini istiyorsan olumlu ılımlı ol.Durum düzelince inşallah kendine göre düzenlersin.İnsanlar bu durumlarda kafası çok karışık oluyor yanlışa çok müsait oluyor. Sen güçlü ve sabırlı ol.Nacizane tavsiyem.Çoğumuz çok düşünmeden aldığımız kararlardan ve ani tepkilerimizden kaybediyoruz.Yaş kaç bilmiyorum ama olmazsa da olmaz. Daha ölmedik. Başka hayatlarımızda var.İyi haberlerini alırız inşallah arkadaşım
İşte pişman olduğunu, pişmanlığını ve bana sevgisini bastırmak için öfkeli ve saçma sapan davrandığını söyledi. Bayramdan sonra geleceğini temmuz ayında tekrar evleneceğimizi söyledi. Çok zor...
Kim ne derse desin gerçekten etkileniyoruz...Evet katılıyorum. En kötüsü de falcıya inanıp sabretmek veya affetmek v.s
hirayı bende merak ediyorum ama pek rastlamıyorum.
Anaa topik araştırmalarım sonucu maya çıkmıyor ve pembeciymişMaya ya baktırdım bugün ama anlamadım çok net konuşuyor ne zamandır adamı da çok güzel tahlil ediyor ama ne bilim bilemedim. Maya tecrübeleriniz nedir?
Bende çıktı Canımm. Benimkiyle en son görüşmede bir tek onun söylediği gibi yaşadım. Bugün bende baktırdım eceme bekle pişman olup gelicek dedi hatta bizde evlilik gördü kaç kere ama ben Çarşamba günü görüşmemiz var benimkiyle net olarak bitirmeyi düşünüyorum .artık sabrım kalmadı . Bitirip şuana kadar ki ezilmiş gururmu kurtarayım bari. Zaten bir değiliz şuandan daha fazla acı çekmem sanırım .Ecem23 e aşk sonuç falı baktırdım. Çok olumsuzdu. Çöktüm wallahi. Dedikleri çıkıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?