- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Hadiya o da mı. Beğenilen falcı hoopp patlıyor bir anda. Daha dün baktırdım ona :))Ecem23'e ben de baktırdım.Birinden hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyor mu diye sordum saçma sapan bir fal atmış.Ki dediği de çıkmadı.Ben adamla olacak mıyım diyorum falcılar bana karakter analizi yapıyorlar bence bu adamla olma bu adam şöyle böyle diye.Bide demiş ki falda bana karşı ilgisi var ben yüz verirsem gelirmiş belki. Zaten iki ihtimal var ya benimle olacak ya da olmayacak. İlkay'da da bunu yaşadım ben.Yaşın çok küçük bu yaşta evlenme falan. Sanane kardeşim istediğim yaşta evlenirim ki 27 yaşındayım. En sonda Yeşilçingeneye attım burada çok beğenildi diye o da bu adam iki yüzlü şöyle böyle demiş. Ee birlikte olacak mıyız diye sordum belki olurmuşuz. Ha bide Yeşilçingene'ye öncede attığım falı okudum.Eski erkek arkadaşımla haziranda evlilik konuşacakmışız demişti mayısta ayrıldık.
Düşünce okuyorduryeşilçingenenin falı çıkmadı bana henüz hiç biri çıkmadı yani gelecekte olacak dediği .. ama birini sorduğumda karakter analizini çok iyi yapıyor bir de karşı taraf düşüncelerini iyi okuyor bence hep onun dediği gibi oldu 2 kişi için baktırdım ikisinin de düşünceleri dediği gibi çıktı sonrasında.
bir de serkan için şöyle diyeyim mesela birini sorduğumda ben o kişinin kaba olduğunu düşünüyorsam kaba biri sana uymaz diyor.. görünüşü benden çok farklı olduğunu düşünüyor o nedenle fiziksel olarak uyumsuz olduğumuzu düşünüyorsam bana görünüş olarak çok farklısınız diyor.. bencilliğini hissettiysem o kişinin bencil biri diyor.. hepsine farklı bir yorum yapıyor ve tam benim düşünüğüm gibi .. artık nasıl denk getirebiliyorsa bilemedim:)
yeşilçingenenin falı çıkmadı bana henüz hiç biri çıkmadı yani gelecekte olacak dediği .. ama birini sorduğumda karakter analizini çok iyi yapıyor bir de karşı taraf düşüncelerini iyi okuyor bence hep onun dediği gibi oldu 2 kişi için baktırdım ikisinin de düşünceleri dediği gibi çıktı sonrasında.
bir de serkan için şöyle diyeyim mesela birini sorduğumda ben o kişinin kaba olduğunu düşünüyorsam kaba biri sana uymaz diyor.. görünüşü benden çok farklı olduğunu düşünüyor o nedenle fiziksel olarak uyumsuz olduğumuzu düşünüyorsam bana görünüş olarak çok farklısınız diyor.. bencilliğini hissettiysem o kişinin bencil biri diyor.. hepsine farklı bir yorum yapıyor ve tam benim düşünüğüm gibi .. artık nasıl denk getirebiliyorsa bilemedim:)
Ecem olumsuz konuşmak için kendisini zorluyor gibi geldi bana. Ama bilmiyorum tabiki bana genelde çok az falcı tutturuyor. Anlık durumda her ne kadar paslaşma dahi olsa Serkan'ı severim. Bazı durumları adam iyi yorumluyor ve düşünce okuma olduğunu sanmıyorum. Ben adama çok aşığım ve aşık olduğum için içimden olumlu düşünüyorum fakat o olumsuz konuşuyor.Bu adamı çözemiyorum fakat bir şeyler var.Düşünce okuyordur
Kesin birşeyler var, hiç müdanası yok. Çok cool :))Ecem olumsuz konuşmak için kendisini zorluyor gibi geldi bana. Ama bilmiyorum tabiki bana genelde çok az falcı tutturuyor. Anlık durumda her ne kadar paslaşma dahi olsa Serkan'ı severim. Bazı durumları adam iyi yorumluyor ve düşünce okuma olduğunu sanmıyorum. Ben adama aşığım diyorum içimden olumlu düşünüyorum fakat o olumsuz konuşuyor.Bu adamı çözemiyorum fakat bir şeyler var.
Yuhh tam tersi çıkmış resmenEnerji işi o zaman.Çünkü bana eski falda bu adam seni seviyor fakat ailesi bu ilişkiye engel olacak.Haziranda evlilik planı yaparken ailesi evlenme diyecek falan işte. Hepsi de boş. Adam beni zerre sevmiyor instagramdaki kadınlar için terk etti. Onlardan vazgeçemezmiş.Ailesinin de benden haberi yok. Faldan bir alıntı paylaşayım :)
"ilişkiniz de yıkıcı bir ayrılıkta görmüyorum şu an için ilişkiniz daha çok aylar aylar sürebilir ama en nihayetinde madden ve manen evlilik bağı kurmak sizin için çok zor görünüyor . Buna biraz da onun hanesinde ki ailesinde ki olumsuzluklar , karışıklıklarda etken olucak . Sana karşı hissiyatında kötü bir şey görmüyorum ben seni seviyor , olabildiğince bağlı en azından hayatında görüştüğü konuştuğu her hangi bir kadın yok yani aldatılma riski altında da değilsin"
Aynen belki sorun bendedir valla o kadar kişiye çıkınca artık sorunu kendimde arıyorum :)Yuhh tam tersi çıkmış resmen
Aman aman bir falcı olduğunu düşünmüyorum yeşilçingeneninAynen belki sorun bendedir valla o kadar kişiye çıkınca artık sorunu kendim de arıyorum :)
Kemal gibi pembeci damgası yememek için mi olumsuz konuşuyor acaba? Mesela ben boşandım, boşanıp tekrar birleşen çift sayısı az oldupu için mi olumsuz konuştu diye düşünüyorum. kafamda deli sorular sorular. 8 ay önce ne kadar mutluydum ya. Hayat insana ne sürprizler yapıyor.Ecem olumsuz konuşmak için kendisini zorluyor gibi geldi bana. Ama bilmiyorum tabiki bana genelde çok az falcı tutturuyor. Anlık durumda her ne kadar paslaşma dahi olsa Serkan'ı severim. Bazı durumları adam iyi yorumluyor ve düşünce okuma olduğunu sanmıyorum. Ben adama çok aşığım ve aşık olduğum için içimden olumlu düşünüyorum fakat o olumsuz konuşuyor.Bu adamı çözemiyorum fakat bir şeyler var.
Enerji işi o zaman.Çünkü bana eski falda bu adam seni seviyor fakat ailesi bu ilişkiye engel olacak.Haziranda evlilik planı yaparken ailesi evlenme diyecek falan işte. Hepsi de boş. Adam beni zerre sevmiyor instagramdaki kadınlar için terk etti. Onlardan vazgeçemezmiş.Ailesinin de benden haberi yok. Faldan bir alıntı paylaşayım :)
"ilişkiniz de yıkıcı bir ayrılıkta görmüyorum şu an için ilişkiniz daha çok aylar aylar sürebilir ama en nihayetinde madden ve manen evlilik bağı kurmak sizin için çok zor görünüyor . Buna biraz da onun hanesinde ki ailesinde ki olumsuzluklar , karışıklıklarda etken olucak . Sana karşı hissiyatında kötü bir şey görmüyorum ben seni seviyor , olabildiğince bağlı en azından hayatında görüştüğü konuştuğu her hangi bir kadın yok yani aldatılma riski altında da değilsin"
Kızlar artık asenat girmiyor mu pek takip edemiyorum
Ben artık Bi süre fal baktırmıcaktım ama bugün birdenbire onun enerjisini özlediğimi farkettim çok baktırasım vardı. İyi falcılar keşke hep daha çok daha sık online olsa :/asenat en son cumartesi akşamı giricem yazmıstı ıletısıne ama gırmedi bugun tekrar baktım hiç bişey yazmıyor bende beklıyorum kendisini gözüm yollarda
Uzuldum canin insallah hakkinda hayirlisi olsunKemal gibi pembeci damgası yememek için mi olumsuz konuşuyor acaba? Mesela ben boşandım, boşanıp tekrar birleşen çift sayısı az oldupu için mi olumsuz konuştu diye düşünüyorum. kafamda deli sorular sorular. 8 ay önce ne kadar mutluydum ya. Hayat insana ne sürprizler yapıyor.
Biraz önce aradı yine. Velayet davası açacakmış. Git aç dedim. Aklınca beni korkutacak. Ne biçim adammış ya.Uzuldum canin insallah hakkinda hayirlisi olsun
Eceme bende baktırdım bi birliktelik olacak mı dedim , evet olacak ama sonunu getirebileceğinizi sanmıyorum demiş sorunuzun cevabı olumlu ama sonu olur diye hissedemedim demiş benimde kafamda deli sorular ..Kemal gibi pembeci damgası yememek için mi olumsuz konuşuyor acaba? Mesela ben boşandım, boşanıp tekrar birleşen çift sayısı az oldupu için mi olumsuz konuştu diye düşünüyorum. kafamda deli sorular sorular. 8 ay önce ne kadar mutluydum ya. Hayat insana ne sürprizler yapıyor.
Bunlar birden mi oldu canim sizdeBiraz önce aradı yine. Velayet davası açacakmış. Git aç dedim. Aklınca beni korkutacak. Ne biçim adammış ya.
Evet canım birden oldu. Bir tartışma ile ayrıldık buraya geldik. Ama dün geceki konuşmadan sonra anladım ki adamda sevgi falan kalmamış.Bunlar birden mi oldu canim sizde
yeşilçingene canımbu tersi cıkan kımın falı canım :S
ben öyle olduğunu düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun bol bol dua edin ben de sizin için edeceğimKemal gibi pembeci damgası yememek için mi olumsuz konuşuyor acaba? Mesela ben boşandım, boşanıp tekrar birleşen çift sayısı az oldupu için mi olumsuz konuştu diye düşünüyorum. kafamda deli sorular sorular. 8 ay önce ne kadar mutluydum ya. Hayat insana ne sürprizler yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?