Binnaz Abla

Hadiya o da mı. Beğenilen falcı hoopp patlıyor bir anda. Daha dün baktırdım ona :))

Düşünce okuyordur

Enerji işi o zaman.Çünkü bana eski falda bu adam seni seviyor fakat ailesi bu ilişkiye engel olacak.Haziranda evlilik planı yaparken ailesi evlenme diyecek falan işte. Hepsi de boş. Adam beni zerre sevmiyor instagramdaki kadınlar için terk etti. Onlardan vazgeçemezmiş.Ailesinin de benden haberi yok. Faldan bir alıntı paylaşayım :)

"ilişkiniz de yıkıcı bir ayrılıkta görmüyorum şu an için ilişkiniz daha çok aylar aylar sürebilir ama en nihayetinde madden ve manen evlilik bağı kurmak sizin için çok zor görünüyor . Buna biraz da onun hanesinde ki ailesinde ki olumsuzluklar , karışıklıklarda etken olucak . Sana karşı hissiyatında kötü bir şey görmüyorum ben seni seviyor , olabildiğince bağlı en azından hayatında görüştüğü konuştuğu her hangi bir kadın yok yani aldatılma riski altında da değilsin"

Düşünce okuyordur
Ecem olumsuz konuşmak için kendisini zorluyor gibi geldi bana. Ama bilmiyorum tabiki bana genelde çok az falcı tutturuyor. Anlık durumda her ne kadar paslaşma dahi olsa Serkan'ı severim. Bazı durumları adam iyi yorumluyor ve düşünce okuma olduğunu sanmıyorum. Ben adama çok aşığım ve aşık olduğum için içimden olumlu düşünüyorum fakat o olumsuz konuşuyor.Bu adamı çözemiyorum fakat bir şeyler var.

Kesin birşeyler var, hiç müdanası yok. Çok cool :))

Yuhh tam tersi çıkmış resmen

Kemal gibi pembeci damgası yememek için mi olumsuz konuşuyor acaba? Mesela ben boşandım, boşanıp tekrar birleşen çift sayısı az oldupu için mi olumsuz konuştu diye düşünüyorum. kafamda deli sorular sorular. 8 ay önce ne kadar mutluydum ya. Hayat insana ne sürprizler yapıyor.

bu tersi cıkan kımın falı canım :S

asenat en son cumartesi akşamı giricem yazmıstı ıletısıne ama gırmedi bugun tekrar baktım hiç bişey yazmıyor bende beklıyorum kendisini gözüm yollarda
Ben artık Bi süre fal baktırmıcaktım ama bugün birdenbire onun enerjisini özlediğimi farkettim çok baktırasım vardı. İyi falcılar keşke hep daha çok daha sık online olsa :/

Uzuldum canin insallah hakkinda hayirlisi olsun

Eceme bende baktırdım bi birliktelik olacak mı dedim , evet olacak ama sonunu getirebileceğinizi sanmıyorum demiş sorunuzun cevabı olumlu ama sonu olur diye hissedemedim demiş benimde kafamda deli sorular ..

ben öyle olduğunu düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun bol bol dua edin ben de sizin için edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…