Binnaz Abla

ben öyle olduğunu düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun bol bol dua edin ben de sizin için edeceğim
Bana da hiç bir detay detay içermeyen soruma karşılık bir olumsuz yorum göndermiş. Çıkabilirliği konusunda şu an için bir fikrim yok. Mümkündür. 30'a yakın falda aldığım ilk olumsuz yorumdu. ( Ki bunların içerisinde başta Asenat ve Venceremos var. 2 sinin yorumu içinde işte budur demiştim daha ilk anda. Serkan var, Çingene var, İlkay var ki ona göre bile olumsuzluk var ama bu kadar değil. Taraca var, Geysu var, Derin var ki Taraca bende çok detay bilmiştir. Binnaz'ın Pembeye bağlayanları bile anlık durumda daha başarılı. Hep olumlu falların üzerine biraz sarsıldım ama :)) yeterli de bulmadım. Şu sebepten bu sebepten diye bir şey söyler insan. Bence Ecem'in dünkü yorumları başarısız. Çünkü ilk defa baktırdığım her yorumcu da soru dışı en az 1-2 cümle bir şey daha alırdım. Ve muhtemelen doğru olurdu. Buradan başka arkadaşlara baktığı önceki falları da gördüğüm için söylüyorum. Dün çok yorgundu.. Keşke bakmasaydı.

Tellwe de iptal nasıl oluyor? Ben eceme attım başka biri yorumlamış fali bir de gündüz olan yorumu iyi akşamlar diye bitirmiş bildiğinkopyala yapıştır.. iptal kısmına girdim nedenini yazdım şimdi fal kayboldu. Bir iade de olmadı mail bile attım dönmediler!!!

Maya ya baktırdım bugün ama anlamadım çok net konuşuyor ne zamandır adamı da çok güzel tahlil ediyor ama ne bilim bilemedim. Maya tecrübeleriniz nedir?

Maya ya yakınlarda ben de baktırdım. Çok ilginç baya aklımı okur gibi bir yorumdu. Hisleri kuvvetli bence ama evet söyledikleri pek çıkıyormuş

Canım baktırdığımda memnun kaldıklarım olmuştu, olumlu konuşmuşlardı. Ama şu an yaşadığım durumu bilemediler. Yani hepsi boş yere umut vermekten öteye gidemediler. O yüzden kimseyi tavsiye edemem.

Sen yanlislikla yorumum havuza dussunu isaretlemissin sanirim. Oyle olunca herhangi bir falci havuzdan alip yorumlayabiliyor. Arkadasimin da basina gelmisti yonetimle konustu iade etmediler yanlis hatirlamiyosam

Sen yanlislikla yorumum havuza dussunu isaretlemissin sanirim. Oyle olunca herhangi bir falci havuzdan alip yorumlayabiliyor. Arkadasimin da basina gelmisti yonetimle konustu iade etmediler yanlis hatirlamiyosam

Ama bekleyen fallarım kısmında ecem23 yazıyordu sonradan bir baktım baskasindan yorum gelmiş.. anlamadım ki hiç.. bari bir cevap verselerdi ama ilgilenmediler

Ben niyeyse pek zaten tellweye güvenemiyorum Bişi mi gördüm hayır ama benim için güven teşkil etmiyor. Bir Binnaz ya da byv değil asla

Merhabalar, yorumlarinizi goruyorum birkac gundur, uzuldum gercekten yasadiklariniza. Insallah bundan sonrasi gonlunuze gore olur. Ankarada girgir cafedeki Tugce'ye gittiniz mi? O olumsuzu da soyluyor gibi gibi.

Ecem benim falımda ve arkadaşlarımın yolladığı fallarda hep olumsuzdu zaten.Olumsuz olması sorun değil belki adam beni sevmiyordur ama belki olur olmazsa da üzülme olmaması daha iyi demesi beni sinirlendirdi. Ben fincanda ne görüyorsa onu söylemesini istemişim. Bana yorum yap dememişim.Ben de biliyorum belki olacağını o zaman ona neden fal atayım ki.

Merhabalar, yorumlarinizi goruyorum birkac gundur, uzuldum gercekten yasadiklariniza. Insallah bundan sonrasi gonlunuze gore olur. Ankarada girgir cafedeki Tugce'ye gittiniz mi? O olumsuzu da soyluyor gibi gibi.
Tuğçeye gittim çok olumlu konuşmuştu ama çok olumsuz oldu. O da çok umutlandırmıştı beni.

Tuğçeye gittim çok olumlu konuşmuştu ama çok olumsuz oldu. O da çok umutlandırmıştı beni.

Sasirdim, ona olumsuzu da soyler yaziyordu herkes. Ben en son huriyeye gittim online da atmiyorum artik, inanilmaz huzurluyum. Fal atiyorum ben ne yapiyorum diye de kizmasin kimse kendine bu bir surec, sonunda geciyor ve fal filan atmiyorsunuz. Giderseniz arkadaslarinizla cafe falcisina gidiyorsunuz. Insallah herkes bu sureci cabuk atlatir, benim 2 yil surdu yeni bitti. 2 yil sonra cok cok onemli seyler yasarken yaparken bir baktim fal filan atmiyorum, aaa dedim gecmis bitmis bu fal isi.

Kesinlikle katılıyorum Baldancım. Bu bir süreç. Bazı insanlar alkole veriyor kendini, bazı insanlar kumar oynuyor, bazı insanlar bol bol ibadet ediyor, bazıları seyahat ediyor, bazılarımız da böyle fal felan baktırıyoruz. Geçilmesi gereken bir süreç. Benim de 7 ay sürdü. Kızmıyorum kendime, olması gerekiyormuş olmuş. Bunlar da bir deneyimdi. Rasyonel olmayan hiç birşeye inanmayan ben; yeni deneyimler edindim. Tabi biraz pahalıya patladı :) Arada çıkan fallar var mı diye takip ediyorum. Bu arada sen nasılsın? Annen nasıl? İş durumları halloldu mu?

Ben İlkay'a fal atarken sorumu baya detaylı sormuştum, bana da aynı bahsettiğin şekilde akıl vermiş de vermiş. Fal boyunca onun verdiği akılları dinledim. Zaten fala da neredeyse 1.5 ay sonra bakmıştı. Verdiği akılların hiçbiri de tutmadı, dediklerinin hiçbiri de olmadı. Öyle gereksiz ve alakasız bir faldı ki, soru sorma gereği bile duymamıştım.

Yeşilçingene'ye de bir süre önce baktırmıştım. O da pek fala benzemiyordu, benim durumumla alakası bile olmayan, yuvarlak gereksiz laflar,anlık durumları bile bilemedi,
bir de aklınca akıl veriyor ama onda İlkay'daki kadar falan akıl da yok. "Çok verme, sana kalmaz mazallah, zaten belli ki sende az bir şey var" diyecektim:))) Fal yollamışız, bakabiliyorsan bak yoksa bırak bu işi, kuş kadar aklınla akıl vermek sana mı kaldı.

Iyiyim canim sag ol, annem de iyi cok sukur. Ben de bakiyorum oyle ama rskifen olsa gunde 3 5 fal atacagim bir olay icin henuz hiv fal atmadim, buyumusum bu anlamda :) İslerim yolunda cok sukur, memnunum bir sıkıntım yok.

Sen nasilsin, neler yapiyorsun? Uzun zaman oldu forumdan biriyle yazismayali. Bi cherryle konusuyorum o da zaten ban yedigi icin 3 hafta arayla :)

Ben buralarda biryerlerde gizem hatun ve nur banunun ayni kisi olabilecegini okumustum. Ya böyle seyler hic benim ilgimi cekmiyor gerci bahsedilenlerden birtek Nur Banuya baktirmistim

çok kötü günler geçirdikten sonra kafayı yedim ve saçma sapan işlere sardım ve Naiaddd işbirliğiyle byv sitesinin tek bir kişinin elinde olduğu onun da muhtemelen Serkan Tek olduğu, diğer falcılarla paslaşıldığı(popüler olanlarla) ve de Binnazdaki Lale Gül'ün de orada falcı olduğu kanısındayız.

bu arada Elif Hanzadeyi tavsiye etmek için bu siteye üye olduğum günleri herkes bilir. Hatta reklamcı olduğum falan da düşünülmüştü ama ben o kadının fallarından inanılmaz memnun kalıyordum. Çok detay biliyordu ve yakın gelecek çıkıyordu. Son fal canlı sohbette baktırdım birincisi kadın yazamadığı için 3-4 cümlede süre bitiyor. Ya enerjisi düşüktü, ya sürekli gittiğim için beni umursamadı ya da eskisi gibi özenmiyor. İyi olacak iyi olacak diyip durdu 15 gün vade verdi ve ben yaklaşık 15 gün içinde dünyanın dibini gördüm resmen. Tamam cidden iyi olacak diye beklemiyordum ama insan bi özenirdi ya kadın süremi de 35 liramı da ezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…