- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Hadiya falcı gibi mi üye oldun. Serkan olduğunu nasıl anladınız?çok kötü günler geçirdikten sonra kafayı yedim ve saçma sapan işlere sardım veNaiaddd işbirliğiyle byv sitesinin tek bir kişinin elinde olduğu onun da muhtemelen Serkan Tek olduğu, diğer falcılarla paslaşıldığı(popüler olanlarla) ve de Binnazdaki Lale Gül'ün de orada falcı olduğu kanısındayız.
ya tamamen emin değilim o yüzden muhtemelen dedim ama tüm sosyal medya hesaplarını alt üst ettim diyebilirimHadiya falcı gibi mi üye oldun. Serkan olduğunu nasıl anladınız?
Detayli bir stalk sonrasi ipuçlarını birlestirdikHadiya falcı gibi mi üye oldun. Serkan olduğunu nasıl anladınız?
Arastirmaci ruhumuzçok kötü günler geçirdikten sonra kafayı yedim ve saçma sapan işlere sardım veNaiaddd işbirliğiyle byv sitesinin tek bir kişinin elinde olduğu onun da muhtemelen Serkan Tek olduğu, diğer falcılarla paslaşıldığı(popüler olanlarla) ve de Binnazdaki Lale Gül'ün de orada falcı olduğu kanısındayız.
bu arada Elif Hanzadeyi tavsiye etmek için bu siteye üye olduğum günleri herkes bilir. Hatta reklamcı olduğum falan da düşünülmüştü ama ben o kadının fallarından inanılmaz memnun kalıyordum. Çok detay biliyordu ve yakın gelecek çıkıyordu. Son fal canlı sohbette baktırdım birincisi kadın yazamadığı için 3-4 cümlede süre bitiyor. Ya enerjisi düşüktü, ya sürekli gittiğim için beni umursamadı ya da eskisi gibi özenmiyor. İyi olacak iyi olacak diyip durdu 15 gün vade verdi ve ben yaklaşık 15 gün içinde dünyanın dibini gördüm resmen. Tamam cidden iyi olacak diye beklemiyordum ama insan bi özenirdi ya kadın süremi de 35 liramı da ezdi.
üzüldüm gerçekten yanlış bilgi vermek istemezdim, bende dediğim gibi annemi bile anlatmış ve senin ya da onun annesi olarak tarif etmiş hem görüntüsünü hem de onunla ilgili bilgiyi bile söylemiş ki ben sormamıştım. Bazen enerji tutmuyor herhalde bana da tellwede bazen canım enerjimiz tutmadı diyorlar iade ediyorlar :)Aynen ben de burdakı elanı soylu için yapılan yoruma bakınca bin umutla baktırdım ama berbat aynı falı kıme gonderse uyar. İçin temiz onun bıraz sıkıntıları var.. Tamamen kılişe cok kötü
Tabi ki Vence☺Vence dönmüş mü? Güniçi aktif yazıyo fal atılıyo mu ona göre kredi yükliycem de ona mı atıyım ecem'e mi
İyi bir şey ise çıksın değilse patlasıngaliba kemal devrim'in dediği çok önemli bir şey tarihiyle beraber çıktı ama henüz tam da emin değilim, teyit ettiğim zaman ayrıntısıyla paylaşacağım.
Aslında o kadar iyi bir şey ki, iyiliği karşısında ne yapacağımı şaşırdım ve kaçasım geldi:)))İyi bir şey ise çıksın değilse patlasın
Arkadaşlar şuan her şey benimde iyi gidiyor,konuşmayız artık derken yeniden eskisi gibi olmaya başlamak beni heycanlandırıyor,iyiki o msjı atmışım diyorum,falcılara inanıp gelecek diye beklemeyin içinizden geleni yapın giden siz olun ne olurki hep bu gururumuz yüzünden belkide mutluluğu geciktiriyoruz. Her ne kadar şuan iyi gibi gitsede ecem ve semanın bi ilişki başlayıp sonunu getiremiyceksiniz dedikleri aklıma geliyor korkuyorum onların dediği gibi mi olacak diye..Olumsuz düşünüp evrene bu msjı vermek istemiyorum..Nitekim şuanda benim için çıkan fal haberi tarihiyle birlikte tutturan Hülya Demir.
O zaman var gücümle olumluya sürüklemek istiyorum:))Ecem bana özellikle demişti, her davranis her seyi degistirebilir aslinda. Fal bakildigi anda ki dusunce ve duygu cok önemli ondan yola cikarak cikiyor fal. Yani olumlu bir seyi olumsuza sürükleyebiliyorsak, olumsuzu olumlu da yapabiliriz bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?