Binnaz Abla

selam kızlaaarrr umarım hepiniz iyisinizdir ve çokta iyi olursunuz

biliyorsunuz falları patlatmaya gittiğimi söylemiştim sezgi bu kez bitecek bitireceksin dedi ama sonrasında bazı değişimler yaşanacağını söyledi.. konuşmalarınız bu yönde olacak dedi ama bu kez söylediği tek konu oldu konuşmada.. şimdi kısaca bu kez bayıldığım sezgiciğim ki belirtiyorum hala inanılmaz seviyorum iyi niyetini yardımcı olma isteğini bu kez bilemedi ama olsun..

neyse velhasılkelam ben falları patlatamadım bırakmadı beni.. bu durumu bu şekilde bilen tam tamına mügeydi.. zamanlar da dahil..şimdi mügenin dediği gibi olursa 1.5 aylık sürecim olacak sonrasında bakıcaz.. hoş ben bir daha fal baktırmicam olacak olanı da engelliyoruz sanırım.. bu kararım ne zamana kadar bilmiyorum tabi ramazanın girmesi de iyi oldu bu süreçte fal atmıyorum çünkü..bi elim gitti ama bıraktım geri

zaten bi izin vermiyorum söylenilen zamana üst üste atmaktan ama bu kez beklicem mügeyi.. çıkar mı bilmem..hala emin olmadığım şeyler var düzelir mi onu da bilmiyorum ama olumlu düşünüp evrene msj atıyorum umarım yenmiyodur yukarda msjlarım

bende haberler böyle kızlar.. fal detoxu yapıp falsız yaşamaya çalışıyorum şu ara enerjim bi güzelleşsin bakalım.. hepimize en güzel şeyleri yaşayalım diye de enerji yolluyorum..öpücükler..

Hadiya falcı gibi mi üye oldun. Serkan olduğunu nasıl anladınız?

Hadiya falcı gibi mi üye oldun. Serkan olduğunu nasıl anladınız?
ya tamamen emin değilim o yüzden muhtemelen dedim ama tüm sosyal medya hesaplarını alt üst ettim diyebilirim
Serkana daha önce üyelik almadığım bir maille misafir hesaptan fal baktırmıştım sonra da o maille üyelik alıp fal baktırmıştım. Serkan bana yorumlarda eski falı görüyorum demişti ama ben denedim aynı yere düşmüyorlar.

Az once eski fallarimi okudum byv nurbanu tellwe venceramos cliviaxx ve monspackle ani ve sonrasini gidisatta bilenler.Monspackle bu adamin ani u donuslerine ruhi degisimlerine hazirlikli ol nurbanu ciddi iliski dusunmediginden sana karsi dengesiz davraniyor dedi.Seninle hic konusmaycagam dedi ben ona son konusmada bayagi saydirmistim sonra iki ay sonra ben aradim acti teli kizdin mi bana dedim yok dedi benimki kocaelinde oturuyor iki ay oldu tasinali.Senin yanina gelmek istiyorum dedim tabi sende istetsen dedim o da olur dedi sen alabilir misin otogardan beni dedim alirim dedi.Guya bana cok kizgindi konusmayacakti bqsindan beri boyleydi yani bu falcilarin bazilari sanirim ani iyi biliyor bir de karsi tarafin ruh hakini dusuncelerini

Arastirmaci ruhumuz

Kulakların mı çınlamış:) Sen de müdavimdin bir ara ama arkana bakmadan gittin,haksızmısın hiç de değil:) Bizler burada fal aşkımız depreştikçe kazıklanıp kazıklanıp birbirimizle yaralarımızı paylaşıyoruz:)

o günleri hatırlıyorum....

Aynen ben de burdakı elanı soylu için yapılan yoruma bakınca bin umutla baktırdım ama berbat aynı falı kıme gonderse uyar. İçin temiz onun bıraz sıkıntıları var.. Tamamen kılişe cok kötü
üzüldüm gerçekten yanlış bilgi vermek istemezdim, bende dediğim gibi annemi bile anlatmış ve senin ya da onun annesi olarak tarif etmiş hem görüntüsünü hem de onunla ilgili bilgiyi bile söylemiş ki ben sormamıştım. Bazen enerji tutmuyor herhalde bana da tellwede bazen canım enerjimiz tutmadı diyorlar iade ediyorlar :)

galiba kemal devrim'in dediği çok önemli bir şey tarihiyle beraber çıktı ama henüz tam da emin değilim, teyit ettiğim zaman ayrıntısıyla paylaşacağım.
İyi bir şey ise çıksın değilse patlasın

Arkadaşlar şuan her şey benimde iyi gidiyor,konuşmayız artık derken yeniden eskisi gibi olmaya başlamak beni heycanlandırıyor,iyiki o msjı atmışım diyorum,falcılara inanıp gelecek diye beklemeyin içinizden geleni yapın giden siz olun ne olurki hep bu gururumuz yüzünden belkide mutluluğu geciktiriyoruz. Her ne kadar şuan iyi gibi gitsede ecem ve semanın bi ilişki başlayıp sonunu getiremiyceksiniz dedikleri aklıma geliyor korkuyorum onların dediği gibi mi olacak diye..Olumsuz düşünüp evrene bu msjı vermek istemiyorum..Nitekim şuanda benim için çıkan fal haberi tarihiyle birlikte tutturan Hülya Demir.

oy ya çok şükür birinden de güzel bir haber geldi... :)

Ecem bana özellikle demişti, her davranis her seyi degistirebilir aslinda. Fal bakildigi anda ki dusunce ve duygu cok önemli ondan yola cikarak cikiyor fal. Yani olumlu bir seyi olumsuza sürükleyebiliyorsak, olumsuzu olumlu da yapabiliriz bence :)

O zaman var gücümle olumluya sürüklemek istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…