- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Ramazan bereketli geldi sanırım umarım herkes bir bir güzel haberler yazar,düşünsenize kadınlar kulubü olarak hepimizin düğünlerine gidiyoruz bi de duygusala bağlayıp ağlarız:))oy ya çok şükür birinden de güzel bir haber geldi... :)
Hayırlısı inşallah. ..Aslında o kadar iyi bir şey ki, iyiliği karşısında ne yapacağımı şaşırdım ve kaçasım geldi:)))
Şu serzenişlerin amacını anlamak güç. Fal somut bir olgu değil birine çıkan sana çıkmaz sana çıkan başkasına çıkmaz. Velev ki forumda baktıran tüm kızlara çıktı Hüma sana çıkacağının garantisi var mı? Ya da tam tersi. Durup durup böyle çıkış yapman gerçekten enteresankızlar huma bala baktıran varmı lutfen cvp yazın lutfen lutfen!!!!
ya sanane her yazdıgımn altına ne ters yorum yapıyosun ne çirkef kızsın sen ya ne ters kızsın sanane istediğimi yazarım allah senın gibilerden uzak etsın her boka yorum yapıyo sen kimsinde benı terslıyosun sen her haltı yazıyon ya çirkef!Şu serzenişlerin amacını anlamak güç. Fal somut bir olgu değil birine çıkan sana çıkmaz sana çıkan başkasına çıkmaz. Velev ki forumda baktıran tüm kızlara çıktı Hüma sana çıkacağının garantisi var mı? Ya da tam tersi. Durup durup böyle çıkış yapman gerçekten enteresan
O zaman var gücümle olumluya sürüklemek istiyorum:))
Neyse ki "göz ardı et" diye bir şeyin varlığı geldi aklıma. Burada kimlikleri bilmiyor olmanın bir sürü keyifli yanı varken her tabakadan insanın rahatça yazabildiği gibi bir gerçek de var.
Ps: tabakadan kastım kesinlikle ekonomik ya da bu tarz bir şey değil. Üslup farkından bahsediyorum.
Her istediğinizi istediğiniz yere yazamazsınız... Sevmek zorunda değilsiniz hiç birimizi ama saygı göstermek zorundasınız... Kaldı ki bu tavrınız ve üslubunuz yeni değil ve siz çok tolere edildiniz bu topikte... Eski erkek arkadaşınıza saydınız sövdünüz ama burada kimseye bu üslupla karşılık veremezsiniz...ya sanane her yazdıgımn altına ne ters yorum yapıyosun ne çirkef kızsın sen ya ne ters kızsın sanane istediğimi yazarım allah senın gibilerden uzak etsın her boka yorum yapıyo sen kimsinde benı terslıyosun sen her haltı yazıyon ya çirkef!
Boşver canımın içi inan ki umursamadım bile okudum gülüp çantama attım telefonu, hiç yorma sen kendiniHer istediğinizi istediğiniz yere yazamazsınız... Sevmek zorunda değilsiniz hiç birimizi ama saygı göstermek zorundasınız... Kaldı ki bu tavrınız ve üslubunuz yeni değil ve siz çok tolere edildiniz bu topikte... Eski erkek arkadaşınıza saydınız sövdünüz ama burada kimseye bu üslupla karşılık veremezsiniz...
Kuzum benim...Neyse ki "göz ardı et" diye bir şeyin varlığı geldi aklıma. Burada kimlikleri bilmiyor olmanın bir sürü keyifli yanı varken her tabakadan insanın rahatça yazabildiği gibi bir gerçek de var.
Ps: tabakadan kastım kesinlikle ekonomik ya da bu tarz bir şey değil. Üslup farkından bahsediyorum.
Boşver canımın içi inan ki umursamadım bile okudum gülüp çantama attım telefonu, hiç yorma sen kendini
Canım o kadın birazteknolıji özürlü . Benim ilk falımda ses kesilmişti. Ona telefonda yada chat baktırdınmı yoğunlaşmıyor. Sadece sesli baktırmak lazım bence.bu arada Elif Hanzadeyi tavsiye etmek için bu siteye üye olduğum günleri herkes bilir. Hatta reklamcı olduğum falan da düşünülmüştü ama ben o kadının fallarından inanılmaz memnun kalıyordum. Çok detay biliyordu ve yakın gelecek çıkıyordu. Son fal canlı sohbette baktırdım birincisi kadın yazamadığı için 3-4 cümlede süre bitiyor. Ya enerjisi düşüktü, ya sürekli gittiğim için beni umursamadı ya da eskisi gibi özenmiyor. İyi olacak iyi olacak diyip durdu 15 gün vade verdi ve ben yaklaşık 15 gün içinde dünyanın dibini gördüm resmen. Tamam cidden iyi olacak diye beklemiyordum ama insan bi özenirdi ya kadın süremi de 35 liramı da ezdi.
İşte en çok korktuğum, yine de olumlu düşünüp güzel şeyler olmasını isteyelim olmazsa da vardır bi hayır demeyi bilelim.Böyle olumlu olumlu düşünürken birden olumsuz olursa çok yıkılıyoruz ama(
Eski fallarımı okuyordum binnazda, şoktayım Defne tanrıkulu şuan yaşadığım her şeyi bilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?