Binnaz Abla

kızlar huma bala baktıran varmı lutfen cvp yazın lutfen lutfen!!!!

kızlar huma bala baktıran varmı lutfen cvp yazın lutfen lutfen!!!!
Şu serzenişlerin amacını anlamak güç. Fal somut bir olgu değil birine çıkan sana çıkmaz sana çıkan başkasına çıkmaz. Velev ki forumda baktıran tüm kızlara çıktı Hüma sana çıkacağının garantisi var mı? Ya da tam tersi. Durup durup böyle çıkış yapman gerçekten enteresan

ya sanane her yazdıgımn altına ne ters yorum yapıyosun ne çirkef kızsın sen ya ne ters kızsın sanane istediğimi yazarım allah senın gibilerden uzak etsın her boka yorum yapıyo sen kimsinde benı terslıyosun sen her haltı yazıyon ya çirkef!

Neyse ki "göz ardı et" diye bir şeyin varlığı geldi aklıma. Burada kimlikleri bilmiyor olmanın bir sürü keyifli yanı varken her tabakadan insanın rahatça yazabildiği gibi bir gerçek de var.
Ps: tabakadan kastım kesinlikle ekonomik ya da bu tarz bir şey değil. Üslup farkından bahsediyorum.

Her istediğinizi istediğiniz yere yazamazsınız... Sevmek zorunda değilsiniz hiç birimizi ama saygı göstermek zorundasınız... Kaldı ki bu tavrınız ve üslubunuz yeni değil ve siz çok tolere edildiniz bu topikte... Eski erkek arkadaşınıza saydınız sövdünüz ama burada kimseye bu üslupla karşılık veremezsiniz...

Boşver canımın içi inan ki umursamadım bile okudum gülüp çantama attım telefonu, hiç yorma sen kendini

Kuzum benim...
Boşver canımın içi inan ki umursamadım bile okudum gülüp çantama attım telefonu, hiç yorma sen kendini
Herkes benim bildiğim gibi bilmesin seni zaten. Kıskanırım

Binnazda sedef celike katina atmistim nisanda falinda haziran ayinda bu kisiyle bir karsilasma ve bulusma olacagini soyledi o zaman inandirici gelmemisti cunku konusmuyorduk atiyor zannettim ama bayagi bilmis ilk defa tarihinde cikan falim oldu.Bu pazar bulusuyoruz.

Canım o kadın birazteknolıji özürlü . Benim ilk falımda ses kesilmişti. Ona telefonda yada chat baktırdınmı yoğunlaşmıyor. Sadece sesli baktırmak lazım bence.

Ben dün Sezgiyi beklerken ve bir türlü yakalayamazken başka birine chat falı baktırdım, yine aynı şeyleri söyledi bu kada olumsuzken nasıl böyle çıkabiliyor sorusunu en azından chat falında sorma şansım oldu hoşuma gitti. Bayanın adını hatırlayamadım ama 3 yıldızlılardandı , Katina baktırdım. Bildi mi geçmişi bildi, geleceği verdiği tarihe bakıp görücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…