Binnaz Abla

Neden öyle çıkıyormuş peki ?

Evet Bende merak ettim :)

Evet Bende merak ettim :)
Ya aslında bu fal olayı bende ciddi bağımlılık yaptı. Ama ben o kada olumsuz düşünüyorum ki bu sefer kesin olmicak denicek ve ben vazgeçicem diye beklerken farklı farklı sitelerden sürekli olucak deniyor. Şu da var zamanında baktırdıklaım tarihi bilemediklerinde neden olmadı diye sordum zaman kayabili ama önemli olan sevgidir dediler.
Bunun dışında ben geçmiş zamanda reiki vb. çalışmalar yaptığım için biraz bu olumlamalara, meditasyona sardım, ve dua ediyorum bol bol artık ne olur bilemiyoum İşin ilginci, düşündüğüm kişinin doğum günü yaklaştı ve nolursa olsn kutlama mesajı atıcağımı düşünüyordum, fal bakan kadın bana o günden bir gün sonra gelişme olacağını söyledi ondan birazcık inanasım geldi.

Yani aslında sen içten içe olumlu düşündüğün için mi olacak çıkıyormuş fallarda..katina bakan yorumcu böyle mi açıkladı?

:)

Yani aslında sen içten içe olumlu düşündüğün için mi olacak çıkıyormuş fallarda..katina bakan yorumcu böyle mi açıkladı?

Öyle değildir bence. O an zaten çok şahane bir ruh halim varsa fala ne gerek var.... Ya da ben ne düşündüğümü ne hissettiğimi bilmiyor muyum da hadi bana ne hissettiğimi, düşündüğümü söyle diye fal atayım... Fal ihtiyacı hisseden insan zaten şüphe ve endişe içinde değil midir ?

kızlar ya cıngeneye fal atalı 10 gun falan oldu düşüncelerı ıyı bılmıstı ama falın daha zamanı gelmedı fal atasım var atsammı oncekı falı bozarmıyım yada ya tam tersı bı fal gelırmı?

Ben ondan şüpheleniyorum aslında..şşyleki..
Benim bütün ümitli olduğum zamanlardaki fallar genelde karşı taraf dengesiz vs ama siz birbirinizi seviyorsunuz bu iş düzelecek.Şöyle güzel olacak böyle değişecek şeklindeydi.
Ne zaman artık kabul ettim yok bu iş olmaz dedim.O zaman fallar mantıklı bir hale büründü.Şu tarihte ayrılık bu tarihte rahatlama oldu.

Bence tamam birçoğunun hisleri benimkinden iyi.Anı güzel hissediyor ama gelecek muamma sonuçta hepimiz içten içe biliyoruz gelecek işinin tutmasının çok zor olduğunu.Anı yakalayanda o anki ruh haline göre tasvir ediyor.

bence?

ben 17 gün arayla atmistim kendinsine öncekile tutarli bir fal gelmisti ki zamanida gelmemisti bencede karsi tarafin düsünceleri konusunda basarili biri

Yok oyle olsa zaten hepsinin olumsuz cikmasi gerekirdi sasirdigim nokta bu. Ben bu kadar olumsuzken onlar nasil olumlu cikiyor? Ben onu da sormustum benim dusuncemden mi boyle cikiyor diye, bana senin dusunceni elbette goruruz ama fali yonlendiremez demisti bir tanesi. Ben de hem fal baktirip hem bu kadar mantiksal cevaplar isteyen yegane kisiyimdir herhalde:))

Benim icin gecerli olmuyor bu cunku ben kabullendim olmayacagini dusunuyorum zaten. Ilginc tarafi inatla olcagini soyluyorlar benim cok olumsuz dusundugumu de soyluyorlar. Ben sureklu soru kisminda bakin bana umit vermeyin lutfen emin degilseniz soyleneyin ben gelecegime bakarim uzulmem puan kiemam filan yazuyorum:)) hep cevap inan ki oyle olsa soylemem ama oyle goruyorum diyorlar. Eger benim ruh halime gore ya da hislerime gore olsaydi evet vazgec derlerdi. Su da var cikanlar da oldu aslinda onceden ama net ciddi birliktelik belki daha zor oldugu icin net tarih ay olarak soyleyenlerde cikmadi daha dogrusu haziran temmuz en gec agustos dediler hep belki cikar dedigim gibi ben o kadar imkansiz goruyorum ki artik hala inanamiyorum:))

Neden öyle çıkıyormuş peki ?
Soyle cevap aldim birincisi sabirsiz oldugum icinmis, ikincisi bazi olumsuzluklar aylari degistirebilirmis onemli olan sonucmus 3. Benim cok olumsuz olmam da etkiliyormus. Evrene olumlu mesaj yaymak gerek.
Bugun buraya cok yazdim ama tabi olumlu da olsa olumsuz da herseyi yine Allah bilir olumlu cikti oo kesin olcak da dememrk lazim olumsuzmus diye de uzulmemek lazim:)

merhaba canım nurbanu mu iskambil ile desteklemiş? bu bahsettiğiniz nurbanu mu?

Yeniden fallari okuyunca fark ettim ki biri benimkinin yeni kiz arkadasinin harflerini bilmiş. E,M harfli bir kizin iletisim cabasina sahit olacaksin ama tek tarafli durumlar simdiden belirteyim yazmis. Kizin adi Emel. Bilen kişi de Yeşilçingene. Birkac gun once bu bilgiyi teyitleyince bir fal daha attim "bir onceki falda yapma dedigimi yapiyorsun" dedi, yuzeysel seninki kizin ona hissettigi gibi bir sey hissetmiyor simdilik endiselenme iletisime gececek seninle dedi. Bakalim bu cikacak mi... Ciksin bence ahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…